Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

Επισκέπτης
Το καλοκαίρι ήταν ο ορισμός του καυλοκοντοπούτανου! Βυζάρες, μινιόν κορμάρα, προσωπάκι σκέτη καύλα. Αν έδινε κώλο θα την είχα αγοράσει.
Έκτοτε δεν την έχω δει. Είπαν ότι πάχυνε και χάλασε πολύ. Ο dirty την αποκάλεσε γιουβαρλάκι με βυζιά!
Μάλλον το 'χει το σπίτι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το καλοκαίρι ήταν ο ορισμός του καυλοκοντοπούτανου! Βυζάρες, μινιόν κορμάρα, προσωπάκι σκέτη καύλα. Αν έδινε κώλο θα την είχα αγοράσει.
Έκτοτε δεν την έχω δει. Είπαν ότι πάχυνε και χάλασε πολύ. Ο dirty την αποκάλεσε γιουβαρλάκι με βυζιά!
ετσι ειναι και τωρα...

Επισκέπτης
Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, τώρα στερείται του πρώτου συνθετικού επειδή έχει χοντρύνει και δεν της πάει.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Υπαρχη ρομαντισμος στα μπουρδελα?Τι ειναι αυτο που μας τραβα?αναγκη?συνηθεια?παθος?παμε εκει για να πηδηξουμε και μονο για αυτο?Πατρεμενοι και ελευθεροι ολοι περναμε απο εκει γιατι?

Ναί υπάρχει.Βέβαια ο ρομαντισμός αυτός γίνεται αντιληπτός με το περασμα τού χρόνου.
Τα μπουρδέλλα είναι στάση ζωής.

Επισκέπτης
Eλα Dirty... Βολτάρεις, γαμάς, τρως και πίνεις... (άσε τα χουφτώματα στα σαλόνια) Τι άλλο θέλεις;
θέλω να συνεχίσω να τα κάνω...κάποιοι άλλοι όμως έχουν αποφασίσει ήδη για μένα  :(

Τhnks. Tρίτη βάρδεια δεν πάω.
Πέρασα το απόγευμα.
Στο Φ92 δεξιά είχε δύο. Αυτή που λες και άλλη μια, πολύ ωραία, γύρω στο 1,65 λεπτή, ψηλοπόδαρη, καλλίγραμμη, με ωραίο κωλαράκι, στητό 2,25 βυζί, μελανούρι, όχι γύφτισα. Παραλίγο να mπω, αλλά pr;olabe kai μπούκαρε ένας αντιπαθ;hς νταγλαράς και μετά ένας φλούφλης, σαν μαθητευόμενος ασφαλιστής και μου τη βάρεσε και έφυγα.
Με την εισαγωγή 2 δεκαδικών ψηφίων, μιλάμε πλέον για μέτρηση βυζιού με επιστημονική ακρίβεια.  :rockon:
Μήπως έχουμε κάτι αντίστοιχο και για τους κώλους βρε παιδί μου  :think:...να μη μπερδευόμαστε όχι τίποτε άλλο 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, τώρα στερείται του πρώτου συνθετικού επειδή έχει χοντρύνει και δεν της πάει.
Ενταξη δεν ειναι και τοσο χοντρη,απλα δειχνη ετσι λογω οτι ειναι κοντη,1,50 και αν  :grin:!

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625

Tην εχω στα υποψιν την ελενα,ειναι πολυ καυλωτικο κοντοπουτανο :tits:.Τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω τι προσφερει :think:
Στην επομενη εξορμηση ειναι πρωτη στην λιστα μαζι με αλιονα απο διδυμου :pipa2:

Επισκέπτης
Όσοι την έχουν δοκιμάσει, λένε ότι είναι κομοδίνο φίλε Billy7.
Στην περίπτωσή της, κομοδίνο με ανοιχτά συρτάρια μάλιστα (λόγω βυζιών)... ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Tην εχω στα υποψιν την ελενα,ειναι πολυ καυλωτικο κοντοπουτανο :tits:.Τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω τι προσφερει :think:
Στην επομενη εξορμηση ειναι πρωτη στην λιστα μαζι με αλιονα απο διδυμου :pipa2:
Εχω αποψη,θα σε ενημερωσω μεσω ασυρματου!! :grin: :grin: :grin:.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Υπαρχη ρομαντισμος στα μπουρδελα?Τι ειναι αυτο που μας τραβα?αναγκη?συνηθεια?παθος?παμε εκει για να πηδηξουμε και μονο για αυτο?Πατρεμενοι και ελευθεροι ολοι περναμε απο εκει γιατι?

Θα παραθέσω την προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Ένας άντρας ο οποίος επισκέπτεται ένα μπουρδέλο, δεν το κάνει πάντα γιατί το ΜΟΝΟ που τον νοιάζει είναι να χύσει. Άμα θέλει να χύσει μπορεί να το κάνει και στο σπίτι του. Νομίζω αρκετοί από εμάς το πράττουν ΚΑΙ με τη λογική ότι χρειάζονται τη γυναικεία παρουσία και την ψευδαίσθηση της αποδοχής από την εκάστοτε κοπέλα. Φυσικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει και ένα είδος ρομαντισμού, κάτι το οποίο εξαρτάται τόσο από τον ίδιο όσο και από την πουτάνα. Ένας που επισκέπτεται ένα σπιτάκι δεν σημαίνει ότι είναι συναισθηματικά ισοπεδωμένος και καθόλου ρομαντικός...αντιθέτως μπορεί να είναι, και ακριβώς για τον λόγο αυτό πολλές γκόμενες (μη πουτάνες) μπορεί να τον θεωρούν μαλάκα και να μην κάνουν κάτι μαζί του γτ απλά γουστάρουν έναν πιο ξεπεταγμένο. Όσον αφορά το μέρος της πουτάνας...υπάρχουν γυναίκες (milfoνια κυρίως) οι οποίες δεν βιάζονται, τις ενδιαφέρει η ικανοποίησή σου κυρίως. Και μετά το χύσιμο, δεν βιάζονται να ντυθούν άρων άρων και να γίνουν καπνός, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που κάθονται κανένα 5'+ μαζί σου και μιλάτε. Άρα αν συντρέχουν τα παραπάνω, τόσο από μέρους του πελάτη και τόσο από το αντίστοιχο της πουτάνας, μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει ένα είδος ρομαντισμού. Βέβαια άλλοι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας πάει σ'ενα μπουρδέλο μπορεί να είναι:

1) Έχει πήξει στο πορνό.
2) Έχει βγει με κολλητούς μπουρδελότσαρκα οπότε ρίχνει κι έναν.
3) Έχει πολλές κάβλες γτ η γκόμενά του δεν του κάθεται (αν και δεν το εγκρίνω).
4) Μειωμένη αυτοπεποίθηση.
5) Ερωτική απογοήτευση/ χυλόπιτα.
6) Έχει 30 ευρώ στην τσέπη του.  :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Θα παραθέσω την προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Ένας άντρας ο οποίος επισκέπτεται ένα μπουρδέλο, δεν το κάνει πάντα γιατί το ΜΟΝΟ που τον νοιάζει είναι να χύσει. Άμα θέλει να χύσει μπορεί να το κάνει και στο σπίτι του. Νομίζω αρκετοί από εμάς το πράττουν ΚΑΙ με τη λογική ότι χρειάζονται τη γυναικεία παρουσία και την ψευδαίσθηση της αποδοχής από την εκάστοτε κοπέλα. Φυσικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει και ένα είδος ρομαντισμού, κάτι το οποίο εξαρτάται τόσο από τον ίδιο όσο και από την πουτάνα. Ένας που επισκέπτεται ένα σπιτάκι δεν σημαίνει ότι είναι συναισθηματικά ισοπεδωμένος και καθόλου ρομαντικός...αντιθέτως μπορεί να είναι, και ακριβώς για τον λόγο αυτό πολλές γκόμενες (μη πουτάνες) μπορεί να τον θεωρούν μαλάκα και να μην κάνουν κάτι μαζί του γτ απλά γουστάρουν έναν πιο ξεπεταγμένο. Όσον αφορά το μέρος της πουτάνας...υπάρχουν γυναίκες (milfoνια κυρίως) οι οποίες δεν βιάζονται, τις ενδιαφέρει η ικανοποίησή σου κυρίως. Και μετά το χύσιμο, δεν βιάζονται να ντυθούν άρων άρων και να γίνουν καπνός, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που κάθονται κανένα 5'+ μαζί σου και μιλάτε. Άρα αν συντρέχουν τα παραπάνω, τόσο από μέρους του πελάτη και τόσο από το αντίστοιχο της πουτάνας, μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει ένα είδος ρομαντισμού. Βέβαια άλλοι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας πάει σ'ενα μπουρδέλο μπορεί να είναι:

1) Έχει πήξει στο πορνό.
2) Έχει βγει με κολλητούς μπουρδελότσαρκα οπότε ρίχνει κι έναν.
3) Έχει πολλές κάβλες γτ η γκόμενά του δεν του κάθεται (αν και δεν το εγκρίνω).
4) Μειωμένη αυτοπεποίθηση.
5) Ερωτική απογοήτευση/ χυλόπιτα.
6) Έχει 30 ευρώ στην τσέπη του.  :grin: :grin:
Υπαρχουν και αλλοι παραγωντες,που δεν εχουν να κανουν με το πηδημα μονο!!

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Όσοι την έχουν δοκιμάσει, λένε ότι είναι κομοδίνο φίλε Billy7.
Στην περίπτωσή της, κομοδίνο με ανοιχτά συρτάρια μάλιστα (λόγω βυζιών)... ;)

Αυτο που με φοβιζει ειναι το νεαρον της ηλικιας της,πρεπει να ειναι απειρη και μαλλον ξεπετα.Στα αρνητικα ειναι και το οτι ειναι Ρουμανα(οι μεγαλυτερες απατεωνισες).Εγω γι αυτο προτιμω τις μιλφαρες,γιατι εχουν μεγαλυτερη υπομονη και πειρα!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτο που με φοβιζει ειναι το νεαρον της ηλικιας της,πρεπει να ειναι απειρη και μαλλον ξεπετα.Στα αρνητικα ειναι και το οτι ειναι Ρουμανα(οι μεγαλυτερες απατεωνισες).Εγω γι αυτο προτιμω τις μιλφαρες,γιατι εχουν μεγαλυτερη υπομονη και πειρα!!!!!!!
Ξερω μπιλαρε :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενω ξεκινουσα για να ανεβω φυλης,αρχισε να βρεχη!!Οχι ειπα μεσα μου θα χαλαση η συναξη μας,αλλα συνεχισα οπως παντα,ξεροντας οτι οι ρομαντικοι μπουρδελιαριδες,ειναι πιστοι στο καθηκον!! :grin:
Συγκεντρωθηκαμε με περικυκλωτικες κινησης,οι Μπακαλις,τσεγιεν,σπιντ,ακις 30,λαστφορλαιφ,ο ιπποτης της ηδονης,και ο γραφων,δυστηχως ο στρατηγος λογω υποχρεωσεων,δεν μπορεσε να παραβρεθη,αλλα οι οδηγιαι μεσω ασυρματου ειχαν δοθη πλεον!!Η ωρα της μαχης ξκινησε απο 21,00 και ετελειωσε στις 24,00!
Ξεκινησαμε απο το Ιουλιανου 71 για να διαπιστωσουμε αν οντως δουλευε η Βικυ η παλαια,η οποια εχη μετατρεψη το ονομα της σε Βικτωρια!!
Φυλης 92 αριστερα Αδιαφορο κοντο ρουμανοηδες,ευγενικο,Μαριανα!
Φυλης 92 δεξια,Νικολ επιστροφη μεσα σε ολοσωμο δυχτιωτο καιενα ρουμανοηδες με την αφρατη κωλαρα και στητο δυαρι,και πορνοηδη βλεμμα!                                                                
Φυλης 71 επανω,Συλβια παρουσα!!
Φυλης 71 ισογειο,κλειστο!!                                                                                              
Φυλης 71 υπογειο,το κοντο βυζαρουδικο,νομιζω Μαρια!!
Φυλης 69 κατω,τροφαντο 1,65!!
Φυλης 69 επανω η Χριστινα,οντως με αλλαγμενο βυζι !
Φυλής 67 ενα αδυνατο ψηλο ξανθο με δυαρι και τατου,καλη παρουσια!!!!!!
Φυλης 65 τσιγγανοηδες με πιασιματα!!
Φυλης 65 πανω,,αδυνατο 1,70 με 2,5,ουαννα!!
Φυλης 80 Μαρια κουνιστη και λυγιστη!!
Φυλης 61 υπογειο,νεο τσιγγανοηδες με καλο συστημα !!
Φυλης 59 κατω η Χριστινα απο Φ.134 επανω!!
Φυλης 59 επανω Αλεξανδρα!!
Φυλης 66 Ντενιζα,Ναταλι!!
Φυλης 66Δ  Η Τανια!!  
Φυλης 54 κατω Η Σουζη!!
Φυλης 54 επανω 2 τσιγγανοηδη κοντα με παχακια στο πλαι!!
Φυλης 40 !!!
Φυλης 84 το πανω,ρουμανοηδες με δυαρι βυζι και φουλ,ειρηνη η μαρια!!
Φυλης 84 κατω,αν και καυλαντησα και χουφτωνα το μωρο,δεν ρωτηασα ονομα,ρουμανοηδες,αδυνατο κορμακι,μικρο βυζακι,προστυχη φατσουλα!!!!
Φυλης 86 πανω Μονικα!!
Φυλης 86 κατω η Ξενια!!
Μ.Προδρομου βαπορι κλειστο!!
Μ.Προδρομου υπογα,Σουζη με τα δωρα!!
Φυλης 134 πανω,αδυνατο ψηλο ομορφο,με 1,5 στηθος!!
Φυλης 134 ισογειο Μαρια με 1,5 κοντο και τατου!!!!
Φυλης 134 υπογα Ιρενε απο φ.71!!
Φυλης 109 πανω,Λαουρα!!
Φυλης 136 ουφ!ουφ!σκαλες για την ξανθια βυζαρου με ζαρτιερες,καλο σωμα!!
Φυλης 109 κατω Εμιλι,ρουμανα γυρολογος!!!
‘Ελλης 3 η Ισσαβελα,παντα ευγενικια!!
Διδύμου 16 Λιλιαν!!
Διδύμου 18 υπόγειο  Η Ειρηνη με την κωλαρα,απο Φ86 κατω!!!!.
Διδύμου 18 ισόγει, Αλιονα,που τα πινη ολα!!
Διδύμου 20 Αναστασια,αλλα χωρις ανασταση !!
Διδυμου 27 οπως παντα  :piss:
Διδυμου 25 κλειστο εδω και καιρο!!  
Ιουλιανού 71 Σταθερα η υπερβαρη σχιστοματα ξανθια,Βικτωρια!!
Φωκαιας 17 κατω Μαρια,με αδιαφορο προσωπο αλλα ματια και σωμα καυλα,μας σφαλιαριζε τους κωλους!!
Φωκαιας 17 πανω Ειναι γατα η κοντη Τανια με την γραβατα  :grin:.!
Φωκαιας 19 η Ρωξανα ξεβρακωτη,οπως παντα!!
Φωκαιας 22 ισογειο Μαριανα με το μεγαλο κεφαλι!
Φωκαιας 22 υπογα,Αλεξανδρα!!
Φωκαιας 22 δεξια,μια καυλε παρουσια!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος Κατερινα με την μια βυζαρα απο εξω για ρουφηγμα και μερικα κιλακια +!!!
Φωκαιας 25 Επανω Η Αννα η χειμωδες με φουλ!!
Φωκαιας 25 κατω Μονικα,νιαου !!
Φωκαιας 25 υπογειο Αλινα με φουλ μιλφ!
Φωκαιας 27 κατω Ευα,απο Ιασωνος!!
Φωκαιας 27 επανω βυζοθυρικο Ελενα!!
Αλκιβιαδου 16Α ΚΑΤΕΡΙΝΑ με τα κιλακια της!!
Αλκιβιαδου 16Β Ναταλι απο τροφωνιου και Αλινα!!
Αλκιβιαδου 16Γ Κατερινα μιλφ και βικτωρια η πορνοδης!!
Αχιλλεως 51 κοντο με 3αρια και φουλ,με ελαφρια κλιση μπροστα,η Λαουρα οπως ενημερωθηκαμε ειναι πρωινη!!
Αχιλλεως και Μαραθωνως αδυνατο,τσιγγανοηδες,αδιαφορο,πασχιζε να μας πειση,οτι θα περασουμε καλα!!
Μαραθωνος 59 τσιγγανοηδες με κανονικο σωμα και 1,5 βυζακι!!
Αυτα διαδραματιστηκαν στην σημερινη βολτα μας με τα κωμικα και τις καταθεσεις των συναγωνιστων,ανανεωσαμε το ραντεβου μας για αυριο!!
Η βροχη ειχε σταματηση σχεδον μολις αρχισαμε την τσαρκα,τυπος με ακριβο καμπριο και διαπασων καψουρομουσικη εκανε βολτα στην φυλης προς επιδηψη με ανοικτο αυτοκινητο καμπριο και εμπενε στα σπιτακια,αυτο κατι μου θυμιζη :2funny:!
Ετσι προστεθηκε ακομα μια σελιδα στην καριερα της μπουρδελικης μας ζωης και εμπειριας!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Λίγα γύρισα.
Επίσης μπουκαρα στο Φ 6κάτι, όπου δουλεύει η σεμνότυφη Χριστίνα(δεν μου πολυαρέσει). Αν δεν κάνω λάθος φούσκωσε τα βυζάκια της, αλλά άγαρμπα. Κάνουν γωνία στο πάνω μέρος. Κρίμα το κορίτσι.

Το βυζοθωρηκτό στη γωνία Φωκ και Αχαρνών χάλια είναι, πλην βυζιών. Αφου δεν κάνει ισπανικό τι να την κάνεις...
Για την χριστινα εχης δικιο,την ειδαμε και εμεις σημερα,διεκρινα μια ελαφρα τομη στο δεξι βυζι πανω απο την ρογα!!
Για την ελενα και εκεινα φουσκωτα ειναι,μαλιστα δουλεψε με τις γαζες στην αρχη!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.339
Πόντοι
46.232
δεν εχει παχυνει η ελενα.....ετσι ηταν......δηλαδη απιστευτη καυλα  ;)........... εμφανισιακά μόνο γιατί μέσα δεν το εχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom