χαχαχαχα!!γεια σου μπιλ,η τσαρκα κλειδωσε,τωρα με πηραν τηλεφωνο τα τσαρκοπαιδα
για δώσε ίνφο πρόεδρε μέσω πμ
χαχαχαχα!!γεια σου μπιλ,η τσαρκα κλειδωσε,τωρα με πηραν τηλεφωνο τα τσαρκοπαιδα
Σου εστειλα .για δώσε ίνφο πρόεδρε μέσω πμ
Ναι ξερω,ελευθεραΑυτη ειναι ενημερωση προεδρε,δωσε και σωσε ...μου επιτρεπης να βαλω και ενα ασματακι αναλογο ..
Ωραίος !!!Η πλατεια για μια φορα ακομα ερημη,...
Το καταδυναμιν στρατηγε μου !!!!!Ωραίος !!!
Το καταδυναμιν στρατηγε μου !!!!!
Ανεβαζω σε λιγο περιγραφη απο το μεταξι,και διαλογο με την τσα στο 43,θα σας φυγη το κωλοτρυπιδι στα γελιαΜεγαλε χυστη προεδρε με τις ενημερωσει σου,πακηδες δεν ειχε η περιγραφη σημερα;;;;;;;
Μπες στο φεις να δεις διαλογο με τον Μακη
Εδωσε ρεστα η δικια σου παλι
Αυτη ειναι ενημερωση προεδρε,δωσε και σωσε ...μου επιτρεπης να βαλω και ενα ασματακι αναλογο ..
Χινω προεδρε λεμε .Ηταν μεσημερι και καθως κοιτουσα την βροχη απο το παραθυρο,κτυπησε το κινητο,ηταν ο πορνοπιτσιλιστης .Ελα πορνε προεδρε,θα πορνιασουμε στα εξωτερικα ιατρεια?Ναι πορνε μου,του λεω να δουμε αν θα βρεχη,αλλα που θα παη,θα χυσι και ο καιρος και θα ξερχαμανιαση .Απογευματινη καταδρομη με τον συναγωνιστη πιτσιλιστι,στους πορνοδρομους των εξωτερικων ιατρειων των,Διδυμου 16Α Αλισα,,,,Διδυμου 18υπογειο Συλβια,,,Διδυμου 18ισογειο,η ρουφηχτρα Αλιονα,,,Διδυμου 20 Αννα,,,Αλλαγη πορειας στην Αλκιβιαδου 16Α Η τσα μας ειπε δεν εχω κοπελλα,στο Αλκιβιαδου 16Β,η ναταλι,ρωσσις,καλο κοριτσι,μας τους ετριβε,μεχρι που θερμανθηκαν υπερβολικα,και αναζητουσαν να βγουν εξω απο το παντελονι , και ακομα μια κοπελλα στο δωματιο,Στο Αλκιβιαδου 16Γ Η Κατερινα με γεμισμενα καπουλια,ψηλο καυλοιδες μιλφ και η Βικτωρια με πορνοβλεμα!!Γυρισμος στην Φυλης για μια αρπακτη ματια!!1Φυλης 59 δυο κορασιδες,Λαουρα μελαμψο με ωραιους βυζους,και Αλεξανδρα,ξανθο γλυκο πιπινι που μας επαιζε στο σαλονι,επειδη καθομασταν στο σαλονι,η λαουρα απεχωρησε και εκεινη ηρθε και καθησε επανω μας,μικρο βυζακι,αλλα ωραιο κωλαρακι,απο Σερβια οπως ειπε,πουσαι Απολυτε,και στο 86Β ζουμερο μελαχρινο με φουλ,μαυρομαλικο με δυαρι στηθος και ομορφο κωλο!!!!
Κινηση υπηρχε αρκετη στην φυλης,κυριως απο πακιδες αλλα και χιστες που επιθεωρουσαν.Σκεφτηκα βγηκαν σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη .Μαλιστα μερικοι,ηταν με φερμες τις δουλειας,κατευθειαν και αμεσως επιθεωρηση ,Αρχισε να πεφτη σκοταδι και η ηρεμια ηρθε στον πορνοδρομο προς το παρων.Φυγαμε κοιτωντας τον πορνοδρομο κλεφτα,τουλαχιστον η βροχη εκανε και ενα καλο,εφυγε και ξεπληθηκε η μυρωδια της κατουρλιλας
Ωραιος προεδρε και με πιτσι βλεπω.......ανεβηκε η ομαδα
Καλως τον μακη,που χαθηκες;;;;;θα γινη και αυτο στα υποψιν,μονο που χρειαζετε δυνατο γκρουπτο επόμενο βήμα είναι πίτσι και πρόεδρος σε πόρνο σκάουτινγκ στα στενά γύρω από την Ομόμοια!!!!