Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Tα ίδια και χειρότερα είναι στην ΠΜΡ. Οι (ούτως ή άλλως λιγοι) άνδρες ασχολούνται με το ποτό και δεν γαμάνε καθόλου τις αξιόλογες συντρόφους τους. Πολλοί μάλιστα ανέχονται να τις γαμούν τρίτοι εν γνώσει τους. Αυτοί μόνο βότκα θέλουν. Και παρατηρείται το φαινόμενο κάτι χλεχλέδες που ΔΕΝ πίνουν (ελάχιστοι) να κυκλοφορούν με κάτι θεόμουνα (διαφορετικά κάθε μέρα) , που υπό κανονικές συνθήκες ούτε στον ύπνο τους δεν θα έβλεπαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αλλο ενα παραδιγμα της Ρωσσικης γραφειοκρατιας ειναι αυτο συμφωνα με το   ο Πουτιν προτινε να γινει στη Ρωσσια κατι σαν της αποσυρσεις στην Ελλαδα.........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......το υπουργειο της (φυσης) μιλαει για 50.000 ρουβλια (1152 Ευρω) επιδοτηση στην αγορα καινουργιου αυτοκηνιτου Ρωσσικης κατασκευης αν ο αγωραστης αποσυρει το παλιο αυτοκηνιτο του.αυτη τη στιγμη στη Ρωσσια υπαρχουν 38 εκατομυρια αυτοκηνιτα απο τα οποια το 48% ειναι ανω των 10 ετων!!!!!.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......δηλαδη εχουμε 18.420.000 αυτοκηνιτα!η τιμη τους ειναι πολυ χαμηλοτερη απο 50.000 Π.Χ.ενα πισωκηνιτο Lada μπορει να το αγωρασει κανεις με 15.000-20.000 ρουβλια (αυτα τα ετη κατασκευης ειναι οτι χειροτερο.καλο ειναι να παρει κανει ή μεχρι το 1991-1992 που ειχαν καλητερη ποιοτητα λογω Σοβιετικης Ενωσης)ή αυτοκηνιτο κατασκευασμενο μετα το 1999.αν απο τα 18 εκατομυρια αυτοκηνιτα αποσυρουν 10 εκατομυρια με 50.000 ρουβλια το καθενα θα χρειαστουνε 500.000.000.000 Ρουβλια (11.520.737.000 Ευρω)μιλαμε για τρελο ποσο.σαν ιδεα ειναι καλη αλλα μαλον και αυτο το μετρο θα μεινει στα χαρτια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπορει να λεει οτι θελει!που θα τα βρει αυτα τα λεφτα?στη Ρωσσια το κρατος ειναι πιο ισχυρο.ναι μεν κλεβουνε αλλα η κατασταση ειναι θα ελεγα ελεγχομενη.ειναι και εντελως αλλος λαος.Π.Χ.μια συνταξη στη Ρωσσια σπανια ξεπερνα τα 100 Ευρω.στην Ελλαδα παρα πολλοι συνταξιουχοι περνουν 1000+ Ευρω!στη Ρωσσια τους μειωσε τους μισθους και δεν ειπαν τιποτα!το ελειμα ειναι θα ελεγα ελεγχομενο.βεβαια η Ρωσσια εξαρταται απο το πετραιλεο αν πεσουν οι τιμες παλι θα εχει τρομερο προβλημα!αλλα η Ελλαδα θα ελεγα αυτη τη στιγμη παει απ'το κακο στο χειροτερο.σε 4 μηνες Ελειματα 20 ΔΙς ΕΥΡΩ!εγω δεν το καταλαβαινω απο που βγηκαν αυτα! :rockon:μιλαμε για τρελα ποσα!!!!!!οσο για τη γραφειοκρατια στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο τρομερη οσο στη Ρωσσια.ειναι λιγο καλητερα τα πραγματα σε αυτον τον τομεα!

Nαι αλλά η Ελλάδα είναι ένα σκατό μπροστά στη Ρωσία! Δε δικαιολογείται με τίποτα να έχει τέτοια γραφειοκρατία! Νομίζω πρώτο καθήκον κάθε σοβαρής κυβέρνησης εδώ είναι να την καταπολεμήσει!

Βασικά και να χρεωκοπήσει η χώρα εμένα στα αρχίδια μου. Εγώ τους φόρους μου τους πλήρωνα κανονικά. Τώρα αν αυτοί τα δημόσια χρήματα τα έκλεψαν ή τα σπατάλησαν λάθος, αντί να μου ζητήσουν και άλλα, καλύτερα να δώσουν λόγο τι τα έκαναν. Και να δημευθούν οι περιουσίες αυτών που φταίνε. Να πως θα λυθούν τα προβλήματα των ελλειμάτων.

Π.χ. Siemens.Έγινε ένας διαγωνισμός. Αποδείχτηκε πως έγινε. Πόσο κόστισε το C4I?Τόσο? Φέρε κυρία Siemens τα λεφτά πίσω. Ποιος υπουργός έβαλε τις υπογραφές? Τι περιουσία έχει? Είτε εμφανή , είτε αφανή? Φέρτα όλα. Δεν έχεις? Φυλακή! Όχι ο κάθε φουκαράς που πέφτει έξω το μαγαζάκι του να τον γαμάνε και τα λαμόγια που μας γαμάνε ασάλιωτα να τη βγάζουν καθαρή...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Π.χ. Siemens.Έγινε ένας διαγωνισμός. Αποδείχτηκε πως έγινε. Πόσο κόστισε το C4I?Τόσο? Φέρε κυρία Siemens τα λεφτά πίσω. Ποιος υπουργός έβαλε τις υπογραφές? Τι περιουσία έχει? Είτε εμφανή , είτε αφανή? Φέρτα όλα. Δεν έχεις? Φυλακή! Όχι ο κάθε φουκαράς που πέφτει έξω το μαγαζάκι του να τον γαμάνε και τα λαμόγια που μας γαμάνε ασάλιωτα να τη βγάζουν καθαρή...
καπως ετσι γινεται στις πολητισμενες χωρες και οχι μονο.στην Κινα τους διευθαρμενους υπαλληλους δημοσια τους εκτελουνε με μια σφαιρα στο κεφαλι.τωρα ομως θα αλλαξουν τον τροπο εκτελεσης γιατι μπορει λεει απο το αιμα να κολισει AIDS ο εκτελεστης!στην Ελλαδα ουτε τους πειραζουν!εχεις ακουσει να παει κανενας βουλευτης φυλακη?μεχρι και το Γιωσακη βγαλανε εξω!αυτα για την Ελλαδα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας!να παει φυλακη βουλευτης!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
καπως ετσι γινεται στις πολητισμενες χωρες και οχι μονο.στην Κινα τους διευθαρμενους υπαλληλους δημοσια τους εκτελουνε με μια σφαιρα στο κεφαλι.τωρα ομως θα αλλαξουν τον τροπο εκτελεσης γιατι μπορει λεει απο το αιμα να κολισει AIDS ο εκτελεστης!στην Ελλαδα ουτε τους πειραζουν!εχεις ακουσει να παει κανενας βουλευτης φυλακη?μεχρι και το Γιωσακη βγαλανε εξω!αυτα για την Ελλαδα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας!να παει φυλακη βουλευτης!

Ειχα  δει  σε  μια  ταινια  οτι  στην  Κινα  στελνουν  και  στο  σπιτι  σου  το  λογαριασμο  για να  πληρωσουν  οι συγγενεις  σου  την  σφαιρα  που  χαλασαν  για  παρτι  σου.Δεν  ξερω  αν  ισχυει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στη Σοβιετικη Ενωση και μετεπειτα στη Ρωσσια μεχρι το 1994 υπηρχε η θανατικη ποινη και γινοντουσαν εκτελεσεις.απο το 1994 και μετα οταν επαψε να εφαρμοζεται η θανατικη ποινη η θανατικη ποινη μετατρεποταν σε ισοβια.μεχρι το 1994 συμφωνα με τον ποινηκο κωδικα γινοταν η εκτελεση θαβαν τον εκτελεσμενο και ιδοποιουσαν τηλεφωνικος τους συγγενεις του οτι η εκτελεση εγινε.το πτωμα δεν δινοταν στους συγγενεις του.τον μελοθανατο τον εξεταζε γιατρος!για να δει αν ειναι υγιεις για να εκτελεστει!και παρεβρισκοταν εκτος απ'τον γιατρο εισαγγελεας και ο δοιηκητης της φυλακης.δεν εκτελουσαν γυναικες,ανηλικους κατω τον 18 και αντρες ανω των 65 ετων.ισοβια μεχρι το 1995 δεν υπηρχαν!η μεγαλητερη ποινη ηταν 15 χρονια.μετα πηγαινε εις θανατον.και παρα πολυ ετσι κατσαν λιγο φυλακη οπως ο Σουβαλοφ ο αστυνομικος που βιαζε και σκοτωνε κοριτσακια.καταδικαστηκε το 1995 εις θανατον η ποινη του μετατραπηκε σε 15 χρονια και τωρα προσφατα βγηκε.μεχρι το 1999 που μπηκε η ποινη της ισοβιας καθηρξης η θανατικη ποινη μετατρεποταν σε 15 χρονια.και ο εγγληματιας σε 10-11 χρονια ηταν εξω!--στη Ρωσσια αν καποιος ειναι τρελος παει σε ψυχιατριο κλειστου τυπου.θυμαμαι την περιπτωση του ανθρωποφαγου!ειχε πολυ τρελο βλεμα!φαινοταν απο μακρια!καταδικαστηκε σε εγκλησμο σε ψυχιατρειο και λογω καλης διαγωγης μετα απο 3 χρονια βγηκε αλλα και καλα ειναι υπο ιατρικη παρακολουθηση! :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Ρωσσια οι γκομενες τρελαινονται για Σούσι!δεν ξερω τι τους αρεσει?αλλα ειναι το νουμερο ενα που θελουνε!ειναι βεβαια λιγακι ακριβα.η πιο συμηθησμενη αλυσιδα ειναι οι ДВЕ ПОЛОЧКИ εχει παντου.εχει και φαγητο Γιαπωνεζικη κουζινα.οι τιμες ειναι για Σούσι 6-8 κοματια 6-10 Ευρω.για της σαλατες 4-10 και για τα δευτερα πιατα 6-12 (αν εχει τιποτα экзотика οπως Παπια,Χελια μπορει να εχουν πολυ παραπανω.οποτε υπολογιζεται 1500-2000 Ρουβλια (34,5-46) περιπου για 2 ατομα για φα'ι' και 2 ποτηρια κρασι.εχει και πολλα Κινεζικα εστιατορια συχνα πηγαινω στο Сайгон το εχουν Βιετναμεζοι.μου αρεσει και η αλυσιδα Китайский Городовой (δεν ξερω ποσα ειναι στην πολη 2 εχω δει ενα στη Старый Невский και ενα κοντα στο σπιτι μου που θα παω αυριο με την κακασχημη).εκει το φα'ι' παει 1500-2000 για 2 ατομα.γενικα την Κινεζικη κουζινα την εχω συνηθισει αφου εκει με πηγαινουν οι σχιστοματες.η Ρωσσικη κουζινα ειναι μια αηδια!εχει σουβλατζιδικα ШАВЕРМА αλλα δεν εχουν καμια σχεση με της Ελλαδας και ειναι χαλια.η δε τιμη τους 1,8-1,9 Ευρω το ενα σουβλακι.στο πιατο παει 4 Ευρω περιπου.βεβαια η ποιοτητα ειναι χαλια.δεν θα το συνηστουσα.γενικα οι μεριδες στη Ρωσσια ειναι πολυ μικρες και δεν συγκρινονται με της Ελληνικες.ειναι οι μισες θα ελεγα!οι δε σαλατες ειναι σε πιατακι του Καφε! :2funny:εχει και Ελληνικο το ОЛИВА που το εχουν Ρωσσοι!αλλα ειναι πανακρυβο και δεν ειναι νοστιμο οπως παλια.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στην Ρωσσια οι γκομενες τρελαινονται για Σούσι!δεν ξερω τι τους αρεσει?αλλα ειναι το νουμερο ενα που θελουνε!

Είναι αλήθεια ότι η Αγία Πετρούπολη είναι γεμάτη με εστιατόρια Σούσι.

Εγώ πήγαινα συνέχεια, σχεδόν καθημερινά, σε ένα που είναι στην οδό Νέφσκι απέναντι από το Κορίνθια Νεφσκι Παλάς, και καμιά 100-200 μέτρα πιο πάνω.

Εκεί οι κοπέλες του καταστήματος ήταν πολύ όμορφες και πολύ εξυπηρετικές. Καμία σχέση με την αγένεια της Ελλάδας.
Επειδή ήμουν μόνος μου στο τραπέζι και περίμενα μέχρι να έρθει η παραγγελία, μία πανύγλυκια ξανθιά ερχόταν και μου έδινε ένα ιαπωνικό παιχνίδι να παίξω σε κάτι χαρτιά για να περνάει η ώρα.
Εμένα ούτε που με ένοιαζε να παίξω το παιχνίδι, και προτιμούσα να έχω την ησυχία μου και να σκεφτώ τα δικά μου, αλλά και μόνο που ερχόταν στο τραπέζι το γλυκό ξανθό, καθόταν 2-3 λεπτά να μου εξηγήσει πως παίζεται το παιχνίδι με το γλυκό της χαμόγελο, και ναι, μιλώντας μου ΑΓΓΛΙΚΑ, μου έφτιαχνε πραγματικά τη διάθεση.

Οι λόγοι για τους οποίους αγάπησα τη Ρωσία είναι πολλοί.
Σίγουρα γιατί πέρασα πάρα πολύ καλά από το πρώτο μου κιόλας ταξίδι, σίγουρα γιατί οι γυναίκες είναι ανώτερες σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για άλλους λόγους που μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι, όμως σε εμένα μετρήσανε πολύ.

Δημήτρη ζεις στο παράδεισο.
Εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Μια φορά ζούμε μόνο. Άλλος παράδεισος από τη γυναίκα δεν υπάρχει.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ελληνες αντι να πηγαινετε μυκονο και σαντορινη
ξεχυθειτε στο σοτσι στη μαυρη θαλλασα
2 φορες τη βδομαδα πεταει γιακοβλεφ απο θεσσαλονικη για κρασνονταρ και απο κει πατε σοτσι με το κτελ σε 7 ωρες
ελληνες πηγενετε σοτσι να σωθειτε

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αντε να σας πω και που θα κανετε καμακι στο σοτσι
μπροστα στο λιμανι στο κεντρο του σοτσι ειναι το ΜΟΣΚΒΑ το ξενοδοχειο
κατω απο το πλαινο μερος του ξενοδοχειου υπαρχει ενα καφε
εκει θα κανετε το καμακι σας

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στο σοτσι θα μεινετε σε μια φθηνη πανσιον πισω ακριβως απο το πενεπιστημιο του σοτσι
λεγετε ΤΖΟΥΡΝΑΛΙΣΤ χοτελ
εχει δωματια με 30 ευρω περιπου και ειστε μεσα στο κεντρο
10 λεπτα με τα ποδια απο τη θαλασα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αντε να σας πω και που θα κανετε καμακι στο σοτσι
μπροστα στο λιμανι στο κεντρο του σοτσι ειναι το ΜΟΣΚΒΑ το ξενοδοχειο
κατω απο το πλαινο μερος του ξενοδοχειου υπαρχει ενα καφε
εκει θα κανετε το καμακι σας
Τι καμακι βρε Σπυρο. Οτι πουταναριο υπαρχει. εκει μαζευεται.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ασε τα παιδια να πανε σοτσι ρε λεφτερι38
θες να φανε το κεφαλι τους στη μυκονο και σαντορινη?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
πηγενετε μυκονο να πληρωνετε δωματιο 200 ευρω να τρωτε σουβλακι με 5 ευρω να μης βαζουν το βραδυ στα μαγαζια επειδη ειστε μπακουρια/και να γυρνατε απραγοι πισω στην αθηνα τοτε
η
οι εξυπνοι περνουν το αεροπλανο και φευγουν ρωσσια/ταυλανδη κτλ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι καμακι βρε Σπυρο. Οτι πουταναριο υπαρχει. εκει μαζευεται.
ασε τα παιδια να πανε σοτσι ρε λεφτερι38
θες να φανε το κεφαλι τους στη μυκονο και σαντορινη?
οποσδηποτε σε σχεση με τα Ελληνικα νησια το Σότσι ειναι πολυ φτηνοτερα!και ολο και κατι μπορεις να καμακωσεις πιο πολυ απο Ρωσσιδες απο αλλες πολεις(εχει πολυ εσωτερικο τουρισμο).αν καποιος θελει να παει της διακοπες του στη θαλασσα και ΑΝ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ.τοτε το Σοτσι ειναι το ιδανικο μερος.αν ομως καποιος ειναι φανατικος πορνοτουριστας και στ'αρχηδια του η θαλασσα και η παραλια το Σότσι δεν ειναι ο ιδανικος τοπος για να παει.οι δε ντοπιες ειναι θα ελεγα αρκετα κακομαθημενες.για φανατικους πορνοτουσριστες θα συνιστουσα τη Μολδαβια ή την Ουκρανια που ειναι κατα 70% φτηνοτερες σε ολα απο το Σότσι και δεν θελει και βιζα.

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατι να μην ερθει η Ρωσια εδω στο Ελλαδισταν για διακοπες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom