Επισκέπτης
εσενα σε συμπαθησα και θα κανονισουμε να παμε παρεα!!!!!TIς ερασιτέχνες ιερόδουλες από το mamba πως τις ξεχωρίζεις? αξίζει να φτιάξω προφίλ? δημητράκη αν επιτρέπεται ποια προφίλ χρησιμοποιείς?
περιμενω σε πμ το σκαϊπ σου
εσενα σε συμπαθησα και θα κανονισουμε να παμε παρεα!!!!!TIς ερασιτέχνες ιερόδουλες από το mamba πως τις ξεχωρίζεις? αξίζει να φτιάξω προφίλ? δημητράκη αν επιτρέπεται ποια προφίλ χρησιμοποιείς?
Αυτα που γραφει ο Δημητρης ειναι για τους μονιμους κατοικους,εσυ εισαι αρκετα νεος για να ψαχνεις επαγγελματιες ιεροδουλες. Αν ανεβασεις καποιο προφιλ στο μαμπα και δηλωσεις οτι εισαι κατοικος μιας Ρωσικης η Ουκρανικης πολης θα σου ερχονται 30 γραμματα την ημερα απο κοπελες που θελουν να βγουν μαζι σου ΤΖΑΜΠΑ. Αυτο σημαινει οτι αν κατοικεις εκει τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα,αν ανεβασεις προφιλ οτι κατοικης Ελλαδα μονο πουτανες θα σου γραφουνε και αυτες που θελουν να σου φανε λεφτα.TIς ερασιτέχνες ιερόδουλες από το mamba πως τις ξεχωρίζεις? αξίζει να φτιάξω προφίλ? δημητράκη αν επιτρέπεται ποια προφίλ χρησιμοποιείς?
εσενα σε συμπαθησα και θα κανονισουμε να παμε παρεα!!!!!
περιμενω σε πμ το σκαϊπ σου![]()
Αυτα που γραφει ο Δημητρης ειναι για τους μονιμους κατοικους,εσυ εισαι αρκετα νεος για να ψαχνεις επαγγελματιες ιεροδουλες. Αν ανεβασεις καποιο προφιλ στο μαμπα και δηλωσεις οτι εισαι κατοικος μιας Ρωσικης η Ουκρανικης πολης θα σου ερχονται 30 γραμματα την ημερα απο κοπελες που θελουν να βγουν μαζι σου ΤΖΑΜΠΑ. Αυτο σημαινει οτι αν κατοικεις εκει τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα,αν ανεβασεις προφιλ οτι κατοικης Ελλαδα μονο πουτανες θα σου γραφουνε και αυτες που θελουν να σου φανε λεφτα.
Την ιρ την αλλαζουμε ευκολα υπαρχει τροπος.πλεον και να κανει σελιδα εκει υποχρεωτικα θα μπει Ελλαδα λογο IP
φιλε Πιλατε αυριο αν θες
γιατι πεταω για Μπουλγκαρισταν
ηδη αργησα
κριμα που δεν θα καταφερεις να ερθειςΤην ιρ την αλλαζουμε ευκολα υπαρχει τροπος.
Καλο σου ταξιδι φιλε μου και καλανα εχεις
τα ομοια,,Εδω δεν συμφωνουμε εχω αλλη αποψη
μεσω ενος proxyπως αλλαζει μια ip γιατι και εγω αυτο το πρβλημα εχω
Λοιπον η δεν εχεις δει ρωσιδες η χρειαζεσαι γυαλιατα ομοια,,
οι ρρωσσιδες εχουν πιο καλα κ σφιχτα σωματα,στο προσωπο υστερουν λιγο,ειδικα σε ματια κ ζηγωματικα,,αλλα ολο το προτζεκτ ειναι πιο σεξουαλικο![]()
pontie kai shihonara pws se lene, θα ανεβουμε πανω καλοκαιρι,τωρα που τα βρηκαμε μεσες ακρες?Αν θες πάμε παρασκευή για καφέ, 22/2 πάω ελσίνκι αν σε ενδιαφέρει για 4 μερούλες έλα να τα ξεκολιάσουμε όλα εκεί πάνω!![]()
Παρη εχεις πμpontie kai shihonara pws se lene, θα ανεβουμε πανω καλοκαιρι,τωρα που τα βρηκαμε μεσες ακρες?![]()
Παμε τυπε, ετσι κι αλλιως εγω συχνα πυκνα παωpontie kai shihonara pws se lene, θα ανεβουμε πανω καλοκαιρι,τωρα που τα βρηκαμε μεσες ακρες?![]()
Και εγω νομιζα οτι εισαι Βουλγαρια καιΠαρη εχεις πμ
αλλα καλοκαιρι ρε φιλε οχι
θα μας τον ακουμπισουν
Δεν μας ακουμπουν τιποτα φιλε. ξερω την κινηση στην πολη μου. κανενα προβλημα. και ξερεις ε? εγω δεν ειμαι δημητρακης και στις πουτανες δεν θα σας παρω για να μου πληρωσετε και τα δικα μου. Θα παμε ΜΑΖΙ και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να σας βγαλω γκομενιτσες ωραιες απλες κοπελες να περασετε καλα,οπως εκανα σε αρκετους ΚΑΛΟΥΣ φιλους που ανεβηκαν καποια στιγμη πανω...Και εγω νομιζα οτι εισαι Βουλγαρια και![]()
![]()
αυριο φευγω τελικαΚαι εγω νομιζα οτι εισαι Βουλγαρια και![]()
![]()
Ρε Κάφρε μη μου πεις οτι δεν εισαι αυτος που ανοιξε αυτο το Thread Ποιους φιλους που αν διαβασει καποιος αυτο το Thread θα δει οτι εψαχνες για να βρεις αμαξι για να πας ΟυκρανιαΔεν μας ακουμπουν τιποτα φιλε. ξερω την κινηση στην πολη μου. κανενα προβλημα. και ξερεις ε? εγω δεν ειμαι δημητρακης και στις πουτανες δεν θα σας παρω για να μου πληρωσετε και τα δικα μου. Θα παμε ΜΑΖΙ και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να σας βγαλω γκομενιτσες ωραιες απλες κοπελες να περασετε καλα,οπως εκανα σε αρκετους ΚΑΛΟΥΣ φιλους που ανεβηκαν καποια στιγμη πανω...![]()
Αν ομως υπολογισεις ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ για την Αγια Πετρουπολη τοθα σου βγει χρυσο.Αν βαλεις 350 Ευρω εισητηριο καμια 50αρια βιζα και ρεγκιστρατσια,Ταξι απο αεροδρομιο πηγαινε και ταξι για την επιστροφη (25*2) αλλα 50 και 80+ τη μερα για διαμερισμα πανω απο 500 για μια βδομαδα.δηλαδη θελεις (350+50+550) δηλαδη πανω απο χιλιαρικο βαλε και αλλα 400 για την γκομενα.ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ 1500 ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ε,δεν θα φας και αλλα 500-1500 εξαρταται που θα πηγαινεις.Δηλαδη υπολογισε πανω απο 2000 Ευρω (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον 2500).Οποτε σου βγαινει χρυσο το
!
πανω κατω τοσο παειΑν ομως υπολογισεις ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ για την Αγια Πετρουπολη τοθα σου βγει χρυσο.Αν βαλεις 350 Ευρω εισητηριο καμια 50αρια βιζα και ρεγκιστρατσια,Ταξι απο αεροδρομιο πηγαινε και ταξι για την επιστροφη (25*2) αλλα 50 και 80+ τη μερα για διαμερισμα πανω απο 500 για μια βδομαδα.δηλαδη θελεις (350+50+550) δηλαδη πανω απο χιλιαρικο βαλε και αλλα 400 για την γκομενα.ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ 1500 ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ε,δεν θα φας και αλλα 500-1500 εξαρταται που θα πηγαινεις.Δηλαδη υπολογισε πανω απο 2000 Ευρω (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον 2500).Οποτε σου βγαινει χρυσο το
!