Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
δηλώνω παρών από τώρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου
που ειναι ο προεδρας;;;;;;;
μπαινει παραωρα;;;;;;
δηλώνω παρών από τώρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου
Σε περιμενω μπιλ για πορνιασμα μεχρι εσχατον .Μεγιστε χυστη προεδρε με τις ανταποκρισεις σου
Απο βδομαδα επιστρεφω δριμυτερος στο στιβο μαχης
ετοιμαστειτε!!!!!!!!!!
Τα παρακουλουθω ολα τα δρωμενα μπιλ .που ειναι ο προεδρας;;;;;;;
μπαινει παραωρα;;;;;;
Η υγρασια αρχιζη να με διαπερνα,περπαταω προς το 67 για να παω στο πορνοαμαξο!Τα συναισθηματα αναμικτα,αλλη μια πορνικη μερα εφτασε στο τελος της!
Δεν ειναι τα σπιτακια που μου εφερναν αναμνησεις,αλλα η πεζη τσαρκα που μου θυμιζε τα παζαρια με τα κοριτσια στους δρομους!
Εδινα τοτε 20 στην κοπελα και 10 στο Ξενοδοχειο,οχι οτι τωρα αλλαξε κατι!!
Εδω ειναι το σπιτι μας,οπως ειπε και ο μαυρος θανατος,εδω ανηκουμε!!
..................
Η μουσικη με συντροφευη στον δρομο,αλλη μια πορνικη εμπειρια και αναδρομη στους στους αδειους δρομους πια τελειωνη,η νυχτα βρισκετε κοντα στο τελος της,για να δωση την σκυταλη στην ημερα!!
έλα χύστη BmwPower Αθήνα γιατί την Παρασκεύη θα έχουμε μέγα τσάρκα σε όλες τις πιάτσες συντροφιά με τον Στρατηλάτη ;)
αφού ο ν.σμύρνη μας κάρφωσε έχω πεί στον κωστάκης27 να κανονίσουμε καθημερινή μεγάλη τσάρκα με την συμμετοχή της πορνο-ομάδας και φυσικά ηγέτης-καθοδηγητής θα είναι ο πρόεδρος(χωρίς όμως περιορισμούς για το που θα μεταβούμε ;))
Μάκη το έχω πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη ,μιας και είμαι άπραγος από το ξημέρωμα της Κυριακής .Ούτε σήμερα κατάφερα να πορνιάσω(αν και προσκλήθηκα από πιτσιλιστή),λόγω έλλειψης δυνάμεων και κακής ψυχολογίας μετά από 3 συνεχόμενα πρωινά στην μουντή,θλιβερή,αδιάφορη και γεμάτη πιρφόρους φρεγάτα .Την Παρασκευή θα έχουμε το πρώτο τεστ μύησης και του μπεμβε...
ξεροχυνω μεγαλο πορνιδιοΤραγουδάκι για πιρφόρισμα
ρε μαν συγκινήθηκα, σοβαρά στο λέω.
μην βαλεις και τα κλαματα
Μπουρδελοτσαρκα αφηγηθηκε,οχι μελο
κατα τις 9.30 θα παμε με πιτσιλιστη στο παρτυ του 104 και μετα αραβικο και τσαρκα πρεπει να ερθεις πορνε μουτον εχω αναγκη ενα περιπατο στο μεταξουργείο
το εχεις αναγκη
Εγω δεν εχω αναγκη το παρτι,δεν εχω αναγκη να μου πουν παπαριες,,ο πιτσι λεη οι πιρφοροι χαλασαν την ελλαδα,και το βλεπω!!Πιατσα φυλης θα κατεβω χλεχλε..