Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή ένα δυάρι 60 τετραγωνικών στη Νέφσκι κάνει 300.000 €.

Εξαιρετικά υψηλές τιμές !
ναι πανω στη Νεφσκι τοσο κανει περιπου.αν ομως παρεις κεντρο πιο περα Π.Χ.Τεχνολογκιτσεσκι Ινστιτουτ εκει βρισκεις με πολυ λιγοτερα.τωρα οι τιμες αλλαζουν.πεφτουν συνεχεια.3-4% το μηνα περιπου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στις εφημερίδες τι διαβάζεις όσον αφορά το ρούβλι ;
Σοβαρές μεσοπρόθεσμες αναλύσεις τι λένε ;
Που θα σταθεροποιηθεί περίπου ;

Θα κρατήσει καιρό αυτή η πτωτική τάση στο ρούβλι ή όχι ;

Εσύ τι νομίζεις ; Τι νομίζεις, όχι τι ελπίζεις.

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...ακομα γελαω με τον μεθυσμενο υπουργο οικονομικων της Ιαπωνιας!!!!....

Δημήτρη ο άνθρωπος δεν ήταν μεθυσμένος. Οι ανόητοι από τα ΜΜΕ ήθελαν να το βγάλουν έτσι για λαϊκή κατανάλωση. Ο άνθρωπος ήταν έτσι από την υπερκόπωση. Το έργο το έχω δεί πολλές φορές στους συνεργάτες μου, κυρίως μετά από πολύωρες εργασίες, ή εργασία μετά το γεύμα.

Τώρα πάντως αρχίζω να αμφιβάλω για την αρνητική στάση που είχα για τους αναρχικούς που τα έχουν βάλει με τα ΜΜΕ. :think:

Το μόνο καλό που έκαναν τα ΜΜΕ είναι που δημιούργησαν την κρίση και έτσι θα προσγειωθούν οι τιμές -προσωρινά ελπίζω- για να πάρεις το διαμερισματάκι στο Νοβγκοροντ... :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σοτσι και γενικα Νοτια Ρωσσια δε λεει ειναι γεματο συχαμερους Καυκασιους που συνεχεια καμακωνουνε.ακομα και στην Αγια Πετρουπολη οι φοιτητριες απο'κει ειναι κακομαθημενες ειδεικα  του 1ου και 2ου ετους.μετα ομως οταν φτασουν στο 5ο 6ο ετος γινονται πολυ καλες προκειμενου να βρουνε καποιον και να μεινουν Αγια Πετρουπολη και να μην πανε πισω μολις τελειωσουν το πανεπηστημιο.
δημητρη γεια
αν εχεις παει οντεσσα,που ειναι χειροτερα εκει η στο σοτσι,ετσι να παρουμε μια ιδεα
η αν δεν εχεις παει οντεσσα,κανε μια συγκριση με κριμαια σε ολα,δηλ επιπεδο γυναικων-που σου καθονται,οχι να βλεπεις,πας κ σαιν τροπεζ αν ειναι-κ ανταγωνισμο -δυσκολια στο καμακι,με "τοπικους" η "εισαγωγης" καμακερο,
δηλ που ειναι 1.πιο ευκολα,στο καμακι 2.πιο γρηγορες 3.πιο καβλιαρες-ωραιες γκομεναι
μερσι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρη γεια
αν εχεις παει οντεσσα,που ειναι χειροτερα εκει η στο σοτσι,ετσι να παρουμε μια ιδεα
η αν δεν εχεις παει οντεσσα,κανε μια συγκριση με κριμαια σε ολα,δηλ επιπεδο γυναικων-που σου καθονται,οχι να βλεπεις,πας κ σαιν τροπεζ αν ειναι-κ ανταγωνισμο -δυσκολια στο καμακι,με "τοπικους" η "εισαγωγης" καμακερο,
δηλ που ειναι 1.πιο ευκολα,στο καμακι 2.πιο γρηγορες 3.πιο καβλιαρες-ωραιες γκομεναι
μερσι
Οντεσσα ειναι το κακο οτι εχει πολλους ξενους.το Σοτσι οπως και ολη η Ρωσσια δεν εχει ξενους.η Οντεσα παντος εχει πιο πολυ μουνι γιατι το καλοκαιρι κατεβαινει εκει ολη η Ουκρανια.γιατι ειναι πιο φτηνα απο την Κριμαια.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δημητρη η απαντηση δεν με καλυψε παρα κατα ενα μικρο μερος
δηλ τελικα,να το πω αλλιως,που ειναι χειροτερα?>

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις εφημερίδες τι διαβάζεις όσον αφορά το ρούβλι ;
Σοβαρές μεσοπρόθεσμες αναλύσεις τι λένε ;
Που θα σταθεροποιηθεί περίπου ;

Θα κρατήσει καιρό αυτή η πτωτική τάση στο ρούβλι ή όχι ;

Εσύ τι νομίζεις ; Τι νομίζεις, όχι τι ελπίζεις.
ολο μαλακιες λενε :bigdick:καθε μερα λενε Π.Χ. ειπε ο ταδε οικονομολογος οτι το Ρουβλι θα σταθεροποιηθει και οτι κραταει τα λεφτα του σε ρουβλια :2funny:(μαλλον εκτος απο αυτα που εχει στην Ελβετια :2funny:)πανε να ηρεμισουν τον κοσμο.αλλα η αληθεια ειναι πολυ τραγικοτερη!οσο και να λενε οτι ολα ειναι καλα και οτι η Ρωσσια ειναι ενα νησι γαληνης που η κριση δεν θα το πειραξει.εγω βλεπω το αντιθετο!παντος οτι εγραφα για το ρουβλι το Σεπτεβρη Οκτωβρη επαληθευτηκε.τοτε ελεγε ο Πουτην:ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΗΜΙΣΗ!εγω ελεγα θα γινει υποτημιση.οτι ειπα εγινε.τωρ απροβλεπω σε κανα τριμηνο νεα μεγαλη υποτημιση του ρουβλιου.ακομα δεν μπορω να κανω προβλεψεις πριν δω ποσα λεφτα χαλασε η Ρωσσια απο τα μαζεμενα που εχει το Φεβρουαριο?αν οπως τον Ιανουαριο 45 ΔΙς $ τοτε ειναι σιγουρο οτι με αυτους τους ρυθμους δεν θα εχουν λεφτα σε λιγο καιρο να στηριξουν το ρουβλι.αν χαλανε 20 Δις $ το μηνα τοτε σε 5-6 μηνες δεν θα εχουν πια λεφτα.αν παρω αυτες της πληροφωριες θα μπορεσω να πω με σιγουρια τι θα γινει στο κοντινο μελλον

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
δημητρακι29
το 2003 που ειχα παει σοτσι ερχοντουσαν λιγοι φιλανδοι με τσαρτερ τον ιουλιο και αυγουστο
και φυσικα 2 ελληναρες εγω καταμαυρος και ενας φιλος μου ελικοπτερας του ναυτικου

Συνημμένα

• spiros2.jpg
    spiros2.jpg
    146,1 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρη η απαντηση δεν με καλυψε παρα κατα ενα μικρο μερος
δηλ τελικα,να το πω αλλιως,που ειναι χειροτερα?>
και τα 2 χαλια ειναι.αν θες καλο καμακι θα πας σε πολη της Ουκρανια που δεν ειναι τουριστικη,δεν εχει πολλα εργοστασια και ορυχεια(για να μην εχει πολλους αντρες)και εχει πλυθισμο απο 300.000 μεχρι 800.000 περιπου.και εχει πολλα πανεπηστημια.αυτο ειναι το ιδανικο μερος για να ξεσκιστης στο γαμησι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακι29
το 2003 που ειχα παει σοτσι ερχοντουσαν λιγοι φιλανδοι με τσαρτερ τον ιουλιο και αυγουστο
και φυσικα 2 ελληναρες εγω καταμαυρος και ενας φιλος μου ελικοπτερας του ναυτικου
τοτε ηταν τουλαχιστον 50% φτηνοτερα απο τωρα μην πω 70%.τωρα ειναι πιο φτηνα να πας Αιγυπτο για 10-15 μερες παρα στο Σοτσι!μιλας για αλλες εποχες.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και μια φωτο απο καζαν

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και μια φωτο απο καζαν

Συνημμένα

• spiros kazan.jpg
    spiros kazan.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 29

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και τα 2 χαλια ειναι.αν θες καλο καμακι θα πας σε πολη της Ουκρανια που δεν ειναι τουριστικη,δεν εχει πολλα εργοστασια και ορυχεια(για να μην εχει πολλους αντρες)και εχει πλυθισμο απο 300.000 μεχρι 800.000 περιπου.και εχει πολλα πανεπηστημια.αυτο ειναι το ιδανικο μερος για να ξεσκιστης στο γαμησι!
αυτα τα ξερω ρε δημητρη,ουτως η αλλως κ εγω ουκρανια σε επαρχια γυρναω απο 350000-1200000 κατοικους,αν θες κ τη δικη μου εκδοχη
απλα φιλολογικη ειναι η συζητηση,να δω εστω "βιρτουαλ" το κλιμα στο σοτσι,απλα εχω διαισθηση οτι οι ρωσιδες ειναι πιο αγαμητες απο τις ουκρανες,αρα πιο αμεσο το "αποτελεσμα"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα τα ξερω ρε δημητρη,ουτως η αλλως κ εγω ουκρανια σε επαρχια γυρναω απο 350000-1200000 κατοικους,αν θες κ τη δικη μου εκδοχη
απλα φιλολογικη ειναι η συζητηση,να δω εστω "βιρτουαλ" το κλιμα στο σοτσι,απλα εχω διαισθηση οτι οι ρωσιδες ειναι πιο αγαμητες απο τις ουκρανες,αρα πιο αμεσο το "αποτελεσμα"
ισως ειναι πιο αγαμητες αλλα ειναι πιο κακομαθημενες γιατι εχουνε λεφτα και το παιζουν.λενε οτι μενουν στη θαλασσα στο καλητερο μερος!βεβαια οταν ερχονται Αγια Πετρουπολη και Μοσχα κομπλαρουν και καταλαβαινουν οτι μενουν σε ενα κωλοχωρι.αν θες θαλασσα πηγαινε Ελλαδα.και πιο καλη και καθαρη θαλασσα εχει και καλητερο φα'ι'.αν ομως θες  :knockinb:πηγαινε στης πολης της Ουκρανιας στην επαρχια.δεν μπορεις να τα εχεις ολα και  :knockinb: και θαλασσα!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
spyre 68
αν ηταν ιδια αποσταση τι διαλεγες,απο γκομενοκατασταση,κουβα η ρουσια???
Κολητε με ιδια η διαφορετικη αποσταση διαλεγω Κουβα τωρα που ειμαι νεος
για γεραματα Ρωσια

Συνημμένα

• Image00002.jpg
    Image00002.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 30

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μια φοτο απο σαντα μαρια

Συνημμένα

• spiros el.jpg
    spiros el.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 47

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
spyre 68
αν ηταν ιδια αποσταση τι διαλεγες,απο γκομενοκατασταση,κουβα η ρουσια???

Αν κυνηγάς γυναίκες πηγαίνεις εκεί που βρίσκεις αυτές που σου αρέσουν περισσότερο.
Οι Ρωσίδες με τις Κουβανές δεν έχουν καμία σχέση. Όμορφες και οι δύο, αλλά τελείως διαφορετικές. Εξαρτάται από το τι σου αρέσει περισσότερο.

Αν ψάχνεις τρύπα, πας όπου να ‘ναι.

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δημιτρακη , αν σταματησει ο κοσμος να περνει χυμους τοτε με βλεπω να φευγω απο τη χωρα . χαχαχα ..
Παντος LEBEDIANSKY και WBD εχουν αποθεματα για αλλους 2 μηνες στους πιο πολλους χυμους .. Μετα ? Ενας θεος ξερει ..
Παντος στη Μοσχα εν εχει σταματησει ο κοσμος να ψωνιζει ..

Οσο για το ξενοοχειο , εποιδη εν θυμαμαι ποτε ειναι η εκθεση πες μου μερες που θα ειαι εω να σου πω τιμες σε ξενοδοχειο .
Συνεργαζοματε με ενα τουριστικο γραφειο που μας εινει πολυ καλες τιμες .. 

Οσο για το ρουβλι .. Εμενα με συμφερει και δεν με συμφερει ..
Με συμφερει γιατι πληρωνομαι σε ΕΥΡΩ ..
Δεν με συμφερει γιατι μπορει να βγαζω πιο πολλα τωρα αλλα υπαρχει μεγαλος κυνδινος  να χασω την δουλεια μου ..

Προτιμω βεβαια να περνω λιγα και σιγουρα . Παρα πιο πολλα και να μην ξερω τι θα γινει ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν ο διευθυντης σας ειναι εξυπνος θα αλλαξει ειδος.θα βρει κατι αλλο να πουλαει.Π.Χ. βοτκα.οτι και να γινει ο κοσμος θα πινει!και τωρα που απολυονται απο της δουλειες ακομα περισσοτερο.----για γραψε μας μερικες πληροφωριες.οι χυμοι αυτοι τη στιγμη με τη τιμη ειναι εκτελονισμενοι?με 35 ρουβλια το ΕΥΡΩ εισοτημια?ποια ακομα προ'ι'οντα θα ακριβινουν ακομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom