Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δημητρη θελω να μαθω κατι σχετικα με τις ρωσιδες και τα σαλουν.
ειπωθηκε οτι οι ρωσιδες δεν δινουν κολο. ειναι αληθεια? τι ντρεπονται να γαμιθουν απο κολο?  :2funny:
ειναι θεμα ηθικης ή απλα θεμα βιτσιου?

στα σαλουν κολο γαμας? ή και εκει ντρεπονται??? :kissass: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μερικες δινουν αν τους δωσεις 500-1000 ρουβλια.συνηθως το γραφει κατω απο της φωτογραφιες τους А/С σημαινει δινει κωλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
re sy tzimmy ego nomiza pos einai oti to saloon exei a/c aircondition
:2funny:εδω το aircondition θα ηταν χρησιμο 5-20 μερες το χρονο.εξαρταται απο το τι καλοκαιρι κανει!παντος συνηθως το καλοκαιρι αν ανοιξεις το παραθυρο θυμιζει σα να εισαι στην Ελλαδα και να εχεις βαλει τερμα το aircondition.το О/С σημαινει τσιμπουκι.τα αλλα που συνηθως γραφει Κλάσικα και μασάζ πιστευω δεν θελουν εξηγηση.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
A-L εγώ δεν έχω δει να κάνει καμία σε σαλόν.

Βεβαίως για αν το λέει ο Δημήτρης έτσι θα είναι σίγουρα, κάποιες θα το κάνουν.
Αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ διότι δεν είμαι κωλόπαιδο.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καινούργες αφίξεις στα φωτομεντέλι.

Για ποιά κρίση μιλάτε ;;;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και μία αποκλειστικά για το Δημήτρη ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
την εχω δει.δουλευει χρονια.στην πραγματικοτητα Νεαρχε ειναι χαλια!δεν βλεπεται.η κακασχημη ειναι πολυ καλητερη.

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
την εχω δει.δουλευει χρονια.στην πραγματικοτητα Νεαρχε ειναι χαλια!δεν βλεπεται.η κακασχημη ειναι πολυ καλητερη.

εκτος αυτου δεν εχει και στηθος.
απ οτι εχεις πει το γουσταρεις το βυζι ετσι Δημητρη?

για τις απλες τις κοπελες τις ρωσιδες δεν μου απαντησες, μου ειπες μονο για τα σαλουν που γραφει A/C

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Για τη Ντάνα και τη Νίκα στο προηγούμενο ποστ μου έχεις να πεις τίποτα ;
Τις έχει δει ποτέ ;
Είναι όπως οι φώτο ;

Δημήτρη, από την μικρή μου εμπειρία στα φωτομεντέλι, τα κορίτσια συνήθως είναι πιο όμορφες από τις φώτο!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
συναγωνιστή μπορείς να το ξαναρίξεις σε ελληνικά? Ή δεν έχει ελληνικά το pc που είσαι αν είσαι στο εξωτερικό??
ΟΚ,ρε συ τζιμμυ κι εγο νομιζα πως Α/C, σημαινει οτι το σαλον εχει AIRCONDITION! :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κακασχημη ποια λες???
αυτην.ετσι την ελεγε ενας φιλος μου Ελληνας.και της εμεινε.δεν ειναι και τοσο χαλια παντος.αλλα δεν ειναι και κουκλαρα.---οσο για τον κωλο η αληθεια ειναι οτι πολυ λιγες το δεχονται.θα ελεγα μια στις 10.

Συνημμένα

• elviga1.jpg
    elviga1.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 67
  • elviga2.jpg
    elviga2.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τη Ντάνα και τη Νίκα στο προηγούμενο ποστ μου έχεις να πεις τίποτα ;
Τις έχει δει ποτέ ;
Είναι όπως οι φώτο ;

Δημήτρη, από την μικρή μου εμπειρία στα φωτομεντέλι, τα κορίτσια συνήθως είναι πιο όμορφες από τις φώτο!
οχι δεν της εχω δει.---παντος αυτο δεν ισχυει παντα Νεαρχε.η Μαλενα (η ξανθια με τα μεγαλα βυζια)ειναι σκατα στην πραγματικοτητα αλλα στη φωτο ειναι κουκλαρα.και του Λευτερη του ειχε κανει εντυπωση.μου ειχε πει κοιτα τι ασχημη που ειναι στην πραγματικοτητα!δεν μου αρεσει που τους κανουν φωτοσοπ.στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα διαφορετικες απο οτι στις φωτο.βεβαια αρκετες φορες ειναι πιο ωραιες απο της φωτογραφιες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Λάθος nick έκανα. alsomas banned.  :rolleyes:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,ο alsomas EIXE φAση και εδινε χρωμα στο θρεντ,τωρα αν ελεγε κ καμμια μαλακια παραπανω,νομιζω κι ο τζοσεφ κι ο τζιμμυς το διασκεδαζουν :2funny: :2funny: :2funny:

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,ο alsomas EIXE φAση και εδινε χρωμα στο θρεντ,τωρα αν ελεγε κ καμμια μαλακια παραπανω,νομιζω κι ο τζοσεφ κι ο τζιμμυς το διασκεδαζουν :2funny: :2funny: :2funny:

το να λέμε και καμιά μαλακία δεν νομίζω ότι είναι κανενα κακό, αλλά το να κατηγορείς κάποιον προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο!!! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψη του, χωρίς να κάνει προσωπικές επιθέσεις σε άλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom