HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.567
- Πόντοι
- 456
για βραδυ μπακαλιαρακια Νορβηγιας σκορδαλια και κοκα τζερο μπας και χωνεψω συντομα
Έχε υπ΄όψη σου ότι στον εμφύλιο μια ομάδα ανταρτών στην Βόρεια Ελλάδα (σε κάποιο βουνό) σφάχτηκαν, έχοντας παραισθήσεις, επειδή έφαγαν τέτοια μανιτάρια... Έχουν δραστική ουσία παρόμοια με του LSD... Φυτρώνουν κατά κύριο λόγο στην Σκωτία... Υπάρχουν και βάτραχοι που εκκρίνουν την ίδια ουσία και οι πρεζάκηδες τους γλύφουν για να φτιαχτούν...παραισθησιογόνα![]()
εμένα μου λες?Έχε υπ΄όψη σου ότι στον εμφύλιο μια ομάδα ανταρτών στην Βόρεια Ελλάδα (σε κάποιο βουνό) σφάχτηκαν, έχοντας παραισθήσεις, επειδή έφαγαν τέτοια μανιτάρια... Έχουν δραστική ουσία παρόμοια με του LSD... Φυτρώνουν κατά κύριο λόγο στην Σκωτία... Υπάρχουν και βάτραχοι που εκκρίνουν την ίδια ουσία και οι πρεζάκηδες τους γλύφουν για να φτιαχτούν...
Έχεις δοκιμάσει;εμένα μου λες?![]()
όχι μανΈχεις δοκιμάσει;![]()
Έτσι όπως το΄πες... Υπέθεσα ότι μπορεί...όχι μαν![]()
Σε δυομιση ώρες δύο καφέδες;6.15 - Ελληνικό διπλό σκέτο
7.00- μέλι με καρύδια και αμύγδαλα..
Τώρα - φραπέ σκέτο
Τοστ με 2 αυγά και αβοκάντο!!!
Δουλεύεις για τους καφετζήδες...Δεν πίνω άλλους! Και αυτούς τους πίνω μισούς!!!!!
Από τον Ελληνικό πίνω 2-3 τζούρες... Και τον φραπέ τον έχω όλη μέρα...Σε δυομιση ώρες δύο καφέδες;
Πρόεδρε Λεβέντη....εσύ;;;;;
Καλημέρα μαν απο που ο πατσας?πατσά
Ψωμί μαύρο ολικής
τούση λάχανο καρότο
καφέ τώρα
από τα χεράκια της αρχόντισσας μου μανΚαλημέρα μαν απο που ο πατσας?
Βάλε και μερικές με Μερέντα μανΚρέπες σπιτικές μελι θυμάρι καφέ εσπρέσο
οχιΒάλε και μερικές με Μερέντα μαν![]()
Θα σε αναφέρω για την ορθογραφία πανούληΦρέντο Καπουτσίνο Γλυκό
2 λουκανικοπιτάκια
2 πιτάκια Φιλαδέρφεια.
2 πιτάκια πραλίνα.
ακριβή πραλίνα μανΦρέντο Καπουτσίνο Γλυκό
2 λουκανικοπιτάκια
2 πιτάκια Φιλαδέρφεια.
2 πιτάκια πραλίνα.
Μαν, καλύτερα να αναφέρεσαι σε πραλίνα φουντουκιού γιατί η μερεντα έχει άλλο συμβολισμό στο σαϊ.Βάλε και μερικές με Μερέντα μαν![]()