Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι για ποτανεσ σιγουρα εχεισ δικιο. φυσικα εχει  καλυτερα μουνια η ρωσια αλλα ειναι και τεραστια χωρα. αναλογα με τον πληθυσμο η βουλγαρια εχει μουναρεσ και δεν μου αλλαζεται γνωμη :)συμφωνουμε ομωσ οτι η ρωσια δεν πεζεται σε ποιοτητα και ποσοτητα :rockon:αλλα και τα βουλγαρακια αχχχχχχχχχχχχ :dancing: ο φιλοσ μου ο αλλαν βεβαια τα ξερει πολυ καλα :knockinb: κανε κουμαντο να παμε αλλαν μεσα ιανουαριου. :fuck1:

Axxxxxxxxxxxxx  φιλε μου άν είχαμε εναν Δημητράκη στην ΜΟΛΔΑΒΙΑ (διοτι ειναι ποιο ευκολη και γρηγορότερη η προσβαση μας) θα έχανες πάσα ιδεα για ωραίες και εμφανίσιμες γκόμενες αλλά και με συμετοχή στο κρεβάτι  GFE και παραπάνω. :offtopic: :offtopic: :offtopic:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νεαρχε σου βαζω ενα παραδειγμα.για το πως βοηθαει οταν διαβαζει κανεις τα σχολια για τα σαλον.γι αυτη τη σελιδα γραφουν ολοι οτι η κοπελα της φωτογραφιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!και υπαρχουν μονο μπαζα.κανενας τους δεν εκατσε ολοι φυγαν.ο πρωτος μαλιστα Ρωτησε στο τηλεφωνο αν υπαρχει ειδεικα αυτη η γκομενα του ειπαν ναι.ειπε θα ερθω κρατοντας τυπομενη τη φωτογραφια.του ειπανε ελατε.πηγε και ειπε στην Τσατσα:γιατι κορο'ι'δευεται τους πελατες με ψευτικες φωτο.θα γραψω στο ιντερνετ αρνητικα για σας.του απαντησε:а мне бообще на вас насрать κατα λεξη εγω εντελως να σας χεσω.σημαινει ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ σας γραφω!Νεαρχε αν ξερεις Ρωσσικα και διαβαζεις αυτα στα σα'ι'τ δυσκολα θα την πατησεις! 

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Axxxxxxxxxxxxx  φιλε μου άν είχαμε εναν Δημητράκη στην ΜΟΛΔΑΒΙΑ (διοτι ειναι ποιο ευκολη και γρηγορότερη η προσβαση μας) θα έχανες πάσα ιδεα για ωραίες και εμφανίσιμες γκόμενες αλλά και με συμετοχή στο κρεβάτι  GFE και παραπάνω. :offtopic: :offtopic: :offtopic:

δηλαδη ρε αλλαν τοσο πολυ καλυτερσ ειναι οι γκομενεσ εκει?καλυτερα κορμια και καλυτερο γαμησι? καλη χρονια σε ολουσ σασ με υγεια πανω απ ολα.και το 2010 ασ μασ φερει και περισοτερα βουλγαρο-ρωσιδο-μολδαβεζακια  :knockinb: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δηλαδη ρε αλλαν τοσο π[size=10pt]ολυ καλυτερσ ειναι οι γκομενεσ εκει?καλυτερα κορμια και καλυτερο γαμησι?[/size] καλη χρονια σε ολουσ σασ με υγεια πανω απ ολα.και το 2010 ασ μασ φερει και περισοτερα βουλγαρο-ρωσιδο-μολδαβεζακια  :knockinb: :rockon:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε όλα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Νεαρχε σου βαζω ενα παραδειγμα.για το πως βοηθαει οταν διαβαζει κανεις τα σχολια για τα σαλον.γι αυτη τη σελιδα γραφουν ολοι οτι η κοπελα της φωτογραφιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!και υπαρχουν μονο μπαζα.κανενας τους δεν εκατσε ολοι φυγαν.ο πρωτος μαλιστα Ρωτησε στο τηλεφωνο αν υπαρχει ειδεικα αυτη η γκομενα του ειπαν ναι.ειπε θα ερθω κρατοντας τυπομενη τη φωτογραφια.του ειπανε ελατε.πηγε και ειπε στην Τσατσα:γιατι κορο'ι'δευεται τους πελατες με ψευτικες φωτο.θα γραψω στο ιντερνετ αρνητικα για σας.του απαντησε:а мне бообще на вас насрать κατα λεξη εγω εντελως να σας χεσω.σημαινει ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ σας γραφω!Νεαρχε αν ξερεις Ρωσσικα και διαβαζεις αυτα στα σα'ι'τ δυσκολα θα την πατησεις! 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Δημήτρη.
Όπως πάντα περιεκτικός, ειλικρινής, και ουσιαστικός.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ακρίβινε η Βότκα. Δήθεν για την καταπολέμηση του αλκοολισμού  :jerking:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Aυτα παθαινεις αν πινεις ουκρανεζικες και ρωσικες βοτκες!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα είδα και τα 2 ποστ σου στο φόρουμ αυτό.
Νεαρχε το ειχα ξεχασει οτι ειχα ξαναγραψει.Ηταν οταν ειχα παει πρωτη φορα την ανοιξη για 2 ωρες.που και που γραφω σ'αυτο το σα'ι'τ λεει πολυ καλες πληροφωριες που πολλες φορες σε σωζουν!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Νεαρχε το ειχα ξεχασει οτι ειχα ξαναγραψει.Ηταν οταν ειχα παει πρωτη φορα την ανοιξη για 2 ωρες.που και που γραφω σ'αυτο το σα'ι'τ λεει πολυ καλες πληροφωριες που πολλες φορες σε σωζουν!

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΆΚΗ, χρόνια πολλά, πότε θα βάλεις κανένα καινούριο stand up για τα σεξοαξιοθέατα, σαν και αυτά που έχεις στο youtube? :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Δύο ώρες Δημήτρη δεν περίμενα να πάρεις κοπέλα από το σαλόν.
Δηλαδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δε ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ γαμάω μία ώρα. Δύο ώρες για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι εσύ λεφτά δεν πετάς. Άρα, θα την χάρηκες για δύο ώρες συνέχεια. Χαρά στο κουράγιο σου !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δύο ώρες Δημήτρη δεν περίμενα να πάρεις κοπέλα από το σαλόν.
Δηλαδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δε ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ γαμάω μία ώρα. Δύο ώρες για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι εσύ λεφτά δεν πετάς. Άρα, θα την χάρηκες για δύο ώρες συνέχεια. Χαρά στο κουράγιο σου !!!
μ'αρεσει πολυ!γι αυτο την πηρα 2 ωρες!την καταγλυψα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε Πεοκρούστη!που σε εχει φαει η αγαμια :jerking:αντι να μας χαλας το Thread γιατι δεν πας μεταξουργειο (για Φυλης δεν θα σου φτανουν τα λεφτα.σε κωβο για αφραγκο!) να  :knockinb: να ξεκαβλωσεις!και ασε μας εμας :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tρισμέγιστε ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ - ΕΥΤΗΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ - ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tρισμέγιστε ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ - ΕΥΤΗΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ - ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ
Σ'ευχαριστω Τρικαρδε και σε σενα της καλητερες ευχες μου!!!μας εχει γαμισει εδω!!!πολυ χιονι βρε παιδι μου!!!!τοσο χιονι στο Ζουμπερι δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ!τωρα ειναι καλητερα το μαζαψανε αλλα περπατας γυρω απο βουνα χιονιου!σε σημειο που φοβασαι οτι θα πεσουν να σε πλακωσουν!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νεαρχε αυτο το εχεις δοκιμασει?μανα και κορη?αν και συνηθως δεν ειναι στ'αληθεια μανα και κορη.αλλα εδω μοιαζουν αρκετα.μπορει και να μην ειναι ψεματα!  ας μας πει ο  pirforos που μια φορα τον ειχα ρωτισει για μια γκομενα στη φωτο αν ειναι η ιδια.και θα ελεγα καταλαβαινει αρκετα σε αυτο το θεμα.πες μας αν ειναι στ'αληθεια μανα και κορη?και οποιος αλλος ξερει ας μας πει! :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στη φωτο 4 φενονται και οι 2 αρκετα καλα.και στην φωτο 4.αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι η μανα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 36ΕΤΩΝ!!!αλλα 40+.Pirfore πες μας τη γνωμη σου εσυ που εισαι τα καταλαβαινεις αυτα!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Έχω ακούσει για μάνα και κόρη αλλά δεν τρελάθηκα. Αν έχω τη κόρη τί να τη κάνω τη μάνα ;
Δημήτρη στο σάιτ που δίνεις οι φωτογρασφίες των κοριτσιών είναι αληθινές ; Γιατί βλέπω κάτι θεϊκές βυζάρες σε κάποια κορίτσια που με συγκινούν ιδαίτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom