kantilanaftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα προεδρε,δωσε πληροφοριες για τις γεωργιανες,λενε τιποτα?Eπισης πιπινου κλαμπ.4-5 κοριτσια με περισοτερο να παιζουν 2 γεωργιανες αδελφες,κατα τα λεγομενα τους!
Καλημερα προεδρε,δωσε πληροφοριες για τις γεωργιανες,λενε τιποτα?Eπισης πιπινου κλαμπ.4-5 κοριτσια με περισοτερο να παιζουν 2 γεωργιανες αδελφες,κατα τα λεγομενα τους!
Πιο ειναι το ντενιζοσπιτο?Αφου συνκροτηθηκε η ειδικη ομας τσαρκας ,αποφασισαμε να παμε σε ορισμενα σπιτακια για το λογο οτι ειχαμε να παμε πολυ καιρο,στο γατοσπιτο με την πορτα ασφαλειας παρουσιαστηκε παλαιστης με βραχνη φωνη και ζητουσε 40ευρω ,στο καλυμνου 48β η μιλφ μαρινα με το γλυφωκωλι και τον ωραιο κωλο,(απο τροφωνειου)το διπλα δεν ανοιγουν ως συνηθως,συνεχισαμε στην φυλης αφου περασαμε απο ευα τσα,να ακουσουμε ιστοριες με την ρωσσιδα η οποια χουφτωσε @@ συναγωνιστη ,φταασαμε στο ντενιζοσπιτο,οπου περιχαρις η ντενιζα εβγαινε απο το δωματιο με την αλοιφη,ανα χειρας.Εκπληξη προκαλεσε ομως η δευτερη παρουσια,ωραιο μωρο,μαυρο μακρι μαλακι,αδυνατο ομορφο σωματακι,και αξιον προσοχης κωλον,συναγωνιστης που βγηκε απο το δωματιο δοκιμης ειπε οτι ηταν καλη,συνεχεια στα θεραπευτηρια της Δυδιμου,οι γνωστες μιλφ,για πιπολατρες,ολα αυτα στην 2 βαρδεια!Επισης δεν θυμαμαι νουμερο,στην φυλης υπογειο με δυο μπουρδελακια,στο ενα αξιοπροσεκτο ουκρανεζακι,και διπλα μια καυλα βραζιλιανα,που μας χορεψε και σαμπα,ξανθια χαρισματικη.
Η μια ηταν 20 και η αλλη 23,ξανθιες βαμμενες,οντως μοιαζαν πολυ,αδυνατες,εμφανισιμες,ενταξη οχι κατι το πολυ εξεραιτικο!Καλημερα προεδρε,δωσε πληροφοριες για τις γεωργιανες,λενε τιποτα?
Το ειπα ετσι λογω της ντενιζας,εμφανισιμη περιχαρις κοπελλα,δεν θυμαμαι νουμερο λογω μεγαλης τσαρκας,νομιζω οτι ειναι κοντα στην Δυδιμου,πανω στην Φυλης εννοητε!Πιο ειναι το ντενιζοσπιτο?
Σημερα στις 21,30 Κολωνου 53,ουκρανικο μιλφ, τιποτα το ιδιαιτερο παραπονιοταν στον κοσμο,οτι κανουν ολο βολτες και δεν περνανε μεσα.Για μερακληδες το ακουσαμε και αυτο φουλ προγραμμα με 10ευρω,Μ.Αλεξανδρου17,μιλφ ταυλανδη ανευ σημασιας,ευδιαθετη και περιχαρις υποσχοταν οτι θα περασουμε καλα,ΣΤΟ 15 Μιλφ Ζανα με 10 ευρω,ευτραφης,απλο προγραμμα,στο 22 βλαχοφατσα,με μεγαλα κανονια και κωλο αξιοπροσεκτον.Ιασωνος 46Α η γνωστη κοντορουμανα με φουλ,που αρπαζη τα @@ πελατων,προσοχη!!στο 46Β 2 τεμαχια,η μια ειχε ντυθη αγοβασιλιτσα στο 46 επανω,παλαιστης υποσχοταν ομορφες στιγμες παλης με 15,ενω η δυσοσμια και η μποχα ηταν το αρωματικο του χωρου!στο 36 μετα απο πολυ καιρο ελειπαν οι μαυρουλες και κοντο τσιγγανοειδες εκανε την εμφανιση του με καλο βυζακι,υπο τους ηχους τσιφτετελιου.Στο 32 το μικρο με το γιαλι τυπου γραμματεως και τα βυζακια εξω,κανονικο προγραμμα με 15.Μπηκα στην πολεμικη ζωνη του 31,οπου αγκαθωτο συρμα ηταν πανω απο σιδεροπορτες διπλα στην εισοδο υπηρχε αλλη συδεροπορτα με την ενδειξη κινδυνος υψηλη τασι ,αφου βγαλαμε τα κρανη μας εισηλθαμε στον αγωνιστικο χωρο,εμφανιστηκε μιλφ ξανθια με μπλε σετ εσωρουχων και μαυρες κορδελες στα μπουτια ως λαρα κροφτ,μετριου αποτελεσματος,στο 37 ακομα ενα τσιγγανοειδες με ξανθο μαλλακι βολταρε στο αδιαχωρητο σαλονι με φουλ 15 και απλο με10.Επιστροφη στην Κολωνου στο 48 παλαιστρια υποσχοταν οτι με 10 ευρω θα βγης νοκ αουτ χωρις πονο .Δρομο περνω και αφηνω παω Φωκαιας στο 27 επανω,Λιντα τσεχα με πλε αντιτιμο τα παντα εκτος κωλου,ακαποτο τελειωτικο και πιτσιλισμα παντου,στο κατω το γνωστο ουκρανεζακι εκανε σβουρες γυρω απο τον εαυτο του περιχαρης.Στο 22 στα 3 οικηματακια στο υπογειο 2κορασιδες η μια με πρωκτικο και η αλλη με ακαποτο,στο μεσαιο η κορασις εργαζοταν,αποχωρησης,στο διπλα δυο κορασιδες η μια με πρωκτικο η αλλη πολυ αδυνατη με ακαποτο,στο υπογειακη της φυλης με τα δυο ρδελακια,στο ενα η ουκρανεζα με το ομορφο κωλαρακι με κανονικο προγραμμα και στο διπλα αναφερθηκε ως ρωσσις αλλα καζακστανη μου φανηκε με φουλ,κατω του μεσου ορου,στην ευα τσα η γνωστη Αννα @@αρπακτρα και απεναντη στην υπογα εκαναν πασαρελα η νικολ με δυκτιωτα και μια ακομα νεα υπαρξη λιγο γεματουλα.Καταληξη στο 54β,οπου εμφανιστηκε η ντενιζα οπου εγεινε καταθεση για να ξαποστασω,συν την παρουσια της Λαουρας με αξιοπροσεκτο συνολο,εναμισαρι βυζακι και καλο κωλαρακι! Αχιλλεως 51,21,25,ο περιχαρης τσατσος ανακοινωσε φουλ προγραμμα εναντι γαλαζιου αντιτιμου,εμφανιστηκε νεαρα ευτραφης με μπειμπι-ντολ,ας το χαρακτηρισω ετσι,λιγο πιο πανω απο τα κωλομερια,αφηνωντας να φαινετε ο ενδιαφερων κωλος!
Επιστροφη απο καβαλας οπου σταματησαμε σε γνωστο μπουγατσοπωλειον για ανεφοδιασμο δυναμεων,εμφανιστηκε τραβελι τουμπανο,με στυλ γραμματεως και το αναλογο πιπογιαλι,και αφου πηρε γαλα,αναφωνησε,γρηγορα καλε,εχω κλειση τον δρομο .Εντυπωση μας εκανε ενας σκυλος που ακολουθουσε την κοπελια,ακομα και οταν εφυγε με το αυτοκινητο,πιο πανω σταματησε και αναψε αλαρμ.Πληροφοριες για τον σκυλο δινω μονο με πμ.
Καλη ηταν μπιλ,πηγε να ξεκινηση επιπλοειδες,αλλα ο εμπειρος προεδρος την καθοδηγησε ορθαΠηρες και το γνωστο επιπλο ''Ντενισα-ΙΚΕΑ''
Καλη ηταν μπιλ,πηγε να ξεκινηση επιπλοειδες,αλλα ο εμπειρος προεδρος την καθοδηγησε ορθα
Για πεπειραμενους πιλοτους θα ελεγα παντως και αυτο το μικρο που κανη μαζι της την δευτερη βαρδεια,η Λαουρα ριχνη και παιζη στο σαλονι με πολυ χαρι κατι πορνοματιες,θα τσεκαριστη στο αμεσο μελλον!!κι εγω μια φορα που την πηρα καλη ηταν και δεκτικη σε ολα,ενταξει δεν παιρνει πρωτοβουλιες,ειμναι μονο για εμπειρους μπουρδελιαρηδες
Και πούστης να 'σαι υπάρχουν λόγοι να τσαρκάρειςΜεταξι.......
Για πεπειραμενους πιλοτους θα ελεγα παντως και αυτο το μικρο που κανη μαζι της την δευτερη βαρδεια,η Λαουρα ριχνη και παιζη στο σαλονι με πολυ χαρι κατι πορνοματιες,θα τσεκαριστη στο αμεσο μελλον!!
Tου πηδηματος εννοω μακη .
πρόεδρε καρφώνεσαι λέμε
Και πούστης να 'σαι υπάρχουν λόγοι να τσαρκάρεις
Αρα απομενουν δυο πραγματα,αν θα δεχτουμε την κατασκευη...και αν θα επαναστατησουμε εναντιον της!Ο καστοριαδης μου βαζη ιδεεςΑκομα καποιες σκεψεις για την ισχυουσα σεξουαλικη ηθικη και την ελευθεριοτητα
Κάθε κοινωνία είναι μια κατασκευή, μια συγκρότηση, μια δημιουργία ενός κόσμου, του ιδιόκοσμού της. Η ίδια η ταυτότητα της δεν είναι τίποτε άλλο απ’ αυτό το «σύστημα ερμηνείας», αυτόν τον κόσμο που δημιουργεί αυτή. Και γι’ αυτόν τον λόγο (όπως και κάθε άτομο) αντιλαμβάνεται ως θανάσιμο κίνδυνο κάθε επίθεση εναντίον αυτού του συστήματος ερμηνείας˙
την αντιλαμβάνονται ως επίθεση εναντίον της ταυτότητας της, εναντίον της ίδιας.»
* η σεξουαλικη ηθικη ανηκει σ'αυτο το επινοημα , σ'αυτο το κατασκευασμα που ονομαζουμε κοινωνια
Κορνήλιος Καστοριάδης
«Τα ερωτικά / πορνογραφικά βιβλία αποτελούν µιαν ιδεατή συµπύκνωση ηδονής.
Ωστόσο, τα ερωτικά / πορνογραφικά κείµενα δεν γράφονται για να τραβάνε µαλακία
οι αναγνώστες τους. Ο πορνογράφος είναι ένας ανατροπέας, ένας αναρχικός
ιδεολόγος. Ο πορνογράφος, αρνούµενος την ισχύουσα σεξουαλική τάξη, αρνείται το
ισχύον κοινωνικό σύστηµα. Βρισκόµαστε µπρος σε µια θεωρητική στάση
Η.Πετροπουλος
Η φιλοσοφία του πρεσβεύει μία ακραία μορφή ελευθερίας, η οποία συνδέεται άμεσα με την ηθική ελευθεριότητα, και σκοπεί στην απεξάρτηση του ατόμου από κάθε κατεστημένη νομική, ηθική ή θρησκευτική αρχή με τελικό στόχο την επίτευξη της απόλυτης ατομικής ικανοποίησης, που θεωρεί ως την ανώτατη αξία
Βικιπαιδια για Ντε Σαντ
Ο τρόπος σκέψης μου είναι το αποτέλεσμα των στοχασμών μου. Είναι κομμάτι της εσώτερης ύπαρξής μου, του τρόπου που είμαι φτιαγμένος. Για το σύστημά μου, το οποίο αποδοκιμάζετε, είναι επίσης η μέγιστη παρηγοριά στη ζωή μου, η πηγή της ευτυχίας μου. Σημαίνει περισσότερα για μένα απ' ότι η ίδια μου η ζωή
Ντε Σαντ
κατα τον Zygmunt Baumann τα ατομα ειναι απλα οντοτητες που προσομοιαζουν στα κοινωνικα προτυπα και προφανως και στα σεξουαλικα προτυπα , σ'αυτο το γελοιο προτυπο
"σχεσης" που επικρατει , ομως πιστευω στην αναγκαιοτητα υπαρξης νησιδιων ανεξαρτησιας σ'αυτον τον χυλο ομοιομορφιας και φανατικης τασης προς ομοιομορφια , αυτη η αναγκαιοτητα οπως το λεει ο Ντε Σαντ πηγαζει απο την παλη της σκεψης εναντια στην μιμηση και στην προσομοιωση...
???Eμένα με " ελκη " ένα μουνί με πολλά έλκη. SERAPIS
κατα τον Zygmunt Baumann τα ατομα ειναι απλα οντοτητες που προσομοιαζουν στα κοινωνικα προτυπα και προφανως και στα σεξουαλικα προτυπα , σ'αυτο το γελοιο προτυπο
"σχεσης" που επικρατει , ομως πιστευω στην αναγκαιοτητα υπαρξης νησιδιων ανεξαρτησιας σ'αυτον τον χυλο ομοιομορφιας και φανατικης τασης προς ομοιομορφια , αυτη η αναγκαιοτητα οπως το λεει ο Ντε Σαντ πηγαζει απο την παλη της σκεψης εναντια στην μιμηση και στην προσομοιωση...