dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ειχα βαλει πριν καποιο διαστημα καποιες φωτο που ειχα βγαλει.οταν ξαναπαω σιγουρα θα βγαλω φωτο το εμπορικο κεντρο και της ντισκο.
Αγια Πετρουπολη δυσκολο θελεις 1500 και πανω.με 1000 θα κακοπαιρνας.αν εχεις και ενοικιο καμια 500αρια το λιγοτερο δυσκολο.σε μια πολη σαν το Νοβγκοροντ πιστευω σου φτανουν.ενοικιο 250 περιπου και ολα ειναι πιο φτηνα γενικα.αλλα ειναι πολυ πληκτικα οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια μερη.εγω πανω απο 3-4 μερες δεν μπορω να κατσω.για Μοσχα ξεχνα το το καλοκαιρι το φτηνοτερο διαμερισμα ειχε 1000$ ενοικιο.τωρα το φτηνοτερο εχει 720$ (οτι χειροτερο ερειπιο!).καλο ειναι να αγωρασεις διαμερισμα στη Ρωσσια γιατι ολα τα ενοικιαζομενα ειναι σκατα.πρακτικα ειναι αδυνατον να βρεις κατι καλο.dimitrakis29 με ενα μηνιαιο εισοδημα 1000 ευρω απο ελλαδα μπορω να μενω ρωσσια και αν ναι σε ποιες πολεισ πχ?
Να προσθεσω και εγω κατι ..
1000 ευρω στη Μοσχα ειναι σαν να πουμε 300 ευρω στην αθηνα .
Να προσθεσω και κατι που το ξερω λογο δουλειας . Οι συσκευασμενοι χυμοι απο 1η μαρτιου θα ειναι 25-30% ακριβοτεροι σε σχεση με 1 φεβρουαριου ..
τον μαρτη θα γινει στη μοσχα μια εκθεση με θεμα τον τουρισμο θα πανε και καπιοι απτο νησι μου Πιστευουν οτι μπορουν να τραβηξουν τους ρωσους νεοτουριστες [με τη πιστη θα μεινουν]σε μια φιλη μου προτειναν το Τουριστ για διαμονη Εγω πρεπει να ειχα μεινει αλλα πριν αρκετα χρονια Αν θυμαμαι καλα ηταν ενα καταθλυπτικο γερασμενο ξενοδοχειο Ειναι ετσι η κανω λαθος? το σκεφτομαι για μια βολτα μετα απο τοσα χρονια
για την Αγια Πετρουπολη τα 1000 Ευρω ειναι σαν 500 στην Ελλαδα.οσο για τους χυμους.οι χυμοι δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης οποτε ο κοσμος αν η κατασταση ζειροτερεψη θα σταματισει να τους παιρνει.θα πινει τη Βοτκα του και μετα αντι να πινει χυμο θα πινει νερο.παντος η Βοτκα και το ψωμι ειναι ειδη πρωτης αναγκης οτι και να γινει ο κοσμος θα τα παιρνει!Να προσθεσω και εγω κατι ..
1000 ευρω στη Μοσχα ειναι σαν να πουμε 300 ευρω στην αθηνα .
Να προσθεσω και κατι που το ξερω λογο δουλειας . Οι συσκευασμενοι χυμοι απο 1η μαρτιου θα ειναι 25-30% ακριβοτεροι σε σχεση με 1 φεβρουαριου ..
στοχος τους ηταν με την υποτημιση του ρουβλιου να δωσουν ωθηση στους Ρωσσους παραγωγους.κατι τετοιο εγινε στην κριση του 1998.θυμαμαι για παραδιγμα τα μακαρονια με την παλια τιμη ειχαν 6-7 ρουβλια και οταν υποτιμηθηκε το πηγε 3 φορες κατω ειχαν 21-23 ρουβλια.θυμαμαι ο κοσμος κοιταγε τα προ'ι'οντα στα μαγαζια τρομαγμενος.θυμαμαι που τρεχαν ολοι σαν τρελοι και αγορασαν τα παντα!τα ραφια ειχαν αδειασει!....Πολύ φοβάμαι ότι όλες αυτές οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα θα φέρουν μεγάλη αύξηση των τιμών γενικότερα.
Φοβάμαι λοιπόν, ότι το πλεονέκτημα που προκύπτει από την υποτίμηση του ρουβλίου θα χαθεί από τις αυξήσεις σε όλες τις τιμές.
Πολύ κρίμα!
αυτη τη στιγμη απο 3000 Ευρω το τετραγωνικο κεντρο αλλα οχι κοντα στη Νιεφσκι.κοντα στη Νιεφσκι υπολογιζε απο 5000 και πανω.αλλα οι τιμες θα πεσουν.
nearxe παμε σοτσι
εχει κατι χωρια μιση ωρα απο σοτσι οπως το ΛΟ που θα εχει σπιτια με 30,000 ευρω πανω στο κυμα
Σοτσι και γενικα Νοτια Ρωσσια δε λεει ειναι γεματο συχαμερους Καυκασιους που συνεχεια καμακωνουνε.ακομα και στην Αγια Πετρουπολη οι φοιτητριες απο'κει ειναι κακομαθημενες ειδεικα του 1ου και 2ου ετους.μετα ομως οταν φτασουν στο 5ο 6ο ετος γινονται πολυ καλες προκειμενου να βρουνε καποιον και να μεινουν Αγια Πετρουπολη και να μην πανε πισω μολις τελειωσουν το πανεπηστημιο.nearxe παμε σοτσι
εχει κατι χωρια μιση ωρα απο σοτσι οπως το ΛΟ που θα εχει σπιτια με 30,000 ευρω πανω στο κυμα