thebigdogs
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προβλεψη για αυριο прогноз курс 44,05 - 45,05 .....
Προβλεψη για αυριο прогноз курс 44,05 - 45,05 .....
η πτωση του Ευρω και του $ ειναι προσωρινη.αυτη την εποση οι εταιριες πρεπει να πληρωσουν την εφορια και χρειαζονται ρουβλια.γι αυτο και πουλανε $ και Ευρω.σε μερικες μερες το ρουβλι θα ξαναπεσει στα επιπεδα που ηταν 46 ρουβλια για 1 Ευρω.μετα θα επεμβει η κεντρικη τραπεζα πουλωντας $ και Ευρω και ετσι θα στιριξει το Ρουβλι....Τη πρόβλεψη για αύριο τί να την κάνουμε ; Δεν μας χρησιμεύει σε τίποτα.
Καμία πρόβλεψη για το καλοκαίρι θα κάνεις ;
Πόσο πιστεύεις θα είναι τον Ιούλιο το ρούβλι ;
Ελπίζω όλα αυτά να έχουν γίνει μέχρι το καλοκαίρι.
Έχω σχέδια !
Τι σχέδια έχεις Νέαρχε; Πάμε να κάνουμε καμιά απόβαση στη Μόσκβα
Όλα θα εξαρτηθούν από την ισοτιμία του Ρουβλιού το καλοκαίρι.
Ετοιμάζω μεγάλο δώρο στον εαυτό μου !
Η μπας και κλείσεις κανα μοντελάκι για long dates..
Σιγά μην τη ζητήσω και σε γάμο.
Η ζωή είναι μία. Τα κορίτσια πολλά.
παρα πολλα Νεαρχε θα εξαρτηθουν απο την τιμη του πετερλαιου.αν παραμινει στα 40-45$ το βαρελι.το ρουβλι βλεπω να αντεχει ισως μεχρι και το τελος του καλοκαιριου.στην καλητερη γι'αυτους περιπτωση.αν πεσει η τιμη του πετρελαιου στα 25-30$ το βαρελι τοτε σε 2-3 μηνες θα αναγκασουνε να κανουν μεγαλη υποτιμιση.ή θα κανουν το ιδιο που καναν μια διολισθιση του ρουβλιου.εγω παντος βλεπω να πεφτει το πετρελαιο γιατι δεν υπαρχει ζητηση.και εγω θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα διαμερισμα στο θε'ι'κο Νοβγοροντ!Όλα θα εξαρτηθούν από την ισοτιμία του Ρουβλιού το καλοκαίρι.
Ετοιμάζω μεγάλο δώρο στον εαυτό μου !
παρα πολλα Νεαρχε θα εξαρτηθουν απο την τιμη του πετερλαιου.αν παραμινει στα 40-45$ το βαρελι.το ρουβλι βλεπω να αντεχει ισως μεχρι και το τελος του καλοκαιριου.στην καλητερη γι'αυτους περιπτωση.αν πεσει η τιμη του πετρελαιου στα 25-30$ το βαρελι τοτε σε 2-3 μηνες θα αναγκασουνε να κανουν μεγαλη υποτιμιση.ή θα κανουν το ιδιο που καναν μια διολισθιση του ρουβλιου.εγω παντος βλεπω να πεφτει το πετρελαιο γιατι δεν υπαρχει ζητηση.και εγω θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα διαμερισμα στο θε'ι'κο Νοβγοροντ!
και εγω θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα διαμερισμα στο θε'ι'κο Νοβγοροντ!
για το Νοβγκοροντ εννοειται οτι μονο ετοιμο διαμερισμα αγωραζεις!αφου δεν υπαρχουν μεγαλες εταιριες που να χτιζουν αλλα μονο ενας Αρμενης που χτιζει οτι θελει και οποτε το θελει.Αγια Πετρουπολη ομως μεχρι προτινος συνεφερε νααγωρασεις σς σπιτι που χτιζοταν.εγω ετσι εκανα παντα.-στο Νοβγκοροντ εκει που το θελω κοντα στης ντισκο και στα 2 πολυκαταστηματα εχει μονο 5οροφα κτιρια καταστκευης του 1970 , 2-3 9οροφα της ιδιας εποχης και μερικα 3 οροφα που τα ειχαν χτισει Γερμανοι αιχμαλωτοι μετα τον πολεμο.ενα τετοιο εχω στην Αγια Πετρουπολη.θα προτιμισω ομως διαμεςρισμα σε 5 οροφη ή 9 οροφη πολοικατηκια.
τοση διαφημιση στο νοβγκοροντ,ουτε ο ρωσσικος Ε.Ο.Τ.!!!!!παντως γνωρισα μια κυριλε ρωσσιδα 40+ -μακρια απο εμας,απο εναν φιλο 50αρη- απο αγ.πετρουπολη κ τη ρωτησα κ για το βορονεζ,μουπε οτι οντως υπαρχει η φημη οτι εχει τις καλυτερες γυναικες της ρωσσιας,αλλα μπηκα στο mail.ru sto top-100,δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο,τελικως εχεις αμεση εμπειρια δημητρη ??τον τελευταιο καιρο ενννοωπαρα πολλα Νεαρχε θα εξαρτηθουν απο την τιμη του πετερλαιου.αν παραμινει στα 40-45$ το βαρελι.το ρουβλι βλεπω να αντεχει ισως μεχρι και το τελος του καλοκαιριου.στην καλητερη γι'αυτους περιπτωση.αν πεσει η τιμη του πετρελαιου στα 25-30$ το βαρελι τοτε σε 2-3 μηνες θα αναγκασουνε να κανουν μεγαλη υποτιμιση.ή θα κανουν το ιδιο που καναν μια διολισθιση του ρουβλιου.εγω παντος βλεπω να πεφτει το πετρελαιο γιατι δεν υπαρχει ζητηση.και εγω θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα διαμερισμα στο θε'ι'κο Νοβγοροντ!