Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κατι τετοιο ειχε πει και ο marlon brando οτι το κοινο θελει κατι πιο "μαλακο" για να προσελκυσθει ωστε να φθασει στην "ωμη" αληθεια (δεν θυμαμαι ακριβως τη φραση του)

ομως θα φανω αγενης γιατι πρεπει να αποχωρησω

ωστοσο αφιερωνω στους ομοιδεατες ρομαντικους μπουρδελιαρηδες
μια σκηνη μεταξυ Dennis Hopper και Marlon Brando απο το Αποκαλυψη Τωρα

ιδου :

δες πως ο σκηνοθετης "λειενει" το εδαφος ωστε να προσεγγισθουν δυσκολα νοηματα ...
Θα το δω φιλε μου καλη σου νυχτα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ε τετοιες ομαδικες καταδρομικες δυσκολα γινονται....
αλλα εξεπλαγην που πηγατε μεταξι,επειδη συχναζετε αλλου συνηθως :2funny: :2funny: :2funny:
παντως εχει πιο χαβαλε απο την φυλης,ειδικα μεταμεσονυχτιες ωρες,δεν ξερω αν προσεξες την τσα του ιασωνος 43,μιλαμε γιτ την ΚΑΛΤ φυσιογνωμια,με φοβερες ατακες και γελιο :2funny: :2funny: :2funny:
Για την φλωρα μαλλον λες,γραφω την ατακα που ειπε στην περιγραφη :grin:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Για την φλωρα μαλλον λες,γραφω την ατακα που ειπε στην περιγραφη :grin:

μια μερα εχουν μπει καποιοι συναγωνιστες για παρτουζα και περιμενουν τα ρεστα.Χτυπαει την πορτα η τσα και της απαντανε ''μπες μεσα''......και τους απανταει αυτη ''και τι να δω ρε;;;;;; τα αρχιδια σας'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μια μερα εχουν μπει καποιοι συναγωνιστες για παρτουζα και περιμενουν τα ρεστα.Χτυπαει την πορτα η τσα και της απαντανε ''μπες μεσα''......και τους απανταει αυτη ''και τι να δω ρε;;;;;; τα αρχιδια σας'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:,την καρλα την ρουμανα την εχης δη μπιλ?

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
:2funny: :2funny: :2funny:,την καρλα την ρουμανα την εχης δη μπιλ?

η καρλα η καυλα που λεει;;;;;;
ηταν και στην φυλης,δεν την εχω δοκιμασει αλλα τωρα στο μεταξι με ενα 15αρι συμφερει,την εχω στα υποψιν για καρφωμα

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ηταν και στην φυλης,δεν την εχω δοκιμασει αλλα τωρα στο μεταξι με ενα 15αρι συμφερει,την εχω στα υποψιν για καρφωμα
Ναι καυλιαρα δειχνη,και το ρωσσακι η ευα δειχνη καλη εμφανισιακα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κατι τετοιο ειχε πει και ο marlon brando οτι το κοινο θελει κατι πιο "μαλακο" για να προσελκυσθει ωστε να φθασει στην "ωμη" αληθεια (δεν θυμαμαι ακριβως τη φραση του)

ομως θα φανω αγενης γιατι πρεπει να αποχωρησω

ωστοσο αφιερωνω στους ομοιδεατες ρομαντικους μπουρδελιαρηδες
μια σκηνη μεταξυ Dennis Hopper και Marlon Brando απο το Αποκαλυψη Τωρα

ιδου :

δες πως ο σκηνοθετης "λειενει" το εδαφος ωστε να προσεγγισθουν δυσκολα νοηματα ...
Αν και δεν επιασα πληρωε το νοημα η αληθοφανια ειναι αυτη που πρεπη να μεταφερθη στον αναγνωστη!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ε τετοιες ομαδικες καταδρομικες δυσκολα γινονται....
αλλα εξεπλαγην που πηγατε μεταξι,επειδη συχναζετε αλλου συνηθως :2funny: :2funny: :2funny:
παντως εχει πιο χαβαλε απο την φυλης,ειδικα μεταμεσονυχτιες ωρες,δεν ξερω αν προσεξες την τσα του ιασωνος 43,μιλαμε γιτ την ΚΑΛΤ φυσιογνωμια,με φοβερες ατακες και γελιο :2funny: :2funny: :2funny:
Αν τυχη και ευσαι Σ/Κ αθηνα και το ξερω πιο πριν θα το οργανοσουμε!

Επισκέπτης
Αν και δεν επιασα πληρωε το νοημα η αληθοφανια ειναι αυτη που πρεπη να μεταφερθη στον αναγνωστη!

Πρέπει να δεις όλο το έργο. Μεγάλες στιγμές, ενός μεγάλου σκηνοθέτη.

Γιατί δεν γράφεις ενημερώσεις;
Μου άρεσε η παραπάνω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πρέπει να δεις όλο το έργο. Μεγάλες στιγμές, ενός μεγάλου σκηνοθέτη.

Γιατί δεν γράφεις ενημερώσεις;
Μου άρεσε η παραπάνω.
Απο εδω και περα θα αποδιδετε με ενα ρομαντικο τροπο η καθε βολτα της νυχτερινης κολασμενης Αθηνας καθως και ρομαντικες φωτο,απο τους οικους.Χερομε που σου αρεσε η περιγραφη,κατι σαν μινι ιστοριες τσαρκας!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι μπορω να πω οτι με 15 δινοταν και κωλος,απο κορασιδες μεσου ορου,αλλα και με 10,επισης στην μεση της ιασωνος επεζε και μαυρακι με 10 σχετικα ευπαρουσιαστο!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι μπορω να πω οτι με 15 δινοταν και κωλος,απο κορασιδες μεσου ορου,αλλα και με 10,επισης στην μεση της ιασωνος επεζε και μαυρακι με 10 σχετικα ευπαρουσιαστο!

και να σου λέει το μαυράκι είσαι οραίο πρόεντρο!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny:Ενημερωση κανουμε μακη στον μπιλ!

αυτό λέω και εγώ με τα μαυράκια που συχνάζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

έχω γνωρίσει μαυρούλα όχι στο Μετάξι αλλά στην χώρα προέλευσης κρίμα που δεν είχα χρόνο να την  :fuck1: γιατί ήτανε πολύ μπάνικο μωρό :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτό λέω και εγώ με τα μαυράκια που συχνάζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

έχω γνωρίσει μαυρούλα όχι στο Μετάξι αλλά στην χώρα προέλευσης κρίμα που δεν είχα χρόνο να την  :fuck1: γιατί ήτανε πολύ μπάνικο μωρό :sunglasses:
Μακη με μωρακια συχναζω :2funny:με μαυρακια οχι και τοσο,αξιοσημειωτο παντως για την συγκεκριμενη μερα πως δεν υπηρχε κανενα απολυτως μαυρακι στις πιατσες,περα απο 3 που ηταν κοντα στον αγιο ελευθεριο,αλλα ηταν πιο μαυρα και απο το σκοταδι :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου δεν σε φαγαν οι μαυροι και την γλυτωσες.... :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αφου δεν σε φαγαν οι μαυροι και την γλυτωσες.... :2funny: :2funny: :2funny:

θα βγούμε :offtopic:

αλλά μιας και το ανέφερες επιεδή έζησα 16 ημέρες θα σου πω οι μαύροι δεν είναι κακοί άνθρωποι(λόγω του ότι είναι αποικίες των Γάλλων πολλά χρόνια)αντιθέτως είναι εξυπηρετικοί και φιλικοί με τους Ευρωπαίους.

Πρόσεξε αν έχεις πράσινα χαρτονομίσματα μαζί σου (όχι ευρώ) τότε όλα είναι πάρα πολύ εύκολα για εσένα..... ;) εγώ να φανταστείς είχα προσωπικό οδηγό που με γύριζε στην πόλη να κάνω τις δουλειές που ήθελε το γραφείο.Το κόστος 15 δολλάρια πήγαινε-έλα στο ξενοδοχείο.

Θες να μιλήσουμε για γυναίκες μέρα με την νύχτα σε θέμα εμφάνισης πάντα ναι μεν μαύρες αλλά απίστευτα κορμιά όπου πολλές είχανε εκπληκτικό πρόσωπο (όπως αυτή που γνώρισα 22 ετών μούναρος), καμία σχέση με τις μαύρες τις Σωκράτους!

Επισκέπτης
Απο εδω και περα θα αποδιδετε με ενα ρομαντικο τροπο η καθε βολτα της νυχτερινης κολασμενης Αθηνας καθως και ρομαντικες φωτο,απο τους οικους.Χερομε που σου αρεσε η περιγραφη,κατι σαν μινι ιστοριες τσαρκας!

:rockon: :rockon: :rockon:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ναι καυλιαρα δειχνη,και το ρωσσακι η ευα δειχνη καλη εμφανισιακα!

H αρχοντισσα στο μεταξι ειναι η Αννα απο κολωνου,μιλαμε για μιλφαρα με υπηρεσιες επιπεδου στουντιο,εχω γραψει κριτικες........και ο χωρος ο καλυτερος της περιοχης. :rockon:
Δοκιμασε την προεδρε,χανεις!!!!!!!!!!!!! :knockinb:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
H αρχοντισσα στο μεταξι ειναι η Αννα απο κολωνου,μιλαμε για μιλφαρα με υπηρεσιες επιπεδου στουντιο,εχω γραψει κριτικες........και ο χωρος ο καλυτερος της περιοχης. :rockon:
Δοκιμασε την προεδρε,χανεις!!!!!!!!!!!!! :knockinb:
Η καρλα ηταν προς τα τελευταια σπιτακια της Ιασωνος προς την καβαλας,τριτη βαρδεια σε μεγαλο χωρο υποδοχης με κολωνες μεσα σαν της Ακροπολης αν σου λεη κατι,η Αννα που ειναι στο 30?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom