dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αγαπητοι Ρωσσοφιλοι σημερα διαβασα αυτο το αρθρο στο που λεει......
καλητερα πες μου καληνυχτα.γιατι τωρα παω για υπνο!καλημερα Διμιτρακι..... :-* :-* :-*
Καλημέρα σε όλους .
Πως όμως είναι σίγουροι ότι θα έχουν την δουλειά τους στην Ελλάδα και λεφτά για να κάνουν αυτό το ταξίδι ?
Εκτός αν έχετε οικονομίες στην άκρη .
Αυτή η κρίση δεν είναι σαν του 98 που χτύπησε μόνο τη Ρωσία . Αυτή η κρίση είναι παγκόσμια .
Για την ελλαδίτσα έρχονται κατάμαυρες μέρες
Να παρακαλάμε για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο γιατί τα δοχεία είναι συγκοινωνούντα .
Επίσης αν η ρωσική οικονομία πιάσει πάτο . το πολύ σε 1-2 χρόνια θα ξανανέβει ..
Η ελληνική όταν πιάσει πάτο , θα πάρει καμιά 5ετια για να πάει εκεί που ήταν ( στο προηγούμενο χάλι ) ..
Τα συμπεράσματα δικά σας
δεν εγραψα για την Εληνικη οικονομια γιατι δεν εχει καμια σζεση με τη Ρωσσια.παντος οπως εγραψα και παραπανω η Ελλαδα ειναι χαμενη το εχει χασει το τραινο.οσο για τη Ρωσσια εχει καταστραφη η υποδομη για παραδηγμα το συστημα υδρευσης και αποχετευσης εχει φθαρει κατα 80%!υπολογισαν οτι χρειαζονται πανω απο 500 ΔΙΣ $ μονο για τα συστηματα Υδρευσης(ζεστο νερο,κρυο νερο,θερμανση).γυρω στα 300 ΔΙΣ για να φτιαξουν καινουργια διηληστηρια!αφου αυτα ειναι απαρχεωμενα.οι Αμερικανοι απο ενα τονο αργου πετρελαιου βγαζουν 430 λιτρα βενζινη περιπου ενω τα Ρωσσικα διηληστηρια 140 λιτρα μονο.τα εργοστασια που ακομα δουλευουν ειναι οτι εχει απομεινει απο την Σοβιετικη Ενωση.η νεα Ρωσσια δεν εχει να επηδιξει τιποτα.----εγω σου ειχα πει τοτε απο το τηλεφων οτι πρεπει να μαζεψεις λεφτα για να μπορεσεις καποτε να παρεις ενα διαμερισμαστη Μοσχα.εστω ενα πολυ μικρο να εχεις καπου να μεινεις.εχεις σκεφτει ποτε οτι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ?και εγω νιωθω θυμα!ναι μεν μπορει να μην δουλευω και να μην χρωσταω κανενα αμαξι και κανενα διαμερισμα.αλλα πρεπει καθε μηνα να πληρωνω κοινοχρηστα για τα 2 διαμερισματα που πληρωνω.3500 για το ενα και 1500 για το αλλο και μαζι με το ρευμα και το τηλεφωνο ΠΕΡΙΠΟΥ 6000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ (133 Ευρω).ετσι νιωθω και 'γω θυμα του συστηματος!εγω προσαθω οσο μπορω να μην ειμαι θυμα του συστηματος αλλα το συστημα να δουλευει για μενα και οχι εγω για αυτο.Καλημέρα σε όλους .
Η οικονομία της Ρωσίας , ναι πάει χάλια . Πάει από το κακό στο χειρότερο .
Το ξέρεται όμως ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ότι στην Ελλάδα πολύ σύντομα θα έρθει κρίση ?
Όλοι εδω μέσα χαίρονται και σκέπτονται να έρθουν στη Ρωσία το καλοκαίρι η το Φθινόπωρο .
Εποχές που θα έχει πιάσει πάτο η ρωσική οικονομία ..
Πως όμως είναι σίγουροι ότι θα έχουν την δουλειά τους στην Ελλάδα και λεφτά για να κάνουν αυτό το ταξίδι ?
Εκτός αν έχετε οικονομίες στην άκρη .
Αυτή η κρίση δεν είναι σαν του 98 που χτύπησε μόνο τη Ρωσία . Αυτή η κρίση είναι παγκόσμια .
Για την ελλαδίτσα έρχονται κατάμαυρες μέρες
Να παρακαλάμε για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο γιατί τα δοχεία είναι συγκοινωνούντα .
Επίσης αν η ρωσική οικονομία πιάσει πάτο . το πολύ σε 1-2 χρόνια θα ξανανέβει ..
Η ελληνική όταν πιάσει πάτο , θα πάρει καμιά 5ετια για να πάει εκεί που ήταν ( στο προηγούμενο χάλι ) ..
Τα συμπεράσματα δικά σας
καλα του ειπες Σπυρο.εγω παντος τον λυπαμαι το φουκαρα.πηγε να του βγει του Ιωσηφ αλλα τον εστηλε στο διαολο.και τωρα μας γραφει εδω βλακειες και γεμιζει ασχετα πραγματα το thread.θελει με καποιον να τσακωθει τι να κανουμε?αν δε γαμαει κανεις αυτα παθαινειναι αλλα ο τρικαρδος μου τη λεει συνεχως οποτε εκοψα τις ευγενειες μεταξυ μας
αμα δεν γουσταρει να παει καφενε να παιξει θαναση με τα γεροντια
Δημήτρη πες μας λιγο την γνώμη σου για τον Λαβρώφ.Πια ειναι η επικρατουσα γνώμη για αυτόν εντός Ρωσίας; Στο γιαλί γράφει κάτι αρκετά σοβαρό. Έχει κάποια ουσιαστική εξουσία ή απλά καρτουν του Μεντβ-Πουτ ειναι?
ναι ετσι ειναι.ο Λαβροφ ειναι του διπλωματικου σωματος.εινα πολυ συνατος στης συνομηλιες.ειναι θα ελεγα ο τυπος του κλασικου σοβιετικου διπλωματη.σοβαρος μετρημενος και πολυ τυπικος.για το αν εχει Αρμενικη καταγωγη δεν το ξερω.αλλα μπορει γιατι μοιαζει λιγο για Αρμενης.ο Σεβαρτνατζε δεν ειναι Αρμενιος αλλα Γεωργιανος και μιλαει τα Ρωσσικα με βαρια Γεωργιανη προφορα.ειναι δε βλαας σαν τον Γκορμπατσοφ αφου με καποιες συμφωνιες που υπεγραψε οταν ηταν υπουργος της τοτε Ε.Σ.Σ.Δ παραχωρισε στους Αμερικανους στην θαλασσα στο Βεριγκιο πορθμο στην Ρωσσικη Απω Ανατολη της περισσοτερες οικονομικες ζωνες στη θαλασσα πλουσιες σε ψαρια,που τωρα εκει ψαρευουν μονο οι Αμερικανοι.και γενικα σαν ΥΠ.ΕΞ τοτε τα πηγε σκατα.ο Λαβροφ ειναι εντελως διαφορετκος.αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι λα'ι'κος ηγετης.ειναι απλως ενας υψηλοβαθμος υπαλληλος του διπλωματικου σωματοςθα σου εγω την γνώμη μου για τον κ. Λαβρώφ.
Λοιπόν ο συντροφος ειναι 60άρης και έχει αποφοιτήσει από το Ινστιτουτο Διεθνων Σχέσεων το 1972, υπηρέτησε χρονια στον ΟΗΕ και θεωρήτε διπλωμάτης καριέρας δλδ δημοσιος υπάλληλος όχι πολιτικός. Ειναι σκληρός-χάσκι δλδ δαγκόνει αλλα και αξιοπιστος και φυσικά ως Ρώσσος περίπλοκος-ακατανόητος (έχει και Αρμένικη καταγωγή, όπως ο Σερβαρνάτσε, βράσε όριζα) άλλα δεν είναι απόλυτος καρτούν του Βλαδίμυρου.
Ως πρώην σύντροφοι της ίδιας μεγάλης σχολής, υπάρχει αλληλοσεβασμός
ναι ετσι ειναι.ο Λαβροφ ειναι του διπλωματικου σωματος.εινα πολυ συνατος στης συνομηλιες.ειναι θα ελεγα ο τυπος του κλασικου σοβιετικου διπλωματη.σοβαρος μετρημενος και πολυ τυπικος.για το αν εχει Αρμενικη καταγωγη δεν το ξερω.αλλα μπορει γιατι μοιαζει λιγο για Αρμενης.ο Σεβαρτνατζε δεν ειναι Αρμενιος αλλα Γεωργιανος και μιλαει τα Ρωσσικα με βαρια Γεωργιανη προφορα.ειναι δε βλαας σαν τον Γκορμπατσοφ αφου με καποιες συμφωνιες που υπεγραψε οταν ηταν υπουργος της τοτε Ε.Σ.Σ.Δ παραχωρισε στους Αμερικανους στην θαλασσα στο Βεριγκιο πορθμο στην Ρωσσικη Απω Ανατολη της περισσοτερες οικονομικες ζωνες στη θαλασσα πλουσιες σε ψαρια,που τωρα εκει ψαρευουν μονο οι Αμερικανοι.και γενικα σαν ΥΠ.ΕΞ τοτε τα πηγε σκατα.ο Λαβροφ ειναι εντελως διαφορετκος.αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι λα'ι'κος ηγετης.ειναι απλως ενας υψηλοβαθμος υπαλληλος του διπλωματικου σωματος