Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
TIς ερασιτέχνες ιερόδουλες από το mamba πως τις ξεχωρίζεις? αξίζει να φτιάξω προφίλ? δημητράκη αν επιτρέπεται ποια προφίλ χρησιμοποιείς?
εσενα σε συμπαθησα και θα κανονισουμε να παμε παρεα!!!!!
περιμενω σε πμ το σκαϊπ σου  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
TIς ερασιτέχνες ιερόδουλες από το mamba πως τις ξεχωρίζεις? αξίζει να φτιάξω προφίλ? δημητράκη αν επιτρέπεται ποια προφίλ χρησιμοποιείς?
Αυτα που γραφει ο Δημητρης ειναι για τους μονιμους κατοικους,εσυ εισαι αρκετα νεος για να ψαχνεις επαγγελματιες ιεροδουλες. Αν ανεβασεις καποιο προφιλ στο μαμπα και δηλωσεις οτι εισαι κατοικος μιας Ρωσικης η Ουκρανικης πολης θα σου ερχονται 30 γραμματα την ημερα απο κοπελες που θελουν να βγουν μαζι σου ΤΖΑΜΠΑ. Αυτο σημαινει οτι αν κατοικεις εκει τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα,αν ανεβασεις προφιλ οτι κατοικης Ελλαδα μονο πουτανες θα σου γραφουνε και αυτες που θελουν να σου φανε λεφτα.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
εσενα σε συμπαθησα και θα κανονισουμε να παμε παρεα!!!!!
περιμενω σε πμ το σκαϊπ σου  :grin:

Αν θες πάμε παρασκευή για καφέ, 22/2 πάω ελσίνκι αν σε ενδιαφέρει για 4 μερούλες έλα να τα ξεκολιάσουμε όλα εκεί πάνω! :knockinb:

Επισκέπτης
Αυτα που γραφει ο Δημητρης ειναι για τους μονιμους κατοικους,εσυ εισαι αρκετα νεος για να ψαχνεις επαγγελματιες ιεροδουλες. Αν ανεβασεις καποιο προφιλ στο μαμπα και δηλωσεις οτι εισαι κατοικος μιας Ρωσικης η Ουκρανικης πολης θα σου ερχονται 30 γραμματα την ημερα απο κοπελες που θελουν να βγουν μαζι σου ΤΖΑΜΠΑ. Αυτο σημαινει οτι αν κατοικεις εκει τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα,αν ανεβασεις προφιλ οτι κατοικης Ελλαδα μονο πουτανες θα σου γραφουνε και αυτες που θελουν να σου φανε λεφτα.

πλεον και να κανει σελιδα εκει υποχρεωτικα θα μπει Ελλαδα λογο IP

φιλε Πιλατε αυριο αν θες
γιατι πεταω για Μπουλγκαρισταν
ηδη αργησα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
πλεον και να κανει σελιδα εκει υποχρεωτικα θα μπει Ελλαδα λογο IP

φιλε Πιλατε αυριο αν θες
γιατι πεταω για Μπουλγκαρισταν
ηδη αργησα
Την ιρ την αλλαζουμε ευκολα υπαρχει τροπος.
Καλο σου ταξιδι φιλε μου και καλα  :knockinb: να εχεις

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πως αλλαζει μια ip γιατι και εγω αυτο το πρβλημα εχω

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εδω δεν συμφωνουμε εχω αλλη αποψη
τα ομοια,,
οι ρρωσσιδες εχουν πιο καλα κ σφιχτα σωματα,στο προσωπο υστερουν λιγο,ειδικα σε ματια κ ζηγωματικα,,αλλα ολο το προτζεκτ ειναι πιο σεξουαλικο  :fuck2:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τα ομοια,,
οι ρρωσσιδες εχουν πιο καλα κ σφιχτα σωματα,στο προσωπο υστερουν λιγο,ειδικα σε ματια κ ζηγωματικα,,αλλα ολο το προτζεκτ ειναι πιο σεξουαλικο  :fuck2:
Λοιπον η δεν εχεις δει ρωσιδες η χρειαζεσαι γυαλια  :grin:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αν θες πάμε παρασκευή για καφέ, 22/2 πάω ελσίνκι αν σε ενδιαφέρει για 4 μερούλες έλα να τα ξεκολιάσουμε όλα εκεί πάνω! :knockinb:
pontie kai shihonara pws se lene, θα ανεβουμε πανω καλοκαιρι,τωρα που τα βρηκαμε μεσες ακρες?  :rolleyes:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω νομιζα οτι εισαι Βουλγαρια και   :knockinb:  :grin:
Δεν μας ακουμπουν τιποτα φιλε. ξερω την κινηση στην πολη μου. κανενα προβλημα. και ξερεις ε? εγω δεν ειμαι δημητρακης και στις πουτανες δεν θα σας παρω για να μου πληρωσετε και τα δικα μου. Θα παμε ΜΑΖΙ και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ  να σας βγαλω γκομενιτσες ωραιες απλες κοπελες να περασετε καλα,οπως εκανα σε αρκετους ΚΑΛΟΥΣ φιλους που ανεβηκαν καποια στιγμη πανω...  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ομως υπολογισεις ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ για την Αγια Πετρουπολη το  :knockinb: θα σου βγει χρυσο.Αν βαλεις 350 Ευρω εισητηριο καμια 50αρια βιζα και ρεγκιστρατσια,Ταξι απο αεροδρομιο πηγαινε και ταξι για την επιστροφη (25*2) αλλα 50 και 80+ τη μερα για διαμερισμα πανω απο 500 για μια βδομαδα.δηλαδη θελεις (350+50+550) δηλαδη πανω απο χιλιαρικο βαλε και αλλα 400 για την γκομενα.ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ 1500  ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ε,δεν θα φας και αλλα 500-1500 εξαρταται που θα πηγαινεις.Δηλαδη υπολογισε πανω απο 2000 Ευρω (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον 2500).Οποτε σου βγαινει χρυσο το  :knockinb:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν μας ακουμπουν τιποτα φιλε. ξερω την κινηση στην πολη μου. κανενα προβλημα. και ξερεις ε? εγω δεν ειμαι δημητρακης και στις πουτανες δεν θα σας παρω για να μου πληρωσετε και τα δικα μου. Θα παμε ΜΑΖΙ και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ  να σας βγαλω γκομενιτσες ωραιες απλες κοπελες να περασετε καλα,οπως εκανα σε αρκετους ΚΑΛΟΥΣ φιλους που ανεβηκαν καποια στιγμη πανω...  :rolleyes:
Ρε Κάφρε μη μου πεις οτι δεν εισαι αυτος που ανοιξε αυτο το Thread   Ποιους φιλους που αν διαβασει καποιος αυτο το Thread θα δει οτι εψαχνες για να βρεις αμαξι για να πας Ουκρανια :2funny:Πηγαινε να κωψεις ξυλα :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν ομως υπολογισεις ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ για την Αγια Πετρουπολη το  :knockinb: θα σου βγει χρυσο.Αν βαλεις 350 Ευρω εισητηριο καμια 50αρια βιζα και ρεγκιστρατσια,Ταξι απο αεροδρομιο πηγαινε και ταξι για την επιστροφη (25*2) αλλα 50 και 80+ τη μερα για διαμερισμα πανω απο 500 για μια βδομαδα.δηλαδη θελεις (350+50+550) δηλαδη πανω απο χιλιαρικο βαλε και αλλα 400 για την γκομενα.ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ 1500  ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ε,δεν θα φας και αλλα 500-1500 εξαρταται που θα πηγαινεις.Δηλαδη υπολογισε πανω απο 2000 Ευρω (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον 2500).Οποτε σου βγαινει χρυσο το  :knockinb:!

Προεδρε για ονομασια του κομματος μας σκεφτηκα το Ε.Κ.Ρ.Η.Ξ.Η (Εθνικογαμιστων Κινημα Ρωσοφιλων Ηδονης Ξεσπασματος Ημαρ).... :2funny:

....βλεπεις θεωρεις το Σ.Π.Ε.Ρ.ΜΑ (ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ...  :grin:

Επισκέπτης
πανω κατω τοσο παει
απλα ποτε δεν παω μονο με μια γκομενα σε πορνοδιακοπες
οπου και να πας ακομα και στην ουκρανια τοσα ειναι τα λεφτα
πλην βιζας
και δεν πας για το γαμησι, γαμησι εχει κι εδω
πας ετσι για την καυλα σου
απλα επειδη γουσταρεις
Αν και το εχω μοιρασει πλεον
ρωσσιδες το καλοκαιρι, τις φερνω ελλαδα
ουκρανες το χειμωνα

Stories

Νέο!