Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Billy7 ο πρόεδρος ξέρει πολλά μην το βλέπεις που δεν τα λέει

επειδη τοτε εισασταν πολυ κυριλε και θελατε χλιδα στα στουντιο,ενω εγω ειμαι κασκαντερ για ειδικες αποστολες.
Μαζι με τον απολυτο ειμαστε στις ειδικες δυναμεις των μπουρδελων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
επειδη τοτε εισασταν πολυ κυριλε και θελατε χλιδα στα στουντιο,ενω εγω ειμαι κασκαντερ για ειδικες αποστολες.
Μαζι με τον απολυτο ειμαστε στις ειδικες δυναμεις των μπουρδελων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακόμα και τώρα πηγαίνουμε στα στούδια που δεν έχουμε λεφτά  :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εγω μπιλ δεν ημουν στουντιακος ποτε,μονο σε μια ορισμενη περιπτωση :grin:,των πιατσων και της φυλης ημουν,και τωρα μεγαλωσα την ατζεντα μου με το μεταξι :grin: :grin: :grin:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγω μπιλ δεν ημουν στουντιακος ποτε,μονο σε μια ορισμενη περιπτωση :grin:,των πιατσων και της φυλης ημουν,και τωρα μεγαλωσα την ατζεντα μου με το μεταξι :grin: :grin: :grin:
Eτσι προεδρε,μεγαλωσε την αντζεντα σου και δωσε ενημερωση στον λαο λεμε :grin: :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η Καβάλας... των στεναγμών - Οι νέες πιάτσες της Αθήνας

Η κρίση τις μετέφερε σε πιο... χλιδάτες περιοχές!
Ξαφνικά η οδός Θεάτρου και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, που κάποτε έσφιζαν από τον φθηνό αγοραίο έρωτα που τόσο... πρόθυμα προσέφεραν οι λεγόμενες "μαυρούλες"... ερήμωσαν. Στη λεωφόρο Συγγρού οι τραβεστί έχουν μειωθεί αισθητά. Και ξαφνικά, περιοχές "χλιδάτες", όπως η Κηφισιά, το Γαλάτσι, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα έγιναν πιάτσες των ροζ απολαύσεων...

Τα στέκια της πορνείας, άλλαξαν. Η οικονομική κρίση έστρεψε τους νταβατζήδες με τις "κοπέλες τους" να μετακομίσουν σε πιο... χλιδάτες περιοχές. Πλέον στο κέντρο δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει τρομακτικό θέμα επιβίωσης.

Αντίθετα, σύμφωνα με έρευνα του planet-greece άλλες περιοχές της Αθήνας, δείχνουν πλέον να μετατρέπονται σε... λεωφόροι του έρωτα.

Στο Γαλάτσι

Αρκετές από τις "μαυρούλες" του κέντρου έχουν μετακομίσει πλέον στο Γαλάτσι. Στην αρχή βρίσκονταν κοντά στην οδό Πατησίων, στους πρόποδες της Γαλατσίου. Όμως, πλέον, μέρα με τη μέρα παίρνουν την άγουσα και τα τελευταία βράδυα συναντά κανείς μαύρες καλλονές του έρωτα ακόμη και στα μέσα της οδού Γαλατσίου.

Στη Νέα Ερυθραία

Κάποιοι σωματέμποροι σκέφτηκαν πιο εμπορικά. Άδραξαν της ευκαιρίας κι αποφάσισαν να μεταφέρουν μερικές από τις "κοπέλες τους" στα βόρεια προάστια, με σαφή στόχο τα γεμάτα πορτοφόλια των πελατών στην Κηφισιά. Ξαφνικά τα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας, στη Νέα Ερυθραία, έγιναν στέκι του "μαύρου" αγοραίου έρωτα. Οι... δουλειές ανθίζουν.

Οι φοιτήτριες της λεωφόρου Ποσειδώνος

Στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, βλέπει κάποιος πανέμορφα κορίτσια, νεαρής ηλικίας, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες! Το ίδιο και στο αγγλικανικό νεκροταφείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στο Δέλτα του Φαλήρου, στην παλιά παραλιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετές κοπέλες βρίσκονται εκεί οικειοθελώς, χωρίς να έχουν προστασία.

Η Καβάλας... των στεναγμών

Εκεί που η πιάτσα των τραβεστί στη Συγγρού έχει αρχίσει να "σπάει", στην λεωφόρο Καβάλας, οι τρανσέξουαλ δίνουν βροντερό παρόν. Στο ύψος των ΚΤΕΛ, μπορεί κάποιος να βρει τραβεστί που έχουν υποβληθεί ακόμη και σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πιατσα.......

Συνημμένα

• mkxzficsde4ec013c9e1c1d.jpg
    mkxzficsde4ec013c9e1c1d.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
                        Η κοπελα ειχε μια ενοχληση,μαλλον δεν της εμπενε καλα :2funny:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

ποια εννοείς προεδρε??????? :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εγω θα το περιεγραφα οτι καποια δεντρα με βαθιες ριζες προσπαθουν να αντιστεκονται στον αερα
που σπρωχνει τα ατομα απο δω και απο κει
εχουμε ξαναπει οτι αυτη η "σαβουρα" ειναι μερος του συστηματος μαζι με την υπολοιπη "καθωσπρεπει σαβουρα" , απλα
ενα φως λαμπει πιο πολυ στο σκοταδι και οχι τη μερα
ενα αρωμα ευωδιαζει πιο πολυ οταν ερχεται σε αντιθεση με τα κατουρα της πακιλας και δεν
διακρινεται τοσο στην αοσμια του μεσου ορου

με τη προυποθεση ομως οτι δεν επιλεγουμε τη σαβουρα για τη σαβουρα
αλλα για να αναδειξουμε ενα γνησιο ρομαντισμο μεσω αυτης,
γιατι δεν αρκουμαστε στην συγκεκαλυμενη σαβουρα της κατ'επιφασιν
αξιοσυνης της κοινωνιας.
Μα ακριβως αυτος ειναι ο στοχος του συστηματος,να σπρωχνη τα ατομα απο δω και απο εκει.για να μην συγκεντρωνονται στο κυριως προβλημα.Ναι το φως λαμπη στο σκοταδι περισσοτερο,αλλα χρειαζονται παρα πολλα δυστηχως για να φωτιστη!Η ακριβες εσανς ειναι σε μικρα μπουκαλακια,που δεν γεμιζουν το ματι και πολλες φορες περναν απαρατηρητα!Ακριβως ετσι αναδεικνυετε ο ρομαντισμος,οχι τοσο για την πραξη,αλλα μεσω της επιλογης,πιστευω πως η αξιοσυνη κερδιζετε,δεν διδετε ουτε χαριζετε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου συνκροτηθηκε η ειδικη ομας τσαρκας :grin:,αποφασισαμε να παμε σε ορισμενα σπιτακια για το λογο οτι ειχαμε να παμε πολυ καιρο,στο γατοσπιτο με την πορτα ασφαλειας παρουσιαστηκε παλαιστης με βραχνη φωνη και ζητουσε 40ευρω :grin:,στο καλυμνου 48β η μιλφ μαρινα με το γλυφωκωλι και τον ωραιο κωλο,(απο τροφωνειου)το διπλα δεν ανοιγουν ως συνηθως,συνεχισαμε στην φυλης αφου περασαμε απο ευα τσα,να ακουσουμε ιστοριες :grin:με την ρωσσιδα η οποια χουφτωσε @@ συναγωνιστη :grin:,φταασαμε στο ντενιζοσπιτο,οπου περιχαρις η ντενιζα εβγαινε απο το δωματιο με την αλοιφη,ανα χειρας.Εκπληξη προκαλεσε ομως η δευτερη παρουσια,ωραιο μωρο,μαυρο μακρι μαλακι,αδυνατο ομορφο σωματακι,και αξιον προσοχης κωλον,συναγωνιστης που βγηκε απο το δωματιο δοκιμης ειπε οτι ηταν καλη,συνεχεια στα θεραπευτηρια της Δυδιμου,οι γνωστες μιλφ,για πιπολατρες,ολα αυτα στην 2 βαρδεια!Επισης δεν θυμαμαι νουμερο,στην φυλης υπογειο με δυο μπουρδελακια,στο ενα αξιοπροσεκτο ουκρανεζακι,και διπλα μια καυλα βραζιλιανα,που μας χορεψε και σαμπα,ξανθια χαρισματικη.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Eπισης πιπινου κλαμπ.4-5 κοριτσια με περισοτερο να παιζουν 2 γεωργιανες αδελφες,κατα τα λεγομενα τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom