Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στο σοτσι στο κεντρο κατεβαινουν ολοι οι γραγκατοι της ρωσσιας οποτε μαζευευε και ολο το πουταναριο/πολυτελειας ομος/ενα βραδι μας ψωνισαν 2 και μας πηγαν σε ενα εστιατοριο το καλυψω οπου παραγειλανε αστακους και γαριδες και μας ξεπουπουλιασαν.οποτε μετα μεναμε σοτσι αλα το πρωι περναμε το τρενο το ηλεκτρικο το τοπικο και πηγεναμε στο ΛΟ ενα χωριο 30 λεπτα απο κει παλι πανω στη θαλασα οπου πανε για παραθερισμο τα λαικα στρωματα/εκει επεζες μπαλα με λιγα αγλικα και ρωσικα ανακατα και τη βγαζαμε με σασλικ και μπυρες απο την καντινα και το βραδυ ντισκο με μπυρα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
νεαρχε θα σου προτεινα επισης καλοκαιρι και το εκατερινμπουργκ
ειχα παει καλοκαιρι και φθινοπορο στη γιουλια που με ειχε σπιτωσει
αυτη δουλευε ως γκρουπιερισα στο καζινο εκει και δουλευε 6 το απογευμα με 6 το πρωι 3 μερες και 3 μερες καθοταν
εκει να δεις οταν ελειπε στη δουλια που καβαλαγα το λεωφορειακη το τρανζιτ (σαν ταξι 10 ατομον) και κατεβενα στο κεντρο,εμενε στις εργατικες πολυκατοικιες 4 χιλιομετρα απο το κεντρο
το καμακι το εκανα μεσα στο λεοφοριακι ροτοντας τισ γκομενες που ιταν μεσα που ειανι η σταση για κεντρο(εκανα οτι δεν ηξερα) αμα ηξεραν αυτες λιγα αγγλικα μπορει και να τηις εψηνα για κανα καφε η αργοτερα για καμια ντισκο
αλλα αυτα 3 βραδιες καθε βδομαδα οταν δουλευε η δικια μου

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς συναγωνιστές Ρωσόφικους και όχι μόνο..
Dimitraki, αλλά και όποιος γνωρίζει, ποιά είναι η γνώμη σας για το Anastasia team international; Αξίζει κάποιος να ασχοληθεί; Γιατί έχει πολύ ωραίες γυναίκες, νομίζω πολύ καλύτερες από το Russiagirls που αναφέρθηκε παραπάνω..
Τα φώτα σας παρακαλώ..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλή σου Μέρα Δημήτρη και Χρόνια Πολλά με υγεία

ΥΓ.κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ να μήν απαντάς στον κάθε παπαρολόγο και χαλάει όλο
το θρέντ με προσωπικές αντιπαραθέσεις.Αγνοησέ τους και χάρισέ τους αυτό ευχαριστώ

ή αυτή την έκδοση οτι αρέσει

καλή διασκέδαση.

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χριστος Ανεστη ....

3 μερες εκτος μοχας ημουν  και εχασα πολλα μηνυματα ..
γιατι τετοια επιθεση στον διμιτρακη ???

Ενα εχω να σας πω .. Μια μερα θα σας βαρεθει , και δεν θα γρφει , και τοτε θα σας λυψει ..
Ο διμιτρακης ειναι Αγ. Πετρουπολη , και γαμαει ..
Και  ολοι που τον κατηγορουν ειναι στην ελλαδα και  :bigdick: ...
Λαστιχο την εχουν κανει ;)

Διμιτρακη θυμασε που σου ελεγα οτι καρουσελ δεν χουμε ..
X5 Retail Group (Пятерочка, Перекресток, Карусель)
АБК, Москва

Εχουμε ολα τα αλλα .. ειναι της αλυσιδας Χ5 ολα τα παραπανω ..

Εμεις εω σημερα κολοερα και -2 τωρα .. το πρωι ( η ωρα 6 ) ειχε -5 και πολυ υνατο αερα και χιονι ..
Στουσ δρομους εν εχει καθολου χιονι ..

Αλλαξα τα λασιχα τελικα .. 2.660 ρουβλια + 20ρουβλιαΧ4 σακουλες = 2.740 ρουβλια συνολο ..

Πρεπει να το παω και για σερβισ γαμωτο ... κανα 5.000 θα μου παει ..:(

τι λεει η πετρουπολη? κανα νεο ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω εμας εχει +2 αλλα χωρις χιονι.αυριο θα ζεστανει.οσο για τον τσακωμο ολα αρχισαν οταν δεν με πιστεψαν οτι ειχα παει Βοριο Κορεα.νομιζω οτι τελειωσε.δεν εχουμε χωραφια να χωρισουμε για να τσακονομαστε!πες μου και συ τι να κανω ειμαι σε διλημα?αυτη η κοπελα Βολε'ι'μπολιστρια υψος 1,87 μου προτινε να ερθουν να μενουν σπιτι μου με την δυδιμη αδερφη της!......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........ειναι απο καλη οικογενεια και θα λειπουν συχνα οταν παιζουν εκτος εδρας οποτε θα μπορω να φερνω αλλες να  :knockinb: αλλα το σκεφτομαι.φοβαμαι οτι θα της βαρεθω.παντος ειναι πολυ γλυκεια σαν ανθρωπος θελει να γνωρισει τη μανα μου οταν θα ερθει Αγια Πετρουπολη τελη Μα'ι'ου :2funny:.τι με συμβουλευεται?

Συνημμένα

• voleimbolistria.jpg
    voleimbolistria.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 22

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Θα τις γαμάς και τις δύο ;

Χριστέ μου πόσο σε φθονώ !!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mπράβο φιλαράκι. Ευγε!

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
........ειναι απο καλη οικογενεια και θα λειπουν συχνα οταν παιζουν εκτος εδρας οποτε θα μπορω να φερνω αλλες να  :knockinb: αλλα το σκεφτομαι.φοβαμαι οτι θα της βαρεθω.παντος ειναι πολυ γλυκεια σαν ανθρωπος θελει να γνωρισει τη μανα μου οταν θα ερθει Αγια Πετρουπολη τελη Μα'ι'ου :2funny:.τι με συμβουλευεται?

μη το πληγωσεις το κοριτσι !  :2funny:

με βλεπω ν'αγοραζω σπιτι στη ρωσια μ'αυτο το thread !

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
dimka29
την αλλη ψηλη τη θελω εγω
μου αρεσουν οι ψηλες
θα τη φερψω ελλαδα να παιξει στο πανιωνιο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
dimka29
την αλλη ψηλη τη θελω εγω
μου αρεσουν οι ψηλες
θα τη φερψω ελλαδα να παιξει στο πανιωνιο

Ρέ κόψτε τις παπαρολογίες θέλετε να το κάψετε το παιδί για να μήν ξενογαμάη.
Εσύ Σπύρο πάρτην για τον ΠΑνιώνιο εγώ την προτιμώ για το κρεβάτι μου.

Δημητράκη ΟΧΙ... αγόρι μου φιλοξενησέ τες για ένα διάστημα και εν γνώση τους οτι θα φύγουν εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος κοιτα να περάσεις καλά και μετά απο εδώ πανε και αυτές βάλε πλώρη για άλλα λιμάνια.
"Οι γυναίκες γύρω μας στίβα τα νειάτα αυτα ειναι λίγα".(έλεγε ένα τραγούδι τις εποχής μου).
Κράτα γερά δυνατά με τσαμπουκά και άσε τους συναισθηματισμούς αν σου μπαστακωθούν μόνιμα εκεί αντε να τις ξςφορτωθείς και άντε να ξενογαμήσης και άντε να δίνης αναφορά που πήγες και τι έκανες αυτό είναι το χειρότερο που θα σου σπάσει τα αρχίντια.
Θα ερχώμαστε να σε δούμε και θα πρέπει να δίνεις αναφορά που πάς  και τι κάνεις ΟΧΙ δαγκοτό.
Αυτές τις αποφάσεις θα τις σκεφτείς και θα τις πάρεις μετά τα 60+ οταν δεν θα είσαι τόσο ενεργός όπως τώρα, τότε θα βρείς ένα καλό κορίτσι σαν αυτό να το σπιτώσεις μόνιμα, εχεις χρόνο ξέρεις πόσα καλά κορίτσια έχεις να γνωρίσεις ακόμα???????????????????

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Διμιτρακη εγω στη θεση σου θα τις φιλοξενουσα για 1 μηνα και θα ελεγα οτι κατι εγινε και πρεπει να φυγω κλπ κλπ ..
1 μηνα ναπερασω καλα και στοπ ..

ΤΟ εχω κανει αυτο 2 φορες .. Οχι για ενα μηνα αλλα για 2 εβδομαδες . Η μια ηθελε να με παντρευτει απο την 5η μερα . Ναι τησ ελεγα σε 3 μηνες παντρευομαστε .. Μετα απο 2 εβομαδες της λεω αστα να πανε πρεπει να παω ελλαδα για 3-6 μηνες . Οταν γυρισω θα παντρευτουμε ..
ακομα με περιμενει ..

Ετσι και η αλλη ..

Αυτο μπορεισ να το κανεις αμα μενουν σε αλλες πολεις ..
Επισης την μια πηγα και την βρηκα στο ΙΑΡΟΣΛΑΒ .. Εμεινα το σπιτι τησ . εγω εκεινη και η μανα της .. για 5 μερεσ .. Και της λεω παω ελλαδα , γυριζω και παντρευομαστε .. ΑΚομα περιμενει ..

Υποψην .. Εδω οι ρωσσιδες θελουν πολυ ψεμα ...  Οσο πιο πολυ σαλτα και συροπια βαζεις τοο πιο ευκολα ειναι ολα ...

Τωρα +4 με ηλιο στη μοσχα...

Διμιτρακη παντοσ εγω ποιδη ειμαι 1.72  εν θα της επερνα καν ...
Το πολυ μεχρι 1.75.. πολυ ψηλες γυναικες εν μου αρεσουν ..

χαχααχα

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
hmmm βλεπω οτι ειστε ολοι εδω φορτωμενοι με χρημα για να μπορειται να πατε ετσι για πλακα ρωσια και να βγαζεται γουστα :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
hmmm βλεπω οτι ειστε ολοι εδω φορτωμενοι με χρημα για να μπορειται να πατε ετσι για πλακα ρωσια και να βγαζεται γουστα :)

εεππ! δέν είμαστε και παιδάκια 20 ετών στη αρχή της εππαγγελματικής καρριέρας τους αααχχχ και να ειμουν 20 ετών αλλα με την οικονομική επιφάνεια και την σκέψη (μυαλό)τού  τώρα δεν θα παντρευόμουν ποτε των ποτώννν. :headbang: :headbang: :headbang:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
κουλαρισε φιλε μου! εγω 36 χρονων ειμαι και δουλευω σαν γυμναστησ. προσπαθω να κανω τισ κολαρεσ απο τισ ελληνιδεσ μοκροτερεσ οσο ειναι δυνατον!ανυπαντροσ ειμαι αλα μεχρι βουλγαρια εχω φτασει.10 χρονια το κανω :)δεν εχο παραπονο κανενα απο μουνια αλα το ονειρο μοθ ειναι να παω ρωσια και να γινει τησ ποτανασ :rockon:γαμω τα λεφτα μου γαμω...1000 ευρω τι να σου κανουν!σασ ζηλευω μαγκεσ μπραβο :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κουλαρισε φιλε μου! εγω 36 χρονων ειμαι και δουλευω σαν γυμναστησ. προσπαθω να κανω τισ κολαρεσ απο τισ ελληνιδεσ μοκροτερεσ οσο ειναι δυνατον!ανυπαντροσ ειμαι αλα μεχρι βουλγαρια εχω φτασει.10 χρονια το κανω :)δεν εχο παραπονο κανενα απο μουνια αλα το ονειρο μοθ ειναι να παω ρωσια και να γινει τησ ποτανασ :rockon:γαμω τα λεφτα μου γαμω...1000 ευρω τι να σου κανουν!σασ ζηλευω μαγκεσ μπραβο :rockon:

λοιπόν εγώ είμαι 10 χρόνια μεγαλυτερος σου ειμαι Θεσσαλονικη αν εισαι απο εδώ θα αναλάβεις  προσωπικός μου γυμναστής θα φροντίσης να χάσω τουλαχιστον 20 κιλλά σε δύο μήνες και θα σε πάρω μαζί μου μία βδομάδα - δωρεάν εισητήρια + στέγη.
το έξοδα φαγητού ποτά και γυναίκες δικά σου.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
σ ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου :2funny:δουλευω και ειμαι απο λαρισα αλα ανεβαινω θεσσαλονικη γιατι εχω πολυ καλουσ φιλουσ εκει.πολυ ευχαριστωσ να σου δωσω δωρεαν οτι συμβουλη θελεισ!να ξερεισ ομωσ οτι δεν υπαρχουν μαγικεσ συνταγεσ.μπορεισ να χασεισ ομωσ τα κιλα που θελεισ!εδω τα χανουν οι γυναικεσ που εχουν χειροτερο μεταβολισμο απο τουσ αντρεσ και χανουν πιο δυσκολα!γιαθο και μετα τα 35 ειναι τελιωμενεσ.ενω οι αντρεσ αμα προσεξουν λιγο κρατανε και γαμανε μεχρι τα 60!!! :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σ ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου :2funny:δουλευω και ειμαι απο λαρισα αλα ανεβαινω θεσσαλονικη γιατι εχω πολυ καλουσ φιλουσ εκει.πολυ ευχαριστωσ να σου δωσω δωρεαν οτι συμβουλη θελεισ!να ξερεισ ομωσ οτι δεν υπαρχουν μαγικεσ συνταγεσ.μπορεισ να χασεισ ομωσ τα κιλα που θελεισ!εδω τα χανουν οι γυναικεσ που εχουν χειροτερο μεταβολισμο απο τουσ αντρεσ και χανουν πιο δυσκολα!γιαθο και μετα τα 35 ειναι τελιωμενεσ.ενω οι αντρεσ αμα προσεξουν λιγο κρατανε και γαμανε μεχρι τα 60!!! :rockon:

στείλε πμ με συμβουλές και προτάσεις.......και θα σου δώσω οτι πληροφορίες τυχόν χρεισθείς σχετικα............ :think: :think: :think:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα σου δωσω το τηλεφωνο μου με περνεισ και ρωτασ οτι θεσ!χαρα μου να βοηθησω τουσ λατρεισ του ρωσικου μουνιου!!! :rockon:και αμα ανεβω θεσσαλονικη κερνΑΣ καφε και μου λεσ για τα ρωσιδακια!δεν ξερω αν θα καταφερω να παω στη πηγη του μουνιου αλλα τουλαχιστον ν ακουσω και να μαθω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom