Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
Αυτη δουλευε πριν ενα μηνα,παλι στο ιδιο οικημα,και την λεγαν.Νικολ!!Ο δροσερος τσατσος ειναι μεγαλη πουτανα,στην προσπαθεια του να σε πειση να μπης μεσα,σου λεη οτι του κατεβη!!
έχει πάνω απο έξι μήνες που δουλεύει εκεί....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι ήταν ιρανικό ή πάκικο?
έχουν ανέβει οι κριτικές....
Τα τεμαχια ομως που μας καμακωναν ειχαν αλλη αποψη :2funny:...Ο πιστιλιστης γνωριζη που ειναι επι των δημοσιων σχεσεων!! :grin: :grin: :grin:.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
Τα τεμαχια ομως που μας καμακωναν ειχαν αλλη αποψη :2funny:...Ο πιστιλιστης γνωριζη που ειναι επι των δημοσιων σχεσεων!! :grin: :grin: :grin:.
καλά τα λές....δεν μας λές για την σουρωμένη 47χρονη ρωσίδα που σου  την έπεφτε και σου χάιδεψε και την κοιλίτσα. :smitten: :smitten:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλά τα λές....δεν μας λές για την σουρωμένη 47χρονη ρωσίδα που σου  την έπεφτε και σου χάιδεψε και την κοιλίτσα. :smitten: :smitten:
Τον αγαπαν το προεδρο οι ρωσσιδες :grin:.Ο μιλφοκυνηγος μου ελεγε να την παω και σπιτι της,ειχε τρελαθη,ηθελε να την  :knockinb:,αλλα τον ειπε μικρο :2funny: :2funny: :2funny:.Το μνμ.το ειδες?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτη δουλευε πριν ενα μηνα,παλι στο ιδιο οικημα,και την λεγαν.Νικολ!!Ο δροσερος τσατσος ειναι μεγαλη πουτανα,στην προσπαθεια του να σε πειση να μπης μεσα,σου λεη οτι του κατεβη!!
Και εγω την εχω ακουση ετσι,την καυλα!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

πρόεδρε τι διαβάζω......χαχαχαχαχα έχεις γίνει φίρμα :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
με gps σε βρίσκουν πρόεδρε??????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ντε,απλα εκεινη την ωρα πανω κατω στην περιοχη σχολανε απο τις δουλειες και λογω καλου και φθηνου φαγητου μαζευονται εκει,απο πολλες εθνικοτητες!! :grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ελα ντε,απλα εκεινη την ωρα πανω κατω στην περιοχη σχολανε απο τις δουλειες και λογω καλου και φθηνου φαγητου μαζευονται εκει,απο πολλες εθνικοτητες!! :grin: :grin: :grin:

λιοσίων πρόεδρε?????2-3 φορές έχω περάσει από αυτό τον δρόμο της λαγνείας και της ακολασίας :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
@ KD ωραίος...
Το μυλλέρου 33 λειτουργεί όπως λειτουργούσε και πριν 20 χρόνια...με σταθερές κοπέλες...ελληνίδες {μιλφ, τζιλφ, τρανσ, τραβεστί (παλιότερα)}...συγκεκριμένη πελατεία και 2 βάρδιες (καλά γι'αυτό δεν παίρνω και όρκο).
Στην πρωινή συνήθως είναι μία ψιλή λεπτή τρανσ και στην απογευματινή μία ξανθιά βυζαρού τζιλφ πλέον, πηδηγμένη από εμένα κάπου προς τα τέλη του 20ου αιώνα στο κατεστραμμένο μυλλέρου 23 (το δίδυμό του)

(Κωλοκυνθούς 65, Ώρα: 06:27πμ...μετά από σεξ με την Ιρίνα στο ιασ 44)

Ψιλικατζίδικο είχε εδώ...δεν μπορώ να θυμηθώ... :think:
:rockon: :rockon: :rockon:.Τι σημασια εχη ποια τι ηταν!!Αυτο ειναι ρομαντισμος,αναπωληση των παλεων στιγμων!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γραφω με εξουσιοδοτηση απ τον προεδρο :sunglasses:

αλκιβιαδου 16 δεξι,κατερινα σερβα,τι γυναικαρα θεε μου...
              μεσαιο,αλινα στα ασπρα και ανιτα στα κοκκινα,σα να παχυνε η ανιτα
              αριστερο,κατερινα κρητικια

διδυμου 20,η τσα2 ειπε για "κανουργιο κοριτσακι",με ονομα βαλερια και την εκανα μ ελαφρα επειδη αν ηταν η βαλερια απο αλκαμενους δεν ηθελα να με δει
διδυμου 18 αριστερο,αλιονα η τσοντα
διδυμου 18 δεξι,ειρηνη,μελαχρινη πιτσιρικα
διδυμου 16 αριστερο,λιλιαν η ξανθια νταρντανα με το μεγαλο στομα,που τραβελοφερνει

φωκαιας 27 πανω,η ναταλι απο αλκιβιαδου(οχι αυτη με τα μαγουλα,η αλλη)
          κατω,η βικτωρια

φωκαιας 25 δεξι,μονικα νιαου
          αριστερο,αν δεν κανω λαθος μαρια :think:

φωκαιας 19,η αννα με βρακι και σουτιεν!
φωκαιας 17β,η τανια

φωκαιας 22 αριστερο,μια αδιαφορη
          δεξι,η αννα η καυλιαρα με τις βυζαρες

(το ποσο βυζι ειδαμε σημερα δε λεγεται :bigdick: :headbang:)

φυλης 66δκαυλα τσα2 φραουλιτσα καραμελιτσα παρουσιασε ενα ξανθο ρουμανακι,ψιλοαδιαφορο,με φουλ
φυλης 66α,νικολετα και ντενιζα

μετα συναντηθηκα με τον προεδρο και τον μακις1985 και συνεχισαμε την τσαρκα...

φυλης 74,η νατασσα ητανσ το δωματιο
φυλης 59 κατω,χριστινα απο φ134,ξανθια μιλφαρα,αλογο
        πανω,κλειστο
φυλης 61,κλαουντια και μαρια,2 γυφτακια,η κλαουντια σεξυ ,η μαρια οχι και τοσο σεξυ...

φυλης 80,αννα-μαρια

φυλης 65α,αννα,συμπαθητικη εμφανιση
φυλης 65β,το καυλοκοντοπουτανο ελενα απο φωκαιας 27 με τα κανονια της...(πρεπει να τη γαμησω επειγοντως :bigdick:)

Φυλής 67,η νατασσα,αλλο τουμπανο με βυζαρες :tits:
φυλης 69 πανω,χριστινακι με το καινουργιο βελτιωμενο βυζι
φυλης 69 κατω,η λαουρα
φυλης 71 πανω,καυλοσαντρα
φυλης 71 κατω,αννα ,ξανθια πλεον,με κοκκαλινο γυαλι,γραβατα και χαρακα στο χερι και η ευα να καυλαντιζει τον προεδρο και να μας εχει ζαλισει τ @@

φυλης 71 υπογειο,μακη συμπληρωσε,δε θυμαμαι!
φυλης 92 αριστερο,κλειστο
        δεξι,μπαρμπαρα(πρωην λαουρα και νικολ)το κοντοπιπινο και η αλλη η ψηλη που παιζουν τνουετο

μονης προδρομου πανω κλειστο,κατω η χοντρουλα ναζιαρα

φυλης 86β,η λαουρα η ξανθια απ το 86α
φυλης 86α,μικαελα,το μοντελο
φυλης 84β,κατερινα και αλεξανδρα απο φ59
φυλης 84α,τζουλια,ελληνορουμανα κοντοσβουρα,καυλιαρικο προσωπο και πολυ βυζομπαλο,μας εκανε σοου στο σαλονι :2on1:

φυλης 109 αριστερο,ξανθια με προσωπο σαν ολλανδεζας,αδυνατη,με τατου στην αριστερη πελευρα της μεσης της...την εχω ξαναπετυχει εκει,φοραει και αλυσιδα στη μεση καμια φορα...
        δεξι,κλειστο

φυλης 134 δεξι,αλινα,μελαχρινη με φοβεροτρομερη κωλαρα και πισω κινηση
          μεσαιο/υπογειο,ενα πολυ ομορφο πιπινι μελαχρινο με πιρσιν στο ανω χειλος,νομιζω επαιζε και φ92
          αριστερο,ξανθια με βυζαρες :tits: και γαλαζιο τατου στη δεξια ωμοπλατη...ειχε περασει και απο φωκαιας και φ74 πριν κανα τριμηνο,με μαυρα μαλλια τοτε!

μαγνησιας 11,ντορα η μουναρα μιλφ
μαγνησιας 1,ντιανα το τζιλφ

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερινη απογευματινη συναντηση με lustforlife και maki 1985!!Συναντηση γυρω στις 18,30,λογω οτι αρχιζε ο ουρανος να εχη ψιλοακρατια,μπηκαμε σε καφε για να βγαλουμε το σχεδιο μαχης!!
Ξεκινησαμε απο φυλης,φωκαιας και δυδιμου!!
Βροχη συνεχεια εδινε, μια ρωτα ρομαντισμου,ανταλλαγες σχολιων και ονοματων κορασιδων,φανηκαν χρησιμες!!
Την ενημερωση σημερα θα την κανη ο lustforlife,γιναν αρκετες ξεκαρδιστικες φασης,με το κοντοπουτανο την Τζουλια στο Φ.84 κατω,καθως και με την Ευα τσα,στην παρουσιαση της Αννας-τζουλιαννας!!Η αννουλα σημερα φοραγε ζαρτιρα με καρο σκοτσεζικο φουστανακι και γιαλι καθηγητριας,δεν ξερω αν τα φοραη και την χινης και στην μαπα,λογω του τελειωτικου που εχη στο στηθος :grin: :grin: :grin:.Αυτα και αλλα πολλα θα ακολουθησουν μετα την ενημερωση!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γραφω με εξουσιοδοτηση απ τον προεδρο :sunglasses:

μετα συναντηθηκα με τον προεδρο και τον μακις1985 και συνεχισαμε την τσαρκα...

φυλης 59 κατω,χριστινα απο φ134,ξανθια μιλφαρα,αλογο

με φαρδειες λεκανες και καπουλωτο κωλο!!
φυλης 65β,το καυλοκοντοπουτανο ελενα απο φωκαιας 27 με τα κανονια της...(πρεπει να τη γαμησω επειγοντως :bigdick:)
Φοραγε κατι σαν νυχτικο αφηνωντας μεγαλο μερος απο τις βυζαρες να διαγραφη ελευθερο,κανωντας τον λουστ αλογο :grin:,επισης το μαλλι μαυρο αλλα με αλλο λουλ!!
Φυλής 67,η νατασσα,αλλο τουμπανο με βυζαρες :tits:
Η τσα ειχε παη να αγοραση καποτες :2funny:και η νατασσα περιμενε μεσα,μολις ηρθε η τσα,πηγε να τις δωση της καποτες και επεσαν κατω,γουρι γουρι αναφωνησαμε ολοι μαζι :2funny:.
φυλης 71 υπογειο,μακη συμπληρωσε,δε θυμαμαι!
Μαρια το κοντοπουτανο το ευσωμο με βυζαρες!!
        δεξι,μπαρμπαρα(πρωην λαουρα και νικολ)το κοντοπιπινο και η αλλη η ψηλη που παιζουν τνουετο
Η νικολ η Μπαρπαρα φοραγε δυχτιωτο μαυρο κρατοντας και τονιζωντας τα στητα βυζια της και η Λαουρα με αλλη καυλωτικη εμφανιση γυριζαν γυρω γυρω απο το στυλο,κουνωντας τα καυλωτικα κωλαρακια τους!!
μονης προδρομου πανω κλειστο,κατω η χοντρουλα ναζιαρα
Ηθελε η Βικυ η ναζιαρα να με παρη στα ορθια,και μου ειπε σου δινω και κωλο για να με δελεαση,γυρνωντας μου τον τουρλωσε και εγω τον εχουφτωσα,μιλφ ηταν σπιντ και σφικτος! :grin:.
φυλης 84α,τζουλια,ελληνορουμανα κοντοσβουρα,καυλιαρικο προσωπο και πολυ βυζομπαλο,μας εκανε σοου στο σαλονι :2on1:
Στην αρχη επιασε τον λαστ αιχμαλωτο,επειτα ηρθε και μπηκε στην εξοδο κλεινοντας και σηκωνοντας το ενα ποδι στον τοιχο,εκει μου ελεγε εσυ που πας και με κοιταζε με την καυλε τσακιρικη ματια της,χουφτωσα το μπουτι της για να το κατεβασω,ηταν σφιχτο,δυνατο το πορνιδιο,τις ειπα καυλα απο που εισαι,και μου ειπε ελληνορουμανα,κατα λαθος το χερι μου πηγε στην μικρη περιοχη της,με κοιταξε πιο καυλε και μου λεη καλα θα περασουμε που θα πας,συναγωνιστες μπαινοντας στην εισοδο,το βαζαν στα ποδια,μη ξεροντας τι συμβαινη και εγω να φωναζω περαστε μεσα δεν θα χασετε.
Να γινετε χαμος απο γελια,μετα πηγε προς τον Μακη,οπου τον αγκαλιασε απο πισω,ξανα μπηκαν αλλοι συναγωνιστες και κοιταζαν με γουρλωμενα ματια,περαστε μεσα ελεγα μονο 20 τα παντα ολα!!
Η τσα κοιταζε αμηχανα ολοι την φαση και η τζουλια ειχε πεθανη στα γελια και στα χουφτωματα!!
φυλης 109 αριστερο,ξανθια με προσωπο σαν ολλανδεζας,αδυνατη,με τατου στην αριστερη πελευρα της μεσης της...την εχω ξαναπετυχει εκει,φοραει και αλυσιδα στη μεση καμια φορα...
Μας εκραξε ασχημα μιας και της διακοψαμε την συζητηση στο ιδιαιτερο και μας λεη,αντε πηγαινται βολτα,αφου δεν μπορηται να γαμησετε απο τωρα μετα τι θα κανετε/Θα παμε για ψαρεμα της ειπα,ανεβαζοντας της την πιεση. :2funny:
φυλης 71 κατω,αννα ,ξανθια πλεον,με κοκκαλινο γυαλι,γραβατα και χαρακα στο χερι και η ευα να καυλαντιζει τον προεδρο και να μας εχει ζαλισει τ @@
Η ευα παντα καυλαντιζη μαζι μου,της την ειχα παση να την παρω πολλες φορες,και το θυμαται,την εχω ρωτηση για το τατου που εχη στο αριστερο βυζι,αλλα δεν μου εχη απαντηση.Αρχιζοντας μου λεη ενω ειχε πληθος,η πουτανα πρεπη να το ζη το γαμηση,εδω αυτο γινετε,δεν κανουμε πιπα και κοιταμε το ταβανι,αλλα το κανουμε τουμπανο και καθομασται πανω κατω,δεξια αριστερα στην καρεκλα,ορθια,πσσσσ της ελεγα εγω,ναι εδω δεν ειναι πηγαδια η κοπελλα το ζη,μια εβδιομαδα εληψε και το κλεισα το μαγαζι,ειχα μια αλλη ρωσιδα και εδωσα 20 εικοσαρικα πισω :think:.Να εννοουσε την ιρενε?η ελεγε παραμυθια.Τελως παντων αυτα ειναι τα γεγονοτα,η εκκαθαριση σκουπα συνεχιστηκε και σημερα,οπου ομαδα πεζων αστυνομικων,με επικεφαλη τρυγιρνουσε στα στενα τις φυλης!!!
Αυτα ηταν τα σημερινα γεγονοτα,σημερα προσθεντοντας στην πορνικη μας στιγμη ωρες χαρας και ξενιασιας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom