Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το ότι υπάρχουν πολλες πτήσεις από Ευρώπη ΝΤΙΡΕΚΤ για Οντεσσα οφείλεται στον ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ . Για τον ΑΠΛΟ τουρίστα ,η Οντεσσα και η Ουκρανία δεν προσφέρεται,και γι'αυτό οι περισσότεροι είναι ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ .
Ανέφερα πιο πάνω ότι ΠΡΑΚΤΙΚΑ για τον τουρίστα που θέλει να παει το καλοκαίρι στην Ουκρανία για να δει ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ γυναίκες μαζεμένες ,η πόλη που πρέπει να πάει είναι η Οντεσσα.
Αν και είμαστε  :offtopic:
Φυσικά το ότι υπάρχουν πολλές πτήσεις για Οντέσσα ΔΕΝ οφείλεται στον σεξοτουρισμό, Οφείλεται στο ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στη Μάυρη θάλασσα, με πολλές εταιρείες διεθνών συμφερόντων (ναυτιλιακές, εξαγωγικές κλπ), με μεγάλα εργοστάσια (που γαμούν τις παραλίες κλπ).
ΟΚ έχει καμπαρέ, στριπ και σεξ σόου (κορυφαίο το Χ-Club) αλλά salon δεν έχει και ούτε υπάρχει οργανωμένη σεξοβιομηχανία στυλ Ταϋλάνδης  ή Ολλανδίας έστω.
Φυσικά είναι μια πανέμορφη πόλη που με τα αξιοθέατά της και τις ανέσεις ευρωπαϊκού επιπέδου  που παρέχει μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες κάθε τουρίστα. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη ΌΛΕΣ τις εποχές του έτους κατακλύζεται από οργανωμένα γκρούπ τουριστών από όλο τον κόσμο. οι οποίοι φυσικά και ΔΕΝ είναι σεξοτουρίστες.
Τώρα για τις γυναίκες τι να πω. Γούστα είναι αυτά.  Φυσικά και η Αρκάντια είναι τίγκα στις μουνάρες το καλοκαίρι.
Αλλά τα πρωτεία τα έχει -με διαφορά, την ίδια χρονική περίοδο- η Κριμαία. Και για να παραφράσω τα γραφόμενά σου ΠΡΑΚΤΙΚΑ για τον τουρίστα που θέλει να παει το καλοκαίρι στην Ουκρανία για να δει ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ γυναίκες μαζεμένες ,η πόλη που πρέπει να πάει είναι η Γιάλτα. Πήγαινε και νομίζω ότι θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλος των  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΟ  :rockon:  Οχι δεν μου τελειωσαν εχω πολλες ακομα.Επειδη η γνωμη σου μετραει πες μας ποιες ειναι οι πιο ομορφες γυναικες 
Καταρχην δεν μπορω να ειμαι προεδρος.Ο προεδρος πρεπει να ειναι καποιος με οχι τοσο ακραιες ιδεες.Μπραβο παντος που εβαλες φωτο για τον Παρη.Εκανες κοινωνικο εργο.Τωρα ή νεκροταφειο ειναι και μιλαει με τη γυναικα του ή στον ταφο που εφτιαξε για τον σκυλο που σημερα δεν αντεξε την ψωλαρα του Παρη και ψωφησε.Ο Τασος που ειναι να μας πει για τα λεφτα του? :2funny:να  :2funny: λιγακι :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καταρχην δεν μπορω να ειμαι προεδρος.Ο προεδρος πρεπει να ειναι καποιος με οχι τοσο ακραιες ιδεες.Μπραβο παντος που εβαλες φωτο για τον Παρη.Εκανες κοινωνικο εργο.Τωρα ή νεκροταφειο ειναι και μιλαει με τη γυναικα του ή στον ταφο που εφτιαξε για τον σκυλο που σημερα δεν αντεξε την ψωλαρα του Παρη και ψωφησε.Ο Τασος που ειναι να μας πει για τα λεφτα του? :2funny:να  :2funny: λιγακι :2funny:
Ε δεν ειναι και τοσο ακραιες η ιδεες σου και σε πολλα που λες συμφωνω,παντως αν δεν ξεκατινιαζεστε με καποιον δεν μπορεις το θελει ο οργανισμος σου.  Για μενα θα ειναι πολυ βαρετα αν δεν εισαι εσυ εδω, μας εισαι απαραιτητος. Και μια που εχεις πολιτικες βλεψεις σε στηριζουμε ποιον αλλο δηλαδη να λεμε ΠΡΟΕΔΡΟ???????

Επισκέπτης
Και για ναειμαστε  επι του  θεματος  χωρις να  εχω παει αντιστοιχο του δεοντος για ρωσσιαειναι  το σοτσι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν και είμαστε  :offtopic:
Φυσικά το ότι υπάρχουν πολλές πτήσεις για Οντέσσα ΔΕΝ οφείλεται στον σεξοτουρισμό, Οφείλεται στο ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στη Μάυρη θάλασσα, με πολλές εταιρείες διεθνών συμφερόντων (ναυτιλιακές, εξαγωγικές κλπ), με μεγάλα εργοστάσια (που γαμούν τις παραλίες κλπ).
ΟΚ έχει καμπαρέ, στριπ και σεξ σόου (κορυφαίο το Χ-Club) αλλά salon δεν έχει και ούτε υπάρχει οργανωμένη σεξοβιομηχανία στυλ Ταϋλάνδης  ή Ολλανδίας έστω.
Φυσικά είναι μια πανέμορφη πόλη που με τα αξιοθέατά της και τις ανέσεις ευρωπαϊκού επιπέδου  που παρέχει μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες κάθε τουρίστα. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη ΌΛΕΣ τις εποχές του έτους κατακλύζεται από οργανωμένα γκρούπ τουριστών από όλο τον κόσμο. οι οποίοι φυσικά και ΔΕΝ είναι σεξοτουρίστες.
Τώρα για τις γυναίκες τι να πω. Γούστα είναι αυτά.  Φυσικά και η Αρκάντια είναι τίγκα στις μουνάρες το καλοκαίρι.
Αλλά τα πρωτεία τα έχει -με διαφορά, την ίδια χρονική περίοδο- η Κριμαία. Και για να παραφράσω τα γραφόμενά σου ΠΡΑΚΤΙΚΑ για τον τουρίστα που θέλει να παει το καλοκαίρι στην Ουκρανία για να δει ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ γυναίκες μαζεμένες ,η πόλη που πρέπει να πάει είναι η Γιάλτα. Πήγαινε και νομίζω ότι θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και για ναειμαστε  επι του  θεματος  χωρις να  εχω παει αντιστοιχο του δεοντος για ρωσσιαειναι  το σοτσι
Ετσι ειναι το Σοτσι και καλυτερο αλλα εχει παρα πολυ κοσμο σε βαθμο αιδιας το καλοκαιρι δεν εχεις που να βαλεις πετσετα στην πλαζ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι μαλακας εισαι ωρες ωρες ρε Δημητρακη  4 χρονια τα ιδια πραγματα λες . αλλαξε λιγο ρεπερτοριο.
Εμένα γιατι δεν μου εφαγε χρηματα ο Μολντολαγνος οσες φορες πηγα;;;
εκτος κι ααν ειμαι τοσο βλακας και δεν το καταλαβα τοτε repsect  πρεπει
να  ειναι μεγαλο γατόνι.

Σου ειπα πολλες φορες μην υοθετης την καθε μαλακια που σου λενε αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρεία  αποψη.

πχ. Πιτσης = αρρωστος νυμφομανης που θελει καθε 1 ωρα να γαμαει εεε δεν ειχε εμφανη μπουρδελα δεν το βοηθησε  κανενας να τα βρη πηρε εσενα για τα ρωσσικα  σιγα το θεμα το λες και το ξαναλες 1000 φορες αστο να παει δεν ειναι ετσι τα πραγματα....  εκει ειμουν και ξερω τι εγινε.
(ειχε ξεμείνη απο χρηματα που πληρωνε  και είθελε κατι φτηνοτερο αυτο εψαχνε_)

Ιωσηφ Μπλάσκος =  Τον εχεις δει ποτε ;; στο σκυπε που μιλάτε σου ανοιξε ποτε την  κάμερα;;; ξερεις πως ειναι εμφανησιακά ασχετα αν ξερει απο Ουκρανια  και συμφωνείτε σε καποια θεματα (στηριζεις καποιον που δεν τον εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις υπ'οψιν δεν ξερεις ουτε το ονομα του καθ'οτι ειναι μουφα το Ιωσηφ δεν ισχυει ).

Τελος παντων σταματα να μιλας αν δεν εχεις προσωπικη αποψη διοτι και εμενα μου ειπαν για σενα πολλα οι "" φιλοι "" σου που σε επισκεφτηκαν αλλα δεν τα λεω και μαλιστα προσβλητικα για  σενα απο την στιγμη που δεν εχω προσωπικη αποψη.

ειλικρινα  οταν πας και αν  πας Τιρασπολ θα πας σιγουρα και Κισιναου θα τα δεις ολα μονος σου οποτε θα εχεις να λες αλλα δικες σου αποψεις και γνωμες οχι αλονων.

αυτα χωρις  αντιπαραθεσεις και χωρις εξυπνάδες  αν θες τα αποδεχεσαι αν θες οχι.
Α,και κατι αλλο σχετικα με το θεμα.Ο Πιτσι μου'χε πει οτι ΒΡΑΜΑΓΕΣ ΚΩΛΙΛΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΣΙΛΑ μυριζες λεει σα ψωφιος σκυλος  και ανοιγε το παραθυρο του αυτοκινητου για να αναπνευσει και οποτε εβλεπες γυναικα στο δρομο εβγαινες απ'τ'αμαξι κατεβαινες στο δρομο και φωναζε στα Ελληνικα ΜΟΥΝΑΡΑ!   .Μου 'χει πει επισης οτι χρωστας σε οσους μιλανε Ελληνικα και κρυβεσαι στη Βουλγαρια για να μη σε πιασει το Ι.Κ.Α και η Εφορια που εισαι καταχρεωμενος :2funny:Επισης μου ειπε οτι εισαι  ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ σα το σκατοχαλια :2funny: Ειν'αληθεια ολ'αυτα? :think:ή ο Πίτσι υπερβαλει λιγακι? :think:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
να πω και γω την αποψη μου ως τουριστας στην Οδησσο που ειναι πανεμορφη.Εχει πολυ ωραια μουνια.Πιτσιρικες μεχρι 26 χρονων .Οι μεγαλυτερες που ειναι κουκλες ειναι τουριστριες.Συμφωνω με τον Μακη δεν ειναιι σεξοτουρισμος οι πολλες πτησεις αλλα ειναι μεγαλο εμπορικο λιμανι κλπ.Οργανωμενα και ευκολα να τα βρει τουριστας τα σαλον δεν θα μπορεσει.Εγω βρισκω απο το μαμπα .Το καλοκαιρι που θα παω και Οδησσο και Γιαλτα,θα σας πω τι ειδα.Στο Αρκαντια μαζευει τα Πσκ ολα τα καλα μουνια της πολης,που με ρωταγανε αν ηθελα παρεα με 200 Ε την βραδυα.Χαρκοβο,εχει πολλες νεαρες ειτε φοιτητριες ειτε απο εκει γυρω που με 50 Ε ερχονται για σεξ,Σιγουρα οι τοπ θα ειναι πιο ακριβες .Τα Ρωσικα μου ειναι σε επιπεδο λιγων βασικων φρασεω

Επισκέπτης
Α,και κατι αλλο σχετικα με το θεμα.Ο Πιτσι μου'χε πει οτι ΒΡΑΜΑΓΕΣ ΚΩΛΙΛΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΣΙΛΑ μυριζες λεει σα ψωφιος σκυλος  και ανοιγε το παραθυρο του αυτοκινητου για να αναπνευσει και οποτε εβλεπες γυναικα στο δρομο εβγαινες απ'τ'αμαξι κατεβαινες στο δρομο και φωναζε στα Ελληνικα ΜΟΥΝΑΡΑ!   .Μου 'χει πει επισης οτι χρωστας σε οσους μιλανε Ελληνικα και κρυβεσαι στη Βουλγαρια για να μη σε πιασει το Ι.Κ.Α και η Εφορια που εισαι καταχρεωμενος :2funny:Επισης μου ειπε οτι εισαι  ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ σα το σκατοχαλια :2funny: Ειν'αληθεια ολ'αυτα? :think:ή ο Πίτσι υπερβαλει λιγακι? :think:
εχω  την  εντυπωση  οτι  τελικα  σου  αρεσουν  τα  ξεκατινιασματα. Το διασκεδαζεις. Γουσταρεις να τα χωνεις  κια να στα χωνουν  ε;;;;;  εσυ ειδες τιποτα με τα ματια  σου;;;;  μηπως  ξερεις  καποιον ελληνα  να μην  χρωσταει; ;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχω  την  εντυπωση  οτι  τελικα  σου  αρεσουν  τα  ξεκατινιασματα. Το διασκεδαζεις. Γουσταρεις να τα χωνεις  κια να στα χωνουν  ε;;;;;  εσυ ειδες τιποτα με τα ματια  σου;;;;  μηπως  ξερεις  καποιον ελληνα  να μην  χρωσταει; ;;
Εγω τα λεω ετσι ακριβως οπως μου τα περιεγραψε ο Πίτσι  ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ και αφηνω τα συμπερασματα δικα σας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχω  την  εντυπωση  οτι  τελικα  σου  αρεσουν  τα  ξεκατινιασματα. Το διασκεδαζεις. Γουσταρεις να τα χωνεις  κια να στα χωνουν  ε;;;;;  εσυ ειδες τιποτα με τα ματια  σου;;;;  μηπως  ξερεις  καποιον ελληνα  να μην  χρωσταει; ;;[/
ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΩΣΤΑΣ Κ'ΕΣΥ? :)Αν δηλαδη σταματισεις να γραφεις αυτο θα σημαινει οτι σε κλεισανε μεσα? :think:Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΦΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ή ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ?    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• lavrentiadis.jpg
    lavrentiadis.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • gavalas.jpg
    gavalas.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 38

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΩΣΤΑΣ Κ'ΕΣΥ? :)Αν δηλαδη σταματισεις να γραφεις αυτο θα σημαινει οτι σε κλεισανε μεσα? :think:Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΦΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ή ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ?    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει και τα προτερηματα του φαγητο και υπνο τζαμπα ολη μερα ξεκουραζεσαι και κανεις παρεα μονο με επωνυμους  :2funny:

Επισκέπτης
δεν αποτελω εξαιρεση στον κανονα
εκτος αν δεν βλεπεις ελληνικα καναλια πια και η μονη σου ενημερωση ειναι το μπου :2funny:

μπα που να φα τη γλωσσα σου βρε γκαντεμοσκυλο;;;; ακου να με βαλουν μεσα
αν και δεν νομιζω να με χωσουν στους βιπ εμενα  :2funny:

νομιζεις οτι εσυ την γλυτωνεις απο την εφορια;;; αν εχεις καποιο σπιτακι εδω εχει υπερφορολογηθει ηδη

κατι φιλοι ολλανδοι κραζανε τους ελληνες τεμπεληδες οτι δεν πληρωνουν φορους αλλα το σπιτακι τους στο νησι αδηλωτο το ειχαν και τους πηγε το μπουγιουρντι στρέιτ του ροτερνταμ :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Kαλα εαν δεν εισαι προεδρος τοτε Γενικος Γραμματεας σαν το Μιχαλολιακο και την παπαρηγα... :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ε οχι και να πας γι ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!! :2funny:
Τι ειπες τωρα????? μπροστα στα ποταμια και τις λιμνες που εχω κολυμπησει Ρωσια και Ουκρανια μαζι με τα βατραχια και τα νεροφιδα η μαυρη θαλασσα μου φαινεται σαν παραδεισος.  :2funny:

Συνημμένα

• P1020441.JPG
    P1020441.JPG
    167 KB · Εμφανίσεις: 81
  • IMG_9481.JPG
    IMG_9481.JPG
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 54

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom