καλησπερα παιδια και απο εμενα. δεν εχω ξαναγραψει εδω.
εχω μια-δυο αποριες! Η ρωσια απο οσο ξερω ειναι φτηνη χωρα! τωρα τελευταια ομως ακουσα απο 2 διαφορετικα ατομα οτι εχει ακριβηνει πολυ. ισχυει αυτο? και κατι ακομα. οι τιμες για γυναικες εκει που κυμαινονται? υπαρχει καποιο site (στα αγγλικα) ισως απο γραφεια που εχουν γυναικες? ρωταω πιο πολυ απο περιεργεια γιατι εγω ειμαι βορεια ελλαδα και με εχουν πριξει φιλοι μου να παμε βουλγαρια που ειναι διπλα αλλα η ρωσια με ψηνει πιο πολυ
ακου μεγαλε αν θες να γλυτωσεις χρονο κ χρημα 3 συμβουλες η αποψεις πεστες
1.μην πατε σαντανσκι,ειναι το πιο οφφ μερος,μαπα γκομενες ακριβα κ γαμησι,υπο της συμφορας,οποιος παει τρωει φολα
2.πανε σοφια,με 25ε/ωρα εχει 15-20 τσαρδια με μετριες γκομενες αλλα η επιλογη ειναι μεγαλυτερη σαφως κ η ποιοτητα πολυ καλυτερα απο το σαντανσκι
3.αν δεν εχεις παει ουτε σαντανσκι,ασε κατα μερος ρωσσιες,ουκρανιες κ ΕΙΔΙΚΑ ρουμανια,γιατι θα πας για μαλλι κ θα φυγεις κουρεμενος,κανε ΑΓΡΟΤΙΚΟ λιγο καιρο σοφια η μπλαγκοεβραντ,κ μετα αφου δεις τι περιπου να παιζει,"αΝΟΙΓΕΙΣ ΦΤΕΡΑ" γισ τσαμπιονς ληγκ-ρωσσια,ουκραινα-ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΙς ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕΝΑ
υ.γ.παρα την πλακα που κανω λιγο,ετσι ακριβως θα γλυτωσεις πολυ "καναλι",που θα φας αν βγεις με τα μια στα βαθια υδατα
φιλικα ΡΕΝΤ ;) ;) ;)