Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
στη φωτο 4 φενονται και οι 2 αρκετα καλα.και στην φωτο 4.αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι η μανα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 36ΕΤΩΝ!!!αλλα 40+.Pirfore πες μας τη γνωμη σου εσυ που εισαι τα καταλαβαινεις αυτα!!!!
Αν αντι μανα και κορη, εγραφες μαμα και γιαγια μεσα θα ησουνα.
Δημητρακη μας εχεις συνηθίσει με καλα κοματια. Τι μπαζα ειναι αυτα που ποσταρεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω ακούσει για μάνα και κόρη αλλά δεν τρελάθηκα. Αν έχω τη κόρη τί να τη κάνω τη μάνα ;
Δημήτρη στο σάιτ που δίνεις οι φωτογρασφίες των κοριτσιών είναι αληθινές ; Γιατί βλέπω κάτι θεϊκές βυζάρες σε κάποια κορίτσια που με συγκινούν ιδαίτερα.
οχι αληθεινες οι περισσοτερες δυστηχως δεν ειναι.Νεαρχε ειναι για την ανομαλια.εγω το'χω κανει αυτο.χωρις λεφτα με μια γκομενιτσα που ειχα.της μεθυσα και  :knockinb:.βεβαια αν δε μιλας τη γλωσσα δεν μπορεις να το απολαυσεις.να  :knockinb:την κορη και πριν το βαλεις να ρωτας τη μανα:να της τον βαλω?η μανα να λεει στην κορη πως να στηθει!δοκιμασε το Νεαρχε.
Αν αντι μανα και κορη, εγραφες μαμα και γιαγια μεσα θα ησουνα.
Δημητρακη μας εχεις συνηθίσει με καλα κοματια. Τι μπαζα ειναι αυτα που ποσταρεις?
η κορη τρωγεται η μανα ειναι σκατα.εγω το εβαλα για να μας πει καποιος που καταλαβαινει απο φωτογραφιες αν ειναι στ'αληθεια μανα και κορη ή (οπως πιστευω)μας κορο'ι'δευουνε.σε αυτες της περιπτωσεις δε γαμας τη μανα οπως εγραψα παραπανω.αλλα τη βαζεις και σε αγκαλιαζει και σου λεει καυλολογα ενω γαμας την κορη της.καλα στην Κινα δεν εχει τετοια?ειναι πολυ καυλα δοκιμασε το!!!

colunas48

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
0
όποιος ενδιαφέρεται για Αγ΄Πετρούπολη έχω τηλ. από μωρό μελαχροινό με ξανθιά φίλη.....έκφυλο όσο δεν λέγεται.....και κουλουράκι στάνταρ
Για πες μου εγω που ειμαι 53 χρ. θα τα αντεξω τα 2 μουνακια στην Ουκρανια. lol

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος το να καμακωνω την κορη ενω ειναι με τη μανα μαζι ειναι η ειδηκοτητα μου :2funny:    [youtube=425,350]aaeDkPvfDoI[/youtube] βεβαια δεν ειναι καθολου ευκολο θελει τεχνη και επαγγελματισμο!το μονο αρνητικο ειναι οτι η μανα παραειναι υπερ μου συνηθως.και η κορη μπορει να αντιδρασει στην καταπιεση της μανας.εκει θελει τεχνη γλυκητιτα και χαμογελο για να κανεις την κορη να νιωσει ευχαριστα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σ'ευχαριστω Τρικαρδε και σε σενα της καλητερες ευχες μου!!!μας εχει γαμισει εδω!!!πολυ χιονι βρε παιδι μου!!!!τοσο χιονι στο Ζουμπερι δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ!τωρα ειναι καλητερα το μαζαψανε αλλα περπατας γυρω απο βουνα χιονιου!σε σημειο που φοβασαι οτι θα πεσουν να σε πλακωσουν!!!!!

ΠΑΝ-ΚΑΒΛΕ τσαρε ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
Σου έχω ζητήσει συγνώμη για την δυσπιστία που είχα παλαιά στο πρόσωπό σου.
Σε παρακαλώ να μην με ειρωνεύσε - άσε μας στον πόνο μας και στις αγαμίες μας :'( :'(

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΠΑΝ-ΚΑΒΛΕ τσαρε ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
Σου έχω ζητήσει συγνώμη για την δυσπιστία που είχα παλαιά στο πρόσωπό σου.
Σε παρακαλώ να μην με ειρωνεύσε - άσε μας στον πόνο μας και στις αγαμίες μας :'( :'(
Τρικαρδε δεν σε Ειρωνευομαι!οταν παω να βγαλω τ'αμαξι απ'το γκαραζ (αν δεν το ξεχασω) θα παρω και την φωτογραφικη μηχανη μαζι να δεις χιονι!μπορει και κανα μισαωρο να φτιαριζω μεχρι να ανοιξω την πορτα! :rockon:δεν κανω πλακα!!!!τοσο χιονι δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ!!!!!βουνα γυρω γυρω :rockon:!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τρικαρδε δεν σε Ειρωνευομαι!οταν παω να βγαλω τ'αμαξι απ'το γκαραζ (αν δεν το ξεχασω) θα παρω και την φωτογραφικη μηχανη μαζι να δεις χιονι!μπορει και κανα μισαωρο να φτιαριζω μεχρι να ανοιξω την πορτα! :rockon:δεν κανω πλακα!!!!τοσο χιονι δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ!!!!!βουνα γυρω γυρω :rockon:!!!!!

Τσάρε της Ηδονής και Μέγα χύστη Πασών των Ρωσιών Δημήτριε, δεν ποστάρεις κανένα Ρωσιδάκι και άσε τις φωτο με τα χιόνια για τα επόμενα χριστούγεννα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να παω στα γκομενακια αυριο.πριν λιγο φτιαρισα ολο αυτο το χιονι για να ανοιξω την πορτα του γκαραζ και να βγαλω τ'αμαξι μου! :2funny:δυσκολο το γαμησι στην εποχη μας :2funny:!!!!!εχει και δυσκολιες η ζωη του πορνομεταναστη! :2funny:

Επισκέπτης
I love this country  :grin:

Μόσχα

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σταμάτησε σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια διαφημιστική γιγαντοοθόνη άρχισε ξαφνικά να προβάλλει πορνογραφικό βίντεο. Όπως φαίνεται, επρόκειτο για φάρσα ευρηματικών χάκερ που παραβίασαν το σύστημα.

Η εταιρεία Panno.ru, στην οποία ανήκει ο διαφημιστικός χώρος, απολογήθηκε για το συμβάν λέγοντας ότι έπεσε θύμα πειρατείας. «Επρόκειτο για επίθεση χάκερ εναντίον των υπολογιστών μας. Η διαφημιστική ταινία αντικαταστάθηκε από ένα άσεμνο βίντεο» δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Βίκτορ Λάπτεφ.

Οπως διηγούνται αυτόπτες μάρτυρες, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκίνησε αμέσως μόλις άρχισε η επίμαχη προβολή. Οι οδηγοί σταμάτησαν για να απολαύσουν το θέαμα, το οποίο διήρκεσε περί τα είκοσι λεπτά μέχρι τελικά να επέμβουν οι υπεύθυνοι.

in.gr

Και το επιμαχο βίντεο  :grin:
[URL unfurl="true"]http://img7.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P89902320[/url]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Miss Siberia! :bigdick:
Siberia_02-large.jpg

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
I love this country  :grin:

Μόσχα

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σταμάτησε σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια διαφημιστική γιγαντοοθόνη άρχισε ξαφνικά να προβάλλει πορνογραφικό βίντεο. Όπως φαίνεται, επρόκειτο για φάρσα ευρηματικών χάκερ που παραβίασαν το σύστημα.

Η εταιρεία Panno.ru, στην οποία ανήκει ο διαφημιστικός χώρος, απολογήθηκε για το συμβάν λέγοντας ότι έπεσε θύμα πειρατείας. «Επρόκειτο για επίθεση χάκερ εναντίον των υπολογιστών μας. Η διαφημιστική ταινία αντικαταστάθηκε από ένα άσεμνο βίντεο» δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Βίκτορ Λάπτεφ.

Οπως διηγούνται αυτόπτες μάρτυρες, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκίνησε αμέσως μόλις άρχισε η επίμαχη προβολή. Οι οδηγοί σταμάτησαν για να απολαύσουν το θέαμα, το οποίο διήρκεσε περί τα είκοσι λεπτά μέχρι τελικά να επέμβουν οι υπεύθυνοι.

in.gr

Και το επιμαχο βίντεο  :grin:
[URL unfurl="true"]http://img7.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P89902320[/url]

μα και αυτοί οι χακεράδες αντί να βάλουν καμμιά ναραμού ρωσίδα μαύρη έβαλαν?έλεος! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για να παω στα γκομενακια αυριο.πριν λιγο φτιαρισα ολο αυτο το χιονι για να ανοιξω την πορτα του γκαραζ και να βγαλω τ'αμαξι μου! :2funny:δυσκολο το γαμησι στην εποχη μας :2funny:!!!!!εχει και δυσκολιες η ζωη του πορνομεταναστη! :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νεαρχε τα σαλον εχουν πολλες αναδουλειες.και εμαφανηστικαν σαλον με 1100 ρουβλια την ωρα!δεν εχω παει για να ξερω.αλλα μπορω να βαλω τι γραφουν στο amurspb        1100-классика.Оральные ласки ( в обе стороны ) лёгкий массажик и два контакта.Все доп.услуги от 500рэ.Обговариваются с девочкой.Возраст ....от 25 ....На каждой квартирке есть молодая девочка.Спрашивайте у админов они всё расскажут,кто есть и когда будет    1100 ρουβλια (26 Ευρω)το κλασικο γαμησι.στην τιμη περιλαμβανει γλυψιμο και απο της (2 πλευρες) ελαφρυ μασαζ και 2 γαμησια.ολα τα εξτρα απο 500 ρουβλια.τα εξτρα τα συζητατε με την κοπελα.ηληκια ......απο 25 ετων......σε καθε σαλον εχει και μια μικρη (18-19 ετων).ρωτηστε τους Αντμινιστρατορ για ποιες κοπελες δουλευουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρηκα και μια φωτο απο το amurspb οπως καταλαβα σε αυτα τα σαλον το επιπεδο των γυναικων πρεπει να ειναι σαν της Φυλης.Με τη διαφορα οτι εκει ειναι καθαρα και γαμας μια ωρα 2 φορες με 26 Ευρω.ενω στη Φυλης γαμας στη βρωμια 5 λεπτα με 20 Ευρω!

Συνημμένα

• znakomstvo.jpg
    znakomstvo.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 20

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τσάρε Πασων των Ρωσιών Δημήτριε, έπεσε πείνα εκει πάνω και  :pipa3: τσάμπα.

Μόνο στην ελ - ΛΆΝΤΑ ακριβένουνε όλα

Πότε με το καλό θα μας 'ερθεις στο πατριδα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom