Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ψυχικα και σωματικα,πχ.ειτε εισαι χαρτοπαικτης ειτε πρεζακιας ειτε μουνακιας,το αποτελεσμα ειναι αυτο!

δεν ξέρω γενικά το πιάνεις το θέμα αλλά για όλα υπάρχει το κατάλληλο φάρμακο να σε επιστρέψει στον ίσιο δρόμο  ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν ξέρω γενικά το πιάνεις το θέμα αλλά για όλα υπάρχει το κατάλληλο φάρμακο να σε επιστρέψει στον ίσιο δρόμο  ;)
Τι γενικα,ενας χαρτοπαικτης πχ.δεν σταματαη να παιζη μεχρι που να τα χαση ολα και μετα μερικοι αυτοκτονουν,οπως και ο πρεζακιας που παιθενη,υπαρχουν ομως και ρησιμη εθισμοι,οπως αυτος της μορφωσης και της μελετης η της γυμναστικης γενικα,οχι σε υπερβολικα μεγεθη να φτασης να περνης φαρμακα γιατι και αυτο εθισμος ειναι!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τι γενικα,ενας χαρτοπαικτης πχ.δεν σταματαη να παιζη μεχρι που να τα χαση ολα και μετα μερικοι αυτοκτονουν,οπως και ο πρεζακιας που παιθενη,υπαρχουν ομως και ρησιμη εθισμοι,οπως αυτος της μορφωσης και της μελετης η της γυμναστικης γενικα,οχι σε υπερβολικα μεγεθη να φτασης να περνης φαρμακα γιατι και αυτο εθισμος ειναι!

τι να σου πω δεν έχω κατρακυλήσει σε κανένα από τους παραπάνω εθισμούς (δόξα των θεό  :priest:) επομένως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη :dunno:

ούτε έχω ανάλογες εμπειρίες από φίλους/γνωστούς για να μπορέσω να αντιπαραθέσω ανάλογα επιχειρήματα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι να σου πω δεν έχω κατρακυλήσει σε κανένα από τους παραπάνω εθισμούς (δόξα των θεό  :priest:) επομένως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη :dunno:

ούτε έχω ανάλογες εμπειρίες από φίλους/γνωστούς για να μπορέσω να αντιπαραθέσω ανάλογα επιχειρήματα.
Απλα μιλησαμε γενικα,γιατι και το φαι εθισμος ειναι για αυτους που τρωνε πολυ!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Δεν μιλαμε για κατρακυλα,γενικα μιλαμε και δεν πρεπη να κατρακυλησουμε πουθενα,αλλα........

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν μιλαμε για κατρακυλα,γενικα μιλαμε και δεν πρεπη να κατρακυλησουμε πουθενα,αλλα........

αυτά τα αλλά είναι που φοβάμαι γιατί ήδη έχω κάνει την αρχή σε κάποια πράγματα :tickedoff:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτά τα αλλά είναι που φοβάμαι γιατί ήδη έχω κάνει την αρχή σε κάποια πράγματα :tickedoff:
Ολα μακη ειναι εμπειριες στην ζωη,οπως τα μπουρδελα και οι πορνες,οπως και τα λαθη,και οι αποτυχιες,μπορη να πονανε αλλα αφυπνιζουν το μυαλο και την ψυχη και δυσκολα κανης το ιδιο λαθος,εκτος αν εισαι εθισμενος!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Η γυναικα και το αμαξι φιλε μου θελουν φρενο

θέλουν φρένο όπως λες αλλά εκεί που λες τέλος εκεί γαμιέται ο διας σορρυ κιολας και πέφτεις πάλι στην λούμπα :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θέλουν φρένο όπως λες αλλά εκεί που λες τέλος εκεί γαμιέται ο διας σορρυ κιολας και πέφτεις πάλι στην λούμπα :headbang:

Στα δυσκολα φρεναρισματα υπαρχει το πορδελο  εεεε το φρενο(ΑΒS) ηθελα να πω

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τωρα γινονται δυο τα κακα μακη,εθισμος και πειρασμος :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το παθιασμενο κολημα σε μια να φοβαστε μονο
Κατι ξερω κι εγω που εχω μηδενισει το κοντερ πολλεs φορεs

Αλλα,  ειχα καλα φρενα......παντα   :dancing: :dancing: :dancing:
Πολυ σωστα,αφτο ελεγα και του μακη προηγουμενος,οτι ο εθισμος ειναι ασχημο πραγμα,και να εισαι κολημενος με μια γκομενα εθισμος ειναι,αρα προτιμας τον πειρασμο!

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά;
Τόσο πολύ έχετε εξωκοίλει;
:2funny: :2funny:

Άσε που ο ρομαντισμός γύρισε σε φουλ ντεκαντάνς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom