You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 819K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τι υπαρχηγος ο νεαρχοςτι έγινε εδώ?
έφυγαν από την μαμά Ρωσία οι ανταποκριτές μας και νέκρωσαν όλα????????
ντροπή μας ρε!!!
Νεαρχε ακους??? (ως υπαρχιγος που εισαι σε ρωτώ)
ουτε απ εξω δεν εχει περασει
αρχηγων αποντων παντως,πτωχευσαν τα "αδελφα" θρεντ :S :S :S
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω τωρα ειμαι ανταποκριτης στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα.την κυριακη που θα παω Φυλης θα γραψω ανταποκριση!στη Ρωσσια θα ειμαι 10 με 15 Μα'ι'ου.ακομα δεν ξερω ακριβη ημερομηνια.τι έγινε εδώ?
έφυγαν από την μαμά Ρωσία οι ανταποκριτές μας και νέκρωσαν όλα????????
ντροπή μας ρε!!!
Νεαρχε ακους??? (ως υπαρχιγος που εισαι σε ρωτώ)
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αυτό πάει να πεί συνειδητός μπουρδελιάρης...ανάλογα με τη κατάσταση και θρεντ...εύγε
Αυτές τις μέρες που έχω πάλι την χαρά να έχω τον Δημητράκη κοντά μου, έχω να σας πω πως κατάλαβα ότι το να ψάχνει κανείς καλό και ποιοτικό σαλόν ή εν γένει πληρωμένο σεξ με γνώμονα το «Money for Value” σας το παρομοιάζω σα να ψάχνει Supermarket ή Mall…στο Θιβέτ.
Τελικά, "όπου κι αν γυρίσω το βλέμμα μου , η Ελλάδα με πληγώνει"....
(Σεφέρης)
(Σεφέρης)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Να'μαιαιαιαιαιαι....χαχαχαχαχ....!!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Παιδιά αύριο θα κατέβω στο κέντρο, θα πάω να δώσω αίμα
και ο Δημητράκης κάπου εκεί κοντά θα είναι,
θα πάει και αυτός να δώσει σπέρμα…
Ήδη έκλεισε το ραντεβού! Θα πάμε με το δημητράκη για σπερματοδοσία φυλής!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 550
- Πόντοι
- 6.045
Καλησπερα και απο μενα. ενα γεια ηθελα να πω στον δημητρακι και ελπιζω καποια μερα να ξαναερθω στη πολη που ειναι ο παραδεισος του εργενη. δημητρακι τι κανει η λερα? δωσε της φιλακια στα κατω της χειλακια. Επεισης διαβαζω τα προηγουμενα ποστ και βλεπω πως μερικα ατομα σε δουλευουν. Ελπιζω να θυμασαι που σου ειπα πως στην ελλαδα σκεφτονται εντελως διαφορετικα και ντυνονται εντελως διαφοερτικα. Κατι φυσικες γουνες που μ εδειχνες απο αρκουδα αν θυμασαι σου ειχα πει πως αν βγαλεις φοτο θα σε κραξουν γτι το διαφορετικο στην ελλαδαρα ειναι και το λαθος. Καλα να περνας φιλαρακι και καλα μαμησια και οσοι δεν εχουν παει ρωσσια να δουν τι παιζει, καλο θα ηταν να κανουν ενα ταξιδακι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η Κιρα και η Λερα δεν δουλευουν πια!τωρα με την οικονομικη κλιση εχει πολυ λιγη δουλεια.οπως καταλαβα ο γκομενος της Λερας που πληρωνε το ενοικιο για το διαμερισμα που μεναν ή εχασε τη δουλεια του ή του μειωσαν κατα πολυ το μισθο του και σταματισε να νοικιαζει σπιτι ή εφυγε πισω στο Νοβγκοροντ.το πιο απιθανο που μου συνεβει ειναι στο 24ωρο Λεντα στο Νοβγκοροντ (ειναι πολυ πιο μικρο απο της Αγιας Πετρουπολης) πηγα μετα τη ντισκο και στο ταμειο καθοταν μια γκομενα ιδια η Λερα αλλα λιγο πιο μεγαλη!η ταμπελιτσα που ειχε εγραφε Σβετα.η Λερα μου ειχε πει οτι εχει μεγαλητερη αδερφη.ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτη.την κοιταξα καποση ωρα της ειπα οτι ειναι πολυ ομορφη αλλα δρν ζητησα τηλεφωνο ημουνα πολυ κουρασμενος.φανταζεσαι να βγαιναμε και να με πηγαινε να με γνωρισει στην μικρη της αδερφη τι γελοιο θα ειχε !!!θα σου στηλω με Π.Μ. το τηλεφωνο και το skype αν ειναι να τα πουμε.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
(Σεφέρης)
"Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" έλεγε ο Σεφέρης.
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι σωστό είναι αυτό αλλά το έλεγε με τελείως διαφορετική έννοια απο αυτή που νομίζουν αυτοί που συχνά αναφέρουν αυτή τη φράση. Συνήθως εννοούν ότι η Ελλάδα είναι "άσκημη" και αυτή η ασκήμια πλήγωνε τον ποιητή. Σύμφωνα όμως με τις δικές του εξηγήσεις εννοούσε ότι όπου και αν ταξιδέψει ΕΞΩ απο την ελλάδα η ανάμνηση της Ελλάδος και η νοσταλγία τον πλήγωνε."Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" έλεγε ο Σεφέρης.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τη Ρωσσία.
Γιορτάζεται η μέρα της Νίκης κατά του Ναζισμού
Ιδού και ένα μικρό απόσπασμα:<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
">
Γιορτάζεται η μέρα της Νίκης κατά του Ναζισμού
Ιδού και ένα μικρό απόσπασμα:<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Και στην Ουκρανια γιορταζεται σημερα. Χαμος................ Βγηκανε και οι γκομενες παγανια.................
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι Νεαρχε.αν ειδες κανουν και κατι καινουργιο.экспресс με 1100-1300 ρουβλια.γραφει για μιση ωρα.αν το δοκιμασω θα σου πω.την τριτη πεταω στον παραδισο.και θα κατσω εκει μεχρι τον Οκτωβρη.απο την Ελλαδα φευγω με καλα λεφτα μποτες απο Σαλαχι(η μανα μου πηγε να λυποθυμιση στο μαγαζι οταν της ειπαν την τιμη)!και εξοντωμενος απο τη μαλακια !.....Συνεχίζεται ...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.....πηρα και κατι ωραια μπλουζακια!θα σκισω !σε καμια 10αρια μερες παω και Νοβγκοροντ!παντος κουραστικα απο την αγαμια!καλη η Ελλαδα Νεαρχε αλλα το πολυ για 10 μερες!το να εισαι ισοβιτης εδω ειναι φρικη!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις