chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.186
- Πόντοι
- 2.846
Ενδιάμεσα πιες και κάνα λατέ ή κανα μιακιατο ρε μαν, όχι μόνο νερό ρε εσύΠρωινό...
Νερό...
Καφές ελληνικός
Φραπέ σκέτος
Φυσικός χυμός ανάμεικτος...
Ενδιάμεσα πιες και κάνα λατέ ή κανα μιακιατο ρε μαν, όχι μόνο νερό ρε εσύΠρωινό...
Νερό...
Καφές ελληνικός
Φραπέ σκέτος
Στρώσε τον θα φας και εσύ αναφοραΉρεμα με τον Πανούλη μαν
Τον έχω υπό την προστασία μου![]()
ΠΆΝΤΑ!!!Πω ρε πούστη
Εμφιαλωμένο το νερό μαν ?![]()
Κάνει καλό στα νεφρά!!!Ενδιάμεσα πιες και κάνα λατέ ή κανα μιακιατο ρε μαν, όχι μόνο νερό ρε εσύ
Αποτοξινωτικη δίαιτα;Πρωινό...
Νερό...
Καφές ελληνικός
Φραπέ σκέτος
Το τζατζίκι που κολλάει? Τρείς μήνες φυλάκιση με αναστολή!Βραδινό..
Στιφαδο λαγο
Τζατζικι
Πατατες βραστες
Λαχανο καροτο
Μικρέ μου Nubic..Για σένα είναι προοδος, αλλά οι βραστές πατάτες με στιφάδο παραμένουν φάουλ.
Συνέχισε έτσι και θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις γεύμα χωρίς αναφορά.
Εγω σημερα θα δοκιμασω κεφιρΚαλησπέρα ναυάγια. Μπαγκέτα ολικής με προσουτο κρουντο, μοτσαρελα, ντομάτα, μανιταρι και ένα ποτήρι κεφιρ.
Μαν , στρώσε την Ελληνίδα να βάλει κάνα τσουκάλι στη φωτιά , σε έχει ξεσκίσει στα προκάτ να πούμεΚαλησπέρα ναυάγια. Μπαγκέτα ολικής με προσουτο κρουντο, μοτσαρελα, ντομάτα, μανιταρι και ένα ποτήρι κεφιρ.
Τυπε, αντε να μαγειρευει 2 φορες την εβδομάδα. Καλύτερα.Μαν , στρώσε την Ελληνίδα να βάλει κάνα τσουκάλι στη φωτιά , σε έχει ξεσκίσει στα προκάτ να πούμε![]()
Μη σε πειράξει τυπε το κεφιρΚαλησπέρα ναυάγια. Μπαγκέτα ολικής με προσουτο κρουντο, μοτσαρελα, ντομάτα, μανιταρι και ένα ποτήρι κεφιρ.
Καλό είναι μαν , πίνω και εγώ κεφίρ φράουλα μερικές φορέςΜη σε πειράξει τυπε το κεφιρ
Πω ρε πουστηΚαλό είναι μαν , πίνω και εγώ κεφίρ φράουλα μερικές φορές![]()
ηταν πιατο στο ΜαστερΣεφ 6