You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 810K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
requiem4ad
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μουρδέλο στην Αγία Πετρούπολη:
Συνημμένα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
С Рождеством !
Βέβαια στη Ρωσία τα Χριστούγεννα εορτάζονται με το Ιουλιανό ημερολόγιο ήτοι στις 7 Ιανουαρίου.
Μουρδέλο στην Αγία Πετρούπολη:
Nεαρχε, η χλιδα ποσο τιμαται;
Δε γράφει τιμή στο συγκεκριμένο και δεν έχω πάει.
Η σηνιθυσμένη τιμή είναι 2000 ρούβλια την ώρα. Αντε να είναι 3000 ρούβλια την ώρα.
Από κοπέλες δεν λέει και πολλά με τα Ρωσικά δεδομένα.
Για το ντεκόρ το έδειξα περισσότερο.
Η σηνιθυσμένη τιμή είναι 2000 ρούβλια την ώρα. Αντε να είναι 3000 ρούβλια την ώρα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Έλα ρε! είναι και στη στάση Μαγιακόφσκαγια. Εκεί κοντά που είχαμε μείνει!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Σωστά.
Αν και θα έπρεπε να προσαρμοστούνε κάποτε.
Είναι λίγο αυτιστική συμπεριφορά να γιορτάζεις τα Χριστούγεννα μετά από όλο το κόσμο. Ακόμα και αν έχουν δίκιο.
Και οι Σέρβοι τότε τα γιορτάζουν. Νομίζω και άλλοι. Ίσως, λέω ΙΣΩΣ αν κάποτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο μεταφερθεί στη Μόσχα, καθιερωθεί σε ολόκληρη την Ορθοδοξία αυτό.
Δε γράφει τιμή στο συγκεκριμένο και δεν έχω πάει.
Μονο 70€ για τοση πολυτελεια?
Toσα δινουμε στα ελληνικα στουντιο.
ΦΥΓΑΜΕ...
… αν κάποτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο μεταφερθεί στη Μόσχα, …
Έπιασες πολύ σημαντικό θέμα.
Σε πολλά δυτικά κράτη, και κυρίως στην Ιταλία, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία διότι συχνά εκφράζει θέσεις του Βατικανού, θεωρούνε ήδη σαν «κυρίαρχο» εκπρόσωπο της Ορθοδοξίας τον Πατριάρχη της Μόσχας και όχι τον Οικουμενικό.
Δεν το θεωρώ καθόλου θετικό ως σενάριο εγώ προσωπικά.
Ίσως να είναι η μόνη λύση για την παρακμάζουσα Ορθοδοξία. Ίσως πάλι όχι.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Έπιασες πολύ σημαντικό θέμα.
Σε πολλά δυτικά κράτη, και κυρίως στην Ιταλία, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία διότι συχνά εκφράζει θέσεις του Βατικανού, θεωρούνε ήδη σαν «κυρίαρχο» εκπρόσωπο της Ορθοδοξίας τον Πατριάρχη της Μόσχας και όχι τον Οικουμενικό.
Δεν το θεωρώ καθόλου θετικό ως σενάριο εγώ προσωπικά.
Ίσως να είναι η μόνη λύση για την παρακμάζουσα Ορθοδοξία. Ίσως πάλι όχι.
Αν και ψιλοξεφεύγουμε από το θέμα, καλύτερα θα ναι να τελειώνει το ζήτημα και να πάει εκεί. Η Οικουμενικότητα δεν είναι ζήτημα γεωγραφικό. Αυτή τη στιγμή με το να είναι το Πατριαρχείο στην Τουρκία , μόνο προσφέρει διαπραγματευτικό χαρτί στην Τουρκία, κάνοντας με το αζημίωτο παραχώρηση και μη κερδίζοντας τίποτα η Ελλάδα. Και έναντι κάποιας παραχώρησης, θα ζητήσει ουσιαστικά και ζωτικά ανταλλάγματα. Για αυτό δεν υπάρχει λόγος να παραμένει εκεί. Αλλά μη το συνεχίσουμε εδώ το ζήτημα!
Στο παραπάνω σαλόν έχεις πάει Νέαρχε?
Η σηνιθυσμένη τιμή είναι 2000 ρούβλια την ώρα
δηλαδη περιπου 44€ την ωρα με μια ρωσιδα στο σαλον
στην τιμη αυτη ειναι ευκολο να βρεις ομορφες?
στην τιμη αυτη ειναι ευκολο να βρεις ομορφες?
Είναι δεδομένο, όχι εύκολο. Με 2500 ρούβλια γαμάς Χερουβίμ!
Αν και ψιλοξεφεύγουμε από το θέμα, …
…
Αλλά μη το συνεχίσουμε εδώ το ζήτημα!
Στο παραπάνω σαλόν έχεις πάει Νέαρχε?
Δεν είμαστε off topic Fidele.
Το θρεντ, τότε …, όταν διαλέγαμε όνομα με το Δημητράκη, δεν το ονομάσαμε τυχαία «Ρωσία sex και vodka».
Ο τίτλος του δηλώνει ότι μιλάμε για τη Ρωσία, μιλάμε βεβαίως για σεξ, αλλά κάνουμε και γενικότερη συζήτηση γύρω από τη Ρωσία. Βεβαίως και δεν είναι η βότκα το θέμα μας. Ο όρος «Βότκα» υποδηλώνει ότι γίνεται και γενικότερη συζήτηση για αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα χώρα. Από την αρχή λοιπόν, σε αυτό θρεντ συζητάμε ότι έχει σχέση με τη χώρα αυτή.
Και δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού είναι λίγοι έως ελάχιστοι οι πληροφοριοδότες αυτού του προορισμού και άρα δεν μπορούν να στηριχθούν πολλά θρεντς.
Όχι στο σαλόν αυτό δεν έχω πάει, το λέω και πιο πάνω.
Με 2500 ρούβλια γαμάς Χερουβίμ!
Τι μας λες τωρα ανθρωπε μου!
να κανω και μια συγκριση μιας και ειμαι τακτικος θαμων της ταιλανδης
1 ρουβλι χοντρικα ισουται με ενα μπατ
ε λοιπον για να πηδηξεις short time ενα ομορφουλι πιπινι θελεις στην Μπανγκοκ γυρω στα 2500 μπατ
ιδια τιμη δηλαδη πανω-κατω που γαμας το ρωσιδι-χερουβειμ
ποσοι αραγε το ξερουν αυτο???
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν είμαστε off topic Fidele.
Το θρεντ, τότε …, όταν διαλέγαμε όνομα με το Δημητράκη, δεν το ονομάσαμε τυχαία «Ρωσία sex και vodka».
Ο τίτλος του δηλώνει ότι μιλάμε για τη Ρωσία, μιλάμε βεβαίως για σεξ, αλλά κάνουμε και γενικότερη συζήτηση γύρω από τη Ρωσία. Βεβαίως και δεν είναι η βότκα το θέμα μας. Ο όρος «Βότκα» υποδηλώνει ότι γίνεται και γενικότερη συζήτηση για αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα χώρα. Από την αρχή λοιπόν, σε αυτό θρεντ συζητάμε ότι έχει σχέση με τη χώρα αυτή.
Και δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού είναι λίγοι έως ελάχιστοι οι πληροφοριοδότες αυτού του προορισμού και άρα δεν μπορούν να στηριχθούν πολλά θρεντς.
Όχι στο σαλόν αυτό δεν έχω πάει, το λέω και πιο πάνω.
Nαι μετά το σκέφτηκα κ εγώ και συμφωνώ. Επίσης ναι το είδα ότι έγραψες ότι δεν έχεις πάει. Στην Ούλιτσα Μαράτα έχει και ένα Φοτομοντέλι, αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Πολύ καλό ήταν το κοντινό, στη Στάρι Νιέφσκι, Εμμάνουελ. Επίσης ανακαλύψαμε ένα μασατζίδικο στην Κουτουζόβσκι λίγο πιο κάτω από εκεί που είναι αυτό το σαλόν, έχουμε γράψει σχετικά.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ε λοιπον για να πηδηξεις short time ενα ομορφουλι πιπινι θελεις στην Μπανγκοκ γυρω στα 2500 μπατ
Κοίταξε γίνεται αυτό, βέβαια πρέπει να είσαι εκεί, για να τα κάνεις αυτά. Πρώτον να πας στη Ρωσία που είναι ακριβά τα εισητήρια και θες βίζα ( οκ και για Ταιλάνδη θες). Δεύτερον εκεί οι τιμές στα υπόλοιπα δεν είναι φτηνές, αλλά ακριβές. Ειδικά η διαμονή. Τρίτον αυτά τα σαλόν δε τα βρίσκεις έτσι χύμα ( τα περισσότερα). Και αν δεν πας με γνωστό δύσκολα θα σου ανοίξουν. Τέταρτον σε πολλά ζητήματα η μη γνώση της γλώσσας είναι εμπόδιο. Εκτός και άμα έχεις άτομο που να μιλάει.
Ιδού οι αποδείξεις:
μία ώρα = 2500 ρούβλια στα περισσότερα κορίτσια.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17