Στην Ρωσσια οι γκομενες τρελαινονται για Σούσι!δεν ξερω τι τους αρεσει?αλλα ειναι το νουμερο ενα που θελουνε!
Είναι αλήθεια ότι η Αγία Πετρούπολη είναι γεμάτη με εστιατόρια Σούσι.
Εγώ πήγαινα συνέχεια, σχεδόν καθημερινά, σε ένα που είναι στην οδό Νέφσκι απέναντι από το Κορίνθια Νεφσκι Παλάς, και καμιά 100-200 μέτρα πιο πάνω.
Εκεί οι κοπέλες του καταστήματος ήταν πολύ όμορφες και πολύ εξυπηρετικές. Καμία σχέση με την αγένεια της Ελλάδας.
Επειδή ήμουν μόνος μου στο τραπέζι και περίμενα μέχρι να έρθει η παραγγελία, μία πανύγλυκια ξανθιά ερχόταν και μου έδινε ένα ιαπωνικό παιχνίδι να παίξω σε κάτι χαρτιά για να περνάει η ώρα.
Εμένα ούτε που με ένοιαζε να παίξω το παιχνίδι, και προτιμούσα να έχω την ησυχία μου και να σκεφτώ τα δικά μου, αλλά και μόνο που ερχόταν στο τραπέζι το γλυκό ξανθό, καθόταν 2-3 λεπτά να μου εξηγήσει πως παίζεται το παιχνίδι με το γλυκό της χαμόγελο, και ναι, μιλώντας μου ΑΓΓΛΙΚΑ, μου έφτιαχνε πραγματικά τη διάθεση.
Οι λόγοι για τους οποίους αγάπησα τη Ρωσία είναι πολλοί.
Σίγουρα γιατί πέρασα πάρα πολύ καλά από το πρώτο μου κιόλας ταξίδι, σίγουρα γιατί οι γυναίκες είναι ανώτερες σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για άλλους λόγους που μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι, όμως σε εμένα μετρήσανε πολύ.
Δημήτρη ζεις στο παράδεισο.
Εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Μια φορά ζούμε μόνο. Άλλος παράδεισος από τη γυναίκα δεν υπάρχει.