Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φουσκωνε και ξεφουσκωνε ο μακης,εκτος φυσικης καταστασης,θα τον γυμνασω και αυτον :2funny: :2funny: :2funny:.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αστα να πάνε με έφαγαν τα τσιγάρα και η αποχή από τις ηδονές της σάρκας :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρόεδρε το μωρό με καύλωσε τρελά με τα ανοιγματά της και ειδικά όταν έβαλε το πόδι στον τοίχο για να μην φύγουμε :cum: :cum: :cum: εκεί που φοβήθηκα είναι ότι θα με πάρει αιχμάλωτο της όταν την κάνατε και έμεινα μόνος απεναντί της όπου αναγκάστηκα να χουφτώσω τις ποδάρες :lheel: της ώστε να την παραμερίσω για να περάσω :o

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλά ξηγήθηκες πρόεδρε στο άτακτο πορνίδιο.

η τσατσά Εύα καυλάντίζε με τον πρόεδρα ενώ ήδη είχε ξεκινήσει να με πιάνει πονοκέφαλος από την ακατάπαυστη πολυλογία της στο σαλόνι :headbang: :headbang: :helpplea:

το ξανθό μωρό που παρουσιάστηκε σκέτη καύλα με το συνολάκι που φορούσε και γυαλάκια της όπου μου μπήκαν σκέψεις να χύσω σε αυτά :cum: :grin:
Ναι η τζουλια ειναι κοντοπουτανο με πορνοδες βλεμα  :grin:.
Ναι μωρε η σκυλοφατσα μας βαφτηκε και χαλκοκκοκινη,τι σκατα χρωμα ηταν αυτο,για να μην φαινετε οτι ειναι χωριατοπουλα  :2funny:.
Η Ευα ολα τα λεφτα  :knockinb: μακη  :2funny:.
Αν μεσα τις το προτινη καποιος μπορη,αφου εχη τελειωτικο στο στηθος  :2funny:.Αλλα η σκηνοθεσια πιστευω οτι ανηκη στην Ευα.Εχη κανη σταρ αρκετες κορασιδες  :grin: :grin: :grin:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Λειπουν τα ποτα και τα ξενυχτια  :2funny: :2funny: :2funny:.

αυτά τα 2 δεν τα συμπεριέλαβα :grin:

Ναι η τζουλια ειναι κοντοπουτανο με πορνοδες βλεμα  :grin:.
Ναι μωρε η σκυλοφατσα μας βαφτηκε και χαλκοκκοκινη,τι σκατα χρωμα ηταν αυτο,για να μην φαινετε οτι ειναι χωριατοπουλα  :2funny:.
Η Ευα ολα τα λεφτα  :knockinb: μακη  :2funny:.
Αν μεσα τις το προτινη καποιος μπορη,αφου εχη τελειωτικο στο στηθος  :2funny:.Αλλα η σκηνοθεσια πιστευω οτι ανηκη στην Ευα.Εχη κανη σταρ αρκετες κορασιδες  :grin: :grin: :grin:.

καλά η Τζούλια από τα αξιόλογα τεμάχια που είδαμε εχθές έπρεπε να περάσει από test drive :knockinb:

καλά η Εύα πρόεδρε είναι κουραστική και με τον Billy7 που είχαμε περάσει τις ίδιες πίπες έλεγε για την κοπέλα.... :jerking:

πάντως το μωρό φωτιά και λάυρα αλλά με τις τόσο καλές κουβέντες που άκουσα από την Εύα θα το σκεφτόμουν αν θα την δοκίμαζα :think:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτά τα 2 δεν τα συμπεριέλαβα :grin:

καλά η Τζούλια από τα αξιόλογα τεμάχια που είδαμε εχθές έπρεπε να περάσει από test drive :knockinb:

καλά η Εύα πρόεδρε είναι κουραστική και με τον Billy7 που είχαμε περάσει τις ίδιες πίπες έλεγε για την κοπέλα.... :jerking:

πάντως το μωρό φωτιά και λάυρα αλλά με τις τόσο καλές κουβέντες που άκουσα από την Εύα θα το σκεφτόμουν αν θα την δοκίμαζα :think:
Κοιτα οτι μου εχη πη η Ευα τα τελευταια 6 χρονια βγηκαν σωστα,δεν ειχα κανενα παραπονο,καλα κανη και λεη πιπες,και γελαμε,γιατι κατι αλλες μλκ.μας βγαζουν εξω με την δικαιολογια οτι παμε καθε μερα και δεν μπαινουμε μεσα.!Αν γουσταρω την κοπελλα θα περασω,σαν να πας σε μαγαζι να ψωνισης και να σου πη η υπαλληλος μην μπης μεσα γιατι μονο κοιτας,μαυρο στις σαυρες :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κοιτα οτι μου εχη πη η Ευα τα τελευταια 6 χρονια βγηκαν σωστα,δεν ειχα κανενα παραπονο,καλα κανη και λεη πιπες,και γελαμε,γιατι κατι αλλες μλκ.μας βγαζουν εξω με την δικαιολογια οτι παμε καθε μερα και δεν μπαινουμε μεσα.!Αν γουσταρω την κοπελλα θα περασω,σαν να πας σε μαγαζι να ψωνισης και να σου πη η υπαλληλος μην μπης μεσα γιατι μονο κοιτας,μαυρο στις σαυρες :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είσαι λάθος σε αυτό που έγραψες απλά δεν μου αρέσει αυτή η ακατάπαυστη φλυαρία της.....

μπορεί να πεί 2 κουβέντες οι οποίες θα περιέχουν όλα αυτά που ακούσαμε και με έπιασε πονοκέφαλος :(

καλά για τους μαλάκες που μας την είπαν εννοείται μαύρο δαγκωτό :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Η Τζούλια ή Άννα, ή Τζουλιάννα, (έχει διάφορα ονόματα κατά καιρούς), η ξανθούλα Ρωσίδα του Φ71Β, με το τατουάζ πίσω στη μέση, που δουλεύει απογεύματα, είναι πολύ καλή περίπτωση.Είναι εγγύηση θα 'λεγα! Δοκιμασμένη σe test drives πολλών συναγωνιστών έχει πάρει πολλά αστέρια.Επίσης έχουν φέρει και μια καινούρια πολύ όμορφη μελαχρινή κοπέλα, στα ίδια κυβικά, αλλά δεν ξέρω από επιδόσεις τί λέει.Πάντως η Αννούλα άνετα δούλευε και σε στούντιο.Απορώ πώς δεν έχει μεταγραφεί.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν είσαι λάθος σε αυτό που έγραψες απλά δεν μου αρέσει αυτή η ακατάπαυστη φλυαρία της.....

μπορεί να πεί 2 κουβέντες οι οποίες θα περιέχουν όλα αυτά που ακούσαμε και με έπιασε πονοκέφαλος :(

καλά για τους μαλάκες που μας την είπαν εννοείται μαύρο δαγκωτό :grin:
Τσαρκα και ρομαντισμος μακη  :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η Τζούλια ή Άννα, ή Τζουλιάννα, (έχει διάφορα ονόματα κατά καιρούς), η ξανθούλα Ρωσίδα του Φ71Β, με το τατουάζ πίσω στη μέση, που δουλεύει απογεύματα, είναι πολύ καλή περίπτωση.Είναι εγγύηση θα 'λεγα! Δοκιμασμένη σe test drives πολλών συναγωνιστών έχει πάρει πολλά αστέρια.Επίσης έχουν φέρει και μια καινούρια πολύ όμορφη μελαχρινή κοπέλα, στα ίδια κυβικά, αλλά δεν ξέρω από επιδόσεις τί λέει.Πάντως η Αννούλα άνετα δούλευε και σε στούντιο.Απορώ πώς δεν έχει μεταγραφεί.
Μπιανκα νομιζω λεγετε!!η μελαχρινη ετσι την παρουσιασε η ευα μια φορα που την ειδα οταν ελειπε η αννα!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μπιάνκα λοιπόν ε? Είναι αναλόγων επιδόσεων με την Αννούλα? Γιατί εξωτερικά τουλάχιστον είναι πολύ όμορφη. Μέσα δεν ξέρω...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχει δοκιμασει την τυχη της στην αλυσιδα κασσανδρας σαν Ιλονα.

Πρωινη βαρδια στο Κασσανδρας 6 και βραδυ στο Φυλης 71

Διαλαξε το Φυλης 71, οι λογοι δικοι της.........

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εχει δοκιμασει την τυχη της στην αλυσιδα κασσανδρας σαν Ιλονα.

Πρωινη βαρδια στο Κασσανδρας 6 και βραδυ στο Φυλης 71

Διαλαξε το Φυλης 71, οι λογοι δικοι της.........
Αρκετες ειναι αυτες που δοκιμασαν την τυχη τους στα στουντιο και τελικα ξαναεπεστρεψαν!!Τα σεβη μου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom