Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη μου βλεπω κατω στα συνδεδεμενα μελη το ονομα σου με χρυσα γραμματα και ξεροχυνω  :cum: :cum:  :cum:  
Μετραω τις ωρες για το επομενο πορνιασμα..

:rockon: :rockon: :rockon:

εγώ ξερόχυσα όταν και επίσημα απονεμήθηκε το 7ο αστέρι :grin:

μόλις με το καλό έρθεις θα κανονιστεί τσάρκα στα πρότυπα των προηγούμενων όπου θα γίνει ανάλυση πολλών στόχων ;) :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Μακη μου βλεπω κατω στα συνδεδεμενα μελη το ονομα σου με χρυσα γραμματα και ξεροχυνω  :cum: :cum:  :cum:  
Μετραω τις ωρες για το επομενο πορνιασμα..

Ο δάσκαλος μου έστειλε μήνυμα και λέει ότι νιώθει υπερήφανος για σένα :2funny: :2funny:.Τώρα περιμένει και το βίντεο  :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
;) ;) ;).Εμείς το έχουμε μεγάλη ανάγκη και ο μπεμβέ ακόμα μεγαλύτερη :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εννοείται το έχω ανάγκη να βρεθώ στην υγρή και κατουρημένη πιάτσα του Μεταξουργείου :grin:

επίσης ο BmwPower πρέπει να περάσει τις εξετάσεις Κώστα για να είναι επίτιμο μέλος της πορνο-ομάδας μας :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η ωρα πηγαινε 20,15,το μεσα μου εβραζε,ηταν η ωρα για πορνιασμα,ναι το ειχα αναγκη!Αφου ειχα συνενοηθη με τα παιδια για συναντηση πολυ αργοτερα,οπως παντα,ξεκινησα πρωτος!!
Πηρα τπ πορνοαμαξο,που σημερα δουλευε καλα,ηξερε οτι θα παρκαρη εξω απο μπουρδελα!
Μονο οταν το αισθαναιτε δουλευη καλα το μοτερ του  :grin:.
Παρκαρα τυχαια φυλης εξω απο το 67!Συναντηση με φιλο συνοδοιπορο και αρχισαμε την τσαρκα,σημειοτεον οτι η αυλαια στην φυλης ανοιξε στις 20,15,υστερα απο ενημερωση του φιλου!
Οι καιρικες συνθηκες αριστες για πορνικη εμπειρια!Πολλοι αγωνιστες ηρθαν σε ακαθοριστες ωρες,αλλα παρολαυτα αργοτερα γιναμε μεγαλη ομαδα!!
Φωκαιας 17 κατω Μαρια,η κοντοπορνη,με το σκατοστομα,οταν μας βλεπη,πεφτη καραμουζα, με φουλ,και η κατερινα με το τατου στο πλευρο!!!
Φωκαιας 19 Αννα η Τζοαννα απο Μ.Προδρομου υπογα,ειχε κοσμο στο σαλονι καιαυτη να εχη κλειστη στο δωματιο πολυ ωρα!!!
Φωκαιας 25 επανω,Αννα με φουλ,τελειωτικο,ακα,σαντουιτς!!
Φωκαιας 25 κατω,Μονικα,εχη πιαση ριζες αυτο το κοριτσι εκει!!
Φωκαιας 25 υπογειο,Η Τζολυ,αδυνατη σοκολατα με τουρλωτο κωλαρακι,εδωσα μια στο κωλομερι και κτυπησε το αλλο και εκανε γκελ!!!!!
Φωκαιας 27 κατω Ειρηνα-η με το τατου στο βυζι!!!
Φωκαιας 27 επανω,η Γκαμπριελαμε  βυζαρες! και κωλαρα,και μια νεα σοκολατα με κανονικο σωμα και βυζακι 1,5 πεσμενο!!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος,ευτραφης νεαρα,με κομπινεζον και το ενα βυζι εξω,Κατερινα αν θυμαμαι σωστα!!
Φωκαιας 22 επανω,και στο δεξι και στο αριστερο,καποιος τις πηρε ταυτοχρονα παρτουζα,σε μιση ωρα μας ειπαν οι τσαδες που καπνιζαν στην αυλη!!
Φωκαιας 22 υπογειο πιθανως η Αλινα το αδυνατο πιπινι,κανη αυτη πραγματα μεσα,μην την βλεπετε ετσι!!!
Φυλης  66 Δεξι,Ναταλι,Νικολετα!!
Φυλης 66 αριστερα,Κατια με φουλ!!
Φυλης 74 υπογειο,Ισπανιδα συνφωνα με τσατσο,πιπινα με καλα στητα βυζακια και κανονικο σωμα!
Φυλης 74 υπογειο,αριστερα, Νατασσα η ψηλη ρωσσις κλοπσικ!!!
Φυλης 65 επανω,Εμμανουελα η κοντοπορνη με φουλ!!
Φυλης 65 κατω,η Αλεξανδρα το τσουτσουνι φωναξε μολις μας ειδε!!!!
Φυλης 59 κατω,Χριστινα,πανω,κλειστο,3η βαρδεια θα ερχοταν η μιλφ Λινα η ρωσσις!!!!
Φυλης 84 κατω,Ειρηνη η κωλαρου τσιγγανοηδες επιπλο με φουλ!!  
Φυλης 84 επανω,Ειρηνη με τις βυζαρες σε πτωτικη τασι!!
Φυλης 86 επανω,Μονικα στα λευκα!!!!
Φυλης 86,Η κοντοπορνη ψιλοεπιπλο Μαργαριτα!!!
Φυλης 71 επανω, Σαντρα !!
Φυλης 69 χριστινα!!
Φυλης 71 ισογειο,Μιραντακι μπισκοτακι,Ευα απουσα!!
Φυλης 71 υπογα,η Μαρια με τις βυζαρες,οσο μποι τις λειπη,το εχη παρη στα βυζια!!
Φυλης 92 αριστερα,κλειστο!!
Φυλης 92 δεξια,Ντανιελα νεα αφοιξη,σχετικα καλη παρουσια με κανονικο σωμα και μικρο στηθος,με διαφανο κομπινεζον,θα μαθη σιγα σιγα!!!
Μ.Προδρομου βαπορι,Το χοντρο και το αδυνατο,δυο τσιγγανοηδες μελαμψα ρουμανακια!!
Μ.Προδρομου υπογειο,αναμενο φως κλειστη πορτα,τσαμπα καιη η λαμπα!!
Διδυμου 20 κλειστο!!
Διδυμου 18 επανω Αλιονα!!
Διδυμου 18 φωτεινη μιλφ!!
Διδυμου 16 Λιλιαν η μπουτου με ζαρτιρα,και πιρσινκ στον αφαλο.ποιος ειναι ανδρας με μπυρα να περαση μεσα ειπε  :grin:..
Φυλης 40,Τζουλια κοντοπουτανο!!
Φυλης 54 επανω,κλειστο
Φυλης 54 κατω,Λαουρα και Σουζη!!
Φυλης 109 επανω,ο αδυνατος ψηλος τσαμπουκας,αλλαξε και το μαλλι!!!
Φυλης 109 κατω,κλειστο!!
Φυλης 134 επανω,ψηλο αδυνατο,μολις ειχε πιαση βαρδεια,με ελαφρως κεκλειμενα ποδια!!!
Φυλης 134 ισογειο,καυλοπαρουσια κανονικου σωματος και στηθους!!!!
Φυλης 134 κλειστο!!
Φυλης 136,ουφ,γλυτωσαμε τα σκαλια κλειστο!!
Αγκυρας 12 και το 1 κλειστα!!
Φυλης 80,Εμιλυ η εμυ,παντα τις μπερδευω τις σαγονουδες,η Μαρια μετακομισε σε στουντιο,δοκιμασθη,και πηγε να προσφερη τις ανυπαρκτες υπηρεσιες που εκανε στο ρδελο!!!!
Συναντηση εγινε στην φυλης με πιτσιλιστη,λαστφορλαιφ,μιλοπετροζα.χοελοβερ,χλεχλεκια!!
Γκε σταρ ο Εκδικητης που εμφανιστηκε για λιγο φυλης,το ειχε αναγκη να πορνιαση!!!
Αυτα ηταν τα νεα της ενημερωσης καθοσον η ομας εκανε πεζο ρομαντισμο,πλατεια βαθης,πλατεια Λαυριου,Ξουθου και σσυζητηση με βουλγαροτραβελα και μη μακη!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μπράβο Πρόεδρε! Ευχαριστούμε και πάλι για την άψογη ενημέρωση! Και όσους μπαίνουν στον κόπο και γράφουν πληροφορίες!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προεδρε και η δικια μου η μπεμπα τα ιδια κανει....
Και οταν ειμαστε Φυλης αργει να παρει μπρος, επειδη δεν θελει να φυγει..  :rockon: :rockon:
Χυνη συνεχως  :2funny:,ποτε θα ερθης?χασαμε τον λαστφορλαιφ σημερα  :(.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παρε μια ιδεα τι εγινε εχθες....
Βρισκομουν στην πλατεια Λαυριου στις 1,30,μετα τα μεσανυχτα!Αδεια η πλατεια που τοσες αναμνησης μου προκαλουσε!!Πορνες που καναν πιατσα,και τις επερνα στα γυρω ξενοδοχεια.Καποια κλεισανε αλλα δεν θα γραψω ονοματα,για τους γνωστους λογους!!
Περασαν δυο ζηταδες,μου εριξαν μια ματια,και εγω επισης,ενας πακις αγριος χιστης την επεφτε σε πορνη για νατην ψηση μαλλον στην τιμη!!
Κατεβηκα στην χανκοκονδυλη,ειχα περαση και νωριτερα με τα παιδια και καναμε χαβαλε με τα κοριτσια που εκαναν πιατσα.
Δυο τεμαχια ηταν καλα,εκαναν κλικ σε πιτσιλιστη και ιπποτη!!
Στην επιστροφη τα ξανατρακαρα,με ειδαν και χαμογελασαν!
Πορνη,ολο γυρω γυρω εσυ...
Εγω,θελω να βρω μια ομορφη κοπελλα,να περασω καλα.
Πορνη,εγω δεν κανω...
Εγω,καλη εισαι,ομορφη(γελαη),αλλα να δω λιγο και ξαναρχωμε.
Πορνη,σε περιμενω..
Συνεχιζω και κατεβαινω προς πλατεια βαθης,πρωτου φτασω,βλεπω να με κοβη,δροσερος με μουστακακι αδυνατος και να κραταη μια τσαντα στο χερι.
Τον κοβω αγρια και την κανη αδιαφορα και κρυβετε πισω απο μια κολωνα!
Απεναντη ακριβως δυο γκομενες μονιμη πιατσα εκει,πανω σε μηχανακια,μια ξανθια που ανταλαξαμε ματιες,την αλλη δεν την προσεξα!!
Πρωτου περασω απεναντη και παρω την Αχαρνων απο την αρχη,μια φωνη με σταματησε.
Πορνη,εχης φωτια?
Εγω,πανω η κατω?
Πορνη,σκαη στα γελια....Πανω μου λεη!!
Εγω,δεν καπνιζω μωρο μου,την κοιταω,αδυνατο σωμα,μποτα με ασπρα σοσονια απο μεσα ως το γονατο!!
Πορνη,τι κανη εδω ενας παιδαρας σαν και εσενα?
Εγω,ψαχνω κατι κα΄λο να περασω ομορφα..
Πορνη,τι θελης?εγω δεν σου κανω?
Εγω,τωρα κοιταω,να κανω μια βολτα και τα ξαναλεμε!!
Ριχνω μια ματια στην αρχη της Αχαρνων,το φαλαφελ που τρωμε κλειστο,απεναντη του ανοιχτο το καφε με το φαγητο,η κινηση στον δρομο περιορισμενη!
Απο πισω μου ακουω κατι μαυριδερους να συζητανε,τους αφηνω να με περασουν,κανωντας στην ακρη!Βαδιζω στην αδεια αχαρνων φτανω στην ιουλιανου και ο σπεσιαλιστας ειναι ανοικτος,ελαχιστος ο κοσμος μεσα!!
Στριβω διδυμου,τα κοριτσια μαζευουν τις καρεκλες στο καφενειο,τα σπιτακια ολα κλειστα,στριβω φυλης.Καθομαι στην μεση του ερημου δρομου,σχεδον απο το 40 και κοιταω προς τα πανω!!
Αδειος δρομος,δεν αναβουν πια ολα τα φωτα.
Η υγρασια αρχιζη να με διαπερνα,περπαταω προς το 67 για να παω στο πορνοαμαξο!Τα συναισθηματα αναμικτα,αλλη μια πορνικη μερα εφτασε στο τελος της!
Δεν ειναι τα σπιτακια που μου εφερναν αναμνησεις,αλλα η πεζη τσαρκα που μου θυμιζε τα παζαρια με τα κοριτσια στους δρομους!
Εδινα τοτε 20 στην κοπελα και 10 στο Ξενοδοχειο,οχι οτι τωρα αλλαξε κατι!!
Εδω ειναι το σπιτι μας,οπως ειπε και ο μαυρος θανατος,εδω ανηκουμε!!
Εβαλα μπροστα και εφυγα,περασα απο Σπυρου Πατση,το 40 και 25 ανοικτα,στην ιερα οδος το 66 ανοικτο και αυτο!!
Στην ιερα οδος στο ναιτ στον παραδρομο δεν ειναι η τρανς με το σαξο το ασημι,δεν θα ηρθε σημερα σκεφτηκα.Την πετυχαινω ομως με αλαρμ κοντα στην εισοδο της ΕΒΓΑ,σταματαω διπλα και τις λεω γεια σου μωρο μου.
Τρανς,γεια σου καυλιαρη,τι κανης...
Εγω,καλα μωρο μου,σε βλεπω αρκετο καιρο,και ειπα να σου πω ενα γεια.
Τρανς καλα εκανες,σε βλεπω που περνας συνεχεια ιδιες ωρες πανω κατω,θες να περασουμε καλα?
Εγω,απλα ηθελα να σου πω ενα γεια,καποια αλλη φορα,καλη σου νυχτα και καλη δουλεια.
Τρανς,επισης μωρο μου!
Πατησα γκαζι για να παω προς το σπιτι!!
Εριξα μια ματια δεξια αριστερα,κανουν πιατσα κατι γκομενες αλλα μεχρι τις 21,00 απο οτι καταλαβα,μια στο υψος του Αγιου σαββα,κοντη ξανθια με βυζαρες με λιγα κιλα παραπανω θα ελεγα.και μια αδυνατη κανονικου σωματος απεναντη στην αντιπροσωποια της Σκοντα!!
Η μουσικη με συντροφευη στον δρομο,αλλη μια πορνικη εμπειρια και αναδρομη στους στους αδειους δρομους πια τελειωνη,η νυχτα βρισκετε κοντα στο τελος της,για να δωση την σκυταλη στην ημερα!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ατμοσφαιρική περιγραφή! Τελικά, αυτό που λείπει στην εποχή μας είναι η ατμόσφαιρα! Αυτή είναι που μας μένει! Να έχει μία ανάμνησή μας ένα χρώμα...

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Μεγιστε χυστη προεδρε με τις ανταποκρισεις σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Απο βδομαδα επιστρεφω δριμυτερος στο στιβο μαχης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετοιμαστειτε!!!!!!!!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ηρθα στο Μεταξι να ριξω ενα γαμησακι και με πιασε πολυ ΧΕΣΙΜΟ...
και σκεφτομαο να ΧΕΣΩ..
εδω που οι αλλοι γαμανε εγω θα ΧΕΣΩ...
τωρα ΧΕΖΩ
ειμαι ο BMWpower και ΧΕΖΩ!
:tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο στο μεταξι......
Καποιος ειχε χεσει μεσα στο δωματιο,στο καλαθακι με τα σκουπιδια και βρωμαγε ολο το μπουρδελο  :2funny:
Μολις το πηρε χαμπαρι η τσα2 αρχισε και εβριζε και εριχνε αποσμητικο χωρου, λεγοντας ατακες του τυπου: ''σπιτια δεν εχετε να χεσετε ρε πουστηδες;;;'' :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
έλα χύστη BmwPower Αθήνα γιατί την Παρασκεύη θα έχουμε μέγα τσάρκα σε όλες τις πιάτσες συντροφιά με τον Στρατηλάτη ;) :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο στο μεταξι......
Καποιος ειχε χεσει μεσα στο δωματιο,στο καλαθακι με τα σκουπιδια και βρωμαγε ολο το μπουρδελο  :2funny:
Μολις το πηρε χαμπαρι η τσα2 αρχισε και εβριζε και εριχνε αποσμητικο χωρου, λεγοντας ατακες του τυπου: ''σπιτια δεν εχετε να χεσετε ρε πουστηδες;;;'' :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
:rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα είναι σκληρά και άγρια τα πράγματα στις πιάτσες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε πολύ ακραίες καταστάσεις γι'αυτό προετοιμάσου ψυχολογικά ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μετραω τα δευτερολεπτα....  :cum: :cum: :cum: :cum:  :tooth:
ειμαστε παρακμιακοι και τυποι γουσταρουμε να ζουμε στα ακρα με καλτιλα και ρομαντισμο στο αγριο πορνοκεντρο  :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μόλις ξερόχυσα μύστη μου :cum: :cum:

Παρασκεύη είμαι μέσα για πόρνιασμα μέχρι εσχάτων αλλά θέλω μετάβαση σε όλες τις άγριες πιάτσες Αθηνών-Πειραιώς :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Λοιπον.....Εγω προτεινω ρομαντικο πορνοκαφεδακι στο αμνεζια πρωτα για να καταστρωσουμε σχεδιο δρασης(και να παρκαρω και τη μπεμπα  :tooth:), και μετα ρομαντικη πεζοπορεια στο αγριο κεντρο  :cum: :cum:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δηλώνω παρών από τώρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom