Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γέννηση της Αφροδίτης (Ιταλικά: La nascita di Venere) είναι πίνακας ζωγραφικής του Ιταλού καλλιτέχνη της Αναγέννησης, Σάντρο Μποτιτσέλι. Φιλοτεχνήθηκε περίπου το 1485–1486. Σήμερα βρίσκεται στη συλλογή του μουσείου Ουφίτσι στη Φλωρεντία, στην αίθουσα που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο δημιουργό. Αποτελεί μια από τις αρτιότερες αισθητικά δημιουργίες του Φλωρεντίνου καλλιτέχνη. Η έμπνευση για τον πίνακα δίνεται από μια μυθολογική αφήγηση του Οβιδίου και συνιστά μια νεοπλατωνική αλληγορία βασισμένη στην αντίληψη της αγάπης ως γενεσιουργού δύναμης

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
ΚΑΒΛΙ ΠΥΞΙΔΑ  

Με τραβάει απο τη μύτη
κατ΄ευθείαν για ΄το σπίτι
τ΄άρωμά της με μεθάει
η ψωλή μου χλιμιντράει!

Σούζα κάνει τ΄αλογάκι
μόλις μυριστεί μουνάκι
στα μπουρδέλα ίσα πάει
τα εμπόδια πηδάει !

τον Ντορή σας έχω φέρει
το καβλί του να προσφέρει
να μουλιάσει τα αρχίδια
είναι του μουνιού πυξίδα !

:grin:
    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
                                                                 Η υπηρεσια της ηδονης ειναι χαρα διαρκης!
ενδιαφερον , αν και δεν το χω κατανοησει ακομα επαρκως...

καθε αλλο παρα πουριτανος ειμαι αλλα , ακομα και στην ηδονη χρειαζεται ενα οριο

ή μαλλον θα ελεγα πρεπει να βρουμε μια χρυση τομη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν χαθης στο σκοταδι,μπορη να μην μαθης να το ξεχωριζης για τον απλο λογω οτι πολυ ειναι χαμενοι στο σκοταδι και δεν το βλεπουν.
πολλοι ειναι το σκοταδι ωστε λιγοι να μαθαινουν να βλεπουν σ'αυτο

πολλοι ειναι ο βουρκος ωστε λιγοι να μαθαινουν να ξεχωριζουν την ευωδια απο την αοσμια της κοινωνιας.

ολα παιζουν το ρολο τους σ'αυτη τη ζωη,
για μενα τα περιττωματα του περιθωριου μπορουν να σε κανουν να καταλαβεις τα περιττα της κοινωνιας...ωστε να ελκεσαι μονο απο τα ουσιαστικα !

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

πολλοι ειναι ο βουρκος ωστε λιγοι να μαθαινουν να ξεχωριζουν την ευωδια απο την αοσμια της κοινωνιας.

για μενα τα περιττωματα του περιθωριου μπορουν να σε κανουν να καταλαβεις τα περιττα της κοινωνιας...ωστε να ελκεσαι μονο απο τα ουσιαστικα !

μεγάλη και πολύ σωστη κουβέντα. Μόνο όσοι έχουν στερηθεί θα μπορέσουν να εκτιμήσουν κάποια πράγματα όταν τα βρούνε κάποια στιγμή.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μεγάλη και πολύ σωστη κουβέντα. Μόνο όσοι έχουν στερηθεί θα μπορέσουν να εκτιμήσουν κάποια πράγματα όταν τα βρούνε κάποια στιγμή.
σωστα , ερμηνευεται και ετσι

εξαλλου ειναι η μικρη αλλα σημαντικη η διαφορα μεταξυ της πραγματικης αναγκης και των τεχνητων αναγκων της κοινωνιας, βεβαια τα ατομα πληττονται και απο τα δυο , οι πρωτοι απο πραγματικα αιτια ενω οι δευτεροι απο τη μιζερια τους

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ενδιαφερον , αν και δεν το χω κατανοησει ακομα επαρκως...

καθε αλλο παρα πουριτανος ειμαι αλλα , ακομα και στην ηδονη χρειαζεται ενα οριο

ή μαλλον θα ελεγα πρεπει να βρουμε μια χρυση τομη
Εγω πιστευω οτι δεν ομιλη για καποια ορια,ειναι τετοια η χαρα του γραφωντος που δεν υπολογιζη τιποτα απο οσα λεη ο κοσμος,αλλα αφηνετε ολοκληρωτικα σε αυτη την χαρα,χωρις να θελη να του χαλαση κανης τιποτα απο αυτο!Προσωπικη και συντομη αποψη,αν και η λεξη συνταγμα της ηδονης λιγο με προβληματιζη,απο την οπτικη γωνια του γραφωντος!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Λιγοι θα ελκονται απο τα ουσιαστικα για δυο λογους,α)αυτοι που συνηδιτοποιημενα ξερουν που βαδιζουν και τιποτα δεν τους αποσπα την προσοχη απο το οραμα και β)αυτοι που θα εχουν την ψυχικη δυναμη να ασχοληθουν,διοτι η σημερινη κατασταση της κοινωνιας μαζι με τον οικονομικο προβληματισμο,σπρωχνουν την κοινωνια υποδουλη στον βουρκο.Θα πω ενα απλο παραδειγμα,πολλες γυναικες ωραιες και με προσοντα ειναι χωρισμενες και εχουν και ενα παιδακι η και δυο να μεγαλωσουν,οπως εγινε η οικονομικη κατασταση θα εχουν δουλεια?θα επαρκουν τα χρηματα?για τον απλο λογω οχι για να περνουν καλα αλλα να μεγαλωσουν τα παιδια!Εδω υπαρχουν δυο εκδοχες,θα υπαρξουν δυο κατηγοριες γυναικων,αυτες που δεν θα υποκυψουν και θα αιμοραγουν εσωτερικα και οσο αντεξου,λογω ισχυρου και αμολυντου χαρακτηρα,και οι πολλες, αδυναμες, που θα υποκυψουν στην θεληση των αλλων!Αρα πουλω τον ευατο μου για να επιβιωσω,και εδω ερχετε το οραμα του βουρκου,ενω ειναι μεσα,αισθανονται την πλανη οτι ζουν καλα και ειναι ολα καλα στις δυσκολες αυτες ημερες!Επομενως και ευκολα θυματα προς εκμεταλευση της ιδιας της κοινωνιας.Αρα ειμαστε μεσα στον βουρκο,τωρα αυτο που μας ξεχωριζη μεταξυ μας,πιστευω οτι ειναι η οπτικη γωνια,η μορφωση και η επιλογη του καθενος να μην κολυμπαη μεσα σε αυτον!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωστα , ερμηνευεται και ετσι

εξαλλου ειναι η μικρη αλλα σημαντικη η διαφορα μεταξυ της πραγματικης αναγκης και των τεχνητων αναγκων της κοινωνιας, βεβαια τα ατομα πληττονται και απο τα δυο , οι πρωτοι απο πραγματικα αιτια ενω οι δευτεροι απο τη μιζερια τους
Μαλιστα τεχνητες αναγκες,και ποιος τις δημιουργη για αποπροσαταλοσισμο?Το συστημα που εχη τον ελενχο της κοινωνιας.και σκοπο εχη για να μην εχη προβλημα ,να δημιουργη συνεχεια στην κοινωνια αυτες τις αναγκες για να μενη υποχρεωτικα στον βουρκο,γιατι αυτο συμφερη !Αρα δημιουργητε τεχνητα μια μιζερια που οι περισσοτεροι την αποδεχονται με ψυχικο εκβιασμο κατα καποιο τροπο,ενω οι βλεποντες της πραγματικες αναγκες θα επιβιωσουν εστω και δυσκολα,φτανοντας στην επιφανεια του βουρκου και αναπνεουν καπως ελευθερα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολυ μεγαλη και σωστη κουβεντα ειπες φιλε..... :thumbsup: :cool2:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τελικα φαινετε πως οι μικρες προτασης,κρυβουν μεγαλες αληθειες!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μικροι, αγνωστου  γραφωντα, στιχοι λενε την αληθεια?                                                              Τι να την κάνω τη ζωή
άμα δε σε έχω ταίρι,
μισό φεγγάρι δε μπορεί
πανσέληνο να φέρει...!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συμφωνω με τα προηγουμενα που εχεις γραψει , απλα μου κανε περισσοτερη εντυπωση αυτο:

Θα πω ενα απλο παραδειγμα,πολλες γυναικες ωραιες και με προσοντα ειναι χωρισμενες και εχουν και ενα παιδακι η και δυο να μεγαλωσουν,οπως εγινε η οικονομικη κατασταση θα εχουν δουλεια?θα επαρκουν τα χρηματα?για τον απλο λογω οχι για να περνουν καλα αλλα να μεγαλωσουν τα παιδια!Εδω υπαρχουν δυο εκδοχες,θα υπαρξουν δυο κατηγοριες γυναικων,αυτες που δεν θα υποκυψουν και θα αιμοραγουν εσωτερικα και οσο αντεξου,λογω ισχυρου και αμολυντου χαρακτηρα,και οι πολλες, αδυναμες, που θα υποκυψουν στην θεληση των αλλων!Αρα πουλω τον ευατο μου για να επιβιωσω,και εδω ερχετε το οραμα του βουρκου,ενω ειναι μεσα,αισθανονται την πλανη οτι ζουν καλα και ειναι ολα καλα στις δυσκολες αυτες ημερες!Επομενως και ευκολα θυματα προς εκμεταλευση της ιδιας της κοινωνιας.Αρα ειμαστε μεσα στον βουρκο,τωρα αυτο που μας ξεχωριζη μεταξυ μας,πιστευω οτι ειναι η οπτικη γωνια,η μορφωση και η επιλογη του καθενος να μην κολυμπαη μεσα σε αυτον!

Ακομα και αυτες οι λιγες γυναικες που μπαινουν στην πορνεια απο πραγματικη αναγκη και οχι λογω των ψευτικων της κοινωνιας οπως κανει η πλειοψηφια των πορνων , συνηθως αλλοιωνεται ο χαρακτηρας τους στην πορεια.

Πολυ δυσκολα μπορω να διακρινω αξιοσυνη σε μια πορνη , ακομα και αν αρχικα την ωθησε πραγματικη αναγκη να κανει αυτη τη δουλεια.

Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που προσεγγιζουν τον χαρακτηρα της Φαντινα του Ουγκω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συμφωνω με τα προηγουμενα που εχεις γραψει , απλα μου κανε περισσοτερη εντυπωση αυτο:

Ακομα και αυτες οι λιγες γυναικες που μπαινουν στην πορνεια απο πραγματικη αναγκη και οχι λογω των ψευτικων της κοινωνιας οπως κανει η πλειοψηφια των πορνων , συνηθως αλλοιωνεται ο χαρακτηρας τους στην πορεια.

Πολυ δυσκολα μπορω να διακρινω αξιοσυνη σε μια πορνη , ακομα και αν αρχικα την ωθησε πραγματικη αναγκη να κανει αυτη τη δουλεια.

Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που προσεγγιζουν τον χαρακτηρα της Φαντινα του Ουγκω.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις,τις οποιες δεν βλεπουμε σαν νουμερα,αλλα χαρακτηρες με οραμα,αν και για να φτασουν στο στοχο τους χρειαστη να περασουν μεσα απο το βουρκο,ητε γιατι τις σπρωξανε ητε γιατι το διαλεξανε,καθε μια ξερη το γιατι,εμεις ημαστε απλοι θεατες και ισως κριτες,χωρις ομως να μπορεσουμε να δουμε και να αγγιξουμε τις ευαισθητες χορδες τους που τις εχουν καλα κρυμενες,οχι οτι τις υποστηριζω αλλα απλα λεω την γνωμη μου με μια διαφορετικη προσεγγιση,βλεποντας απο ενα διαφορετικο πρισμα και την δικη τους αποψη!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις,τις οποιες δεν βλεπουμε σαν νουμερα,αλλα χαρακτηρες με οραμα,αν και για να φτασουν στο στοχο τους χρειαστη να περασουν μεσα απο το βουρκο,ητε γιατι τις σπρωξανε ητε γιατι το διαλεξανε,καθε μια ξερη το γιατι,εμεις ημαστε απλοι θεατες και ισως κριτες,χωρις ομως να μπορεσουμε να δουμε και να αγγιξουμε τις ευαισθητες χορδες τους που τις εχουν καλα κρυμενες,οχι οτι τις υποστηριζω αλλα απλα λεω την γνωμη μου με μια διαφορετικη προσεγγιση,βλεποντας απο ενα διαφορετικο πρισμα και την δικη τους αποψη!

ειναι σα να ψαχνεις θραυσματα χρυσου σε ενα απεραντο βουρκο
σα να ψαχνεις αστερια τη νυχτα σ'ενα συννεφιασμενο ουρανο

ομως η σπανιοτητα τους ειναι αυτη που σε κανει να ξεχωριζεις το πραγματικο χρυσο απο τους τονους επιχρυσωμενης ανοησιας που χαρακτηριζουν την υπολοιπη "καθωσπρεπει" κοινωνια

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειναι σα να ψαχνεις θραυσματα χρυσου σε ενα απεραντο βουρκο
σα να ψαχνεις αστερια τη νυχτα σ'ενα συννεφιασμενο ουρανο

ομως η σπανιοτητα τους ειναι αυτη που σε κανει να ξεχωριζεις το πραγματικο χρυσο απο τους τονους επιχρυσωμενης ανοησιας που χαρακτηριζουν την υπολοιπη "καθωσπρεπει" κοινωνια
Οπως ο χρυσοθυρας κοσκινηζη την αμμο για να βρη ψειγματα,σπανια σε τοσους τονους αμμο,ετσι ειναι αυτη η σπανιοτητα,αυτες μενουν αγερωχες,ητε απο τα βλεμματα θαυμασμου,ητε απο απαξιοτικα βλεματα,η απο βλμματα μισους,και πολλα αλλα,οταν φευγουν απο τους οικους και πηγαινουν σπιτι τους και κλεινη η πορτα τοτε αρχιζη το δραμα,εναν ρολο που μονο αυτες γνωριζουν την υποθεση,απλα οι υπολοιποι της κοινωνιας ειναι οι κατηγοροι,γιατι αυτοι ειναι οι καθως πρεπη κοινωνια περιτυλιγμενοι απο τον ψευτικο χρυσο!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οπως ο χρυσοθυρας κοσκινηζη την αμμο για να βρη ψειγματα,σπανια σε τοσους τονους αμμο,ετσι ειναι αυτη η σπανιοτητα,αυτες μενουν αγερωχες,ητε απο τα βλεμματα θαυμασμου,ητε απο απαξιοτικα βλεματα,η απο βλμματα μισους,και πολλα αλλα,οταν φευγουν απο τους οικους και πηγαινουν σπιτι τους και κλεινη η πορτα τοτε αρχιζη το δραμα,εναν ρολο που μονο αυτες γνωριζουν την υποθεση,απλα οι υπολοιποι της κοινωνιας ειναι οι κατηγοροι,γιατι αυτοι ειναι οι καθως πρεπη κοινωνια περιτυλιγμενοι απο τον ψευτικο χρυσο!
η σπανιοτητα δινει αξια στην ουσια

41_00207234~diogenes-seeks-people-at-the-market-using-his-lamp.jpg

o Διογενης εψαχνε με το φαναρι του , ανθρωπους και οταν καποιοι τον ρωτουσαν : και μεις τι ειμαστε? , διποδα ζωα τους απαντουσε και τους χτυπαγε στο κεφαλι με τη μαγκουρα του,

καποια διποδα αρεσκονται στο βουρκο καποια αλλα ειναι οικοσιτα !

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τα σεβη μου στρατηγε,αυτο θα πηγαινε καλυτερα στο Ρομαντισμος και Μπουρδελα!
Παρομοίως τα μέγιστα σέβη μου πολεμιστή της αμαρτίας.

Πολύ σωστή η επισήμανση σου !!!

Αλλά το έχω πει και παλαιότερα ότι ο θολωμένος πορνο-εγκέφαλος (μου) δεν βρίσκει την "αρχή" ούτε το "τέλος" ...

%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BD%25CE%25BF-%25CE%25B5%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2586%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

όπως επίσης δεν βρίσκει την απειρο-ελάχιστη διαφορά ανάμεσα στην αρετή και στην αμαρτία ... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom