Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
σήμερα η βραδιά αναμενόταν άκρος ενδιαφέρουσα λόγο του ότι είχε κλειστεί ραντεβού για τσάρκα με εκλεκτά μέλη.......
και λέω αναμενόταν γιατί η αστυνομία είχε άλλη γνώμη και σχεδόν ολα τα σπιτάκια ήταν κλειστά.....
η βόλτα χωρίζεται σε δύο μέρη πρό καφέ (21.00-21.30)και μετά καφέ 23.30 με 01.00......
στην πρό καφέ βόλτα  είχαμε:
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το γνωστό μελαχρινό πιπίνι με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 πάνω αριστερά μελαχρινή κοντή με μεγάλο κεφάλι με ακα
Φωκαίας 22 πάνω δεξιά μια πολύ χοντρή ξανθιά με γυαλιά με ακα
Φωκαίας 17β οι ξαδέρφες....Αλεξία η κοντή ξανθιά με το ωραίο κώλαρακι και το μικρό στήθος και η Μαρίνα λεπτή μελαχρινή και οι δυο απλό πρόγραμμα ενώ κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας 17α σταθερά στο πόστο της η Μαρία με φούλ.
Φυλής 74 αριστερά κλασσικά η Νατάσα η ρωσίδα με ακα , αντάλλαξε μερικές κουβέντες με συναγωνιστή που ομιλεί τα ρώσικα....
Φυλής 80 η γνωστή ξεπέτα η Μαρία με απλό προγραμμα.
Φυλής 69β Άντζελα χοντρή με μεγάλα ωραία βυζιά μελαχρινή με σκυλέ φάτσα ,με ακα
Φυλής 71γ μια χοντρή μελαχρινή σταθερά στο πόστο της με ακα ,αυτή είναι μονίμως στραβωμένη....
Φυλής 92β Μαρία πολύ κοντή άβυζι και ασχημόφατσα με ακα
Φυλής 109α Μόνικα ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους χαμογελαστή και με πολλά υποσχόμενο βλέμμα ,απλό πρόγραμμα...
η ομάδα δεν πτοήθηκε και πήγαμε για καφεδάκι στην πλατεία(λεπτομέρειες ας γράψει ο πρόεδρος....) μετά το τέλος του καφέ ξανακατεβήκαμε μπας και άνοιξε κανένα ακόμα και είδαμε :
Φωκαίας 27Β πάνω η σέξι Γαβριέλα(αχ αυτή η κωλάρα της)με απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω η ουκρανέζα Βικτορία ξανθιά με μεγάλο στήθος με ακα , η Βικτορία κάτι είπε στην γλώσσα της για συναγωνιστή στην τσα τσα ,την ρώτησα την τσα τσα και είπε οτι λέει για τον συναγωνιστή ότι όλο έρχεται αλλά δεν περνάει....εγώ κάνοντας  πλάκα είπα στην τσα τσα να της πεί ότι θα περάσει αν βάλει μπλέ εσώρουχα....μετα απο ενημέρωση απο συναγωνιστή γνώστη τα της ουκρανορωσιάς και επεξήγησης της τσα τσας
έμαθα ότι το μπλέ χρώμα στη ρωσία συσχετίζεται με τους ομοφυλόφιλους......ρε τι μάθαμε βραδιάτικα.
Φωκαίας 27α Αγάπη η ξανθιά μιλφ με ακα.
Φωκαίας 25β Μόνικα η νιάου νιάου με ακα
Φωκαίας 25α άρτι αφιχθείσα από Ουκρανία μετά απο καιρό η ρωσίδα χοντρή που κάνει τα πάντα όλα η Αννα με το τατουάζ στο στήθος.
Φωκαίας 19 Ρωξάνη η μελαχρινή με ακα , κλασσικά χωρίς το βρακάκι της.
Φυλής 66α δεν μπήκα(γιατί αγωνιζόμουν)αλλά από πληροφόρηση εταίρου συναγωνιστή η μουνάρα έπιπλο Σούζη μαζί με την Νάταλι.
Φυλής 66δ ούτε εδώ μπήκα ,απλά ενημερώθηκα ότι δουλεύει το ξανθό τσιγγανοκάτι που δουλεύει κάθε βράδυ , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Τζούλια η γνωστή μελαχρινή με απλό πρόγραμμα. 
Φυλής 59 πάνω Αλεξάνδρα η πολύ λεπτή κοντή ξανθιά με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)και μία νέα άφιξη Βανέσα μελαχρινή λεπτή κοντή και αυτή με ακα.
Φυλής 84α Μπιάνκα η μελαχρινή με το τουρλωτό κωλαράκι ,φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 84β το σέξι τούμπανο μίλφ με την καυλόφατσα (απο διδύμου και φωκαίας) με ακα τελειωτικό .
Φυλής 86β Μόνικα ο  ξανθός μούναρος εκ ρωσιάς με τον ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α η γνωστή και μη εξαιρετέα Σελένα με ακα
Φυλής 65β μια κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί , ξανθιά λεπτή άβυζι με ακα
Φυλής 67 το τούμπανο η Νατάσα η ξανθιά με της βυζάρες και το τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Σάντρα η γνωστή ψηλή μελαχρινή ισπανίδα απο την ρουμάνια με ακα.
Φυλής 71β Ευτέρπη  :2funny: :2funny: :2funny: σόρυ η Τζουλιάννα ο μούναρος επέστρεψε ,με τελειωτικό στο στήθος.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φυλής 66δ ούτε εδώ μπήκα ,απλά ενημερώθηκα ότι δουλεύει το ξανθό τσιγγανοκάτι που δουλεύει κάθε βράδυ , με κώλο. Tάνια με θητεια προ εξαμηνου στο Αχιλεως 51, με παρεμφερη προγραμματα

Φυλής 84β το σέξι τούμπανο μίλφ με την καυλόφατσα (απο διδύμου και φωκαίας) με ακα τελειωτικό .
Αλιονα απο Διδυμου 18

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλής 66δ ούτε εδώ μπήκα ,απλά ενημερώθηκα ότι δουλεύει το ξανθό τσιγγανοκάτι που δουλεύει κάθε βράδυ , με κώλο. Tάνια με θητεια προ εξαμηνου στο Αχιλεως 51, με παρεμφερη προγραμματα

Αλιονα απο Διδυμου 18

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερες,η Αλιονα που τα πινη ολα!! :grin: :grin: :grin:.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Α ρε χυστες!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
παλι τσαρκα;;;;;;;Εγω ξεκουραζομαι και συντομα θα ειμαι παλι στις επαλξεις του μπουρδελοαγωνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Α ρε χυστες!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
παλι τσαρκα;;;;;;;Εγω ξεκουραζομαι και συντομα θα ειμαι παλι στις επαλξεις του μπουρδελοαγωνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ξεκουραζεσε πολυ και σκουριασης!!!Σε περιμενουμε στην πιατσα!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επρεπε να βγαλης φωτο,την πιτσα και το νερο,να τα χρεωσουμε στην διαχειρηση!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:rockon: sotirof και n.smirni76 Βλέπω ενώσατε δυνάμεις για το κοινό καλό!  :rockon:

Επρεπε να βγαλης φωτο,την πιτσα και το νερο,να τα χρεωσουμε στην διαχειρηση!! :2funny: :2funny:
Αυτό δεν ήταν τίποτε...το απογευματάκι έκατσα σε ένα σαντουιτσάδικο στην αχαρνών και έφαγα ένα πορνο-γιγάντιο σάντουιτς με μπιφτέκι, το οποίο μου κόστισε 5,5 ευρώ...ξέχασα όμως να ζητήσω τιμολόγιο!  :headbang: :headbang:
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ήταν σαν τη ψωλή του γκοτζίλα σε μέγεθος...αλλά όχι και 5,5 ευρώ... >:(  

Επισκέπτης
:rockon: sotirof και n.smirni76 Βλέπω ενώσατε δυνάμεις για το κοινό καλό!  :rockon:
Αυτό δεν ήταν τίποτε...το απογευματάκι έκατσα σε ένα σαντουιτσάδικο στην αχαρνών και έφαγα ένα πορνο-γιγάντιο σάντουιτς με μπιφτέκι, το οποίο μου κόστισε 5,5 ευρώ...ξέχασα όμως να ζητήσω τιμολόγιο!  :headbang: :headbang:
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ήταν σαν τη ψωλή του γκοτζίλα σε μέγεθος...αλλά όχι και 5,5 ευρώ... >:(  

Eλα Dirty... Βολτάρεις, γαμάς, τρως και πίνεις... (άσε τα χουφτώματα στα σαλόνια) Τι άλλο θέλεις;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πω!Πω!θα το κλεισουμε το σαιτ απο τα εξοδα!! :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μπορη να επινα καφεδακι και να ποσταρα στο σαιτ,αλλα ο νους μου ηταν στους δρομους της ηδονης και της καυλας,δυστηχως πιτσιλιστι,δεν ειδα το πμ.καθοσον ειχα φυγη,αλλα τι σου ειναι η πουτανα η τυχη :2funny:!Τρακαραμε στο Φ.64 υπογα,εκει ηταν παρεα συναγωνιστων!
Γρηγορη ανταλαγη πληροφωριων και συνεχεια της τσαρκας!!
Φυλης 92 αριστερα Αδιαφορο κοντο ρουμανοηδες,ευγενικο,Μαριανα!
Φυλης 92 δεξια,το ρουμανοηδες με την αφρατη κωλαρα καυλολαουρα!!                                                                
Φυλης 71 επανω,Συλβια παρουσα,φραουλιτσα καραμελιτσα απουσα :grin:!!
Φυλης 71 ισογειο,Τζουλιανα η Αννα!!                                                                                            
Φυλης 71 υπογειο,το κοντο βυζαρουδικο,νομιζω Μαρια!!
Φυλης 69 κατω,τροφαντο 1,65!!
Φυλης 69 επανω η Χριστινα !
Φυλής 67 ενα αδυνατο ψηλο ρουμανοηδες!!!!!!
Φυλης 65 Πιθανως Τσεσικα,αδυνατο ξανθο!!
Φυλης 65 πανω,,αδυνατο 1,70 με 2,5,δεν ακουσα καλα το ονομα,ουαννα,κατι τετοιο,περιεργο παντως!!
Φυλης 80 Μαρια κουνιστη και λυγιστη!!
Φυλης 61 υπογειο,νεο κοντο με καλα συστηματα,με απασχολησε ο πιτσι και μου αποσπασε την προσοχη,ατιμο παιδι :grin:!!
Φυλης 59 κατω Κατερινα αδυνατο μαυρομαλικο με ωραιο κωλο και 1,5 βυζακι που ο τσα την φωναξε Κατια,και η Χριστινα απο Φ.134 επανω!!
Φυλης 66 Ντενιζα,Ναταλι!!
Φυλης 66Δ Αλλη μια νεα αλβανιδαα πιθανως, κατα την τσα,αποδεκτη παρουσια 1,65 με μικρο βυζι!!  
Φυλης 54 κατω Η Σουζη και η Λαουρα?
Φυλης 54 επανω 2 τσιγγανοηδη κοντα με παχακια στο πλαι,αβγαλτα,ουτε να σαλοναρουν δεν ηξεραν!!
Φυλης 40 Ουστ στην σαυροτσα !!!
Φυλης 86 το πανω Μιχαελα ειπε συναγωνιστης!!
Φυλης 84 κατω,αν και καυλαντησα και χουφτωνα το μωρο,δεν ρωτηασα ονομα,αλλα πρεπη να ηταν η Σονια η ιταλιδα!!!!
Φυλης 84 πανω Ελευθερια,αδυνατο ρουμανοηδες!!
Φυλης 86 κατω η Ξενια!!
Μ.Προδρομου βαπορι κλειστο!!
Μ.Προδρομου υπογα,τρελοσουζη,πιθανως!
Φυλης 134 πανω,αδυνατο ψηλο ομορφο,με 1,5 στηθος!!
Φυλης 134 ισογειο Μαρια με 1,5 κοντο και τατου!!!!
Φυλης 134 υπογα Ιρενε απο φ.71!!
Φυλης 109 πανω,Λαουρα!!
Φυλης 136 ουφ!ουφ!σκαλες για την ξανθια βυζαρου με ζαρτιερες,καλο σωμα!!
Φυλης 109 κατω Εμιλι,ρουμανα γυρολογος!!!
Διδύμου 8 πάνω Αντινα!!
Διδύμου 8 κάτω,Καρμεν!!
Ελλης 3 η Ισσαβελα,δεν μπηκα στον κοπο να παω!!
Διδύμου 16 Λιλιαν!!
Διδύμου 18 υπόγειο  Η Βαλια με τις βυζαρες εξω!!!!.
Διδύμου 18 ισόγει, Αλιονα,που τα πινη ολα!!
Διδύμου 20 Αναστασια,αλλα χωρις ανασταση :grin:!!
Διδυμου 27 οπως παντα :piss:
Διδυμου 25 κλειστο εδω και καιρο!!  
Ιουλιανού 71 Σταθερα η υπερβαρη σχιστοματα ξανθια!!

Φωκαιας 17 κατω Μαρια,με αδιαφορο προσωπο αλλα ματια και σωμα καυλα!!
Φωκαιας 17 πανω πιθανως η Αλεξα,αν θυμαμαι καλα το ονομα η μια ξαδελφη δλδ.!
Φωκαιας 19 η Ρωξανα ξεβρακωτη,οπως παντα!!
Φωκαιας 22 ισογειο κλειστο το αριστερο!!
Φωκαιας 22 υπογα,Αλεξανδρα!!
Φωκαιας 22 δεξια,μια καυλε παρουσια!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος Κατερινα με την μια βυζαρα απο εξω για ρουφηγμα και μερικα κιλακια +!!!
Φωκαιας 25 Επανω Η Αννα η χειμωδες με φουλ!!
Φωκαιας 25 κατω Μονικα,νιαου !!
Φωκαιας 25 υπογειο Αλινα με φουλ μιλφ!
Φωκαιας 27 κατω Ευα,η Ρουσλανα Τζοπινο ειναι 3η βαρδεια!!
Φωκαιας 27 επανω βυζοθυρικο Ελενα!!
Αλλη μια πορνικη επιθεωρηση ετελειωσε με αναμνησης σεξουαλικου περιεχομενου!!
Μεγαλου ντου γυρω στις 23,00 στο φ.99,σκασαν ζηταδες απο παντου και περικλωσαν καμια δεκαρια πακιδες,πιθανως τους κυνηγαγαν στα σοκακια με σβησμενα φωτα,η εκκαθαριση συνεχιζετε!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλης 59 επανω η Αλεξανδρα!!
Φυλης 74 υπογα,αριστερα,Νατασσα!Το δεξι κλειστο!!

Επισκέπτης
Κυριε Τζοπινο η Ρουσλανα σας περιμενη :grin: :grin: :grin:.

Τhnks. Tρίτη βάρδεια δεν πάω.
Πέρασα το απόγευμα.
Στο Φ92 δεξιά είχε δύο. Αυτή που λες και άλλη μια, πολύ ωραία, γύρω στο 1,65 λεπτή, ψηλοπόδαρη, καλλίγραμμη, με ωραίο κωλαράκι, στητό 2,25 βυζί, μελανούρι, όχι γύφτισα. Παραλίγο να mπω, αλλά pr;olabe kai μπούκαρε ένας αντιπαθ;hς νταγλαράς και μετά ένας φλούφλης, σαν μαθητευόμενος ασφαλιστής και μου τη βάρεσε και έφυγα.

Έχεις πάρει φόρα με τις ενημερώσεις! :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τhnks. Tρίτη βάρδεια δεν πάω.
Πέρασα το απόγευμα.
Στο Φ92 δεξιά είχε δύο. Αυτή που λες και άλλη μια, πολύ ωραία, γύρω στο 1,65 λεπτή, ψηλοπόδαρη, καλλίγραμμη, με ωραίο κωλαράκι, στητό 2,25 βυζί, μελανούρι, όχι γύφτισα. Παραλίγο να mπω, αλλά pr;olabe kai μπούκαρε ένας αντιπαθ;hς νταγλαράς και μετά ένας φλούφλης, σαν μαθητευόμενος ασφαλιστής και μου τη βάρεσε και έφυγα.

Έχεις πάρει φόρα με τις ενημερώσεις! :rockon:
Δημιουργω εκρηκτικη ατμοσφαιρα  :blowup:  :2funny:.
Η καλλιγραμη ηταν ξανθη με μαυρες ανταυγιες?

Επισκέπτης
Όχι. Μελαχροινή, λίγο ψηλότερη από αυτή που λες και κοντό ή μαζεμένο μαλλί, δεν θυμάμαι καλά. Φόραγε πράσινο ή λαχανί βρακάκι, η νεαρά.

Επισκέπτης
Λίγα γύρισα.
Επίσης μπουκαρα στο Φ 6κάτι, όπου δουλεύει η σεμνότυφη Χριστίνα(δεν μου πολυαρέσει). Αν δεν κάνω λάθος φούσκωσε τα βυζάκια της, αλλά άγαρμπα. Κάνουν γωνία στο πάνω μέρος. Κρίμα το κορίτσι.

Το βυζοθωρηκτό στη γωνία Φωκ και Αχαρνών χάλια είναι, πλην βυζιών. Αφου δεν κάνει ισπανικό τι να την κάνεις...

Έλεγα κρίμα που δεν πήγα στο Μετάξι, αλλά μετά την ενημέρωση του Καθηγητή, είδα ότι δεν άξιζε το κόπο.
Τελικά η κρίση γρουσουζιά και μιζέρια είναι, όχι πτώση τιμών.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το βυζοθωρηκτό στη γωνία Φωκ και Αχαρνών χάλια είναι, πλην βυζιών. Αφου δεν κάνει ισπανικό τι να την κάνεις...

Έλεγα κρίμα που δεν πήγα στο Μετάξι, αλλά μετά την ενημέρωση του Καθηγητή, είδα ότι δεν άξιζε το κόπο.
Τελικά η κρίση γρουσουζιά και μιζέρια είναι, όχι πτώση τιμών.
η βυζαρου η ελενα μου προκαλει γελιο :grin:ειναι τελειως κοριτσακι για τα γουστα μου...ψοφια μου φαινεται :sunglasses:

το μεταξι ειναι για πρωινες ωρες :sunglasses:το βραδυ επικρατει μια ανησυχητικη συγχυση :cheesy: με τους μεταναστατες στο σκοταδι,που σου χαλαει τη διαθεση και σε κανει να τις βλεπεις ολες μπαζα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom