Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η πλατεια για μια φορα ακομα ερημη,μονολογησα μεσα στην ησυχια που επικρατουσε,και την υγρασια που αρχισε να πεφτη σαν ομιχλη.Η υγρασια επεφτε στις πλακες της πλατειας Βικτωριας και εδειχναν σαν να ειχε βρεξη!Μια ομαδα μηχανοβιων ζηταδων ειχε αραξη,μπροστα στο περιπτερο της πλατειας,απεναντη απο τον Γερμανο,στην πλατεια περπαταγα εγω και θριζαν τα φυλλα κατω,ειναι απο τις λιγες φορες που την εχω δη τοσο αδεια,αλλα αυτο συνεχιστηκε και μεχρι την Αχαρνων.Φυλης 65 κοντο μαυρομαλικο,με 1,5 στηθος και προκλητικον βλεμμα,μου ελεγε ελα μεσα,θα περασουμε καλα!.Στο Φ.66 η νικολετα,στο Φ.67 κοντο,ξανθο,τουμπανο,πιθανως δουλευη εκει και πρωινη βαρδεια,απο οτι ειπαν συναγωνιστες!Στο 84 ερι,τσιγγανοηδες προσωπο,χυμωδης κορμι,λικνκστηκε για λιγο στην σωληνα,και μου εκλεισε τον δρομο προς την εξοδο.Που πας μωρο μου μου ειπε,παω μια βολτα και θα ξαναρθω τιςλεω,να σου σκισω τα διχτυωτα που φορας,και εβαλε τα γελια,θα μου παρης αλλα ομως,μεινε ησυχη της ειπα,και γλυτωσα το ασφυκτικο πρεσινκ :grin:.ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ,που λεη μαγαζι επανω,απο τα μπινελικια που ακουσα,καταλαβα,οτι ηταν κλειστο!Στο 71ειχα διαλογο με την ευα μου λεη Αννα,τακις τις λεω γεια,την ξερης την κοπελα?μου λεη,ναι απανταω,την εχω παρη πολλες φορες,και εγω γιατι δεν σε θυμαμαι μου λεη,γιατι ημουν εγω και αυτη μεσα στο δωματιο τις λεω :2funny:,καλα μου λεη πηγαινε στα πηγαδια και στα μπαζα,αφου την κοιταω απο πανω μεχρι κατω,τις λεω με υφος,εγω γουσταρω εσενα,εχης και ενα καυλωτικο βαψιμο σημερα,χαμογελαη και μου λεη,εγω ειμαι γρια τωρα,αμ εσυ εχης το ζουμι της λεω,και σκαη στα γελια,να σε ξαναδουμε καυλιαρη μου,μου λεη..Στο Φ.92υπογειο αριστερα,ευπαρουσιαστο καυλοπιπινο,με ξανθο μπουκλε μαλι με μαυρες ανταυγειες,ωραιο κορμι,και πορνοπροκλητικο βλεμμα,στα υποψιν.Στο Φωκαιας 19,δυο μικρα πιπινια ξεβρακωτα,τρεχαν προς το μερος μου,τσιγγανακια μου θυμισαν,και θυμηθηκα το τραγουδι του νοτη,ενα τσιγγανακι ειπε :grin:,το ενα ειχε ενδιαφερον βυζους με πτωτικες τασις.Στο 25 επανω,νταρτανορωσσις με ενδιαφερον βυζους και κωλον,τον οποιον εδινε ,στο χουφτωμα που του εκανα,εδειχνε σε σφριγηλη κατασταση.επειδη η αλλοι φυγαν,μιλησα σταρωσσικα μαζι της και σας δινω κατευθειαν τρανσλειτ :grin:.Ωμορφο κωλο εχης,ωωωωωωωω!επιφωνημα εκπληξης για την γλωσσα,θελω να με χαμησης μου λεη απο των κωλο,σε λιγο που θαρθω τις λεω,θελω μεγαλο καυλι μου λεη,σε λιγο της απανταω,που πας δεν θα περασης?σε λιγο της λεω,παω να αγορασω ενα μεγαλο και ερχομαι,ακολουθουν γελια και την κοπαναω για τι μπουκαρη,ενα μπουλουκι απο συναγωνιστες!.Στο Φωκαιας 22 εγινε το ελα να δης απο τα γελια,στο υπογειο,κοντο με μαυρο μαλλι και φουλ,ο τσατσος αφασια βγαινη απο ενα δωματιο,με ενα φτερο στο χερι,το κοριτσι ειναι στο δωματιο μας λεη.Ξαφνικα σκαη το αδυνατο,απο το επανω δεξια,φοραγε ενα μπουρνουζι και κραταγε ενα τσιγαρο στο χερι,κατι ελεγε περι πονου και κτυπαη το κινητο του τσατσου και βγαινη εξω,στην αυλη να μιληση.Η κοπελα που ηταν μες στο δωματιο βγαινη και τον φωναζη,αλλα αυτος ηταν εξω.Με που την βλεπουμε φευγουμε,τοτε πηρε ειδηση και μας ελεγε το προγραμμα στην αυλη σχεδον,ειχε μπη λιγο μεσα,μα ουτε ενας ρε παιδια ειπε με καποιο παραπονο :2funny:στο επανω αναμονη,και στο διπλα δεν μπηκα γιατι υπεθεσα,αφου ειδα την μια να κατεβαινη κατω οτι θα ηταν και η αλλη επανω δεξια! (το γνωστο διπλο διδυμο.)Στο 27υπογειο,αλινα,ρωσσις μιλφ,με μικρο βυζι,ψιλοενδιαφερον κωλον,τον οποιον δινη με φουλ,εκει τραγουδησα με την τσα,ενα ρωσσικο τραγουδι,της ευγενια βλαστοβα,που επεζε,παντα παιζουν ρωσσικα τραγουδια,αφου γουρλωσε τα ματια η τσα και τραγουδησε μερικες λεξης μαζι μου :grin: την πηρε ο υπνος για λιγα δευτερολεπτα,γιατι βγηκε η αλινα απο το δωματιο και ξυπνησε και βγηκε να πη το προγραμμα! .Στο 27ισογειο,αδυνατη κοπελλα κατστανοξανθη,για γεωργιανη μου φανηκε φορωντας ενα καυλωτικο δικτυωτο στο κορμι της που αρχιζε απο τους ωμους ως τα μπουτια!
Βγαινοντας απο 27,κατεβαιναν 2-3 κορασιδες ομορφα ντυμενες,η μια με μακρια κομι μαυρη,μιλαγε στο κινητο με χανς φρι,και φωναζε,φευγουμε πιο νωρις,γιατι μπορη να κανουν ντου και να μας μαζεψουν.Αυτα αγαπητοι συναγωνιστες εγιναν
σημερα στον αγωνιστηκο χωρο της πορνοηδονης!!! :grin: :grin: :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και για να συμπληρωσω με το τσιγγανακι που ανεφερα πιο πανω :grin: :grin: :grin:...........                          [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno[/video[/video]].

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη ειναι ενημερωση προεδρε,δωσε και σωσε :grin: :grin: :grin:...μου επιτρεπης να βαλω και ενα ασματακι αναλογο :grin: :grin: :grin:.. 

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Το καταδυναμιν στρατηγε μου :grin:!!!!!

Μεγαλε χυστη προεδρε με τις ενημερωσει σου,πακηδες δεν ειχε η περιγραφη σημερα;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπες στο φεις να δεις διαλογο με τον Μακη :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μεγαλε χυστη προεδρε με τις ενημερωσει σου,πακηδες δεν ειχε η περιγραφη σημερα;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπες στο φεις να δεις διαλογο με τον Μακη :2funny: :2funny:
Ανεβαζω σε λιγο περιγραφη απο το μεταξι,και διαλογο με την τσα στο 43,θα σας φυγη το κωλοτρυπιδι στα γελια :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ειναι 19,00 και αποφασιζω να κατεβω μεταξι με το μετρο.Φτανωντας Ομονοια σκεφτομαι να κατεβω,να παω απο Γερανιου,να δω τι παιζη,και απο εκει Μεταξι για την αγαπημενη μου φιλη :2funny:η τσα του 43.Φτανοντας στην Γερανιου,βλεπω παλι ζηταδες,ρε πουτι μου εχουν βαλθη να μου φανε την δουλεια,να πουμε :2funny:Τρεις συνολο,ο ενας ψαχνη με φακο προς τη μερια του ξενοδοχειου τους τοιχους και κατω,δυο τεμαχια εχουν κατση ,το ενα ,ξανθο,πολυ ωραιο τεμαχιο,πανω στα καγκελα της πλατειας με τον κωλο της να διαγραφη ενα ωμεγα,και γυρισμενο με πλατη προς τους ζηταδες,και το αλλο ορθιο να τους κοιτα και να μιλαη με την αλλη.Κατεβαινω ισια προς το παρκινκ προς το σαρα,και οι πακιδες εχουν κατεβη ολοι προς τα εκει,και καθονται δεξια και αριστερα στην μεση του δρομου,σαν χριστουγενιατικα δεντρα.Αυτη την μλκ.δεν μπορεσα να την καταλαβω ποτε.Πρωτη σταση,Καλλεργη 33,εμφανιζετε τσατσα η τσατσος,δεν μπορεσα να καταλαβω,γυναικια φωνη με ανδρικη εμφανιση,κοντο μαλι και να παιζη κομπολοι.15Ευρω,φουλ προγραμμα σε ευτραφης παρουσια,κανονικου υψους,με ολιγα  φορτωμενα κιλα στο πισω συστημα και μεγαλα μπαλκονια,αλλα αδιαφορη φατσικος με μαυρα μαλια!Μ.Αλεξανδρου 15,ζανα με 10,ακαποτο,Μ.Αλεξανδρου στο 17,η κοντη ταυλανδοφατσα με το κομπινεζον το μαυρο,επι μονιμου βασεως,φουλ με 10,στο Μ,Αλεξανδρου 22,ευτραφης κοπελλα με κοτσο και υπολογισημα μπαλκονια,δεν βιαζετε κλπ.συμφωνα με τα λεγομενα τις τσα,επισης να δεσποζη μια σκαλα ανοιγμενη στην μεση του σαλονιου,την οποια εβαλαν στην ακρη,πακιδοκαφενειο αποκαλω τον χωρο.Κολωνου 53 η ευτραφης κοπελλα απο το 48,αν δεν κανω λαθος.Στο 32Β,2 κοριτσια,αλβανες στυλ,η μια μου φαινετε πως δουλευη και στο υπογειο κατω,ξανθια,ασπρη επιδερμιδα,και η αλλη πιο σκουρο χρωμα μαλιου,αλλα η πρωτη με καλυτερο στηθος.Η τσα εχη δωση ρεστα με την περιγραφη των υπηρεσιων,να κουνιετε για να μας δειξη πως πηδαμε και να κουναη τα χερια για να δειχνη πως κανουν πιπες τα κοριτσια.Στο Κωλονου 32Γωραιο κοντο,με κοντο ξανθο μαλι,και ωραιους βυζους με πτωτικη τασι.Φοραγε ενα σουτιεν,που στην ουσια ηταν δυο κρικοι που εμπαιναν μεσα τα βυζια.Στο 30,νερα,προφανως αλβανη,με ωραιο στηθακι,καινουργια συμφωνα με την τσα,αν θυμαμαι καλα,η τσο.Στο 28η ψηλη αδυνατη,με ασπρα ζαρτιρικα,εδω παιδια μονο 15ευρω,θα περασουμε καλα,δεν βιαζωμε.Απεναντη στο 27ΓΕλενη απο οτι ακουσα απο συναγωνιστες,ξανθο εμφανισιμο με τα βυζια εξω,και πρασινο στρινγκακι,10 ευρω,ακαποτο,ελατε παιδια μεσα θα περασουμε καλα,αυτην την λεξη δεν μπορω να θυμηθω ποσες φορες την ακουσα αποψε :2funny:.                                                                         Στο Ιασωνος 20επανω,ξανθο,με ωραιο στηθος 10,ακαποτο.Στο 30,η τζουλιανα,με το σιλικονε στηθος και τα πιπογιαλα,εξ ρουμανιας,(στο υπογειο)στο 32αδυνατο ξανθο με 10κανονικο,συν 5 κωλο,αν εχω κανη σε αυτα τα δυο καποιο μπερδεμα σορυ,δεν εχουν ολα νουμερα.Στο 31,μπαινουμε στον στιβο μαχης με αγκαθωτα συρματοπλεγματα,προσοχη υψηλη τασι,και τα βελακια υποχρεωτικης πορειας,προς το υπογειο,οπου εμφανιζετε αδιαφορη μαυρομαλουσα να μιλαη στο κινητο,και να μας λεη η ιδια το προγραμμα, και να μας δειχνη με τα χερια της τα εξης,φιλακια στα μαγουλακια,στα βυζακια,πιπα χωρις καποτα,πιπα με καποτα,τιμη εισοδου για κασκαντερ 10ευρω :grin:.Διπλα κατω στο υπογειο,φουλ στον κοσμο,και εμφανιζετε τσιγγανοηδες μαυρομαλικο,αδιαφορο,με ενα δικτυωτο καλτσον που ξεκινουσε λιγο κατω απο τα βυζια,1,5 με το ζορι,και ειχε σκισιμο στον κωλο.Στο 43 η καλτ τσα βγαινη,πακιδες και μη εχουν κατση ορθιοι,καλα καυλιαριδες δεν εχη καθισματα να κατσετε,θελουν να ψυλωσουν τις λεω,ε ας γαμησουν να ψηλωσουν μου απανταη :2funny:τελικα καθονται ολοι κατω,και σκαη η κορασιδα,αδιαφορη κοντη με φουλ στα 15,10 απλο,οι πακιδες φευγουν και εμεις, και λεη η τσα,αρε βρωμοπακιστανοι δεν θα μαθετε ποτε,να παρω την κουκλα και να τους βαρεσω?τις λεω?οχι ρε αυτη θα την γαμησουνε και θα τις κανουν τρυπα :2funny:.Υποψιν η κουκλα αλλαξε και εμφανιση,μαυρο καυλωτικο κορμακι απο πανω με ασπρο ζαρτιερικο,μπροστα απο εκει που βγαινη η κορασιδα.Απεναντη στο 46Α η ρουμανα που πιανη τα @@ συναγωνιστων και δινη σφαλιαρες,εχη φορεση μπουρνουζι,εχη βγη εξω και κραταη τσιγαρο,που πας την ρωταν συναγωνιστες,να κανω τσιγαρο απανταη,αλλα πηγαινη στο καινουργιο που ανοιξε ακριβως διπλα σε αυτο με την λαμαρινενια εισοδο,πιο πανω απο τα 46.Στο 46Β δυο βυζαρουδες,αδιαφορες φατσικα,ετοιμες να σε θυλασουν :grin:.Στο νεο σπιτακι,δυο κοπελλες τσιγγανοειδης υπαρξης το ενα αδυνατο με μακρι μαυρο μαλλι,και κοκκινο σετ εσσωρουχων το αλλο στο δωματιο.Δεν ανεβηκα προς τα ρωσσικα,γιατι ηταν τινγκα στα πακια ,και στα ζακια!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γυρω στις 20,10,στην πλατεια βικτωριας,υπηρχαν παλι αστυνομικοι στην πλατεια,ιο αλδ.αυτη την φορα ητανλιγο πιο κατω,και καθοντουσαν,καθοσον δεν υπηρχαν ζηταδες!Φυλης 66Α ψηλο εμφανισιμο ξανθο,με λευκες κορδελες στα ποδια,η αλλη κορασις ηταν στο δωματιο! Φυλης 68 το αδυνατο πιπινι με την προσεγμενη εμφανιση και φουλ προγραμμα!Φυλης 80 αδυνατο μαυρομαλικο,παιχνιδιαρικο,με ωραιο κωλο και τατου στην μεση!Φυλής 67 Δυο κορασιδες για να ειμαι ειλικρινης την αλλη ισα που την προσεξα,αφου η πρωτη ηρθε μπροστα,με πρασινο σετακι εσσωρουχων και εκανε ενα μινι χορο,γυριζοντας τον κωλο της και ανοιγωντας ελαφρως τα κωλομερια της!Το αλλο μαυρομαλικο κοντο αδυνατο.μαλλον εκπαιδευμομενο θα ελεγα,καθως του ελειπε ο αερας της κινησης! Φυλης 71 εμφανισιμο ψηλο,με ωραιο βυζι και κωλο,αλλα τσιγγανοειδης φατσα,με ασπρες κορδελες στα ποδια,δευτερη κορασις στο δωματιο!Φυλης 73 υπογειο,κοντο με ωραιο βυζακι και παχακια στο πλαι!Φυλης 69 δεξι,νεα συμφωνα με την τσα,ξανθια αδυνατη,με ομορφο πισω συστημα!  Φυλης 86 δυο κορασιδες,η μια δωματιο,η αλλη τσιγγανοηδες φατσα,με βυζαρες,αλλα με ελαφρια πτωτικη τασι!Φυλης 74 υπογειο εκ δεξιων,κοντο μαυρομαλλικο,αδυνατο καλη παρουσια!  Φυλης 54 η λαουρα σταθερα,εκπεδευμενη απο την ντενιζα,και η σουζη,καυλωτικο μωρο με ωραιο ξανθο μαλλι και ομορφη κωλαρα,που τονιζε το μισο μποξερακι που φοραγε!Φωκαιας 25 υπογειο,Αλινα με φουλ προγραμμα,με υπια εμφανιση,δυστηχως δεν το εχη με την εμφανισιακη παρουσιαση,κοκκινο συνολο,μπεζ διαφανης καλτσες μεχρι τα μπουτια!Φωκαιας 27 κατω,Βικτωρια!Αυτο το κοριτσι δεν το εχω δη ποτε με σετ εσσωρουχων,ολο καλυπτετε!Φωκαιας 25 επανω,η χειμωδες ρωσσιδα,με βυζαρες και κωλαρα,φουλ προγραμμα συμφωνα με την τσα,με τελειωτικο στο στομα,στα βυζια και κουλουρι!Φοραγε ενα καυλωτικο μπλε σιθρου απο επανω,λικνιζωντας μπροστα μου την υπερμεγεθη,ομορφη κωλαρα της πιανοντας τα κωλομερια!!Το μετρο δεν σταματουσε στο πανεπιστημιο και στο συνταγμα,στον ηλεκτικο υπηρχε καθυστερηση και κοσμος,καθως κατεβαιναν και οι φιλαθλοι του ολυμπιακου στο καραισκακη!!Αυτα γυρω στις 20,35,παρολη την ταλαιρωπια σε ηλεκτρικο και μετρο!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ηταν μεσημερι και καθως κοιτουσα την βροχη απο το παραθυρο,κτυπησε το κινητο,ηταν ο πορνοπιτσιλιστης :grin:.Ελα πορνε προεδρε,θα πορνιασουμε στα εξωτερικα ιατρεια?Ναι πορνε μου,του λεω να δουμε αν θα βρεχη,αλλα που θα παη,θα χυσι και ο καιρος και θα ξερχαμανιαση :grin:.Απογευματινη καταδρομη με τον συναγωνιστη πιτσιλιστι,στους πορνοδρομους των εξωτερικων ιατρειων των,Διδυμου 16Α Αλισα,,,,Διδυμου 18υπογειο Συλβια,,,Διδυμου 18ισογειο,η ρουφηχτρα Αλιονα,,,Διδυμου 20 Αννα,,,Αλλαγη πορειας στην Αλκιβιαδου 16Α Η τσα μας ειπε δεν εχω κοπελλα,στο Αλκιβιαδου 16Β,η ναταλι,ρωσσις,καλο κοριτσι,μας τους ετριβε,μεχρι που θερμανθηκαν υπερβολικα,και αναζητουσαν να βγουν εξω απο το παντελονι :grin:, και ακομα μια κοπελλα στο δωματιο,Στο Αλκιβιαδου 16Γ Η Κατερινα με γεμισμενα καπουλια,ψηλο καυλοιδες μιλφ και η Βικτωρια με πορνοβλεμα!!Γυρισμος στην Φυλης για μια αρπακτη ματια!!1Φυλης 59 δυο κορασιδες,Λαουρα μελαμψο με ωραιους βυζους,και Αλεξανδρα,ξανθο γλυκο πιπινι που μας επαιζε στο σαλονι,επειδη καθομασταν στο σαλονι,η λαουρα απεχωρησε και εκεινη ηρθε και καθησε επανω μας,μικρο βυζακι,αλλα ωραιο κωλαρακι,απο Σερβια οπως ειπε,πουσαι Απολυτε,και στο 86Β ζουμερο μελαχρινο με φουλ,μαυρομαλικο με δυαρι στηθος και ομορφο κωλο!!!!
Κινηση υπηρχε αρκετη στην φυλης,κυριως απο πακιδες αλλα και χιστες που επιθεωρουσαν.Σκεφτηκα βγηκαν σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη :grin:.Μαλιστα μερικοι,ηταν με φερμες τις δουλειας,κατευθειαν και αμεσως επιθεωρηση :grin:,Αρχισε να πεφτη σκοταδι και η ηρεμια ηρθε στον πορνοδρομο προς το παρων.Φυγαμε κοιτωντας τον πορνοδρομο κλεφτα,τουλαχιστον η βροχη εκανε και ενα καλο,εφυγε και ξεπληθηκε η μυρωδια της κατουρλιλας :2funny:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ηταν μεσημερι και καθως κοιτουσα την βροχη απο το παραθυρο,κτυπησε το κινητο,ηταν ο πορνοπιτσιλιστης :grin:.Ελα πορνε προεδρε,θα πορνιασουμε στα εξωτερικα ιατρεια?Ναι πορνε μου,του λεω να δουμε αν θα βρεχη,αλλα που θα παη,θα χυσι και ο καιρος και θα ξερχαμανιαση :grin:.Απογευματινη καταδρομη με τον συναγωνιστη πιτσιλιστι,στους πορνοδρομους των εξωτερικων ιατρειων των,Διδυμου 16Α Αλισα,,,,Διδυμου 18υπογειο Συλβια,,,Διδυμου 18ισογειο,η ρουφηχτρα Αλιονα,,,Διδυμου 20 Αννα,,,Αλλαγη πορειας στην Αλκιβιαδου 16Α Η τσα μας ειπε δεν εχω κοπελλα,στο Αλκιβιαδου 16Β,η ναταλι,ρωσσις,καλο κοριτσι,μας τους ετριβε,μεχρι που θερμανθηκαν υπερβολικα,και αναζητουσαν να βγουν εξω απο το παντελονι :grin:, και ακομα μια κοπελλα στο δωματιο,Στο Αλκιβιαδου 16Γ Η Κατερινα με γεμισμενα καπουλια,ψηλο καυλοιδες μιλφ και η Βικτωρια με πορνοβλεμα!!Γυρισμος στην Φυλης για μια αρπακτη ματια!!1Φυλης 59 δυο κορασιδες,Λαουρα μελαμψο με ωραιους βυζους,και Αλεξανδρα,ξανθο γλυκο πιπινι που μας επαιζε στο σαλονι,επειδη καθομασταν στο σαλονι,η λαουρα απεχωρησε και εκεινη ηρθε και καθησε επανω μας,μικρο βυζακι,αλλα ωραιο κωλαρακι,απο Σερβια οπως ειπε,πουσαι Απολυτε,και στο 86Β ζουμερο μελαχρινο με φουλ,μαυρομαλικο με δυαρι στηθος και ομορφο κωλο!!!!
Κινηση υπηρχε αρκετη στην φυλης,κυριως απο πακιδες αλλα και χιστες που επιθεωρουσαν.Σκεφτηκα βγηκαν σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη :grin:.Μαλιστα μερικοι,ηταν με φερμες τις δουλειας,κατευθειαν και αμεσως επιθεωρηση :grin:,Αρχισε να πεφτη σκοταδι και η ηρεμια ηρθε στον πορνοδρομο προς το παρων.Φυγαμε κοιτωντας τον πορνοδρομο κλεφτα,τουλαχιστον η βροχη εκανε και ενα καλο,εφυγε και ξεπληθηκε η μυρωδια της κατουρλιλας :2funny:
Χινω προεδρε λεμε :2funny: :2funny: :2funny:.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ωραιος προεδρε και με πιτσι βλεπω.......ανεβηκε η ομαδα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το επόμενο βήμα είναι πίτσι και πρόεδρος σε πόρνο σκάουτινγκ στα στενά γύρω από την Ομόμοια!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλως τον μακη,που χαθηκες;;;;;θα γινη και αυτο στα υποψιν,μονο που χρειαζετε δυνατο γκρουπ :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom