You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 447K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ξερωχινω απο ρομαντισμοΗ πηγη φωτος στο Ιασωνος 20Γ
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ωραιο πραγμα να χινης ξημερωματα. .Γλυκοχαρασει στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22Β
Ξερωχινω απο ρομαντισμο
Ειμαστε ρομαντικοι χυστες!
Ωραιο πραγμα να χινης ξημερωματα. .
Φετιχ ειναι! Στη ζωνη του λυκοφωτος!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Πσσσσσσσσ,οοοοοοοοοο!! .Ειμαστε ρομαντικοι χυστες!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Προσεχε μην γινης λυκανθρωπος.Φετιχ ειναι! Στη ζωνη του λυκοφωτος!
Προσεχε μην γινης λυκανθρωπος.
Vampire Προεδρε!
Θα πινω αιμα απο μπουρδελιαρηδες και τσατσαδες!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Η ντορα δουλευε πιθανως μονη,κθως αυτοπαρουσιαστηκε,και δεν ανοιξε καγκελοπορτα,απλα ρωτησε αν θα περαση κανης!μαγνησιας 11,ντορα η μουναρα μιλφ
μαγνησιας 1,ντιανα το τζιλφ
Στην Ντιανα παντως περιμεναν θαμωνες,εξηρθε απο το δωματιο κρατωντας αλοιφη και μωρομαντηλα!Θα πρεπη να ειναι στενη .
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Γυρισαμε ολη την Φυλης με τον Μακη σημερα,επιστροφη του ασωτου υιου!!
Αυτο πρεπει να γραφτει στα πρακτικα
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Κοιτουσα το χιλιοχυμενο κρεβατι που εκρυβε τοσες αναμνησεις πανω του
και στο καπακι κοιτουσα εξω απο το παραθυρο ενα απο τα πιο γλυκα ξημερωματα
Ωραιος ο speed
......χιλιοχυμενο.......
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Το χυσες και εσυ μπιλ?Ωραιος ο speed
......χιλιοχυμενο.......
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Φουσκωνε και ξεφουσκωνε ο μακης,εκτος φυσικης καταστασης,θα τον γυμνασω και αυτον .Αυτο πρεπει να γραφτει στα πρακτικα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Στο σπιτι του Δρακουλα να παμε .Vampire Προεδρε!
Θα πινω αιμα απο μπουρδελιαρηδες και τσατσαδες!
που σαι ρε χυστη Μακη;;;;;;;;ζεις;;;;;
αρχηγέ τα διάβασες ελπίζω με ξεπάτωσαν στην τσάρκα ο lust και ο πρόεδρας....!!!!!!!
είχα καιρό να βρεθώ αντιμέτωπος με τον στίβο μάχης στην Φυλή όπου κάποια στιγμή τα χρειάστηκα λόγω κόπωσης και υπερβολικής ζέστης στα σπιτάκια
γραφω με εξουσιοδοτηση απ τον προεδρο
ωραίος ο lust
Η τσα ειχε παη να αγοραση καποτες και η νατασσα περιμενε μεσα,μολις ηρθε η τσα,πηγε να τις δωση της καποτες και επεσαν κατω,γουρι γουρι αναφωνησαμε ολοι μαζι .
φοβερό σκηνικό με την τσατσά να της πέφτουν οι καπότες και επιτόπου να ακούγεται η ατάκα γούρι γουρί και μας απαντάει μακάρι!!!!!
Μαρια το κοντοπουτανο το ευσωμο με βυζαρες!!Η νικολ η Μπαρπαρα φοραγε δυχτιωτο μαυρο κρατοντας και τονιζωντας τα στητα βυζια της και η Λαουρα με αλλη καυλωτικη εμφανιση γυριζαν γυρω γυρω απο το στυλο,κουνωντας τα καυλωτικα κωλαρακια τους!!Ηθελε η Βικυ η ναζιαρα να με παρη στα ορθια,και μου ειπε σου δινω και κωλο για να με δελεαση,γυρνωντας μου τον τουρλωσε και εγω τον εχουφτωσα,μιλφ ηταν σπιντ και σφικτος! .Στην αρχη επιασε τον λαστ αιχμαλωτο,επειτα ηρθε και μπηκε στην εξοδο κλεινοντας και σηκωνοντας το ενα ποδι στον τοιχο,εκει μου ελεγε εσυ που πας και με κοιταζε με την καυλε τσακιρικη ματια της,χουφτωσα το μπουτι της για να το κατεβασω,ηταν σφιχτο,δυνατο το πορνιδιο,τις ειπα καυλα απο που εισαι,και μου ειπε ελληνορουμανα,κατα λαθος το χερι μου πηγε στην μικρη περιοχη της,με κοιταξε πιο καυλε και μου λεη καλα θα περασουμε που θα πας,συναγωνιστες μπαινοντας στην εισοδο,το βαζαν στα ποδια,μη ξεροντας τι συμβαινη και εγω να φωναζω περαστε μεσα δεν θα χασετε.
Να γινετε χαμος απο γελια,μετα πηγε προς τον Μακη,οπου τον αγκαλιασε απο πισω,ξανα μπηκαν αλλοι συναγωνιστες και κοιταζαν με γουρλωμενα ματια,περαστε μεσα ελεγα μονο 20 τα παντα ολα!!
Η τσα κοιταζε αμηχανα ολοι την φαση και η τζουλια ειχε πεθανη στα γελια και στα χουφτωματα!!
πρόεδρε το μωρό με καύλωσε τρελά με τα ανοιγματά της και ειδικά όταν έβαλε το πόδι στον τοίχο για να μην φύγουμε εκεί που φοβήθηκα είναι ότι θα με πάρει αιχμάλωτο της όταν την κάνατε και έμεινα μόνος απεναντί της όπου αναγκάστηκα να χουφτώσω τις ποδάρες της ώστε να την παραμερίσω για να περάσω :o
καλά ξηγήθηκες πρόεδρε στο άτακτο πορνίδιο.Μας εκραξε ασχημα μιας και της διακοψαμε την συζητηση στο ιδιαιτερο και μας λεη,αντε πηγαινται βολτα,αφου δεν μπορηται να γαμησετε απο τωρα μετα τι θα κανετε/Θα παμε για ψαρεμα της ειπα,ανεβαζοντας της την πιεση.
Η ευα παντα καυλαντιζη μαζι μου,της την ειχα παση να την παρω πολλες φορες,και το θυμαται,την εχω ρωτηση για το τατου που εχη στο αριστερο βυζι,αλλα δεν μου εχη απαντηση.Αρχιζοντας μου λεη ενω ειχε πληθος,η πουτανα πρεπη να το ζη το γαμηση,εδω αυτο γινετε,δεν κανουμε πιπα και κοιταμε το ταβανι,αλλα το κανουμε τουμπανο και καθομασται πανω κατω,δεξια αριστερα στην καρεκλα,ορθια,πσσσσ της ελεγα εγω,ναι εδω δεν ειναι πηγαδια η κοπελλα το ζη,μια εβδιομαδα εληψε και το κλεισα το μαγαζι,ειχα μια αλλη ρωσιδα και εδωσα 20 εικοσαρικα πισω .Να εννοουσε την ιρενε?η ελεγε παραμυθια.
η τσατσά Εύα καυλάντίζε με τον πρόεδρα ενώ ήδη είχε ξεκινήσει να με πιάνει πονοκέφαλος από την ακατάπαυστη πολυλογία της στο σαλόνι
το ξανθό μωρό που παρουσιάστηκε σκέτη καύλα με το συνολάκι που φορούσε και γυαλάκια της όπου μου μπήκαν σκέψεις να χύσω σε αυτά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις