Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Κοίταξε γίνεται αυτό, βέβαια πρέπει να είσαι εκεί, για να τα κάνεις αυτά. Πρώτον να πας στη Ρωσία που είναι ακριβά τα εισητήρια και θες βίζα ( οκ και για Ταιλάνδη θες). Δεύτερον εκεί οι τιμές στα υπόλοιπα δεν είναι φτηνές, αλλά ακριβές. Ειδικά η διαμονή. Τρίτον αυτά τα σαλόν δε τα βρίσκεις έτσι χύμα ( τα περισσότερα). Και αν δεν πας με γνωστό δύσκολα θα σου ανοίξουν. Τέταρτον σε πολλά ζητήματα η μη γνώση της γλώσσας είναι εμπόδιο. Εκτός και άμα έχεις άτομο που να μιλάει.

Δίκιο έχεις!

Και δόξα το Θεό που είναι έτσι Fidele.

Φαντάσου να πλάκωναν όλοι οι κάφροι στη Ρωσία μας.
Της Ταϊλάνδης και της Πράγας θα γινόταν !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε γράφει τιμή στο συγκεκριμένο και δεν έχω πάει.
Η σηνιθυσμένη τιμή είναι 2000 ρούβλια την ώρα. Αντε να είναι 3000 ρούβλια την ώρα.

Από κοπέλες δεν λέει και πολλά με τα Ρωσικά δεδομένα.
Για το ντεκόρ το έδειξα περισσότερο.
Νεαρχε υπολογιζε κανα 5 χιλιαρο την ωρα!και οι γκομενες ειναι οι ιδιες που γαμας με 1800 ρουβλια!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Nαι μετά το σκέφτηκα κ εγώ και συμφωνώ. Επίσης ναι το είδα ότι έγραψες ότι δεν έχεις πάει. Στην Ούλιτσα Μαράτα έχει και ένα Φοτομοντέλι, αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Πολύ καλό ήταν το κοντινό, στη Στάρι Νιέφσκι, Εμμάνουελ. Επίσης ανακαλύψαμε ένα μασατζίδικο στην Κουτουζόβσκι λίγο πιο κάτω από εκεί που είναι αυτό το σαλόν, έχουμε γράψει σχετικά.

Αυτα ειναι ..... φιλε Ιπποτη της στρογυλλης κωλοτρυπας θελω να με ξεναγησεις καποια στιγμη στο μαγικο κοσμο των Πασων των Ρωσσιων ..... ονειρο ζωης μου να παω Μοσχα και Βλαδιβοστοκ !!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Νεαρχε υπολογιζε κανα 5 χιλιαρο την ωρα!και οι γκομενες ειναι οι ιδιες που γαμας με 1800 ρουβλια!

5000 ρούβλια αυτές τις εποχές μου φαίνονται πάρα πολλά λεφτά.
Μάλλον μύγες θα βαράνε.
Καλά τα έπιπλα και το design, αλλά η γυναικεία σάρκα είναι το ζητούμενο.

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
η γυναικεία σάρκα είναι το ζητούμενο.

να ειναι σφριγηλη, ελαστικη, απαλη, ευωδιαστη, αλαβαστρινη κλπ κλπ :grin:
δικη σου για μια ωρα
κι ολα αυτα με 2500 ρουβλια
ωσαννα χερουβειμ και σεραφειμ :dancing:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
… Στην Ούλιτσα Μαράτα έχει και ένα Φοτομοντέλι, αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Πολύ καλό ήταν το κοντινό, στη Στάρι Νιέφσκι, Εμμάνουελ. Επίσης ανακαλύψαμε ένα μασατζίδικο στην Κουτουζόβσκι λίγο πιο κάτω από εκεί που είναι αυτό το σαλόν, έχουμε γράψει σχετικά.

Όντως τα Εμμανουέλ είναι πιο φτηνά (δείτε την πρώτη φώτο), όμως νομίζω ότι οι διαφορές στις τιμές δεν είναι πολύ μεγάλες. Στο κάτω-κάτω όταν είσαι στη Ρωσία δεν πας να ξεχαρμανιάσεις, πας να συνουσιαστείς με άγγελο. Ας πούμε το κορίτσι που βλέπετε στις φωτογραφίες 2 και 3 παίρνει 2500 ρούβλια. Νομίζω ότι τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος στο σαλόν που δουλεύει το συγκεκριμένο κορίτσι. Είναι αυτό: индивидуалка ()
Αν ναι, ας πει την εμπειρία του.

Συνημμένα

• Emanuel.jpg
    Emanuel.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 19
  • koritsi 2.jpg
    koritsi 2.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • koritsi.jpg
    koritsi.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 31

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα αυτό είναι το ζήτημα, ότι στο Εμάνουελ, είχε καλύτερες από το Φωτομοντέλι!Και πήγαμε σε ένα από τα ακριβά φωτομοντέλι. Οι τιμές νομίζω έχουν περισσότερο να κάνουν με τα πάγια έξοδα του σαλόν, και περισσότερο το ενοίκιο του διαμερίσματος. Και λιγότερο με την ποιότητα της κοπέλας.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
... Οι τιμές νομίζω έχουν περισσότερο να κάνουν με τα πάγια έξοδα του σαλόν, και περισσότερο το ενοίκιο του διαμερίσματος. Και λιγότερο με την ποιότητα της κοπέλας.

Πολύ πιθανό αυτό. Θα ήθελα να ξέρω αν οι κοπέλα παίρνει τα ίδια στα φωτομοντέλι και στα εμμανουέλ.
Η Ιλόνα τί λέει Δημήτρη ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περιπου τα ιδια.με την Ιλονα εχω να μιλισω κανα χρονο.τι να την κανω ειναι γρια πια στην ηλικια μου περιπου.το κακο ειναι οτι δεν αλλαζουνε.εδω και 7-8 μηνες ολες οι ιδιες και οι ιδιες ειναι!καινουργια σχεδον καμια πουθενα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάρε και μία κανούργια ασιάτισα που ξέρω ότι σου αρέσουν.
Στο на Невском Проспекте δουλεύει, 2500 ρούβλια.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νεαρχε αν ηξερες Ρωσσικα θα μπορουσες να διαβασεις τα σχολεια των Ρωσσων συναγωνιστων.για αυτη τη κοπελα γραφουν οτι ειναι χοντρουλα και δεν λεει και πολλα.σημερα ημουνα εκει!κατα της 16 και πηρα τη Λολα Εξπρες (μιση ωρα) για 1100 ρουβλια.θα γραψω σε λιγο της εντυποσεις μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πηγε σημερα το μεσημερι στο Φωτομοντελι στη Νεφσκι 63.να δοκιμασω τι ειναι το Εξπρες?ξεπεταγμα σαν τη Φυλης?ή τιποτα διαφορετικο.εχω παει αρκετες φορες και απ'το τηλεφωνο με καταλαβαν.τους ειπα οτι θελω τη Λόλα.αυτες οι καινουργιες φωτο της ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.ειχε φυγει για καποιους μηνες και το τηλεφωνο της παλι αλλαξε.παλι εχασε το τηλεφωνο της μου ειπε! :2funny:(δεν μου ειναι η πρωτη φορα)και μαζι και το νουμερο μου!.οπως εχω καταλαβει δεν της αρεσει καθολου η Αγια Πετρουπολη ερχεται μαζευει λεφτα και πηγαινει στην Αντεγκία (Καύκασος) και καθεται εκει μεχρι να της τελειωσουνε!εδωσα τα 1100 ρουβλια (25 Ευρω)ειπα στην Αντμινιστρατορ οτι στο ιντερνετ ολο μαλακιες γραφουν :jerking:συμφωνισε μαζι μου.της υποσχεθηκα οτι θα γραψω την αληθεια!......

Συνημμένα

• lola nees1.jpg
    lola nees1.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • lola nees2.jpg
    lola nees2.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......οπως παντα αυτο το σαλον ειναι γεματο απο γκομενες!γινεται χαμος!οταν περιμενα στο σαλονι (ενα μεγαλο δωματιο)στην ακρη μια κοπελα κοιμωταν εχωντας ξεχασει το κομπιουτερ ανοικτο στη σελιδα της στο βκοντακτε.περασα με τη Λολα στο μεσα δωματιο.εβγαλα της μποτες μου και μου εδωσε Παντοφλες μιας χρισης!!!!πηγα στο μπανιο και μου εδωσε υγρο σαπουνι γκελ μιας χρησης!σαν αυτα τα διαφημηστικα που μοιραζουν!!!!βγηκα μετα το μπανιο ξαπλωσα ηρθε.μου πηρε ενα καλο τσιμπουκακι τη γαμησα 7-8 λεπτα.οταν την εχυσα χα'ι'δευτηκαμε αγκαλιασμενοι κανα 10 λεπτο (περιπου)και μετα πηγα στο μπανιο.Πολυ καλη εντυποση μου εκανε το εξπρες.μονο 1100 ρουβλια αντι για 2500 (58 Ευρω) που κοστιζει εκει η μια ωρα.στη μια ωρα χυνεις 2 φορες και τη δευτερη φορα λιγακι αγχομενα προς το τελος της ωρας.το εξπρες ειναι απο της 11 το πρω'ι' μεχρι της 6 το απογευμα.μου αρεσε θα ξαναπαω.αξιζει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να συγκρινω τα σαλον (στο Εξπρες μιση ωρα) με τα στουντιο της Ελλαδας δεν μπορω! τα σαλον ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!μου εκανε εντυποση που μου δωσαν παντοφλακια και σαπουνι μιας χρησης.(ισως σε μενα επειδη ειμαι τακτικος?)το σεντονι ειναι καινουργιο!και το απλωνουνε μπροστα σου!και δεν το αλλαζουνε μια φορα στη βαρδια!Ο ΧΡΟΝΟς:στο σαλον ειναι ΜΙΣΗ ΩΡΑ!αν βγαλεις το μπανιο σου μενει κανα 20 λεπτο καθαρος χρονος.και δεν ειναι μεχρι να χυσεις 5-10 λεπτα!Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ:ε,δεν συγκρινονται οι συχαμερες Βουλγαρες με τα κοριτακια του σαλον!ειναι σα να συγκρινεις τα σκατα με την κολωνια!Η ΤΙΜΗ:1100 ρουβλια (25 ΕΥΡΩ)ενω στα στουντιο εχει 50 !!!!!και να μην ειχε χασει το τηλεφωνο της η Λολα και να την εβγαζα βολτα πιο πολλα θα χαλαγα :2funny:βενζινες,φαγητα,ισως σινεμα?μετα παντα πρεπει να την πας καπου.και αν κοιμηθει και σπιτι μου μετα την αλλη μερα τα ιδια!και ποσους πουτσους θα της ριξεις 3-4.αν την παρεις 2 ωρες (στο Εμμανουελ 2800 ρουβλια 65 Ευρω)της ριχνεις 3 πουτσες (συνηθως 2 φορες γαμαω και μια φορα μου τραβαει μαλακια)και μετα εισαι ελευθερος να πας να καμακωσεις να βγεις ντισκο και οτι αλλο θελεις!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ορίστε και η είσοδος της πολυκατοικίας του στούντιο που προσφέρει το "εξπρές" προγραμματάκι. Σε περίπτωση που η τύχη σας φέρει να σουλατσάρετε επί της Νιέφσκι Προσπέκτ και σας έρθει να βγάλετε τα χοντρά!  :knockinb: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να συγκρινω τα σαλον (στο Εξπρες μιση ωρα) με τα στουντιο της Ελλαδας δεν μπορω! τα σαλον ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!μου εκανε εντυποση που μου δωσαν παντοφλακια και σαπουνι μιας χρησης.(ισως σε μενα επειδη ειμαι τακτικος?)το σεντονι ειναι καινουργιο!και το απλωνουνε μπροστα σου!και δεν το αλλαζουνε μια φορα στη βαρδια!Ο ΧΡΟΝΟς:στο σαλον ειναι ΜΙΣΗ ΩΡΑ!αν βγαλεις το μπανιο σου μενει κανα 20 λεπτο καθαρος χρονος.και δεν ειναι μεχρι να χυσεις 5-10 λεπτα!Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ:ε,δεν συγκρινονται οι συχαμερες Βουλγαρες με τα κοριτακια του σαλον!ειναι σα να συγκρινεις τα σκατα με την κολωνια!Η ΤΙΜΗ:1100 ρουβλια (25 ΕΥΡΩ)ενω στα στουντιο εχει 50 !!!!!και να μην ειχε χασει το τηλεφωνο της η Λολα και να την εβγαζα βολτα πιο πολλα θα χαλαγα :2funny:βενζινες,φαγητα,ισως σινεμα?μετα παντα πρεπει να την πας καπου.και αν κοιμηθει και σπιτι μου μετα την αλλη μερα τα ιδια!και ποσους πουτσους θα της ριξεις 3-4.αν την παρεις 2 ωρες (στο Εμμανουελ 2800 ρουβλια 65 Ευρω)της ριχνεις 3 πουτσες (συνηθως 2 φορες γαμαω και μια φορα μου τραβαει μαλακια)και μετα εισαι ελευθερος να πας να καμακωσεις να βγεις ντισκο και οτι αλλο θελεις!

καλα τα λεσ φιλε αλλα κανεισ μεγαλο λαθοσ που λεσ για σιχαμερεσ βουλγαρεσ...εισαι πολυ off εδω...εχω παει και παω ακομα και τωρα πολλεσ φορεσ βουλγαρια σοφια και εχω τισ καλυτερεσ αναμνησεισ..υπαρχουν φοβερα κοριτσακια και δεν μιλαω μονο για <ποτανεσ>..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα τα λεσ φιλε αλλα κανεισ μεγαλο λαθοσ που λεσ για σιχαμερεσ βουλγαρεσ...εισαι πολυ off εδω...εχω παει και παω ακομα και τωρα πολλεσ φορεσ βουλγαρια σοφια και εχω τισ καλυτερεσ αναμνησεισ..υπαρχουν φοβερα κοριτσακια και δεν μιλαω μονο για <ποτανεσ>..

Εντάξει μιλάει για αυτές που εκδίδονται εδώ. Όχι γενικά για τις βουλγάρες, οι οποίες είναι συμπαθητικές. Φυσικά για ΕΛΛΑΔΑ είναι συμπαθητικές. Σε σχέση με ΡΩΣΙΑ όμως οι βουλγάρες είναι κάτω του μετρίου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βουλγαρικτόνε γαμήκουλα εσυ να δώ πως θα ανεβης τώρα που κόπηκε η δίοδος στα τέμπη!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει μιλάει για αυτές που εκδίδονται εδώ. Όχι γενικά για τις βουλγάρες, οι οποίες είναι συμπαθητικές. Φυσικά για ΕΛΛΑΔΑ είναι συμπαθητικές. Σε σχέση με ΡΩΣΙΑ όμως οι βουλγάρες είναι κάτω του μετρίου.

ναι για ποτανεσ σιγουρα εχεισ δικιο. φυσικα εχει  καλυτερα μουνια η ρωσια αλλα ειναι και τεραστια χωρα. αναλογα με τον πληθυσμο η βουλγαρια εχει μουναρεσ και δεν μου αλλαζεται γνωμη :)συμφωνουμε ομωσ οτι η ρωσια δεν πεζεται σε ποιοτητα και ποσοτητα :rockon:αλλα και τα βουλγαρακια αχχχχχχχχχχχχ :dancing: ο φιλοσ μου ο αλλαν βεβαια τα ξερει πολυ καλα :knockinb: κανε κουμαντο να παμε αλλαν μεσα ιανουαριου. :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom