Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακομα μια:

Η Μilf Κατερινα απο το Αγιου Μελετιου 37, Σερβιων 26 στο Καλυμνου 48.

οι λογοι καθαρα οικονομικοι, οπως μου αποκαλυψε και η ιδια και εναρμονιζονται 100% με το psot του n.smirni  ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Φουσκωνε και ξεφουσκωνε ο μακης,εκτος φυσικης καταστασης,θα τον γυμνασω και αυτον :2funny: :2funny: :2funny:.

πρεπει να τον στειλουμε για προετοιμασια,να αποκτησει φυσικη κατασταση γιατι ο δρομος του πρωταθληματος ειναι μακρυς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρεπει να τον στειλουμε για προετοιμασια,να αποκτησει φυσικη κατασταση γιατι ο δρομος του πρωταθληματος ειναι μακρυς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα μπιλ!Ναι να τον στειλουμε για τζοκιν,διαιτα,κοψιμο τσιγαρων κλπ. :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: άστα να πάνε έχω  χάσει τελείως την φόρμα μου αφού όταν γύρισα σπίτι ήμουνα κομμάτια  :zombie:

Καλημερα μπιλ!Ναι να τον στειλουμε για τζοκιν,διαιτα,κοψιμο τσιγαρων κλπ. :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny: Παντως σοβαρα τωρα ειναι και γαμω τις γυμναστικες...Αμφιβαλλω αν θα μπορουσα να σας ακολουθησω σε hyper τσαρκα
Συνηθεια ειναι!!Δεν σου εβαλα και την αποσταση που παμε για φαγητο και γυριζουμε κανα 2 χιλιομετρα ακομα :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πρόεδρε η τσατσά εύα έχει σπάσει πολύ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν τη συμπάθησα. Εν πάσει περιπτώσει γούστα είναι αυτά.
Μαλλον δεν τα πηγαινης καλα με τις τσα  :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ιάσωνος 31 HOSTEL ,Η ρουμανα απο το Ιασωνος κατω αριστερα!
Εννοω το νουμερο 20,1,70,1,5 βυζι,αδυνατο σωμα,αλλα χαλαρο!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τσαρκα στο μεταξι το πρωι,με τον ακις30...
απο ομονοια μεχρι καραισκακη και σ ολο το μεταξι,ελαχιστοι αλλοδαποι...
χθες το πρωι,πλατεια βικτωριας δεν υπηρχε μαυρ(ιδερ)ος ουτε για δειγμα!εχει αρχισει να καθαριζει το κεντρο οπως φαινεται...

κολωνου 32 και λεωνιδου,η τσουπωτη βυζαρου με το στρογγυλο προσωπο που παιζει και δεληγιωργη 39 ,αν δεν κανω λαθος :think: 10
κολωνου 32 υπογειο,μια μελαχρινη γυφτοειδης καυλιαρα και γλυκουλα,10
κολωνου 32 οροφο,ανεβηκε ο ακης,η ντιανα απ οτι καταλαβα απ τη περιγραφη κι αλλη μια αδιαφορη για τον ακη...15
κολωνου 30 οροφο,δεν ανεβηκαμε,λογικα η ιωαννα,η οποια ειναι στα 10 πλεον
κολωνου 30 ισογειο,ενα μιλφακι μελαχρινο καυλιαρικο,με κοιταζε και γελαγε οσο μας ελεγε το προγραμμα :think: 10

κολωνου 27 δεξι,η αννα/ανιτα που πηρα προχθες κι εγραψα κριτικη,με γνωρισε αμεσως και μου πιασε την παρλα.ηταν ευγενικη χωρις να με πρηζει για να μπω.απ οτι εχω καταλαβει,θελει να χει σταθερους πελατες...
μου λεγε οτι περιμενει να γυρισει η αλλη κοπελα,για να γυρισει στην κανονικη βαρδια της,απογευματινη στο υπογειο
με ψιλοκαυλωσε,10
κολωνου 27 μεσαιο/υπογειο,η τσα2 με το κοντο μαλλι και τα γυαλια παρουσιασε ενα γυφτοειδες κοντο μπαζο και μας προετρεψε να μπουμε με τη θεικη ατακα "ειναι καλη!μην τη βλεπετε ετσι!" :2funny: φανταζομαι η κοπελα δεν καταλαβαινει ελληνικα...10
κολωνου 27 αριστερο,το κοντοκανο με τα ωραια βυζακια που παιζει και κολωνου και λεωνιδου.ενιοτε(οπως και σημερα) φοραει κοκαλινο γυαλι...10

κολωνου 11 δεξι,η ομορφη ξανθια και η τσουπωτη ομορφοκαυλιαρα μελαχρινη με τα βυζια και τις μεγαλες ρωγες,που παιζει και κολωνου 32 οροφο...(νομιζω ειναι η μισελ που εχει κριτικη ο μπιλυ7)...εκατσε με τον κωλο στο πουτσο μου και μου πε να της πιασω τα βυζια "πιασε κανα βυζι,τζαμπα ειναι".ωραια ηταν :tits::cum: 15
κολωνου 11 μεσαιο,μια μαλλον αδιαφορη αν και οχι ασχημη,απλα φαινοταν λιγη μετα τα μωρα του διπλανου,10
κολωνου 11 αριστερο,μια κοντοσβουρα καυλιαρα με βυζο

ιασωνος 1 δεξι(το αριστεορ κλειστο),η υποτασσικη ομορφουλα με λιγη περιφερεια που ειναι τα πρωινα...πρεπει να χε πιει καμια πορτοκαλαδα,γιατι ηταν καπως πιο ξυπνια σημερα

ιασωνος 20 δεξι,βαλερια,το ομορφο κομοδινακι
ιασωνος 20 μεσαιο,ο τσατσος με τα rapist glasses ειχε παλι την ομορφουλα νεαρη μελαχρινη,με τα ελαφρως φουσκωμενα χειλη,το εσωτερικο των οποιων μασουλαει στο σαλοναρισμα της...μπολικο βυζι και ωραιο κορμι,αλλα μυριζει ξεπετα,ο ακης ομως δεν αντεξε τελικα και μπηκε...φολα μεγαλη,περισσοτερα θα σας πει ο ιδιος ...
πρωτη φορα την ειδα πριν κανα δεκαημερο στο ιασωνος 20 το αριστερο,10
ιασωνος 20 αριστερο,η ξεδοντιαρα χοντρη πατσαβουρα που μουρμουριζει χαμογελαστη,κοβοντας βολτες στο σαλονι,10

ιασωνος 19 κατω,η μισοριξια γκαμπριελα απο φωκαιας 22,10
ιασωνος 19 πανω,η ομορφη γεματουλα ξανθια νικολετα

λεωνιδου 28 αριστερο,κλειστο
λεωνιδου 28 δεξι,ενα απροσμενα ωραιο μουνακι,πολυ λεπτεπιλεπτο και ευθραυστο :kissass:

ιασωνος 27α,η ερικα

ιασωνος 30 δεξι,η ομορφουλα λεπτουλα ξανθουλα,που παρουσιαζεται συνηθως γυμνουλα  :)μας τραγουδαγε ενα σκυλαδικο που επαιζε στο ραδιο εκεινη την ωρα μαζι με το χοντρο πουστροτσατσο
ιασωνος 30 αριστερο,η χαμογελαστη με το ωραιο νεανικο σωμα και δερμα(απ οτι εκτιμω),10

ιασωνος 31 χοστελ,η καυλιαρα με το καρε και την κωλαρα,10
ιασωνος 31 υπογειο,ξανθο ρωσομιλφ,εσταζε καυλα,μαλλον αυτη που αναφερει ο δυσκοληεγγραφη,10
ιασωνος 33,σονια,το μινιον γυφτακι,με τα ομορφα βυζακια και το κενο στα 2 μπροστινα πανω δοντια,10.ο ακης ειπε την εχει παρει αλλου και ηταν τυπικη

ιασωνος 37α,το ψηλο ομορφοπιπινο με πολυ κακο σαλοναρισμα,10
ιασωνος 37β,η μαυρομαλλα με το τριγωνικο σαγονι και το νευρωδες σωμα

μεγ.αλεξανδρου 28,το θωρηκτο βερονικα με τα κανονια της,βγηκε μπουκωμενη και σκουπιζε τα λαδια απ το στομα της
(πρεπει να περασω συντομα :bigdick:),10

περδικα δεξι,η ομορφη ανετα,ψηλη μαυρομαλλα με λευκο δερμα και τατου στο δεξι μπρατσο

ιασωνος 44 δεξι,η πιο αξιοπροσεκτη της τσαρκας για μενα...(μαλλον) ψηλη και τουμπανιασμενη,με βυζαρες,κωλαρες και τα σχετικα,καμποσα τατου,σουλουπι γενικα σαν της νατασσας μις πιγκυ και της μαριαννας απο φ80 και φ134(οχι τοσο μεγαλα βυζια ομως)...αλλα σωμα για πολλα γαμησια και βυζαρα φοβερη και ρωγα σουπερ,15 ευρω
ιασωνος 44 αριστερο,η κοντη ξανθια με το δυναμικο σαλοναρισμα λες και κανει πασαρελα

ιασωνος 46 πανω,μια χοντη ξανθια,γλυκια
ιασωνος 46 μεσαιο,στελλα η αγελαδα,15
ιασωνος 46 αριστερο,φραντζεσκα,15

ιασωνος 43,η μαυρομαλλα με το στεγνο σωμα και το ασχημο χαμογελο κακομοιριας

μεγ.αλεξ.22 αριστερο,μια απροσμενα ομορφη μελαχρινη βυζαρου,10
μεγ.αλεξ.22 δεξι,μια ξανθια με κοντο μαλλι,αδιαφορη,με βαρια φωνη,της ποναγε η μεση,10
μεγ.αλεξ.17,μια νταρντανα(οπως δηλωσε) μελαχρινη με μπουταρες και περιφερεια,νεαρη(επειδη συνηθως εχει θειτσες το σπιτι),σχετικα συμπαθητικη,10
μεγ.αλεξ.15,ευα απο διδυμου και περγαμου,ξανθια μιλφ χοντρουλα,φοβερο τσιμπουκι,10

τα μεγ.αλεξ. 15,κολωνου 48 και 53 ειναι αλυσιδα

κολωνου 53,αντριαννα,χοντρη με τεραστιες μπουταρες και μικρο στηθος,γλυκο ομορφο προσωπο,νεαρη,10
κολωνου 48,μια καυλιαρα γυφτοειδης,συμπαθητικη με τατου στη  μεση,10

κολωνου 47 κατω,η κοντουλα με την κοιλουμπα και τα βυζακια και ενα μιλφ τσοντα!ξανθια με κορμι φιδισιο...σαν την αλιονα απο διδυμου σουλουπι ,10
κολωνου 47 πανω,μια μαυρη συμπαθητικη και μια ασπρη (αντιπαθητικη :dancing:οχι νταξει,μετρια και αδιαφορη χοντρουλα)...η μαυρη ρωταγε ενα συναγωνιστη τι θα παρει "μαυρο ή ασπρο?"

κΩλοκυνθους 38 δεξι,μια γυφτισσα παιχνιδιαρα και το γυφτακι με το γραμμωμενο μικρο σωμα και τον περιεργο αφαλο,που παιζει λεωνιδου 28
κΩλοκυνθους 38 αριστερο,μια τσιγγανα,πολυ μαυριδερη και πολυ ομορφη(του ακη δεν του αρεσε)

κΩλοκυνθους 63(στο χαρτη το χει στη λαθος μερια του δρομου),μια τσιγγανοειδης που ειναι καιρο τωρα τα πρωινα εκει,1α απλο,15 φουλ

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

προεδρε τα σεβη μου :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τσαρκα στο μεταξι,με τον ακις30...
απο ομονοια μεχρι καραισκακη και σ ολο το μεταξι,ελαχιστοι αλλοδαποι...
χθες το πρωι,πλατεια βικτωριας δεν υπηρχε μαυρ(ιδερ)ος ουτε για δειγμα!εχει αρχισει να καθαριζει το κεντρο οπως φαινεται...

κολωνου 11 δεξι,η ομορφη ξανθια και η τσουπωτη ομορφοκαυλιαρα μελαχρινη με τα βυζια και τις μεγαλες ρωγες,που παιζει και κολωνου 32 οροφο...(νομιζω ειναι η μισελ που εχει κριτικη ο μπιλυ7)...εκατσε με τον κωλο στο πουτσο μου και μου πε να της πιασω τα βυζια "πιασε κανα βυζι,τζαμπα ειναι".ωραια ηταν :tits::cum: 15

lust βλέπω καλά πέρασες πήρες και δουλειά για το σπίτι  :cum: :cum:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαλλον δεν τα πηγαινης καλα με τις τσα  :2funny: :2funny: :2funny:.
E...με άλλες καλά...με άλλες άσχημα.

Τη συγκεκριμένη δεν τη πάω γιατί:
α) Είναι επίμονη
β) Σου μιλάει λες και είσαι ηλίθιος...λες και πρώτη φορά μπαίνεις σε μπουρδέλο (σε μένα τουλάχιστον)
γ) Προσπαθεί να σε πείσει με γενικότερο στυλ μικροπωλητή ότι η κοπέλα της είναι η καλύτερη (άσχετα αν όντως είναι)
δ) Γίνεται ειρωνική όταν φεύγεις (ξανά σε μένα τουλάχιστον)
ε) Με είχε πείσει, παρόλες τις αμφιβολίες μου, πριν μήνες να πάρω την Λάουρα/Μπάρμπαρα/Νικόλ και η οποία απεδείχθη άχρηστη και κακότροπη στο δωμάτιο. (ίσως να είμαι ηλίθιος με βάση το (β))

Νομίζω είναι αρκετοί λόγοι για να μη τη συμπαθώ. Καλά την έλεγε ο Τζόκερ τσατσομούμια

Επισκέπτης
μια βοηθεια χυστες

οτι εχω εθιστεί στις πουτανες το εχω καταλαβει καιρο. χαλαω πανω απο 700 ευρω το μηνα σε πουτανες του 10-15-20ρικου. καθε μερα (σχεδον) ριχνω τουλαχιστον 1 στα μπουρδελα τις περισσοτερες φορες 2 και 3 γαμισια

τελευταια ομως εχω προβλημα γιατι μου ερχεται αυθόρμητα να κανω ΕΡΩΤΑ στις πουτανες και οχι να τις ΓΑΜΑΩ. αυτο ειναι κατι που με τρομαζει... εχει κανεις τα ιδια συμπτώματά?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μια βοηθεια χυστες

οτι εχω εθιστεί στις πουτανες το εχω καταλαβει καιρο. χαλαω πανω απο 700 ευρω το μηνα σε πουτανες του 10-15-20ρικου. καθε μερα (σχεδον) ριχνω τουλαχιστον 1 στα μπουρδελα τις περισσοτερες φορες 2 και 3 γαμισια

τελευταια ομως εχω προβλημα γιατι μου ερχεται αυθόρμητα να κανω ΕΡΩΤΑ στις πουτανες και οχι να τις ΓΑΜΑΩ. αυτο ειναι κατι που με τρομαζει... εχει κανεις τα ιδια συμπτώματά?
οταν λες τελευταια,ποσο καιρο εννοεις?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
Ακομα μια:

Η Μilf Κατερινα απο το Αγιου Μελετιου 37, Σερβιων 26 στο Καλυμνου 48.

οι λογοι καθαρα οικονομικοι, οπως μου αποκαλυψε και η ιδια και εναρμονιζονται 100% με το psot του n.smirni  ;)
post  ;)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Η γυμναστικη σας ειναι 10 χιλιομετρα τη μερα μπουρδελοτσαρκα + ανεβα κατεβα σκαλες + πιθανη καταθεση??  :2funny: :2funny:

.....ειδικα αμα ειναι και καλοκαιρι να δεις,που στας απο τον ιδρωτα κι οταν ερθει η ωρα να καταθεσεις,αφου τα εχεις γυρισει ολα,δεν εχεις δυναμεις πλεον.Οποτε οταν πας σπιτι μετα πεφτεις νεκρος στο κρεβατι,μιλαει η 20ετης μπουρδελοεμπειρια μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom