Νέα

Ρωσία sex & vodka

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
958
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά σταματήστε επιτέλους  να ρίχνετε στις γυναίκες στην Ελλάδα το φταίξιμο για αυτά που τους δημιουργήσαμε εμείς.

Εδώ αν μια γυναίκα ντυθεί ωραία και περπατά στον δρόμο, θα τις σφυράνε διάφοροι ανόητοι, θα της κορνάρουν με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα. Πολλοί ηλίθιοι έχουν μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα τους και τα παιδιά τους και κορνάρουν, σχολιάζουν, πειράζουν κ.τ.λ. τις κοπέλες που βλέπουν στον δρόμο.

Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη πεύτουν πάνω της τα λυγούρια γιατί νομίζουν ότι αν μαμίσουν παντρεμένη εχουν κάνει κατώρθωμα ηρωικό…
Κ.α. πολλά που δεν κάνανε οι άνδρες στις ανατολικές χώρες.
(τώρα ίσως με την καθοδήγηση των ΜΜΕ νομίζω ξεκινάνε να κάνουν τα ίδια, οποότε ότι προλάβουμε, γιατί θα τα περιγράφουμε στα παιδιά μας ότι οι γυναίκες κάποτε ήταν φυσιολογικές και δεν θα το πιστεύουν).
Π... γεια
αν μου επιτρεπεις θα σου διωρθωσω ,μονο,στο κατα τα αλλα σωστο σχολιο σου,οτι ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΕΥΡΩΠΗ,την πεφτουν(με) σε παντρεμενες,που μπορει ναναι κ 20 ετων βεβαια,για πολλους κ διαφορους λογους,ο βασικος οτι το σεξ εκει ειναι κατι σαν χομπυ κ για τις γυναικες :rockon:,οι αντρες η γαμαν αλλες,οι ωραιοι η πλουσιοι, η τα ΠΙΝΟΥΝ "ΑΒΕΡΤΑ" Κ ΔΕΝ μπορουν η δεν θελουν συχνα,,οποτε οι "επισημες" ειναι αγαμητες(κ αγαμητη δεν καθεται η ρωσο-ουκρανη)ΟΠΟΤΕ
η αμεση ευκολη κι ανεξοδη ΛΥΣΗ(για τους τοπικους παντα μιλαμε) ειναι ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ
 

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
Π... γεια
αν μου επιτρεπεις θα σου διωρθωσω ,μονο,στο κατα τα αλλα σωστο σχολιο σου,οτι ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΕΥΡΩΠΗ,την πεφτουν(με) σε παντρεμενες,που μπορει ναναι κ 20 ετων βεβαια,για πολλους κ διαφορους λογους,ο βασικος οτι το σεξ εκει ειναι κατι σαν χομπυ κ για τις γυναικες :rockon:,οι αντρες η γαμαν αλλες,οι ωραιοι η πλουσιοι, η τα ΠΙΝΟΥΝ "ΑΒΕΡΤΑ" Κ ΔΕΝ μπορουν η δεν θελουν συχνα,,οποτε οι "επισημες" ειναι αγαμητες(κ αγαμητη δεν καθεται η ρωσο-ουκρανη)ΟΠΟΤΕ
η αμεση ευκολη κι ανεξοδη ΛΥΣΗ(για τους τοπικους παντα μιλαμε) ειναι ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ

redpeainz σ ευχαριστώ για την παρέμβαση  ;)

Γνωρίζεις ότι ένα μέρος των γνώσεων μου βασίζεται στην δική σου πείρα, στην οποία υποκλίνομαι...

Έτσι αυτό που γράφεις πιστεύω ότι κολλάει λίγο παρακάτω στο κείμενο μου, που αναφέρω ότι οι άνθρωποι εκεί -τουλάχιστον όσο τους ζω εγώ, άνδρες & γυναίκες- είναι πρακτικοί. Δηλαδή, αν δεν πηδάς την γυναίκα σου θα ξενοπηδηχτεί -έτσι απλά- χωρίς αναστολές.!!!

Το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό και δεν βλέπει να κάνει κάτι κακό...

Άλλωστε το τι είναι καλό ή κακό σ αυτά τα θέματα το οριοθετεί η κοινωνία (και αυτοί που την διαμορφώνουν) και όχι η ψυχοσύνθεση μας.
Από εκεί ξεκινά λοιπόν και το πρόβλημα.!
Από το αν είναι τελικά καλό ή κακό, η γυναίκα που έχει μια έλλειψη σε κάτι στην σχέση της, αν πρέπει να χαλάσει την σχέση της επειδή της λείπει κάτι ή να συμπληρώσει χωρίς να σ ενοχλήσει αυτό που της λείπει. Αν βλέπει ότι δεν μπορείς να δώσεις περισσότερα και το έχει ανάγκη, θα βρει αυτό που της λείπει αλλού.

Στα πλαίσια αυτού που εγώ προς χάριν του γραπτού μου λόγου αποκαλώ -πρακτικό- Η ανατολική γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας άνδρας δεν μπορεί να τα έχει όλα. Δεν τον κοντράρει και δεν τον συναγωνίζεται ούτε προσπαθεί να τον κάνει σούπερ μαν (οπως συμβαίνει στην δύση). Έχει κατανόηση, ξέρει τι θέλει, και ότι κάνει το κάνει γιατί το θέλει και όχι γιατί έτσι είναι η μόδα η για επίδειξη.

Γι αυτό είναι πιο ερωτική από την δυτική. Γιατί υποκρίνεται λιγότερο. Και αυτό που κάνει το ζει σε όλο του το μεγαλείο.

τουλάχιστον αυτήν την εικόνα αποκομίζω εγώ από τις "γίδες" μου. Αλλά η γνώμη σου σ αυτό θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, λόγο των πτυχίων που έχεις. Και θα μ ενδιέφερε να έβλεπα σχόλιο σου. Για το αν η ανατολική γυναίκα αντιμετωπίζει το σεξ με τρόπο πρακτικό ή με πουτανιά. (Όπως έχει περάσει στην γνώμη μερικών).

Και εννοώ πάντα μέσα στην έδρα τους που παίζεις μπάλα εσύ.

ΣΗΜ:
**Το σχόλιο σου θα διαβάσω μόλις γυρίσω σε τρεις μέρες από την Κύπρο όπου πάω να μελετήσω –ταχύρυθμο σεμινάριο- πώς εξελίσσονται οι Ρωσίδες σ αυτό το «ήσυχο» νησί.

***Αυτό στο οποίο αναφέρομαι σε ότι αφορά την Ελληνική πλευρά είναι ότι οι άνδρες προσπαθούν ότι δεν φτάνουν να το χαλάσουν. (Συνειδητά ή ασυνείδητα έτσι κάνουν καθημερινά με τις άστοχες πράξεις τους). Παιδιά ότι δεν φτάνετε θαυμάστε το και υποκλιθείτε σ αυτούς που το φτάνουν, γιατί το αξίζουν. Αυτά πάντα κατά την γνώμη μου.
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Παιδιά σταματήστε επιτέλους  να ρίχνετε στις γυναίκες, στην Ελλάδα, το φταίξιμο για αυτά που τους δημιουργήσαμε εμείς.

Η γυναίκα είτε το θέλει είτε όχι, ήταν και είναι ακόμα, πίσω από τον άνδρα, με αποτέλεσμα να θερίζουμε ότι φυτέψαμε… και ότι κληροδοτήσαμε από τους προγενέστερους σκαπανείς…

Κατουράμε στο πιάτο που τρώμε και μετά παραπονιόμαστε γιατί είναι σκατά το φαγητό μας…
Δεν σας άρεσε το παράδειγμα Ε;
Αλλά έτσι ακριβώς είναι…

Εδώ αν μια γυναίκα ντυθεί ωραία και περπατά στον δρόμο, θα τις σφυράνε διάφοροι ανόητοι, θα της κορνάρουν με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα. Πολλοί ηλίθιοι, έχουν μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα τους και τα παιδιά τους και κορνάρουν, σχολιάζουν, πειράζουν κ.τ.λ. τις κοπέλες που βλέπουν στον δρόμο. Χωρίς να προσδοκούν κανένα αποτέλεσμα, έτσι απλά να κάνουν την βλακεία που έχει μπει μέσα στο άδειο κεφάλι τους από τα ΜΜΕ. (Είμαι δημοσιογράφος και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Αν ψάξει κάποιος παλιές εφημερίδες θα δει τα δημοσιεύματα –παραδείγματα- του στυλ περπάταγε η τάδε επώνυμη και τράκαραν τόσα αυτοκίνητα κ.α. άλλες τέτοιες μαλακίες…Αυτό που βλέπετε σήμερα έχει καλλιεργηθεί επιτηδευμένα, από πολλά χρόνια πίσω) Μωρέ καλά κάνουν οι αναρχικοί…

Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη –η απλά έχει σχέση- πέφτουν πάνω της τα λιγούρια γιατί νομίζουν ότι αν μαμίσουν παντρεμένη έχουν κάνει κατόρθωμα ηρωικό… μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά του σύγχρονου καμακομαλάκα…
Η τηλεόραση, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο και τα τραγούδια μας δίνουν καθημερινά το παράδειγμα και φυτεύουν τα αγκάθια στον δρόμο που θα περάσουμε…απλά σκεφτείτε λίγο τι λένε τα λόγια στο επόμενο τραγούδι που θα ακούσετε και θα καταλάβετε…
Και άλλα πολλά, που δεν κάνανε οι άνδρες στις ανατολικές χώρες.
(τώρα ίσως με την καθοδήγηση των ΜΜΕ, νομίζω ξεκινάνε να κάνουν τα ίδια, όποτε ότι προλάβουμε, γιατί θα περιγράφουμε στα παιδιά μας, ότι οι γυναίκες κάποτε ήταν φυσιολογικές και δεν θα το πιστεύουν).

Ελάτε στην θέση μιας τυπικά όμορφης Ελληνίδας. Αν ξεκινούσατε το πρωί να πάτε στην δουλειά σας περιποιημένη και «καθώσασταν» στον κάθε ένα που σας σφύραγε στον δρόμο θα φτάνατε στην δουλειά σας αργά το απόγευμα ή την επόμενη το πρωί… (ανάλογα και με το πόσο μακριά είναι η δουλειά σας).

Τα ίδια συμβαίνουν και στις γειτονικές χώρες, Ιταλία, Ισπανία κ.τ.λ.
Το χει ο ήλιος να βράζει τα μυαλά και όχι μόνο…αλλά με τις μαλακίες που λένε και κάνουν ορισμένοι –χαμηλού επιπέδου συνήθως, νέοι, γέροι και παιδιά- για να δείξουν πόσο αγάμητοι είναι. Δεν αφήνουν και τους άλλους να μαμίσουν αξιοπρεπώς.

Αλλά ακόμα και αυτό το ατέλειωτο κυνηγητό να προσπαθεί κάποιος να μαμίσει όσο πιο πολλές μπορεί μοιάζει με το κυνηγητό που κάνει ο σκύλος πίσω από την ουρά του… Όσες και να μαμήσετε δεν θα κορεστεί η πείνα που σας φυτέψανε… Και το χειρότερο είναι ότι όλο και λιγότερες θα μαμάτε μ αυτούς τους μεθόδους που προσπαθείτε…
Διώχνετε δηλαδή με τις τυμπανοκρουσίες το θήραμα σας μακριά και μετά διαμαρτύρεστε που δεν το φτάνουν τα σκάγια σας…

Στις ανατολικές χώρες που ο κάθε ένας τρώει το φαΐ του και δεν κοιτάζει να φάει και το φαΐ του αλλουνού οι γυναίκες φέρονται όπως φέρονται.

Αυτοί οι λαοί στο παρελθόν ήταν πιο πρακτικοί…δεν κάνανε κάτι για επίδειξη (είπα μέχρι πρότινος, μέχρι που δεν είχαν την ενημέρωση –καθοδήγηση- των δυτικών).
Αν ήταν να κάνουν κάτι το κάνανε εφ όσον τους έπαιρνε και αν κάποιος είχε την τυπική δική μας συμπεριφορά τον θεωρούσαν γελοίο… Φίλος μου από τα Μάλια (Κρήτης) που έδρασε στην Συβιρία τα τελευταία χρόνια μου είπε ότι στην αρχή που είχε το στιλάκι του κεφάτου καμακιάρη - πειραχτήρι που παίζει καλά στα τουριστικά μέρη, έπαιρνε τα αρκίτια του… Μέχρι να βρεί και αυτός πόσο απλά ήταν τα πράγματα και δεν χρειάζεται να κάνεις τον καραγκιόζη για να μαμίσεις…

Όταν οι ανατολικές πρωτοέρχονται στο Ελλαδιστάν νιώθουν άσχημα με τον κάθε ανόητο που τους λέει το κοντό του και το μακρύ του, στον δρόμο ή οπουδήποτε… (τάδε έφη Ρωσίδα φίλη μου, από Μόσχα που δουλεύει στο Ελλαδιστάν). Χωρίς να προσδοκά κανένα αποτέλεσμα… ο κάθε ανόητος, έτσι απλά για να πει την μαλακία που του κατέβηκε στο κεφάλι…την πρίζουν καθημερινά και αν στην αρχή είναι περίεργο, σε βάθος χρόνου γίνεται κουραστικό…

Τώρα θυμήθηκα και τις περίφημες «τσαντιές» που άκουγα συχνά πυκνά όταν μεγάλωνα, και οι οποίες ήταν και η πρώτη μορφή άμυνας που χρησιμοποίησε η γυναίκα στην στάση αυτή των ανδρών. (Πριν κλειστεί στον εαυτό της, όπως έκανε σήμερα). Οι γυναίκες τότε κυκλοφορούσαν με τσάντα μεγαλωπή και βαριά, οπότε έδιναν που και πού στους ηλίθιους και καμιά «τσαντιά»...

Τώρα σε ότι αφορά την κυτταρίτιδα και τα άλλα τέτοια, που μετατρέπουν τα αγαλματένια κορμιά σε γυαλόχαρτα. Δεν είναι θέμα καταγωγής αλλά διατροφής.
Ας όψεται η πολυδιαφημισμένη μας μεσογειακή δίαιτα, η ώρες που τρώμε, οι ποσότητες και το είδος της τροφής…

Μεγαλε εγραψες.  +10000000000000000000000
Αυτο που δεν λες ειναι οτι αν ολα αυτα τα λιγουρια γιατι για λιγουρια προκειται, εχουν κοιταξει ποτε την σαπιοκοιλια τους στον καθρεπτη πριν αρχισουν να γραφουν για την "χοντρη" Ελληνιδα? Εχουν παει ποτε αυτα τα μαλακιστηρια στην παραλια το καλοκαιρι να δειτε τη σαπιοκοιλια κυκλοφορει απο Ελληναραδες?
Εχουν πηξει στη μ@λακια μου φαινεται και γραφουν οτι τουσ κατεβει στο κουφιο κεφαλακι τους.
Μεχρι και το κρυο της Ελλαδας εφταιγε σε καποιον γιατι λεει ειναι "κακο" κρυο ενω αυτο της Ρωσσια ή Ουκρανιας (δεν 8υμαμαι σε ποιο απο τα δυο αναφεροταν) ειναι λέει "καλο" κρυο.
Εχεις παει ποτε ρε μαλακιστηρια εκει πανω να δεις τι σημαινει μειον 20 και μειον 30?
Μολις δε βγει λιγος ηλιος, τοτε: λασπη παντου λασπη, λασπη, λασπη. (Εεε Δημητρακη?)
Σαν ατομο που αλλασω κα8ε χρονο διαβατηριο (γεμιζει απο σφραγιδες και βιζες) σας λεω μετα παρρησιας, οτι η Ελλαδα ειναι το καλυτερο μερος για να ζησει κανεις. Δεν με πιστευετε? Ενταξει πηγαινετε τοτε να μεινετε στη Μοσχα, με 6000 ευρα το μηνα, και μειον 20-30 βα8μους το χειμωνα, πηγαινετε να μεινετε στην Αγια Πετρουπολη και να πληρονετε 500 δολλαρια τη βραδυα στο Holyday-in, και οταν η θερμοκρασια ανεβει λιγο πανω απο το μηδεν να ειστε μονιμα βουτηγμενοι στη λασπη. Πηγαινετε να μεινετε στην Ουκρανια, και αν ξεπερασετε τα 50 (λογω διατροφης και Τσερνομπιλ) εμενα να μου τρυπησετε τη μυτη.
Δειτε τα απο ολες τις πλευρες, οχι μονο απο τη μερια του σεξουαλικου παραδεισου.
Προσφατα ευρισκομενος στο εξωτερικο (Νοτιο Αφρικη- μεχρι εκει εφτασε η χαρη τους) συνευρεθηκα με Ουκρανακι 18 ετων και 2 μηνων. Ειδα το διαβατηριο της. Εκδοθηκε ακριβως μια βδομαδα μετα που εκλεισε τα 18, και κατευθειαν την στειλανε για εξαγωγη. Τι εγινε τι λεω, το θελεις αυτο που κανεις? γιατι δεν την κοπανας? Θα σκοτωσουνε τους δικους μου στην Ουκρανια αν το κανω μου ειπε. Εκατομυρια τετοια παραδειγματα υπαρχουνε. Ενταξει η Ελλαδα δεν ειναι παραδεισος, αλλα δεν ειναι και ετσι.
Ειπαμε η Ελλαδα δεν ειναι σεξουαλικος παραδεισος, αλλα δεν ειναι ουτε Αιγυπτος, ουτε Σαουδικη Αραβια. Εγω δεν 8υμαμαι τον εαυτο μου να εχει ξεμεινει ποτε απο μουνι απο τα 17 μου εως τα 35 μου που παντρευτηκα. Μπορει στα 18 αυτα χρονια να μη αλλασα γυναικες καθε βδομαδα, αλλα 3-4 σχεσεις τις εκανα καθε χρονο. Σε καθεαυτου μπουρδελα αντε να εχω παει 2-3 φορες σε ολη μου τη ζωη.
Τι αλλο να πω? Αλλα..." τον κωλο βανεις μαγειρα, σκατα σου μαγειρευει"
Τι καθεστε λοιπον ρε σαπιοκοιλιαδες, αντε λοιπον κοπανησετε την. Πηγαινετε να βρητε τον φιλο μου τον Δημητρακη. Εχετε τα κοτσια να "φυγετε απο απο αυτη τη σκατοχωρα"?
Ο φιλος μου ο Δημητρακης εκανε τις επιλογες του, αλλα οπως του εχω πει το κατω του κεφαλι θα φαει το πανω του. Τα χρονια περνανε Δημητρακη................
Καλα εσυ ονειρευεσαι οτι 8α εχεις θανατο σαν το θειο σου στην Αυστραλια που πεθανε στο κρεβατι γαμωντας την ερωμενη του και τις 2 κορες της. ..............
 

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Μηνύματα
113
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε εγραψες.  +10000000000000000000000
Αυτο που δεν λες ειναι οτι αν ολα αυτα τα λιγουρια γιατι για λιγουρια προκειται, εχουν κοιταξει ποτε την σαπιοκοιλια τους στον καθρεπτη πριν αρχισουν να γραφουν για την "χοντρη" Ελληνιδα? Εχουν παει ποτε αυτα τα μαλακιστηρια στην παραλια το καλοκαιρι να δειτε τη σαπιοκοιλια κυκλοφορει απο Ελληναραδες?
Εχουν πηξει στη μ@λακια μου φαινεται και γραφουν οτι τουσ κατεβει στο κουφιο κεφαλακι τους.
Μεχρι και το κρυο της Ελλαδας εφταιγε σε καποιον γιατι λεει ειναι "κακο" κρυο ενω αυτο της Ρωσσια ή Ουκρανιας (δεν 8υμαμαι σε ποιο απο τα δυο αναφεροταν) ειναι λέει "καλο" κρυο.
Εχεις παει ποτε ρε μαλακιστηρια εκει πανω να δεις τι σημαινει μειον 20 και μειον 30?
Μολις δε βγει λιγος ηλιος, τοτε: λασπη παντου λασπη, λασπη, λασπη. (Εεε Δημητρακη?)
Σαν ατομο που αλλασω κα8ε χρονο διαβατηριο (γεμιζει απο σφραγιδες και βιζες) σας λεω μετα παρρησιας, οτι η Ελλαδα ειναι το καλυτερο μερος για να ζησει κανεις. Δεν με πιστευετε? Ενταξει πηγαινετε τοτε να μεινετε στη Μοσχα, με 6000 ευρα το μηνα, και μειον 20-30 βα8μους το χειμωνα, πηγαινετε να μεινετε στην Αγια Πετρουπολη και να πληρονετε 500 δολλαρια τη βραδυα στο Holyday-in, και οταν η θερμοκρασια ανεβει λιγο πανω απο το μηδεν να ειστε μονιμα βουτηγμενοι στη λασπη. Πηγαινετε να μεινετε στην Ουκρανια, και αν ξεπερασετε τα 50 (λογω διατροφης και Τσερνομπιλ) εμενα να μου τρυπησετε τη μυτη.
Δειτε τα απο ολες τις πλευρες, οχι μονο απο τη μερια του σεξουαλικου παραδεισου.
Προσφατα ευρισκομενος στο εξωτερικο (Νοτιο Αφρικη- μεχρι εκει εφτασε η χαρη τους) συνευρεθηκα με Ουκρανακι 18 ετων και 2 μηνων. Ειδα το διαβατηριο της. Εκδοθηκε ακριβως μια βδομαδα μετα που εκλεισε τα 18, και κατευθειαν την στειλανε για εξαγωγη. Τι εγινε τι λεω, το θελεις αυτο που κανεις? γιατι δεν την κοπανας? Θα σκοτωσουνε τους δικους μου στην Ουκρανια αν το κανω μου ειπε. Εκατομυρια τετοια παραδειγματα υπαρχουνε. Ενταξει η Ελλαδα δεν ειναι παραδεισος, αλλα δεν ειναι και ετσι.
Ειπαμε η Ελλαδα δεν ειναι σεξουαλικος παραδεισος, αλλα δεν ειναι ουτε Αιγυπτος, ουτε Σαουδικη Αραβια. Εγω δεν 8υμαμαι τον εαυτο μου να εχει ξεμεινει ποτε απο μουνι απο τα 17 μου εως τα 35 μου που παντρευτηκα. Μπορει στα 18 αυτα χρονια να μη αλλασα γυναικες καθε βδομαδα, αλλα 3-4 σχεσεις τις εκανα καθε χρονο. Σε καθεαυτου μπουρδελα αντε να εχω παει 2-3 φορες σε ολη μου τη ζωη.
Τι αλλο να πω? Αλλα..." τον κωλο βανεις μαγειρα, σκατα σου μαγειρευει"
Τι καθεστε λοιπον ρε σαπιοκοιλιαδες, αντε λοιπον κοπανησετε την. Πηγαινετε να βρητε τον φιλο μου τον Δημητρακη. Εχετε τα κοτσια να "φυγετε απο απο αυτη τη σκατοχωρα"?
Ο φιλος μου ο Δημητρακης εκανε τις επιλογες του, αλλα οπως του εχω πει το κατω του κεφαλι θα φαει το πανω του. Τα χρονια περνανε Δημητρακη................
Καλα εσυ ονειρευεσαι οτι 8α εχεις θανατο σαν το θειο σου στην Αυστραλια που πεθανε στο κρεβατι γαμωντας την ερωμενη του και τις 2 κορες της. ..............

Lefteri exeis erthei katholou apo Rwssia ?
Giati apo pollous ellhnes akouw oti exoun gurisei ton kosmo kai den exoun paei sxedon pouthena ..
Upopsin epoidh exw paei kai egw Notia Afrikh ( Cape town ) .  Gnwrisa pollous rwssous ekei . Oi pio polloi touristes htan . Oi rwssoi -rwssides pou douleuan se kosmhmatopolia ..


Oso gia to kruo .. prin 2 xronia eixame -38 .. sto spiti mou hmoun me boxeraki mono ( gia mosxa milaw )
sthn athina opote eimai me +5 eimai me pitzames ..
Epishs ontos to kruo einai diaforetiko .. Sth mosxa to -10 einai oso sthn athina +5 ..

To mono pou mou lupei apo thn ellada , einai 3 pragmata .. Hlios + Thalassa + ta filarakia mou ...
Mporeis na mou peis kati allo pou mporei na mou lupei apo thn ellada ?

 

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Μηνύματα
113
Like
0
Πόντοι
1
EPishs thelw na rwthsw kati olous esas edw mesa ..
Mporei na einai ksekarfwto ..

Prin apo 2 meres eixa pei ena poso pou einai ikanopitikos misthos gia thn Mosxa ..
Mporeite na mou peite gia esas pios einai o ikanopitikos misthos gia Athina ?
1 atomo pou na menei me enoikio ...
An kapoios mou pei oti katw apo 2.000euro einai entaksi tha einai pseuths ....
Kai mporeite na mou peite posoi pernoun auta ta leuta sthn Athina ?
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Lefteri exeis erthei katholou apo Rwssia ?
Giati apo pollous ellhnes akouw oti exoun gurisei ton kosmo kai den exoun paei sxedon pouthena ..
Upopsin epoidh exw paei kai egw Notia Afrikh ( Cape town ) .  Gnwrisa pollous rwssous ekei . Oi pio polloi touristes htan . Oi rwssoi -rwssides pou douleuan se kosmhmatopolia ..


Oso gia to kruo .. prin 2 xronia eixame -38 .. sto spiti mou hmoun me boxeraki mono ( gia mosxa milaw )
sthn athina opote eimai me +5 eimai me pitzames ..
Epishs ontos to kruo einai diaforetiko .. Sth mosxa to -10 einai oso sthn athina +5 ..

To mono pou mou lupei apo thn ellada , einai 3 pragmata .. Hlios + Thalassa + ta filarakia mou ...
Mporeis na mou peis kati allo pou mporei na mou lupei apo thn ellada ?
Καλο μου παιδακι. Θα ηταν ατοπο να παριστανω τον κοσμογυρισμενο κρυβομενος πισω απο ενα πληκτρολογιο. Ο φιλος μου ο Δημητρακης μπορει να επιβεβαιωσει αν εχω παει Ρωσσια. Ειδικα Ρωσια και Ουκρανια εχω παει παμπολες φορες.
--------------------
Οσο για το κρυο, εντελως ατοπο το παραδειγμα που ανεφερες. Αν δεν το ξερεις σε πληροφορω οτι μεσα σε καθε συγχρονο σπιτι υπαρχει ενας διακοπτης που λεγεται θερμοστατης. Με αυτο τον διακοπτη ρυθμιζεις τι θερμοκρασια θελει να εχει μεσα το σπιτι. Τωρα αν οταν ησουν στην Ρωσσια τον ειχες ρυ8μισει στους +25 ενω οταν ησουν Ελλαδα στου +15, τοτε εισαι....ποντιος.
Και το αλλο.   Αλλο να θελεις να ανεβασεις τη θερμοκρασια απο το -30 στο +20 (που ειναι η ιδανικη θεμροκρασια για μεσα στο σπιτι) και αλλο απο το +5 στο +20. το ενα με απλα μαθηματικα μας κανει 50 το δε αλλο 15. Αλλο το κοστος λοιπον για να μεταβαλεις τη θερμοκρασια κατα 50 βαθμους και αλλο το κοστος για να τη μεταβαλεις κατα 15 βαθμους.
που ειναι λοιπον ποιο καλα?
-----------------
Ηλιος - θαλασσα - φιλαρακια. Το ειπες και μονο σου. εγω θα προσθετα και τη μανουλα μου.
 

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Μηνύματα
113
Like
0
Πόντοι
1
Καλο μου παιδακι. Θα ηταν ατοπο να παριστανω τον κοσμογυρισμενο κρυβομενος πισω απο ενα πληκτρολογιο. Ο φιλος μου ο Δημητρακης μπορει να επιβεβαιωσει αν εχω παει Ρωσσια. Ειδικα Ρωσια και Ουκρανια εχω παει παμπολες φορες.
--------------------
Οσο για το κρυο, εντελως ατοπο το παραδειγμα που ανεφερες. Αν δεν το ξερεις σε πληροφορω οτι μεσα σε καθε συγχρονο σπιτι υπαρχει ενας διακοπτης που λεγεται θερμοστατης. Με αυτο τον διακοπτη ρυθμιζεις τι θερμοκρασια θελει να εχει μεσα το σπιτι. Τωρα αν οταν ησουν στην Ρωσσια τον ειχες ρυ8μισει στους +25 ενω οταν ησουν Ελλαδα στου +15, τοτε εισαι....ποντιος.
Και το αλλο.   Αλλο να θελεις να ανεβασεις τη θερμοκρασια απο το -30 στο +20 (που ειναι η ιδανικη θεμροκρασια για μεσα στο σπιτι) και αλλο απο το +5 στο +20. το ενα με απλα μαθηματικα μας κανει 50 το δε αλλο 15. Αλλο το κοστος λοιπον για να μεταβαλεις τη θερμοκρασια κατα 50 βαθμους και αλλο το κοστος για να τη μεταβαλεις κατα 15 βαθμους.
που ειναι λοιπον ποιο καλα?
-----------------
Ηλιος - θαλασσα - φιλαρακια. Το ειπες και μονο σου. εγω θα προσθετα και τη μανουλα μου.

Thn manoula mou tha thn evaza kai egw alla erxete polu suxna kai me episkeptete , gi auto entaksi me auto to thema ..

Oso gia ta mathimatika  loipon .
Sthn mosxa den exoume thermostatath . Den uparxei spiti me thermostath . Leitourgei h thermansh 24 wres to 24wro . Epishs sthn athina sthn polukatikia pou menw exei kentrikh thermansh . Thn anavoun 4 wres to polu ama exei kruo .  kai tis alles 20 peripou einai psigio .

Epishs sth mosxa ola ta spitia exoun monwsh gia to kruo foverh . Sthn athina den tha to elega ..  Telos panton , den tha kolisoume ekei , mias kai einai logiko ..  Sth Mosxa exei pollous mhnes polu kruo kai einai logiko na spitia na exoun xtistei gia autes tis kairikes sunthikes . Sthn ellada tha htan hlithio na xtizontousan me autes tis sunthikes mias kai to polu 1-2 mhnes exei kruo .
Sth Rwssia gia na einai to spiti zesto den plhrwnw Tipota , kai einai stous 25 vathmous panta .
Sthn ellada gia na to exw olo to xeimwna to spiti stous 25 vathmous tha xriazete h polukatukia ena vutio petreleo kathe mhna .
Epishs den einai apla mathimatika , giati to kruo sto dromo einai diaforetiko .
Sthn ellada uparxei thalassa , ugrasia , aeras .
Sthn mosxa den uparxei thalassa , ugrasia kai aeras ..

APlo paradeigma einai oti otan phga agia petroupoli kai eixe 0 vathmous tourtouriza , logo tou oti exei thalasa , aera kai ugrasia . Sth mosxa me 0 vathmous eimai me ena fouteraki kai mia zaketa ( oxi polu xontrh zaketa ) .
Ara gia ton dromo den einai toso apla ta pragmata .

Mosxa pote hrthes teleutea fora ?
Ti den sou arese ?
Kai egw den mporw na pw oti ola mou aresoun edw . Einai duskolh h zwh edw . Alla ama kapoios thn sunithisei kai exei thn kapia anesh tou , tha tou aresei pragmatika . Epishs kai thn dunatotita opote thelei na phgenei taksidakia ..
Giati ontws panw apo 2 mhnes xwris na fugw apo Rwssia den mporw .. :):)
Alla kai panw apo 1 evdomada na meinw sthn Ellada , den mporw :)
 

Επισκέπτης
Ένας νεαρός άντρας, από την Ρωσία, που έβαλε χρηματικό στοίχημα να ικανοποιήσει σεξουαλικά δυο γυναίκες για 12 ώρες ασταμάτητα το κέρδισε με τίμημα την ζωή του!

Ο 28-χρονος Sergey Tuganov έβαλε χρηματικό στοίχημα ύψους 5000 ευρώ με δυο γυναίκες ότι είναι ικανός να της ικανοποιήσει σεξουαλικά για 12 συνεχόμενες ώρες.

Ο νεαρός άντρας κατανάλωσε ένα μπουκάλι Viagra και αφού κέρδισε το στοίχημα λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

«Τηλεφωνήσαμε στις άμεση βοήθεια αλλά ήταν πολύ αργά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν,» είπε η μια από τις δυο γυναίκες που συμμετείχαν στον ερωτικό μαραθώνιο με το όνομα Alina.

Οι γιατροί δήλωσαν πως η ανακοπή καρδιάς προήλθε από την ποσότητα των χαπιών που κατανάλωσε ο άτυχος νεαρός άντρας.

Σε ένα κουτί Viagra των 100mg υπάρχουν 30 χάπια.

www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=2532758]
]

Ρε το μαλ@κα το Ρωσο...ενα κουτι viagra..
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Καλο μου παιδακι. Θα ηταν ατοπο να παριστανω τον κοσμογυρισμενο κρυβομενος πισω απο ενα πληκτρολογιο. Ο φιλος μου ο Δημητρακης μπορει να επιβεβαιωσει αν εχω παει Ρωσσια. Ειδικα Ρωσια και Ουκρανια εχω παει παμπολες φορες.
--------------------
Οσο για το κρυο, εντελως ατοπο το παραδειγμα που ανεφερες. Αν δεν το ξερεις σε πληροφορω οτι μεσα σε καθε συγχρονο σπιτι υπαρχει ενας διακοπτης που λεγεται θερμοστατης. Με αυτο τον διακοπτη ρυθμιζεις τι θερμοκρασια θελει να εχει μεσα το σπιτι. Τωρα αν οταν ησουν στην Ρωσσια τον ειχες ρυ8μισει στους +25 ενω οταν ησουν Ελλαδα στου +15, τοτε εισαι....ποντιος.
Και το αλλο.   Αλλο να θελεις να ανεβασεις τη θερμοκρασια απο το -30 στο +20 (που ειναι η ιδανικη θεμροκρασια για μεσα στο σπιτι) και αλλο απο το +5 στο +20. το ενα με απλα μαθηματικα μας κανει 50 το δε αλλο 15. Αλλο το κοστος λοιπον για να μεταβαλεις τη θερμοκρασια κατα 50 βαθμους και αλλο το κοστος για να τη μεταβαλεις κατα 15 βαθμους.
που ειναι λοιπον ποιο καλα?
-----------------
Ηλιος - θαλασσα - φιλαρακια. Το ειπες και μονο σου. εγω θα προσθετα και τη μανουλα μου.
ναι φιλε thebigdogs το επιβεβαιωνο και 'γω.ειχαμε συναντιθει στην Αγια Πετρουπολη αρχες μα'ι'ου αν θυμαμαι καλα.και ειχαμε παει για καφε στη Σινάγια.-----η Μοσχα δεν μου αρεσει καθολου ειναι πιο πολη δεν εχει την αμορφια και την αρχοντια της Αγιας Πετρουπολης.και οι ανθρωποι στη Μοσχα ειναι θα ελεγα λιγοτερο πολιτισμενοι.αυτο κατα τη γνωμη μου ωφειλεται οτι οι περισσοτεοι απο καπου εχουν ερθει.πολυ λιγοι ειναι αυτοι που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στη Μοσχα-------οσο για τη ζεστη στα σπιτια στην Ελλαδα και εγω κρυωνω!εκει τα σπιτια δεν ειναι φτιαγμενα για κρυο.εμενα το κρυο δεν με ενοχλει αλλα η ζεστη με σκοτωνει αν εχει πανω απο 25 βαθμους δεν αντεχω υποφερω!
 

Επισκέπτης
εμεινα τρια χρονια για δουλειες στην Αγ.Πετρουπολη και μοσχα.
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι αυτη η χωρα ειναι ο παραδεισος του ελληνα αντρα.
Δεν υπαρχει καμια σχεση με αυτα που λεγονται και ακουγονται για τις γυναικες εδω στην ελλαδα οτι και καλα ολες εκει ειναι πουτανες και τατοιαυτα.Μονο κατι κομπλεξαρες ελληνιδες λενε αυτα τα πραγματα.Οι ρωσιδες γυναικες ειναι παγκοσμιος οι ομορφοτερες που υπαρχουν.το οτι ειναι γενικα απελευθερομενες με το σεξ δε σημαινει οτι ειναι και πορνες,την μια μπορει να εχεις μια γκομενα και την αλλην να σε παρατησει γιατι της εκανες λαδια και ας εχεις φραγκα πολλα.Οι ελληνιδες δεν την κανουν ευκολα απο αντρα που τους παρεχει την καλη ζωη,και το ποιος ειναι πορνη στο τελος το βλεπω καθε μερα στην ελλαδα.Το καλο στην ρωσια ειναι οτι δεν χρειαζετε να πας σε πουτανες να περασεις καλα,αρκει μια βολτα βραδινη σε κλαμπακια και  μπορεις να βρεις νορμαλ γκομενα για σεξ και γενικα οτι αλλο προκυψει στο μελλον.Αν ειχα την δυνατοτητα δε θα γυρνουσα ποτε ελλαδα ξανα και μονο για διακοπες.Το ευτηχημα ηταν οτι εγω εμενα μονιμα στην αγια πετρουπολη οπου τα πραγματα εκει ηταν πιο χαλαρα σε σχεση με την μοσχα και πολυ πιο ωραια πολη.Πιστευω οτι δεν ειναι ακριβο ταξιδι να παει καποια παρεα φιλων για 5 μερες περιπου και να περασει τελεια.
Το θεμα ειναι οτι αμα πας,θα σκεφτεις να ξαναγυρισεις?ειδικα οι παντρεμενοι,χεχεχεχε.Απο τοτε που γυρισα ελλαδα,το εχω καθιερωσει μια φορα το χρονο να πηγαινουμε με παρεα φιλων μιας και πλεον για μενα ειναι σαν δευτερη πατριδα μου εκει και εχω φιλους και φιλες πλεον αρκετους εκει.
Συστηνω ανεπιφυλακτα μια επισκεψη στην βραδινη ρωσια ,θα στοιχισει οσο στοιχιζει μια βραδια στην αθηνα σε καλο ξενοδοχειο με γυναικα Α εθνικης πληρωτεα για 2 ωρες,μονο που εκει μπορεις να εχεις καθε μερα διαφορετικη γυναικα Α εθνικης και οχι απαραιτητα πληρωτεα.Απο εσας εξαρταται.

Πες τα χρυσοστομε... :thumbsup: γιατι πολυ παραπληροφορηση υπαρχει και ελλεηνιδιστικη προπαγανδα που χει κανει σημαια το συνθημα παπουτσι (ελλεηνιδα) απο το τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο(ελεεινη)Λενε πουτ@νες τα ρωσιδακια οι μεγα συμφεροντολογες οι ελλεηνιδες που για να σου κατσουν θελουν να δουν το Ε9 ρε ουστ...
 

Επισκέπτης
Tο 2008 πήγα Μοσχα δυο φορές για ιατρικούς λόγους, κάθησα συνολικά 25 μέρες.
Εμενα προς Σερεμετοβο σ'ενα νοσοκομείο.
Πέρα από τον σοβαρό λόγο της διαμονης μου, κινήθηκα στη Μοσχα. Όντος έπαθα πλάκα και να φανταστεις έχω μεινει εξωτερικό για χρόνια και εχω ταξιδεψει πολύ.
Γνωρίστηκα με δυό ΕΛΛΗΝΕΣ (με κεφαλαία γράμματα γιατί η ψυχή και το μυαλό τους δεν υπάρχουν στο ελλαντισταν) και με τον έναν καναμε παρέα και επικοινονουμε μεσω σκαιπ τακτικά.

Δεν θα επισέλθω στην οικονομία, αλλά διεξοδικά μπορώ να πω ότι, όποιος έχει πληθόρα πρωτων υλών και υποδομές (οι Ρωσιά τις έχει)δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο μέλλον. Βέβαια η διαχείρηση και ο προγραμματισμός ειναι σημαντικός παράγωντας, αλλά αφού δεν τους μαμησαν οι Αμερικάνοι το '90, από εδω και στο εξης θα τους μαμησουν αυτοί.
Ο Ρωσικός λαός ειναι ακαταλαβίστικός ως νοοτροπία και χαρακτήρα. Πολύ κουλτούρα και περιφάνεια, μυστικησμός και ορθολογισμός, μελανχολία αλλά και δημιουργικότιτα,  πολλά αντιφατικά χαρακτησιστικά σε όλη τους την νοοτροπία (αυτά κατάλαβα εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος)
Οι γυναίκες πολλοί όμορφες, αν και πολύ στολισμένες οι περισσότερες για τα γούστα μου, έπαιζαν παρα πολύ. Δεν ήταν όμως πουτάνες γουστάρισαν πραγματικά. Η συνυπαρξη παρα πολλων λαών στη Μοσχα, δημιουρει μια αισθηση κοσμοπολιτική, όχι στιλ Νέας Υόρκης όμως, διαφορετικό με κυριάρχους τους Ρώσους φυσικά.
Νομίζω ότι όποιος τους αγαπήσει για αυτό που ειναι (όχι δλδ απλός να τους αποδεχθει) θα τον αγαπήσουν πολύ παραπάνω. Βασικά ειναι λάθος για έναν ξένο νβ απροσπαθήσει να τους κατακτήσει, είναι χαμένος από χέρι, γίνονται σκυλία και δαγκόνουνε άσχημα. Η πολυεθνική τους υπεριφάνεια ειναι στον υπερτατο βαθμό και θυμούνται αυτόν που τους έβλαψε για πάντα και θα ανταποδόσουνε. Γι΄αύτο και πιστεύω ότι οι Αμερικάνοι (και οι ευρω-πέοι φίλοι τους) κάποτε θα την πληρόσουνε ακριβά.
Φυσικά. η δημοκρατία όπως την θέλουμε εμείς δεν ειναι στην νοοτροποία τους. Θέλουνε ΗΓΕΤΗ και καθοδήγηση.

Καλη αναλυση συντροφε συμφωνω οτι καποτε θα γινουν παλι υπερδυναμη και θα ταπωσουν αμερκανακια κλπ. Οσο για τις Ρωσιδες θελουν Αντρα με Α κεφαλαιο να ειναι τοιχος προστασιας για αυτες...
 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
958
Like
2
Πόντοι
6
Καλη αναλυση συντροφε συμφωνω οτι καποτε θα γινουν παλι υπερδυναμη και θα ταπωσουν αμερκανακια κλπ. Οσο για τις Ρωσιδες θελουν Αντρα με Α κεφαλαιο να ειναι τοιχος προστασιας για αυτες...
αν γινει υπερδυναμη οικονομικη, η ρωσσια παλι ,σιγουρα δεν συμφερει ερωτικα,μαλλον να καταρευσει οικονομικα συμφερει ερωτικοσεξουαλικως,και επειδη ΚΑΙ ΕΚΕΙ,ο καθεις κυβερνων, κοιταζει οπως και εδω,την παρτη του ΜΑΛΛΟΝ,προς το μπλουμ παει...
σαν υπερδυναμη στρατιωτικη,που κοντα ειναι σε αυτο, καλο ειναι να υπαρχει, να διατηρουνται οι ισσοροπιες με τους α-πληστους,α-λογους,α-νιστορητους Αμερικανους, "δηθεν" στρατηλατες της πουτσας μου,που παιζουν-τρεχουν μονοι κι ερχονται δευτεροι
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Διάβαζα σε ένα ξένο περιοδικό σήμερα μία ανάλυση για την πορεία της Ρωσίας και τα σχέδια των Dimitri & Vladimir για το μέλλον της χώρας. Να μην τα πολυλογώ ο αρθρογράφος περιγράφει αυξημένα αισθήματα ξενοφοβίας και αντι-δυτικών αισθημάτων στο Ρωσικό λαό μιας και τους πλένουν τον εγκέφαλο λέγοντας ότι η Αμερική και η Ευρώπη φταίει για την παγκόσμια οικονομική κρίση και για τη κακουχία που έρχεται στο Ρωσικό λαό.
Χαρακτηρίστηκα έλεγε στη τηλεόραση ένας Ρώσος υπουργός ότι δύο φορές ακολούθησε η Ρωσία συστήματα που είχαν εφευρεθεί στη Δύση, τον Μαρξισμό στην αρχή και τον Καπιταλισμό αργότερα, και τα δύο έφεραν δεινά στη Χώρα. Τώρα, συνεχίζει, είναι καιρός να εμπιστευτούνε τον εαυτό τους.
Τι να εννοεί άραγε ;

Ελπίζω αν έρθω το καλοκαίρι για «μαλλί», να μην βγω «κουρεμένος» από κανένα skinhead παλικάρι.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
ο δημοσιογραφος εχει δικιο.η κυβερνιση τα ριχνει ολα στους Αμερικανους που φταινε για την οικονομικη κριση.δεν θα ελεγα οτι υπαρχει ξενοφοβια.οι νεοναζι επιτηθονται σε Καυκασιους και μαυριδερους.και παλι μετα τους πιανουν παντα.ο Μεντβετζεφ ειναι εντελως αντιθετος γιατι ειναι μισος Εβραιος.η μανα του ειναι Εβραια!οποτε μισει τους αντισημιτιστες!βεβαια αυτο το κρυβουν.οσο για το Ρωσσικο λαο μια ζωη  :bigdick: ηταν και δεν προκειται να αλλαξουν ποτε.παντα ειχαν ενα Τσαρο πανω απο το κεφαλι τους.και ζουσαν φτωχα με εξαιρεση της μεγαλες πολεις και πριν την επανασταση και τωρα ο κοσμος ζουσε στη φτωχια.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
σημερα το $ και το Ευρω ανεβαινει.βεβαια δεν θα το αφησουν να ανεβει πανω απο τα ορια που εχουν βαλει.τωρα εχουμε μια οικονομικη σταθεροτητα που θα διαρκεσει κανα 2μηνο οπως υπολογιζω.μετα θα ξανακανουν υποτημιση του ρουβλιου.σημερα διαβασα στο τα εξης.....
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
....η ГАЗ το καλοκαιρι σταματαει την παραγωγη του ГАЗ volga siber  καινουργιου μοντελου.που ειναι αντιγραφη του Κρα'ι'σλερ Σεμπρινγκ της προηγουμενης γενιας.η προσπαθεια στεφθηκε απο εμπορικη αποτυχια.εγω με το που το ειχα δει αμεσως ειχα καταλαβει οτι αυτο το αμαξι δεν θα πουλισει.με παραγωγη και πολησεις 100.000 αυτοκινητα το χρονο και πανω θα ειχε οικονομκη επυτηχια το μοντελο.η ГАЗ ηθελε να κανει και συμαρμολογισει Αμερικανικων μοντελων αλλα οι συνομηλιες με Κρα'ι'σλερ και GM απετυχαν.συμφωνα με το περιοδικο κομερσαντ οι μετοχες του εργοστασιου ειναι υποθηκευμενες σε μια τραπεζα καθως το χρεος του της εταιριας ξεπερνα τα 40 ΔΙς ρουβλια!φετος το εργοστασιο θα εχει ελειματα της ταξεως του 16,7 ΔΙΣ ρουβλια.---κατα τη γνωμη μου το κρατος θα το στηριξει το εργοστασιο για να μην κλεισει.το θεμα ειναι οτι 100αδες αν οχι 1000αδες εργοστασια στη Ρωσσια εχουν πρακτικα σταματισει την παραγωγη.και λειτουργουν μονο στα χαρτια.οι εργατες δεν ειναι απολυμενοι αλλα σε αδεια ανευ αποδοχων αοριστου χρονου!βεβαια για ολα αυτα φταινε οι Αμερικανοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.........
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
.......και οχι η μεγαλομανια των Ρωσσων!αντι να βγαλουν ενα φτηνο αμαξακι να το παρει ο κοσμος στα χωρια θελουν να βγαλουν λιμουζινες!τα VOLGA τα παιρναν πιο πολυ στην επαρχια.αυτο το SIBER τι να το κανουν στην επαρχια οταν εκτος του οτι ειναι χαμηλο και ολη η σκονη μπαινει.εχει και πολυ χαμηλη αποσταση απο το εδαφος!που να παει στης λακουβες και στους καροσρομους στην επαρχια!στην Αγια Πετρουπολη ο ανθρωπος που εχει 14.000 και πανω (απο τοσο κοστιζει το Siber)θα παρει mitsubishi ή toyota ή honda.εγω στο δρομο σεν εχω δει κανενα Siber!καπως ετσι κανανε και εκλεισε το εργοστασιο АЗЛК το ετος 1999-2000 στη Μοσχα.ελεγε ο Ασατριάν ο διεθυντης.θα βγαλουμε αμαξια Bussines class!αντι να βγαλουν λα'ι'κα αυτοκηνιτα να τα παρει ο κοσμος.και η Lada πηγε να κανει το ιδιο αλλα η ΡΕΝΟ που εχει το 25% των μετοχων ειπε οτι τα μοντελα VAZ 2105 και VAZ 2107 (το γνωστο FIAT 124!) θα συνεχισουν να παραγωνται αφου εχουν ζητηση και πουλανε πανω απο 180.000 αυτοκηνιτα το χρονο.πιστευω οτι το κομπλεξ της υπερδυναμης (με την πολητικη του ισχυρου ρουβλιου.θελου να κανουν το Ρουβλι ισχυρο νομισμα!σαν το ΕΥΡΩ και το $!) και η μεγαλομανια εχουν κανει μεγαλο κακο στη Ρωσσια.οπως τα βλεπω Νεαρχε τιποτα δεν προκειται να αλλαξει.τα εργοστασια και το ρουβλι θα συνεχισουν να τα στιριζουν.οχι γιατι νοιαζονται για το λαο νοιαζονται μονο για τους πλουσιους που τους στιριζουν κια ειναι ιδιοκτητες ολων αυτων των εργοστασιων!
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Κανένα πρόβλημα.
Ας κάνουν ότι θέλουν. Στο κάτω-κάτω η έπαρση έχει τις συνέπειές της.
Αυτοί ας κάνουν τη δουλειά τους, και εγώ τη δικιά μου  :knockinb:
 

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
.......και οχι η μεγαλομανια των Ρωσσων!αντι να βγαλουν ενα φτηνο αμαξακι να το παρει ο κοσμος στα χωρια θελουν να βγαλουν λιμουζινες!τα VOLGA τα παιρναν πιο πολυ στην επαρχια.αυτο το SIBER τι να το κανουν στην επαρχια οταν εκτος του οτι ειναι χαμηλο και ολη η σκονη μπαινει.εχει και πολυ χαμηλη αποσταση απο το εδαφος!που να παει στης λακουβες και στους καροσρομους στην επαρχια!στην Αγια Πετρουπολη ο ανθρωπος που εχει 14.000 και πανω (απο τοσο κοστιζει το Siber)θα παρει mitsubishi ή toyota ή honda.εγω στο δρομο σεν εχω δει κανενα Siber!καπως ετσι κανανε και εκλεισε το εργοστασιο АЗЛК το ετος 1999-2000 στη Μοσχα.ελεγε ο Ασατριάν ο διεθυντης.θα βγαλουμε αμαξια Bussines class!αντι να βγαλουν λα'ι'κα αυτοκηνιτα να τα παρει ο κοσμος.και η Lada πηγε να κανει το ιδιο αλλα η ΡΕΝΟ που εχει το 25% των μετοχων ειπε οτι τα μοντελα VAZ 2105 και VAZ 2107 (το γνωστο FIAT 124!) θα συνεχισουν να παραγωνται αφου εχουν ζητηση και πουλανε πανω απο 180.000 αυτοκηνιτα το χρονο.πιστευω οτι το κομπλεξ της υπερδυναμης (με την πολητικη του ισχυρου ρουβλιου.θελου να κανουν το Ρουβλι ισχυρο νομισμα!σαν το ΕΥΡΩ και το $!) και η μεγαλομανια εχουν κανει μεγαλο κακο στη Ρωσσια.οπως τα βλεπω Νεαρχε τιποτα δεν προκειται να αλλαξει.τα εργοστασια και το ρουβλι θα συνεχισουν να τα στιριζουν.οχι γιατι νοιαζονται για το λαο νοιαζονται μονο για τους πλουσιους που τους στιριζουν κια ειναι ιδιοκτητες ολων αυτων των εργοστασιων!

dimitrakis29 διαβάζοντας προσεκτικά αυτά που γράφεις βλέπω ότι δεν ξεκινά από την βάση η μεγαλομανία αλλά από την κεφαλή και προσπαθεί να επεκταθεί προς την βάση…

Θέλω σε παρακαλώ να μου απαντήσεις στο βασανιστικό ερώτημα: αν τα ΜΜΕ (περιοδικά, τύπος, ραδιόφωνο κ.τ.λ) στην Ρωσία καλλιεργούν την μεγαλομανία ή όχι?

Γιατί και στην Ελλάδα δεν ξεκινώ την μέρα μου με το τι έκ(λ)ανε ο Ρουβάς... Αλλά μόλις μπω στ αμάξι μου και βάλω το ράδιο θ ακούσω ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς, από τον κάθε ανόητο συνάδελφο μου που διαβάζει το ποίημα... και θέλοντας και μη, απασχολεί το μυαλό μου ή κάθε ανοησία των εκφωνητών για τους μεγάλους, τους τεράστιους, με τα γιοτ, τ αεροπλάνα και άλλες τέτοιες μαλακίες που είναι κατευθυνόμενες από την γνωστή μια και μοναδική πηγή που τροφοδοτεί όλα τα ΜΜΕ με τις μπούρδες αυτές. Και τ αποτελέσματα είναι εμφανή στην μεγαλομανία του Έλληνα που τον έχει κατεβάσει στα τάρταρα. (Με επέκταση στην σχέση των δυο φίλων όπου, οι ΜΕΝ γυναίκες έγιναν πλαστικές και οι ΔΕ άνδρες επιδειξίες υλικών αγαθών). Παραθέτω συνοδευτικά ότι η μεγαλομανία που ζούμε σήμερα όλοι μας στην Ελλάδα και οδήγησε την χώρα σε πνευματική και οικονομική φτώχεια (ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), δεν πηγάζει από την φύση του έλληνα, γιατί αυτό δεν υπάρχει πουθενά στις αρχές του ούτε στην φιλοσοφία του. Αλλά καλλιεργήθηκε έντεχνα από τα προαναφερόμενα μέσα για να εξυπηρετήσει συμφέροντα που κάθε άλλο παρα τον απλό άνθρωπο εξυπηρετούν...

Δηλαδή προσωπικά στην Ελλάδα που το ζω -του το φυτεύουν έντεχνα-

Θέλω τα συμπεράσματα σου - όσο και όποιων άλλων παιδιών ζουν στις χώρες της πρώην Σοβιετική ένωσης, για μεγάλο χρονικό διάστημα και μιλούν την γλώσσα και παρακολουθούν την τοπική ενημέρωση, (παρακαλώ να μην μου απαντήσουν όποιοι πηγαινοέρχονται)- και υπόσχομαι να σας γράψω σημαντικά και αποκαλυπτικά στοιχεία, αν τα πράγματα είναι όπως τα φαντάζομαι...

Νεότερα όταν διαβάσω τα ενδεχόμενα σχόλια σου.
(ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ)

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Θέλω σε παρακαλώ να μου απαντήσεις στο βασανιστικό ερώτημα: αν τα ΜΜΕ (περιοδικά, τύπος, ραδιόφωνο κ.τ.λ) στην Ρωσία καλλιεργούν την μεγαλομανία ή όχι?
απο εκει αρχιζει το κακο απο την πληρως ελεγχομενη τηλεωραση.δεν λεει κανεις ποτε τιποτα εναντιον της κυβερνισης!πολυ συχνα δειχνουν κατι ντοκυμαντερ με διαφορα οπλικα συστηματα Π.Χ.πυραυλους,αεροπλανα κλπ.και λενε οτι ειναι σαφως ανωτερα απο τα αντοιστηχα Αμερικανικα.δεν διαφονω πως πολλα ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ οπλικα συστηματα ειναι ανωτερα των Αμερικανικων αλλα την να τα κανεις οταν υστερεις στον παραγωντα ανθρωπο!---παντος εδω η τηλεωραση ειναι πολυ πιο ανεβασμενου επιπεδου απο οτι στην Ελλαδα.2-3 καναλια μονο ασχολουνται με τους αντιστοιχους Ρουβαδες της Ρωσσιας σε μερικες εκπομπες.στην Ελλαδα ολα αυτα τα σκατα τα δειχνουν απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ.εδω ειναι λιγο διαφορετικα προσπαθουνε να κανουν το λαο περιφανο και εθνηκοφρωνα αλλα οι Σλαβοι σαν λαος δεν εχουν αισθημα εθνηκισμου ειναι φυλισυχοι ηρεμοι ανθρωποι.δεν εχουν το ταπεραμεντο του Ελληνα.οποτε η προσπαθεια αυτη αποτυγχανει.μακαρι παντος στην Ελλαδα να ειχαμε τετοια ποιοτηκη τηλεωραση που να εδειχνε καθε μερα της νικες κατα των Ιταλων και την επανασταση του 1821.και οχι το οτι καποιος στελνει στο κινητο  στη Μενεγακη μυνηματα με αισχρολογιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:η αν θα παντρευτει ο Ρουβας τον Ψυνακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και τετοιες μαλακιες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom