Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υπαρχει ακομα φτηνοτερο διαμερισμα στη Μοσχα!4 μηνες πωλειται αυτο το διαμερισμα 76.000$ ή 2,7 εκατομυρια σε ρουβλια.Щелковское шоссе ειναι καλη περιοχη?που ειναι περιπου?βορια?νοτια?ανατολικα?δυτικα?---ειναι στον τελευταιο οροφο πενταοροφου κτηριου και ειναι τρομερα μικρο!13 τετραγωνικα μετρα!απο αυτα τα 9 μετρα ειναι το δωματιο.η κουζινα με το νυπτηρα και ενα μικρο τραπεζακι εχουν εμβαδον 1,5-2 τετραγωνικα και ειναι μαζι με το διαδρομο.εχει ενα μικρο ντους και τουαλετα.τετοια διαμερισματα σαν δωματια ξενοδοχειου υπαρχουν παρα πολλα προς πωληση ΑΛΛΑ αγωραστες δεν υπαρχουν!το διαμερισμα αυτο πωλειται απο το Νοεμβριο και ειχε αρχικη τιμη 3,9 εκατομυρια ρουβλια 169.500 $ με εισοτημια 23 ρουβλια το $ που ηταν τοτε αλλα αγωραστες δεν βρεθηκαν η τιμη του τωρα ειναι 2,7 εκατομυρια ρουβλια ή 76.000 $ με την καινουργια εισοτημια

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε αδερφια εχετε δικιο να μιλατε για οικονομια στις τσεπες,αλλα να πω και κατι,ειναι μαλακια μεγαλη να λυπαται κανεις τα λεφτα που εχει φαει σε πουτανες.οτι εγινε εγινε,αλλα νομιζω οτι δεν ειναι σωστο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε αδερφια εχετε δικιο να μιλατε για οικονομια στις τσεπες,αλλα να πω και κατι,ειναι μαλακια μεγαλη να λυπαται κανεις τα λεφτα που εχει φαει σε πουτανες.οτι εγινε εγινε,αλλα νομιζω οτι δεν ειναι σωστο.
αν εχεις φαει σε πουτανες οχι!αν ομως τα εχεις φαει σε στριπτιζ,χαζογκομενες και τελικα εχεις φυγει αγαμητος τοτε πρεπει να τα κλαις τα λεφτα που εφαγες!

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Kalispera...

Anatolika vriskete .San perioxh den thn kserw kala .. APla kserw oti ekei dipla einai to ISMAILOVO . mia megalh agora pou palia eixe wraia pragmata kai fthna ..

Dimitraki an eixa kapia leuta tha eperna spiti sta eksis meri ..
1.Kentro ( opou na ne mesa sto Sadovaia Kaltso, h polu konta se auto . )
2.Ditika Kutuzovsky 
3.Vorio Ditika mexri Rublievsko Shoshe
4.Notio Ditika mexri Leninski Prospekt

Dhladh skespou thn mosxa san kuklo oti einai mesa apo Leninski prospekt mexri Rublievsko Shoshe.

Kai ektos mosxas
1.Sthn KIEVSKY SHOSHE pou einai sunexeia ths Leninski prospekt
2.Sthn Mazaishkoe Shoshe pou einai sunexeia ths Kutuzovsky prospekt

Vevea kai sth Rubliovka den tha me xalage ;);) ( gia osous kseroun h ekalh ths mosxas)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με τα Ελληνικά εισαι μαλομένος φιλε μου άντε και μας έβγαλες τα ματάκια με τοσα πολλά που γράφεις.

O φίλος γραφει από Αλμπανία και αναγκαστικά με λατινικούς χαρακτηρες

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εμεινα τρια χρονια για δουλειες στην Αγ.Πετρουπολη και μοσχα.
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι αυτη η χωρα ειναι ο παραδεισος του ελληνα αντρα.
Δεν υπαρχει καμια σχεση με αυτα που λεγονται και ακουγονται για τις γυναικες εδω στην ελλαδα οτι και καλα ολες εκει ειναι πουτανες και τατοιαυτα.Μονο κατι κομπλεξαρες ελληνιδες λενε αυτα τα πραγματα.Οι ρωσιδες γυναικες ειναι παγκοσμιος οι ομορφοτερες που υπαρχουν.το οτι ειναι γενικα απελευθερομενες με το σεξ δε σημαινει οτι ειναι και πορνες,την μια μπορει να εχεις μια γκομενα και την αλλην να σε παρατησει γιατι της εκανες λαδια και ας εχεις φραγκα πολλα.Οι ελληνιδες δεν την κανουν ευκολα απο αντρα που τους παρεχει την καλη ζωη,και το ποιος ειναι πορνη στο τελος το βλεπω καθε μερα στην ελλαδα.Το καλο στην ρωσια ειναι οτι δεν χρειαζετε να πας σε πουτανες να περασεις καλα,αρκει μια βολτα βραδινη σε κλαμπακια και  μπορεις να βρεις νορμαλ γκομενα για σεξ και γενικα οτι αλλο προκυψει στο μελλον.Αν ειχα την δυνατοτητα δε θα γυρνουσα ποτε ελλαδα ξανα και μονο για διακοπες.Το ευτηχημα ηταν οτι εγω εμενα μονιμα στην αγια πετρουπολη οπου τα πραγματα εκει ηταν πιο χαλαρα σε σχεση με την μοσχα και πολυ πιο ωραια πολη.Πιστευω οτι δεν ειναι ακριβο ταξιδι να παει καποια παρεα φιλων για 5 μερες περιπου και να περασει τελεια.
Το θεμα ειναι οτι αμα πας,θα σκεφτεις να ξαναγυρισεις?ειδικα οι παντρεμενοι,χεχεχεχε.Απο τοτε που γυρισα ελλαδα,το εχω καθιερωσει μια φορα το χρονο να πηγαινουμε με παρεα φιλων μιας και πλεον για μενα ειναι σαν δευτερη πατριδα μου εκει και εχω φιλους και φιλες πλεον αρκετους εκει.
Συστηνω ανεπιφυλακτα μια επισκεψη στην βραδινη ρωσια ,θα στοιχισει οσο στοιχιζει μια βραδια στην αθηνα σε καλο ξενοδοχειο με γυναικα Α εθνικης πληρωτεα για 2 ωρες,μονο που εκει μπορεις να εχεις καθε μερα διαφορετικη γυναικα Α εθνικης και οχι απαραιτητα πληρωτεα.Απο εσας εξαρταται.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ καλή η τοποθέτηση σου φίλε georgetsl
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Τώρα που σφύγκουν τα πραγματα στο Ελλαντισταν να δεις πόσες ερασυτέχνες πουτάνες θα βρούνε την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
xaxaxaxa,ετσι ετσι.
Στην βορεια ιταλια ειχει γινει ο χαμος με τις ρωσιδες,επειδη και οι ιταλιδες ηταν οπως ειναι οι ελληνιδες τωρα(μυτη ψηλα),και ψαχνουνε τον πριγκιπα στο ασπρο αλογο.Οι πριγκιπες λοιπον ιταλοι κατεβασαν γκομενες,γυναικες που παντρευτηκαν στην ρωσια,φιλες κ.λ.π.και αυτη την στιγμη υπαρχει μεγαλο ποσοστο αν οχι και το μεγαλυτερο στην ευρωπη ,απο ανυπαντρες ιταλιδες οπου αυτες τωρα δεν βρισκουν αντρες μιας και εκεινοι εχουν πεσει με τα μουτρα στις ρωσιδες ειτε για σχεση,σεξ,φιλιες και οτι αλλο φαναστεις,ενα τετοιο και στην ελλαδα να γινει και θα δουμε οντως ερασιτεχνες ελληνιδες πορνες ουκ ολιγες ξανα.Απλα οι αντρες εχουμε ξεχασει στα καθημερινα προβληματα την θεση που ειχαμε σε μια σχεση με γυναικα.Σιγα σιγα φαινετε το πραγματικο προσωπο της συγχρονης ελληνιδας ωσπου καποια στιγμη θα φανε τετοια κατραπακια οπου θα το φυσανε και δε θα κρυωνει με τιποτα πλεον μετα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν υπαρχει καμια σχεση με αυτα που λεγονται και ακουγονται για τις γυναικες εδω στην ελλαδα οτι και καλα ολες εκει ειναι πουτανες και τατοιαυτα.Μονο κατι κομπλεξαρες ελληνιδες λενε αυτα τα πραγματα.Οι ρωσιδες γυναικες ειναι παγκοσμιος οι ομορφοτερες που υπαρχουν.το οτι ειναι γενικα απελευθερομενες με το σεξ δε σημαινει οτι ειναι και πορνες,την μια μπορει να εχεις μια γκομενα και την αλλην να σε παρατησει γιατι της εκανες λαδια και ας εχεις φραγκα πολλα.Οι ελληνιδες δεν την κανουν ευκολα απο αντρα που τους παρεχει την καλη ζωη,και το ποιος ειναι πορνη στο τελος το βλεπω καθε μερα στην ελλαδα.Το καλο στην ρωσια ειναι οτι δεν χρειαζετε να πας σε πουτανες να περασεις καλα,αρκει μια βολτα βραδινη σε κλαμπακια και  μπορεις να βρεις νορμαλ γκομενα για σεξ και γενικα οτι αλλο προκυψει στο μελλον.Αν ειχα την δυνατοτητα δε θα γυρνουσα ποτε ελλαδα ξανα και μονο για διακοπες.Το ευτηχημα ηταν οτι εγω εμενα μονιμα στην αγια πετρουπολη οπου τα πραγματα εκει ηταν πιο χαλαρα σε σχεση με την μοσχα και πολυ πιο ωραια πολη.Πιστευω οτι δεν ειναι ακριβο ταξιδι να παει καποια παρεα φιλων για 5 μερες περιπου και να περασει τελεια.
Το θεμα ειναι οτι αμα πας,θα σκεφτεις να ξαναγυρισεις?ειδικα οι παντρεμενοι,χεχεχεχε.Απο τοτε που γυρισα ελλαδα,το εχω καθιερωσει μια φορα το χρονο να πηγαινουμε με παρεα φιλων μιας και πλεον για μενα ειναι σαν δευτερη πατριδα μου εκει και εχω φιλους και φιλες πλεον αρκετους εκει.
Συστηνω ανεπιφυλακτα μια επισκεψη στην βραδινη ρωσια ,θα στοιχισει οσο στοιχιζει μια βραδια στην αθηνα σε καλο ξενοδοχειο με γυναικα Α εθνικης πληρωτεα για 2 ωρες,μονο που εκει μπορεις να εχεις καθε μερα διαφορετικη γυναικα Α εθνικης και οχι απαραιτητα πληρωτεα.Απο εσας εξαρταται.
με καλυψες πληρως!μπραβο πολυ ωραια κριτικη.βεβαια εξαρταται και απο το επιπεδο του Ελληνα που θα ερθει.βλεπω κατι αχρηστους που οι γυναικες ουτε γυριζουν να τους κοιταξουν.αν παντος εισαι σχετικα εμφανησιμος και ντυνεσαι οχι γυφτικα οπωσδηποτε εχεις επυτηχιες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
xaxaxaxa,ετσι ετσι.
Στην βορεια ιταλια ειχει γινει ο χαμος με τις ρωσιδες,επειδη και οι ιταλιδες ηταν οπως ειναι οι ελληνιδες τωρα(μυτη ψηλα),και ψαχνουνε τον πριγκιπα στο ασπρο αλογο.Οι πριγκιπες λοιπον ιταλοι κατεβασαν γκομενες,γυναικες που παντρευτηκαν στην ρωσια,φιλες κ.λ.π.και αυτη την στιγμη υπαρχει μεγαλο ποσοστο αν οχι και το μεγαλυτερο στην ευρωπη ,απο ανυπαντρες ιταλιδες οπου αυτες τωρα δεν βρισκουν αντρες μιας και εκεινοι εχουν πεσει με τα μουτρα στις ρωσιδες ειτε για σχεση,σεξ,φιλιες και οτι αλλο φαναστεις,ενα τετοιο και στην ελλαδα να γινει και θα δουμε οντως ερασιτεχνες ελληνιδες πορνες ουκ ολιγες ξανα.Απλα οι αντρες εχουμε ξεχασει στα καθημερινα προβληματα την θεση που ειχαμε σε μια σχεση με γυναικα.Σιγα σιγα φαινετε το πραγματικο προσωπο της συγχρονης ελληνιδας ωσπου καποια στιγμη θα φανε τετοια κατραπακια οπου θα το φυσανε και δε θα κρυωνει με τιποτα πλεον μετα.
οι Ιταλοι ειναι τα μεγαλητερα θυματα.βρισκουνε 1 γυναικα και καθονται μαζι της!ειναι μεγαλοι ερωτομαλακες.ξερω παρα πολλους που εχουνε φαει περιουσιες με μια γκομενα!και εχουν καταστραφει για μια γυναικα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
xaxaxaxa,ετσι ετσι.

Σπουδασα στην Ιταλία και ακόμη έχω επαφές-φιλίες
Ειναι ακριβώα όπως τα λες, οχι όμως μόνο Ρωσίδες γενικά Ανατολικές.
Οι Ιταλίδες ομοιάζουν στην νοοτροπία με τις ελλεινίδες, απλός ποσοτικά είναι νουνάρες μπροστά στα ξόανα τις δικές μας.
Γνωστός μου από Βένετο τσιφλικας κακασχημος, έχει κανει οικογένεια με νουναρα Βουλγάρα (σαν πορνοσταπ ειναι η πουτάνα).
Αντε προβλέπω να γεμίζουν τα ντελα ή τα μοναστηρια ελλεινιδες  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kalispera...

Anatolika vriskete .San perioxh den thn kserw kala .. APla kserw oti ekei dipla einai to ISMAILOVO . mia megalh agora pou palia eixe wraia pragmata kai fthna ..

Dimitraki an eixa kapia leuta tha eperna spiti sta eksis meri ..
1.Kentro ( opou na ne mesa sto Sadovaia Kaltso, h polu konta se auto . )
2.Ditika Kutuzovsky 
3.Vorio Ditika mexri Rublievsko Shoshe
4.Notio Ditika mexri Leninski Prospekt

Dhladh skespou thn mosxa san kuklo oti einai mesa apo Leninski prospekt mexri Rublievsko Shoshe.

Kai ektos mosxas
1.Sthn KIEVSKY SHOSHE pou einai sunexeia ths Leninski prospekt
2.Sthn Mazaishkoe Shoshe pou einai sunexeia ths Kutuzovsky prospekt

Vevea kai sth Rubliovka den tha me xalage ;);) ( gia osous kseroun h ekalh ths mosxas)
το ειδα στο χαρτη και καταλαβα που παιφτει.-----δε λεω καλες οι περιοχες που θελεις αλλα ειναι λιγακι ακριβες.εγω στη θεση σου θα εκανα οτι εκανα τη δεκαετια του '90,τρομερες οικονομιες.και θα επαιρνα ενα μικρο διαμερισμα να μπω μεσα να εχω ενα μερος και μετα αν πλουτιζα θα κοιταγα να παρω κατι σε αυτες της περιοχες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
O φίλος γραφει από Αλμπανία και αναγκαστικά με λατινικούς χαρακτηρες

Συγνώμη δέν το ήξερα,
με αυτή τη λογική όμως φανταζεσαι τον Δημητράκη να μας τα έγραφε όλλα σε Ρωσογκρήκ αντι  για Ελληνικά ή Greekenglish????? :2funny: :2funny: θα χρειαζόμουν οφθαλμίατρο.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δεν σε παρεξηγω.σε κατανοω απολυτα.και εγω αν εμενα στην Ελλαδα και υπεφερα απο αγαμια τα ιδια θα εγραφα :2funny:.ξερω τι θα μου απαντησεις:εγω γαμαω.μου θυμιζεις οταν ερχομαι Ελλαδα στη γειτονια τους γνωστους μου που καθονταν ολοι στα καφενεια.περναγα διπλα τους καθε απογευμα να παω στο τρενο να παω Φυλης να γαμησω οπως πανε οι ναρκομανεις να παρουν τη δοση τους :2funny:.και πιαναμε κουβεντα.τους ελεγα παμε Φυλης να γαμησουμε :knockinb:μου απανταγανε ΕΜΕΙς ΓΑΜΑΜΕ!τωρα πως γαμανε αφου απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ καθονταν στο καφενειο?δεν το εχω καταλαβει ακομα?οπως καταλαβα καπως ετσι εχετε μερικοι το ιντερνετ σαν καφενειο :2funny:για μια ακομα φορα χαιρομαι που εφυγα απο την Ελλαδα.δεν το εχω μετανιωσει ποτε!

Πες τα χρυσόστομε !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
...την προηγουμενη βδομαδα [size=12pt]απεφυγα μια πολυ μουναρα γιατι ηθελε να παμε να φαμε Σουσι.[/size]δεν ηθελα να χαλασω 1000 ρουβλια...

:2funny: :2funny: :2funny:

Όπως ακριβώς κάνουμε οι άντρες και στην Ελλάδα

...[size=12pt]Οι ελληνιδες δεν την κανουν ευκολα απο αντρα που τους παρεχει την καλη ζωη[/size],και το ποιος ειναι πορνη στο τελος το βλεπω καθε μερα στην ελλαδα...

Ακριβώς!!!
Και τις μάπες αντέχουν, αρκεί να προέρχονται από πλούσιο χέρι, είναι πιο "ελαφρύ" βρε παιδί μου...

Πολύ καλή η τοποθέτηση σου φίλε georgetsl
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Τώρα που σφύγκουν τα πραγματα στο Ελλαντισταν να δεις πόσες ερασυτέχνες πουτάνες θα βρούνε την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Αυτό δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ, και οι λόγοι είναι δύο...
πρώτον, ο Έλλην είναι μακράν ο πιο μαλακασάντρας παγκοσμίως (εδώ υπάρχουν νούμερα που παντρεύονται Ελληνίδες 35άρες-40άρες !!!), και δεύτερον, Οι Ελληνίδες εμφανισιακά υπολοίπονται, κυρίως στο σώμα, απο τις ανατολικές...Ελάχιστες είναι οι πραγματικά καλές και γίνονται ουρές πίσω τους...

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1

SUMFWNW 10000%

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
xaxaxaxa,ετσι ετσι.

Παιδιά σταματήστε επιτέλους  να ρίχνετε στις γυναίκες, στην Ελλάδα, το φταίξιμο για αυτά που τους δημιουργήσαμε εμείς.

Η γυναίκα είτε το θέλει είτε όχι, ήταν και είναι ακόμα, πίσω από τον άνδρα, με αποτέλεσμα να θερίζουμε ότι φυτέψαμε… και ότι κληροδοτήσαμε από τους προγενέστερους σκαπανείς…

Κατουράμε στο πιάτο που τρώμε και μετά παραπονιόμαστε γιατί είναι σκατά το φαγητό μας…
Δεν σας άρεσε το παράδειγμα Ε;
Αλλά έτσι ακριβώς είναι…

Εδώ αν μια γυναίκα ντυθεί ωραία και περπατά στον δρόμο, θα τις σφυράνε διάφοροι ανόητοι, θα της κορνάρουν με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα. Πολλοί ηλίθιοι, έχουν μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα τους και τα παιδιά τους και κορνάρουν, σχολιάζουν, πειράζουν κ.τ.λ. τις κοπέλες που βλέπουν στον δρόμο. Χωρίς να προσδοκούν κανένα αποτέλεσμα, έτσι απλά να κάνουν την βλακεία που έχει μπει μέσα στο άδειο κεφάλι τους από τα ΜΜΕ. (Είμαι δημοσιογράφος και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Αν ψάξει κάποιος παλιές εφημερίδες θα δει τα δημοσιεύματα –παραδείγματα- του στυλ περπάταγε η τάδε επώνυμη και τράκαραν τόσα αυτοκίνητα κ.α. άλλες τέτοιες μαλακίες…Αυτό που βλέπετε σήμερα έχει καλλιεργηθεί επιτηδευμένα, από πολλά χρόνια πίσω) Μωρέ καλά κάνουν οι αναρχικοί…

Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη –η απλά έχει σχέση- πέφτουν πάνω της τα λιγούρια γιατί νομίζουν ότι αν μαμίσουν παντρεμένη έχουν κάνει κατόρθωμα ηρωικό… μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά του σύγχρονου καμακομαλάκα…
Η τηλεόραση, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο και τα τραγούδια μας δίνουν καθημερινά το παράδειγμα και φυτεύουν τα αγκάθια στον δρόμο που θα περάσουμε…απλά σκεφτείτε λίγο τι λένε τα λόγια στο επόμενο τραγούδι που θα ακούσετε και θα καταλάβετε…
Και άλλα πολλά, που δεν κάνανε οι άνδρες στις ανατολικές χώρες.
(τώρα ίσως με την καθοδήγηση των ΜΜΕ, νομίζω ξεκινάνε να κάνουν τα ίδια, όποτε ότι προλάβουμε, γιατί θα περιγράφουμε στα παιδιά μας, ότι οι γυναίκες κάποτε ήταν φυσιολογικές και δεν θα το πιστεύουν).

Ελάτε στην θέση μιας τυπικά όμορφης Ελληνίδας. Αν ξεκινούσατε το πρωί να πάτε στην δουλειά σας περιποιημένη και «καθώσασταν» στον κάθε ένα που σας σφύραγε στον δρόμο θα φτάνατε στην δουλειά σας αργά το απόγευμα ή την επόμενη το πρωί… (ανάλογα και με το πόσο μακριά είναι η δουλειά σας).

Τα ίδια συμβαίνουν και στις γειτονικές χώρες, Ιταλία, Ισπανία κ.τ.λ.
Το χει ο ήλιος να βράζει τα μυαλά και όχι μόνο…αλλά με τις μαλακίες που λένε και κάνουν ορισμένοι –χαμηλού επιπέδου συνήθως, νέοι, γέροι και παιδιά- για να δείξουν πόσο αγάμητοι είναι. Δεν αφήνουν και τους άλλους να μαμίσουν αξιοπρεπώς.

Αλλά ακόμα και αυτό το ατέλειωτο κυνηγητό να προσπαθεί κάποιος να μαμίσει όσο πιο πολλές μπορεί μοιάζει με το κυνηγητό που κάνει ο σκύλος πίσω από την ουρά του… Όσες και να μαμήσετε δεν θα κορεστεί η πείνα που σας φυτέψανε… Και το χειρότερο είναι ότι όλο και λιγότερες θα μαμάτε μ αυτούς τους μεθόδους που προσπαθείτε…
Διώχνετε δηλαδή με τις τυμπανοκρουσίες το θήραμα σας μακριά και μετά διαμαρτύρεστε που δεν το φτάνουν τα σκάγια σας…

Στις ανατολικές χώρες που ο κάθε ένας τρώει το φαΐ του και δεν κοιτάζει να φάει και το φαΐ του αλλουνού οι γυναίκες φέρονται όπως φέρονται.

Αυτοί οι λαοί στο παρελθόν ήταν πιο πρακτικοί…δεν κάνανε κάτι για επίδειξη (είπα μέχρι πρότινος, μέχρι που δεν είχαν την ενημέρωση –καθοδήγηση- των δυτικών).
Αν ήταν να κάνουν κάτι το κάνανε εφ όσον τους έπαιρνε και αν κάποιος είχε την τυπική δική μας συμπεριφορά τον θεωρούσαν γελοίο… Φίλος μου από τα Μάλια (Κρήτης) που έδρασε στην Συβιρία τα τελευταία χρόνια μου είπε ότι στην αρχή που είχε το στιλάκι του κεφάτου καμακιάρη - πειραχτήρι που παίζει καλά στα τουριστικά μέρη, έπαιρνε τα αρκίτια του… Μέχρι να βρεί και αυτός πόσο απλά ήταν τα πράγματα και δεν χρειάζεται να κάνεις τον καραγκιόζη για να μαμίσεις…

Όταν οι ανατολικές πρωτοέρχονται στο Ελλαδιστάν νιώθουν άσχημα με τον κάθε ανόητο που τους λέει το κοντό του και το μακρύ του, στον δρόμο ή οπουδήποτε… (τάδε έφη Ρωσίδα φίλη μου, από Μόσχα που δουλεύει στο Ελλαδιστάν). Χωρίς να προσδοκά κανένα αποτέλεσμα… ο κάθε ανόητος, έτσι απλά για να πει την μαλακία που του κατέβηκε στο κεφάλι…την πρίζουν καθημερινά και αν στην αρχή είναι περίεργο, σε βάθος χρόνου γίνεται κουραστικό…

Τώρα θυμήθηκα και τις περίφημες «τσαντιές» που άκουγα συχνά πυκνά όταν μεγάλωνα, και οι οποίες ήταν και η πρώτη μορφή άμυνας που χρησιμοποίησε η γυναίκα στην στάση αυτή των ανδρών. (Πριν κλειστεί στον εαυτό της, όπως έκανε σήμερα). Οι γυναίκες τότε κυκλοφορούσαν με τσάντα μεγαλωπή και βαριά, οπότε έδιναν που και πού στους ηλίθιους και καμιά «τσαντιά»...

Τώρα σε ότι αφορά την κυτταρίτιδα και τα άλλα τέτοια, που μετατρέπουν τα αγαλματένια κορμιά σε γυαλόχαρτα. Δεν είναι θέμα καταγωγής αλλά διατροφής.
Ας όψεται η πολυδιαφημισμένη μας μεσογειακή δίαιτα, η ώρες που τρώμε, οι ποσότητες και το είδος της τροφής…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom