Επισκέπτης
Σαν ψωλή πετάγομαι ώρες-ώρες...
Επισης στρατηγε μου !!!!Σε καταλαβαίνω και συμφωνώ (σχεδόν) απόλυτα
Σοτιροφ τα μέγιστα σέβη μου !!!
Καλο ειναι να πεταγεστε αλλα να εισθε 'τεντωμενοι' !Σαν ψωλή πετάγομαι ώρες-ώρες...
O νατουραλισμος ειναι ακραια μορφη ρεαλισμου, ειναι κατα καποιο τροπο πιστη απεικονιση της πραγματικοτητας και κυριως της αθλιας πλευρας της. Επειδη βγαζεις φωτογραφιες απο μπουρδελα , δρομους περιξ αυτων κανεις ακριβως αυτο , δλδ αποτυπωνεις την αθλιοτητα του αγοραιου ερωτα,χωρις να την εξωραιζεις.Φίλτατε, ποιά είναι η έννοια του νατουραλιστικού αφηγήματος του αγοραίου έρωτα ;;;
Πρεπη να ειναι καθαρος ο πορνοεγκεφαλος στραγη μου! Ο Νατουραλισμός είναι ένα είδος ρεαλιστικής απεικόνισης που συνδέεται πιο πολύ με την τοπιογραφία παρά με τη ζωγραφική συνθέσεων με πρόσωπα, ιστορικές σκηνές κτλ. Ο όρος όπως και ο Ρεαλισμός χρησιμοποιείται πολύ πλατιά. Μιλούμε για παράδειγμα για Νατουραλισμό στην αιγυπτιακή ταφική ζωγραφική, σε αντιδιαστολή προς το στιλιζάρισμα της αιγυπτιακής γλυπτικής.Φίλτατε, ποιά είναι η έννοια του νατουραλιστικού αφηγήματος του αγοραίου έρωτα ;;;
Προς το παρον αγαπητε,γινετε πενταδα του μπασκετ με εναν αναπληρωματικο .ο jopino κανει ευστοχες "εικαστικες" παρατηρησεις
,ενω ο farkeli ειναι του νατουραλιστικου αφηγηματος του αγοραιου ερωτα
και ο sotirof πιο πολυ της φιλοσοφικης εμβαθυνσης του.
φυσικα bakalhs και Πυραυλος εχουν ιδιαιτερο λογοτεχνικο στυλ.
Πλακα πλακα , αν συνεργαστουμε μπορουμε να φτιαξουμε βιβλιο καμια μερα ;)
μεσα εισαι ;)Προς το παρον αγαπητε,γινετε πενταδα του μπασκετ με εναν αναπληρωματικο .
O νατουραλισμος ειναι ακραια μορφη ρεαλισμου, ειναι κατα καποιο τροπο πιστη απεικονιση της πραγματικοτητας και κυριως της αθλιας πλευρας της. .
Επιθυμία μου rigomortis είναι να παραποιώ την πραγματικότητα. Να ανακατεύω την εξωτερική πραγματικότητα με την εσωτερική. Έν μέρει όπως η ψυχαναλυτική προβολή. Παρόμοια φαινόμενα παρουσιάζονται στους ψυχοπαθείς.Αντιθετα ο υπερ-ρεαλισμος ειναι περιπου, αν παρει ο jopino μια φωτογραφια σου, πχ απο ενα χυμενο κρεβατι ενος μπουρδελου και προσθεσει καποιο στοιχειο της φαντασιας του, που ισως προερχεται απο το ασυνειδητο...
Δεν το θεωρω απολυτο αυτο,καμια φορα κανουμε επιλογες χωρις καν ψυχισμο,μπαινοντας πχ.σε ενα καταστημα ενω εχουμε αποφασιση να αγορασουμε ενα συγκεκριμενο αντικειμενο,βλεπουμε κατι αλλο και παιρνουμε αμεσως εκεινο γιατι απλα μας αρεσε!Κατα τα αλλα συμφωνω!ο ψυχισμος ειναι το υλικο της σκεψης
αν δεν αισθανθεις πρωτα κατι δεν μπορεις να το σκεφτεις μετα.
τα προιοντα της σκεψης εχεις τη δυνατοτητα να τα
αποθηκευσεις στη μνημη ωστε να εξελισσεις αυτο το
"νοητικο εποικοδομημα"
Θελω να πω οτι ο εγκεφαλος ειναι ενιαιος , ολες οι λειτουργιες του βρισκονται σε δυναμικη
σχεση μεταξυ τους , οποτε δεν εχει νοημα να τα ξεχωριζουμε ...
Μου εωσες μια ιδεα τωρα!θα μπορουσα να γραψω ενα βιβλιο με ευθημη μορφη με τιτλο ιστοριες ενος μπουρδελιαρηοπου οι φωτογραφιες του φαρκελι θα ειναι πραγματικες και το σεναριο φανταστικο,αλλα με πινελιες της πραγματικοτητας,ουτως ωστε ο διαβαζων το βιβλιο να οδηγητε στην πραγματικοτητα!Απ'οτι καταλαβαινω , η τελευταια παραγραφος , ειναι συνεπης του προσωπικου σου στυλ που ανακατευεις την πραγματικοτητα με την φαντασια ;)
Τελοσπαντων μια ιδεα ειναι να συνεργαστειτε με τον farkeli ,
να τραβηξει ο πρωτος μια νατουραλιστικα βρωμικη φωτογραφια απο ενα μπουρδελο ( χυμενο κρεβατι , χρησιμοποιημενο προφυλακτικο , σκισμενα σεντονια κτλ )
και μια νατουραλιστικη απο την καθωσπρεπει κοινωνια ισως την προσοψη του Hondos , ή τα village ή ενα εμπορικο κεντρο ή κατι τετοιο.
και συ να αναδειξεις με καποιο κολλαζ ή καπως αλλιως , οτι στην πραγματικοτητα αυτα τα δυο συμπιπτουν , γιατι αν το πρωτο ειναι η "ανουσιοτητα" το δευτερο ειναι η "κατ'επιφαση ουσια"