You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 810K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
μειωσαν της τιμες λογω κρισης!ηθελε 2000.Βλέπουν καλά τα μάτια μου ;;;
Μόνο 1800 ρούβλια θέλει η Βίκα ;
Εμένα στα φωτομοντέλι δηλαδή μου πιάναν το κώλο.
τα ιδια σκατα ειναι.μονο με τα 3000 ειναι καλητερες.τα Φωτομοντελι εχουν πολυ διαφημιση και ολους τους ταξιτζηδες για να τους στελνουν δουλεια.γι'αυτο και χτυπανε της τιμες.αλλα και εκει εχει αναδουλειες.----η πλακα ειναι Νεαρχχε οτι εγω το Προτινα στην Σίμα τη διευθυντρια να ριξει λιγο της τιμες για να εχουν ανταγωνισμο.τωρα παιρνω τηλεφωνο την Ιλονα.κριμα που δεν θα συναντιθουμε αυριο.γιατι κανω οικονομια.θα χαλαγα 400 ρουβλια συν τη βενζινη δηλαδη πανω απο 10 Ευρω.τωρα πρεπει να μαζεψω λεφτα.....Στα φωτομοντέλι όμως πιστεύω ότι είναι λίγο πιο όμορφες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
......πηγα στη ΛΕΚ ηταν σαν κλαμενα μουνια.οι δουλειες πανε χαλια ολα τα διαμερισματα τους ειναι απουλητα!βεβαια ο δημος εχει το 40-45% των μετοχων τους.και συζητητε να αγωραση και της υποληπες μετοχες.Νεαρχε ετοιμασου οταν παει το τετραγωνικο 300-400 Ευρω να παρεις ενα διαμερισμα στον παραδισο!με 20.000 Ευρω θα παρεις ενα δυαρακι κοντα στο μετρο καμια 50αρια τετραγωνικα!
Υπάρχει περίπτωση να πέσουν τόσο πολύ οι τιμές ;;;
Μου φαίνεται απίστευτο. Δεν νομίζω.
Αργά ή γρήγορα θα ανακάμψει η οικονομία, δυστυχώς.
Αν τύχει και ξαναπάς στη ΛΕΚ και αν το θυμηθείς, ρώτα αν είναι δυνατόν κάποιος ξένος υπήκοος να αγοράσει διαμέρισμα στη Ρωσία. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
Μου φαίνεται απίστευτο. Δεν νομίζω.
Αργά ή γρήγορα θα ανακάμψει η οικονομία, δυστυχώς.
Αν τύχει και ξαναπάς στη ΛΕΚ και αν το θυμηθείς, ρώτα αν είναι δυνατόν κάποιος ξένος υπήκοος να αγοράσει διαμέρισμα στη Ρωσία. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
τα ιδια σκατα ειναι.
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τα καινούργια κορίτσια που ήρθαν στα σαλόν φωτομοντέλι το μήνα Φεβρουάριο.
Δεν ξέρω για σένα που πάσχεις από βαρύ Ρωσικό σύνδρομο, αλλά για μένα είναι πολύ γλυκά μουνάκια !
Δεν βλέπω την ώρα να τα γευτώ.
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν εχει κοριτσια εκει!κατασκευαστικη εταιρια ειναι.2 γριες μονο εχει!τα διαμερισματα θα πεσουν!η Ρωσσικη οικονομια τριζει απο τα θεμελια.ολες οι εταιριες εχουν προβληματα και κανουν μειωσεις προσωπικου.και οι περισσοτερες πανε για κλεισημο.οτι θα πεσουν οι τιμες ειναι σιγουρο.το θεμα ειναι ποσο?οξενος μπορει να αγωρασει διαμερισμα στη Ρωσσια οικοπεδο ειναι δυσκολο να αγωρασει(φοβουνται μην τους παρουν τη γη στο εξωτερικο )μονο πληρωνεις καποιο φορο οχι πολυ μεγαλο.αλλα αυτα αλλαζουν συνεχεια.Α, και με τα κορίτσια της ΛΕΚ δε μας είπες τί έγινε ;
Ψαχνόντουσαν ή δεν ασχολήθηκες γιατί σε έπιασαν οι τσιγκουνιές σου ;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
πηγα και εκει βλεπω οτι εχουν οικονομικο προβλημα.δεν τη βλεπω και πολυ καλα Νεαρχε τη Ρωσσικη οικονομια.πολυ μεγαλη πτωση του βιωτικου επιπεδου.τωρα τρωνε ακομα αυτα που ειχαν μαζεψει.τα βλεπω σκουρα τα πραγματα.βλεπω μεγαλη πτωση!που ερχεται με παρα πολυ γοργους ρυθμους.---καλη η παρεα σας αλλα τωρα πρεπει να παω στη δουλεια(να καμακωσω ειμαι Greek Lover)παω στις Ντισκο.οταν γυρισω αν εχω δυναμεις θα γραψω της εντυπωσεις μουΝαι sorry μπερδεύτικα. Στην ασφαλιστική εταιρία εννοούσα.
Πήγες τελικά ;
vasilis 70
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας .Πριν 2 βδομαδες ημουν αγ.πετρουπολη και συναντησα τον φιλο μας τον δημιτρακη βρεθηκαμε σε ενα καφε στο nevski και τα ειπαμε αλλα δεν καναμε μπουρδελοτσαρκα γιατι ο δημιτρακης κανει οικονομια για να παρει και αλλο διαμερισμα .Λοιπον την βολτα την εκανα μονος μου με εναν ταριφα, εκεινο που ειδα σε 5 ,6 επισκεψεις σε διαφορετικα σαλοον τα πιο πολλα φοτομοδελι τα μουνια δεν λεγανε πολλα και οι τιμες απο 2000 ρουβλια με 3000. μονο σε ενα φοτομοδελι στην marata ειχε 8 μωρα τα 7 ηταν φαντασικα οι τιμες ομως ανεβασμενες απο 3500 με 5000 .Γενικα οι ποιοτητα εχει πεσει πολλη στα σαλοον και εκεινο που ειδα δεν ειχαν κοσμο ηταν αδεια.Αυτα για σενα ΝΕΑΡΧΕ μια απλη ενημερωση.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Eγώ πάντως από τα δύο μόνο το δεύτερο χαίρομαι δυστυχώς!!! :'(
Σε αυτό το κωλοσάιτ οι τιμές είναι σε δολάρια και όσο να υποτιμηθεί το ρούβλι οι κοπέλες τα ίδια θα ζητάνε.
Άι στα διάλα ...
Αυτό το κοριτσάκι για παράδειγμα ζητάει 40$, δηλαδή 31€ για μία ώρα.
Και οι φωτογραφίες τις είναι επιβεβαιωμένες λέει το σάιτ.
Στιγμές του ’98 μου φαίνεται θα ξαναζήσουμε !
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
μου φενεται οτι βλεπεις πολλα εργα κατασκοπιας πολυ Τζε'ι'μς Μποντ παντος αν θες μπορω να σου δωσω τα τηλεφωνα μου με Π.Μ. να με παρεις αλλα και παλι μπορει να σε κορο'ι'δεψω το Ρωσσικο κινητο δουλευει και στην Ελλαδα και το τηλεφωνο του σπιτιου μου στη Ρωσσια μπορω να το κανω εκτροπη και να χτυπαει στην Ελλαδα οποτε δυσκολο να σου αποδιξω οτι ειμαι στη Ρωσσια.παντος οταν ξαναρθει ο Βασιλης μου ειπε κατα το μαρτιο.μπορουμε να σου δωσουμε τα τηλεφωνα μας να μας παρεις να μιλισεις με εμενα και τον κλωνο μου!παντος σε ευχαριστω που με εκανες και γελασα μου ανεβασες τη διαθεση!και δεν ειχα διαθεση γιατι σημερα μεχρι δευτερα (ειναι αργια)ή τριτη καθομαι σπιτι με το παιδι και να δω το παιδακι και για λογους οικονομιας!περιμενω να μου ζητησεις να σου αποδιξω οτι ειμαι στη Ρωσσια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τωρα μολις μιλαγα με το Βασιλη.με ειχε παρει απ'το Μαλμοε.ειναι πολυ απλο να δεις αν μενω Ρωσσια ή οχι?μπορεις να μου στηλεις με τη Western Union 100 Ευρω.να τα παρω θα μπορω μονο εγω με το διαβατηριο μου σε τραπεζα στην Αγια Πετρουπολη!δε νομιζω για 100 Ευρω να παω Αγια Πετρουπολη αν ειμαι Ελλαδα 5 φορες πιο ακριβα θα μου στιχισει το εισητηριο στηλε και στο Βασιλη 100 Ευρω!αν ειναι στο Μαλμοε θα παει να τα παρει απο΄κει στην τραπεζα οποτε με 200 Ευρω θα αποδιξεις οτι εγω ειμαι Αγια Πετρουπολη και ο Βασιλης ειναι υπαρκτο προσωπο και μενει στο Μαλμοε
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
η πλακα ειναι οτι χτες με ειχε παρει ο Βασιλης τηλεφωνο και μιλαγαμε πριν παω ντισκο.μενει μονιμα Σουηδια οπως εχει γραψει.και ερχεται που και που Αγια Πετροπολη.συναντιθηκαμε εξω απο το μετρο Νεφσκι Πρασπεκτ οταν ειχε ερθει και πηγαμε στο καφε Ιλλι και κατσαμε κανα 2ωρο και τα'παμε!---μου προτινε να παμε στα σαλον αλλα εγω δεν ηθελα γιατι θα ηταν μαρτηριο για μενα θα καυλωνα ασχημα!και μετα θα ειχα συνδρομο στερισης!αν παω σε τετοια μερη παω μονο για να γαμισω!------απο ατομα απο το σα'ι'τειχα βρεθει το Μα'ι'ο με το Lefteri38 που ειχαμε παει για καφε στη Σιναγια Πλοσατζ.και με τον Zivrovenom που ειχε ερθει απο το Ελσινκι και πηγαμε στο Εμμανουελ στη Νιεφσκι!μηπως και αυτα τα παιδια ειναι κλωνοι μου?
Δημητρακη keep walking !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17