Επισκέπτης
Πολύ αξιόλογα ονόματα και απόψεις.Ακομα καποιες σκεψεις για την ισχυουσα σεξουαλικη ηθικη και την ελευθεριοτητα
Υπάρχουν, επίσης, και νεότερες έρευνες ;)
Πολύ αξιόλογα ονόματα και απόψεις.Ακομα καποιες σκεψεις για την ισχυουσα σεξουαλικη ηθικη και την ελευθεριοτητα
Κανω ενσταση,απουσιαζω εγω και ο ριγομορτις.Πολύ αξιόλογα ονόματα και απόψεις.
Υπάρχουν, επίσης, και νεότερες έρευνες ;)
Κανω ενσταση,απουσιαζω εγω και ο ριγομορτις.
Δεν το παιρνω προσωπικα,απλα να στηριξουμε τον ριγομορτη στην δυσκολη αυτη περιοδοΔεκτή. Θα κυκλοφορήση συμπλήρωμα!
Μη το παίρνεις προσωπικά.
(Κι εγώ τελευταία στιγμή μπήκα, και αυτό λόγω γνωριμιών, τι νομίζεις; )
Τιποτα το ανυσιχητικο διαβασμα!!Γιατί; Τι έχει ο Ριγομόρτης;
Ναι,περιοδο εξεταστικης πουτανολογιαςΠερίοδος εξεταστικής;
Πεπειραμενος πιλοτος του πηδηματος μακη,ειναι πτησης στα χαμηλα .
πρόεδρε καρφώνεσαι λέμε
Πεπειραμενος πιλοτος του πηδηματος μακη,ειναι πτησης στα χαμηλα .
Θα προσπαθησω να το προσγειωσω με την μυτηπρόσεξε μην βρεις σε τίποτα βουνά και το συντρίψεις το αεροσκάφος
Θα προσπαθησω να το προσγειωσω με την μυτη
Να συμπληρωσω,και οτι προ-σκυψη!!
σ'ευχαριστω πολυ, θα το χω στα υποψιν οταν βρω χρονο θα το μελετησω πιο επισταμεναΓια τον φιλο ριγομορτη.....
Τα σεβη μου φιλε,ολα καλα?σ'ευχαριστω πολυ, θα το χω στα υποψιν οταν βρω χρονο θα το μελετησω πιο επισταμενα
ξερεις ειναι πολλοι εκλυστικοι ανθρωποι που πρεπει να διαβασουμε αλλα λογω ελλειψης
χρονου πρεπει να επιλεξουμε μονο καποιους
ειναι σα να πας μπουρδελοτσαρκα και να βρισκεις χιλιες μουναρες που να κανουν σουπερ πραγματα
στη σεξουαλικη αρενα, αλλα δυστυχως εχεις περιορισμενο μπατζετ αλλα και αντοχες οποτε πρεπει να επιλεξεις...
χαιρετω ολους τους μυστες της ελευθεριοτητας
Τα σεβη μου φιλε,ολα καλα?
Ναι,ετσι πρεπη,εγω κανω επελασης και κραταω σημειωσης,ουτως ωστε οταν ερθη η ωρα,ξερης,να ειμασται διαβασμενοιμια χαρα , το παλευουμε ποικιλοτροπως ;)