Ψυχικα και σωματικα,πχ.ειτε εισαι χαρτοπαικτης ειτε πρεζακιας ειτε μουνακιας,το αποτελεσμα ειναι αυτο!
δεν ξέρω γενικά το πιάνεις το θέμα αλλά για όλα υπάρχει το κατάλληλο φάρμακο να σε επιστρέψει στον ίσιο δρόμο ;)
Ψυχικα και σωματικα,πχ.ειτε εισαι χαρτοπαικτης ειτε πρεζακιας ειτε μουνακιας,το αποτελεσμα ειναι αυτο!
Τι γενικα,ενας χαρτοπαικτης πχ.δεν σταματαη να παιζη μεχρι που να τα χαση ολα και μετα μερικοι αυτοκτονουν,οπως και ο πρεζακιας που παιθενη,υπαρχουν ομως και ρησιμη εθισμοι,οπως αυτος της μορφωσης και της μελετης η της γυμναστικης γενικα,οχι σε υπερβολικα μεγεθη να φτασης να περνης φαρμακα γιατι και αυτο εθισμος ειναι!δεν ξέρω γενικά το πιάνεις το θέμα αλλά για όλα υπάρχει το κατάλληλο φάρμακο να σε επιστρέψει στον ίσιο δρόμο ;)
Τι γενικα,ενας χαρτοπαικτης πχ.δεν σταματαη να παιζη μεχρι που να τα χαση ολα και μετα μερικοι αυτοκτονουν,οπως και ο πρεζακιας που παιθενη,υπαρχουν ομως και ρησιμη εθισμοι,οπως αυτος της μορφωσης και της μελετης η της γυμναστικης γενικα,οχι σε υπερβολικα μεγεθη να φτασης να περνης φαρμακα γιατι και αυτο εθισμος ειναι!
Απλα μιλησαμε γενικα,γιατι και το φαι εθισμος ειναι για αυτους που τρωνε πολυ!τι να σου πω δεν έχω κατρακυλήσει σε κανένα από τους παραπάνω εθισμούς (δόξα των θεό ) επομένως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη
ούτε έχω ανάλογες εμπειρίες από φίλους/γνωστούς για να μπορέσω να αντιπαραθέσω ανάλογα επιχειρήματα.
Δεν μιλαμε για κατρακυλα,γενικα μιλαμε και δεν πρεπη να κατρακυλησουμε πουθενα,αλλα........τι να σου πω δεν έχω κατρακυλήσει σε κανένα από τους παραπάνω εθισμούς (δόξα των θεό ) επομένως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη
ούτε έχω ανάλογες εμπειρίες από φίλους/γνωστούς για να μπορέσω να αντιπαραθέσω ανάλογα επιχειρήματα.
Δεν μιλαμε για κατρακυλα,γενικα μιλαμε και δεν πρεπη να κατρακυλησουμε πουθενα,αλλα........
Ολα μακη ειναι εμπειριες στην ζωη,οπως τα μπουρδελα και οι πορνες,οπως και τα λαθη,και οι αποτυχιες,μπορη να πονανε αλλα αφυπνιζουν το μυαλο και την ψυχη και δυσκολα κανης το ιδιο λαθος,εκτος αν εισαι εθισμενος!αυτά τα αλλά είναι που φοβάμαι γιατί ήδη έχω κάνει την αρχή σε κάποια πράγματα
αυτά τα αλλά είναι που φοβάμαι γιατί ήδη έχω κάνει την αρχή σε κάποια πράγματα
Ειναι ωραια η κατηφορα......αλλα με ρεγουλο ομωs
Καλως τον λαιφ,σωστα με ρεγουλα,εννοης προς τα μπουρδελα?Ειναι ωραια η κατηφορα......αλλα με ρεγουλο ομωs
Νταξει....ρατσιστηs δεν ειμαι...Απ ολα πορδελα, μασαζια, στριπτηζια, στουδιαΚαλως τον λαιφ,σωστα με ρεγουλα,εννοης προς τα μπουρδελα?
Η γυναικα και το αμαξι φιλε μου θελουν φρενοαν σε πάρει η κάτω βόλτα δεν το σώνεις εύκολα ίσως είναι και δρόμος χωρίς επιστροφή.....
Η γυναικα και το αμαξι φιλε μου θελουν φρενο
θέλουν φρένο όπως λες αλλά εκεί που λες τέλος εκεί γαμιέται ο διας σορρυ κιολας και πέφτεις πάλι στην λούμπα
Ολα μεσα επομενως!Νταξει....ρατσιστηs δεν ειμαι...Απ ολα πορδελα, μασαζια, στριπτηζια, στουδια
Τωρα γινονται δυο τα κακα μακη,εθισμος και πειρασμος .θέλουν φρένο όπως λες αλλά εκεί που λες τέλος εκεί γαμιέται ο διας σορρυ κιολας και πέφτεις πάλι στην λούμπα
Τωρα γινονται δυο τα κακα μακη,εθισμος και πειρασμος .
Ολα μεσα επομενως!
Πολυ σωστα,αφτο ελεγα και του μακη προηγουμενος,οτι ο εθισμος ειναι ασχημο πραγμα,και να εισαι κολημενος με μια γκομενα εθισμος ειναι,αρα προτιμας τον πειρασμο!Το παθιασμενο κολημα σε μια να φοβαστε μονο
Κατι ξερω κι εγω που εχω μηδενισει το κοντερ πολλεs φορεs
Αλλα, ειχα καλα φρενα......παντα