Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886

Οντεσσα !

308207_4_61015.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!Νοβγκοροντ,Βολογκντα,Πετροζαβοντσκ,Ιβανοβο κλπ. Γιατι φενομαι οτι ειμαι ξενος.Αντιθετα ειναι πολυ φιλικοι οι ντοπιοι αν δουνε οτι καποιος ειναι ξενος.Μονος σου δεν μας εγραψες οτι στην επαρχια δερνουνε και ειναι εχθρικοι :think:Οταν πηγα καπου με φιλους μου Καυκασιους μας κοιταγαν αγρια.Για Ουκρανια νομιζω δεν εχουνε τετοια μιση αλλα Ρωσσια αν μοιαζεις με Καυκασιο θα σε αγριοκοιτανε και αν πας σε κανενα μπαρ μπορει και να της αρπαξεις.Δηλαδη εσυ οπως πας θα μας πεις ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ! :2funny:
Εσενα ποιος να σε πειραξει ρε εισαι πειραγμενος απο μονος σου. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμενα μου ετυχε τετοιο προβλημα αλλα οχι για τον λογο που λες εσυ, ειχα βγει με καποια γκομενα και αυτη πριν ηταν με με εναν ντοπιο μαλακα και μας ειδε μαζι το βραδυ στο κλαμπ και επειδη ηταν πολυ μαγκας μου την επεσε με καμια δεκαρια φιλους του. Και ακομα μια φορα με παρεα ρωσους μοσχοβιτες μας καναν προβληματα παλι σε κλαμπ αλλα εκει ενας φιλος της παρεας μου ηξερε τον εισαγγελεα της πολης και γλιτωσαμε το λιντσαρισμα με ενα τηλεφωνο που εκανε.Γενικα φασαριες γινονται στα μικρα κλαμπ της επαρχιας ιδιος αν σε δουν με καμια ντοπια. Ποτε κατι δεν μου ετυχε στο δρομο,στο ρεστοραν η καπου αλλου μονο στα κλαμπ της επαρχιας που πινουν σαν τα ζωα  και ζηλευουν που πηδας τις γκομενες τους.  Αυτα εγιναν πριν το 2003 τωρα ειναι πιο ησυχα
Καταρχην εκει που παω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΕΣ! :)Οταν εχει καμια 20αρια γυναικες και 2-4 αντρες γιατι να τσακωθεις?Μια φορα στο Νοβγκοροντ ειχε τυχει απο αντρες ημασταν μονο εγω και ο Αλγερινος με καμια 20αρια γυναικες!Αλλους αντρες δεν ειχε!Το Νοβγκοροντ μου αρεσει που εχει τρελες αναλογιες μιλαμε για 5-6 γυναικες για καθε αντρα!Σχεδον παντα τα 3/4 ειναι γυναικες.Οι ντοπιοι ειναι πολυ φιλικοι και προσπαθουνε να ερθουνε σε επαφη απο μονοι τους.Εχει και καποια ατομα απο Νταγκεσταν και μπορεις αν θες να βρεις παρεα να παιξεις ταβλι.Γενικα στη Ρωσσικη επαρχια αντρες δεν εχει!Ειναι μειονοτητα!Ειδηκα στο Ιβανοβο μεχρι πριν 4-5 χρονια που λειτουργουσαν τα κλωστουφαντουργεια ολο γυναικες ηταν.Βολογκντα τοτε που πηγαινα εκτος απο Ρωσσους δεν ειχε αλλες εθνοτητες ξενος ημουνα ο μονος!Οι Μοσχοβιτες ειναι καλα παιδια εχουνε πολυ χρημα αλλα ειναι λιγακι μαμοθρεφτοι!Αυτο δεν το τρωω.Αυτο απο τι κρεας ειναι?Αυτο το Καφέ ειναι βρωμικο γιατι ειδα μια γατα στη κουζινα και αλλες  :jerking:Της Αγιας Πετρουπολη λιγακι πιο απλοι.Αλλα κανενας Ρωσσος δεν προκειται να παει εκδρομη για να  :knockinb:στ'αρχηδια του!Θα προτιμισει να βρεθει με 2-3 φιλους του ή να τους καλεσει σπιτι του να πιουνε Μπυρα ή Βοτκα.

Επισκέπτης
Και βέβαια στο ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ μιας συναυλίας κλασικής μουσικής
στην Οντεσσα , υπάρχουν γκομενες ΘΕΪΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ !
Πανέμορφες και καλλιεργημένες !
Υπάρχουν πολύ καλες πιανιστριες και όμορφες επίσης !

Οπως η πιο κάτω !

http://[URL unfurl="true"]www.risingstars.com.ua/pictures/musicians/soloists/piano-players/female-piano-player-1669/main.jpg[/img[/URL]]

[/quote]ναι εχει αλλα γιατι ολα αυτα τα ποσταρεις εδω;;;
μηπως ολα αυτα να μεταφερθουν αλλου;;;

Επισκέπτης
Οντεσσα

Φωτοτυπία απο σελιδα διαβατηριου μου .
Εχω πάει 11 φορες .Πρωτη φορά  το 2002 .

Επειδή το μέγιστο μέγεθος για φωτο που δεχεται το σάϊτ είναι 400 ΚΒ
πρέπει να φωτοτυπήσω και τις άλλες σελίδες από τα διαβατήρια μου κτλ
για να τις ποστάρω .Αν τις σκαναρω ,το αρχειο υπερβαινει τα 400 ΚΒ και δεν
μπορώ να το ποστάρω.

Εσυ  ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις παει 11 φορες από το 2002 .
αν ημουν ο Δημητρακης θα ελεγα οτι ειναι φωτοσοπ :2funny:
αλλα δεν θα ειμαι αρνητικα διακειμενος απεναντι σου
η μονη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι φυλας το παλιο σου διαβατηριο σαν συλλεκτικο  :2funny:
εγω που εχω παει μονο 3 φορες οδησσο θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου
ναι εχει ομορφες, αλλα οι πιο ομορφες κατα την γνωμη μου ειναι ανατολικη ουκρανια
ντονετσκ, λουγκανσκ μαριουπολη κτλ
οπω παντα κατα την γνωμη μου οι πιο ομορφε φυναικες στη ρωσσια ειναι στο καζαν ενα μιγμα τ(κ)αταρων με σλαβους
μελαχροινες με μπλε ματια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
η μονη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι φυλας το παλιο σου διαβατηριο σαν συλλεκτικο  :2funny:
ναι εχει ομορφες, αλλα οι πιο ομορφες κατα την γνωμη μου ειναι ανατολικη ουκρανια
οπω παντα κατα την γνωμη μου οι πιο ομορφε φυναικες στη ρωσσια ειναι στο καζαν ενα μιγμα τ(κ)αταρων με σλαβους
Σχινοχαρας και εσυ ριχνεις κανα πουτσο ρε,δεν τις ειχα δει τις φωτο σου για αυτο δεν σε ανεφερα. :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αρχοντας εισαι Σινοχαρα ακομα και στα γουστα ταιριαζουμε,φενετε αμεσως ο γνωστης και εμενα δεν μου πολυαρεσουν οι στρογγυλοπροσωπες σλαβες λατρευω τις ρωσιδες απο αυτα τα μερη γιατι εχουν μεσογειακη εξωτικη ομορφια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Να και μερικες που εκπροσωπούν το ειδος (Φωτο απο ιντερνετ)

Συνημμένα

• 4-orig.jpg
    4-orig.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • med_4.jpg
    med_4.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 42

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Να και αλλες που εκπροσωπούν το ειδος (Φωτο απο ιντερνετ)

Συνημμένα

• 122271_tribune_fanfici_about_celebrities_and_your_stories.jpg
    122271_tribune_fanfici_about_celebrities_and_your_stories.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 66.jpg
    66.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 32

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ναι εχει αλλα γιατι ολα αυτα τα ποσταρεις εδω;;;
μηπως ολα αυτα να μεταφερθουν αλλου;;;
γιατι ειναι βλαξ κι εγωιστης,,οπως ολοι οι βλακες
ειπε 2 κοτσανες κι επιμενει,,,
1.οτι βαλαν πολλες αρεοπιρικες συνδεσεις γαι την οντεσα,οταν καταλαβαν οτι εχει ωραιες γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny:
2.οτι ,ενω λεμε ολοι οι σχετικοι,οτι στην δυτ ουκρανια ειναι οι πιο καλες,(χωρις ναχει καποια σημασια κι αυτο,αλλα στο ετσι,κουβεντα να γινεται),αυτος εφερε το επιχηρημα οτι εχουν βγει οι πιο πολλες οι μισ ουκραινα απο οντεσα,,και αρχισε να κατεβαζει φωτο απο το μαμπα για να μας πεισει,, :jerking: :jerking: :jerking:

οριστε λοιπον η λιστα του ΜΙΣΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,το βρηκα καπου κ το κανω κοπυ να το δειτε.

2012[5]
National Opera of Ukraine Karina Zhyronkina 21 Kharkiv
Marharyta Ivashchenko (Sevastopol)
Natalya Dunych (Lviv) Alyona Gurskaya as Miss photo (Chernihiv)
Yulya Hershun as the Best Model (Dnipropetrovsk)
2011[6]
Palace Ukraina Yaroslava Kuryacha[7] 19 Vinnytsia Olena Sendetska (Kyiv)
Daryna Musiyenko (Kyiv) Marharyta Horbik (Kyiv)
2010[8]
Palace Ukraina Kateryna Zakharchenko[3][9][10][11][12][13] 21 Odessa Natalya Sytnikova (Kramatorsk)
Yulia Stratehopulo (Vinnytsya)
2009[14][15] Yevhenia Tulchevska[16] 20 Dnipropetrovsk Anastasia Senina (Kharkiv)
Evelina Voloshyn (Alchevsk)
2008[17] Iryna Zhuravska[18] 18 Kiev Oksana Ostrovska (Kiev)
Tetyana Neustuyeva (Boryslav) Hanna Lapenko (Luhansk)
2007[19] Lilia Roman (Lika) 22 Uzhhorod Hanna Hab (Cherkasy)

2006[20][21] Olha Shylovanova Kharkiv six contestants
2005 Yulia Pinchuk Novovolynsk five contestants
2004 Olesya Matveyeva (Lesia) Kiev
2003 Ilona Yakovleva Kharkiv[22]
2002 Yelena Stohniy[23] 25 Kiev Iryna Udovenko
2001 Oleksandra Nikolayenko 20 Odessa
2000 Yulia Lineva[24] Zaporizhia
1999 Olha Savinska Kharkiv
1998 Olena Spirina Kharkiv
1997 Oksana Kuzmenko Kharkiv
1996 Natalia Shvachko[25] Yenakieve ?
Polina Voinevych[26]
1995 Vlada Kerdina Brovary
1994 Terezia Lazarenko Uzhhorod ?
Natalya Nadtochei[27]
1993 Iryna Barabash Kharkiv
1992 Oksana Szabo 26 Kirovohrad
1991 Olha Ovcharenko-Rechdouni Kiev

στα τελευταια 12 χρονια ,μια απο οντεσα

τα πρωτα 10,καμμια...

κι αυτη του 2001 που λεει απο οντεσα, αλεξαντρα νικολαιενκο
βλεπω οτι ειναι ουγγαρεζα μαλλον,,

"Oleksandra Nikolayenko-Ruffin (Ukrainian: Олександра Ніколаєнко; born 3 July 1981 in Budapest, Hungary) is a Ukrainian model and actress."

,ενω το χαρκοβο πχ εχει 7!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
εξηγουμε οτι δεν λεω οτι δεν εχει καλα μωρα κι αστερια στην οδησο,απλα δεν ειναι η πολη φημησμενη γι αυτο,αλλα για αλλα πραγματα...
αλλα ο λαδακης το χαβα του...
καπου διαβασε οτι "ο βλακας ειναι ανικητος" και γι αυτο επιμενει,,, :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom