αν γινει ετσι Νεαρχε εγω θα ειμαι θεος!θα ζησω ενα παραμυθι!εναν παραδισο!για να δουμε τι θα γινει τελικα.
Σου το ευχόμαστε ολόψυχα !
αν γινει ετσι Νεαρχε εγω θα ειμαι θεος!θα ζησω ενα παραμυθι!εναν παραδισο!για να δουμε τι θα γινει τελικα.
Tο 2008 πήγα Μοσχα δυο φορές για ιατρικούς λόγους, κάθησα συνολικά 25 μέρες.
Εμενα προς Σερεμετοβο σ'ενα νοσοκομείο.
Πέρα από τον σοβαρό λόγο της διαμονης μου, κινήθηκα στη Μοσχα. Όντος έπαθα πλάκα και να φανταστεις έχω μεινει εξωτερικό για χρόνια και εχω ταξιδεψει πολύ.
Γνωρίστηκα με δυό ΕΛΛΗΝΕΣ (με κεφαλαία γράμματα γιατί η ψυχή και το μυαλό τους δεν υπάρχουν στο ελλαντισταν) και με τον έναν καναμε παρέα και επικοινονουμε μεσω σκαιπ τακτικά.
Δεν θα επισέλθω στην οικονομία, αλλά διεξοδικά μπορώ να πω ότι, όποιος έχει πληθόρα πρωτων υλών και υποδομές (οι Ρωσιά τις έχει)δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο μέλλον. Βέβαια η διαχείρηση και ο προγραμματισμός ειναι σημαντικός παράγωντας, αλλά αφού δεν τους μαμησαν οι Αμερικάνοι το '90, από εδω και στο εξης θα τους μαμησουν αυτοί.
Ο Ρωσικός λαός ειναι ακαταλαβίστικός ως νοοτροπία και χαρακτήρα. Πολύ κουλτούρα και περιφάνεια, μυστικησμός και ορθολογισμός, μελανχολία αλλά και δημιουργικότιτα, πολλά αντιφατικά χαρακτησιστικά σε όλη τους την νοοτροπία (αυτά κατάλαβα εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος)
Οι γυναίκες πολλοί όμορφες, αν και πολύ στολισμένες οι περισσότερες για τα γούστα μου, έπαιζαν παρα πολύ. Δεν ήταν όμως πουτάνες γουστάρισαν πραγματικά. Η συνυπαρξη παρα πολλων λαών στη Μοσχα, δημιουρει μια αισθηση κοσμοπολιτική, όχι στιλ Νέας Υόρκης όμως, διαφορετικό με κυριάρχους τους Ρώσους φυσικά.
Νομίζω ότι όποιος τους αγαπήσει για αυτό που ειναι (όχι δλδ απλός να τους αποδεχθει) θα τον αγαπήσουν πολύ παραπάνω. Βασικά ειναι λάθος για έναν ξένο νβ απροσπαθήσει να τους κατακτήσει, είναι χαμένος από χέρι, γίνονται σκυλία και δαγκόνουνε άσχημα. Η πολυεθνική τους υπεριφάνεια ειναι στον υπερτατο βαθμό και θυμούνται αυτόν που τους έβλαψε για πάντα και θα ανταποδόσουνε. Γι΄αύτο και πιστεύω ότι οι Αμερικάνοι (και οι ευρτω-πέοι φίλοι τους) κάποτε θα την πληρόσουνε ακριβά.
Φυσικά. η δημοκρατία όπως την θέλουμε εμείς δεν ειναι στην νοοτροποία τους. Θέλουνε ΗΓΕΤΗ και καθοδήγηση.
Sumfwnw apolita .. An epitrepete mporeis na mou sthleis to onoma tou Ellhna pou eixes gnwrisei se pm ?
Twra ola kala me thn ugeia sou ? Mporei omws oi rwssoi na exoun ola auta pou eipes alla exoun kai kapia elatwmata pou tous exoun meinei apo ta mavra xronia tou kommounismou ..
Ο Ρωσικός λαός ειναι ακαταλαβίστικός ως νοοτροπία και χαρακτήρα. Πολύ κουλτούρα και περιφάνεια, μυστικησμός και ορθολογισμός, μελανχολία αλλά και δημιουργικότιτα, πολλά
στη Μοσχα για να πας σε μια διευθυνση θελεις 2 ωρες αυτο ειναι νορμαλ φενομενο.ειναι μια τεραστια πολη.στην Αγια Πετρουπολη θελεις 1 ωρα περιπου γαι να πας απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη.μην ξεχνας οτι και οι αποστασεις ειναι μεγαλες.το βραδυ θα παω στο αλλο μου σπιτι.απο Προσπεκτ Μπολσεβιλοφ στη Λενινσκι Προσπεκτ.θα παω απο τον περιφεριακο η αποσταση ειναι 35χλμ.θα κανω κανα μισαωρο περιπου.αν παω τωρα μπορει να κανω και 2 ωρες....ΤΟ σπίτι που πουλήθηκε με 96.000$ είναι στο metro "ΠΕΤΣΗΑΤΝΙΚΙ" ..
Εκεί έμενε μια γκόμενα μου ..
Λοιπόν αν ήθελα η ώρα 9 να είμαι στο σπίτι της , από το κέντρο θα έπρεπε να ξεκινήσω στις 6:30 περίπου ..
Είναι από την VOLGOGRADSKY PROSPEKT , που γίνετε κόλαση εκεί συνεχεια ..
Και περνάς και από tagkanska ..
ΑΝ ήθελα να είμαι σε εκείνη 12 τα μεσάνυχτα θα έπρεπε να ξεκινήσω κατά τις 10:45 γιατί επίσης αυτός ο δρόμος έχει κίνηση και εκείνη την ώρα ..
’ρα οποιος πάει να πάρει σπίτι εκεί θα πρέπει να ξεχάσει το αυτοκίνητο από τις 5 το πρωί μέχρι τις 12 το βραδυ τις καθημερινές ...
Και σαν περιοχή , σκατά ... έρημη , χαλια περιοχή , με πολλές φοιτητικές εστίες εκεί . από καφετεριες club και εστιατόρια τίποτα ..
’ρα οποιος έχει αυτά τα λεφτά μην χαρεί και πάει να πάει να πάρει εκεί σπίτι ..
πολυκατοικία και το σπίτι θα έχει το μαύρο χαλι ..