The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.080
- Πόντοι
- 25.467
Τι σελερυ μωρη λουλου δεν είμαι και ο Δρίτσας ναπουμε
To mirepoix δεν γίνεται χωρίς σέλερυ ρε ταραμά Μογγολίας.
Τι σελερυ μωρη λουλου δεν είμαι και ο Δρίτσας ναπουμε
Θα σου στείλω μαν κρασάκι μπιφτεκάκι ουρανια να στανιαρεις,άνοιξε παράθυροΤο τσιγάρο σκοτώνει τα μικρόβια, όσο για την ηλικία
Κριθαράκι με κιμά κοτόπουλο έφτιαξα ρε γεροπαραλη τι γαλλικά μου τσαμπουρνας?To mirepoix δεν γίνεται χωρίς σέλερυ ρε ταραμά Μογγολίας.
Κριθαράκι με κιμά κοτόπουλο έφτιαξα ρε γεροπαραλη τι γαλλικά μου τσαμπουρνας?
ο τομα ειναι εντελως φιλος μου
ΟΧΙΕ τώρα είναι που θα σε αποκληρώσω!
Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την νταμιτζάνα. (Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει εδώ και χρόνια).
θα σε συρω σε διεθνη δικαστηρια....
Πάω στο μπαρμπα να φάω Κακαβιά και να τον κερασω το πυρετό μου
εσυ πηγαινε κυριλε...αυτος να φοραει μασκα να δουμε πως θα φαει σουπαΠάω στο μπαρμπα να φάω Κακαβιά και να τον κερασω το πυρετό μου
Γλίτωσες γιατί έβαλες νουτέλα.και εγώ πίτσα έπαιξα από καινούριο ιταλικό με λεπτή ζύμη
κομπ σάλαντ
στικς μοτσαρέλα πικάντικα
μπύρα περόνι
για γλυκό δεν έχω τίποτα θα φάω ριζογκοφρέτα με νουτέλα
Στολή, γάντια, σκουφάκι, ποδοναρια. Θα του το βγαλω απο τη μυτη εγώ αποψε το βρωμοψαρο..εσυ πηγαινε κυριλε...αυτος να φοραει μασκα να δουμε πως θα φαει σουπα
ΑναφοράΓια βραδινό και για όλη μέρα σήμερα: Σαλάτα πιπεριά κέρατο πράσινη, κρεμμύδι, αγγούρι, λαδόξυδο, αλάτι... Δύο βραστά αυγά σφιχτά, λαδόξυδο, αλατοπίπερο και σαγανάκι τυρί στο φούρνο (το είχα αλευρώσει κανονικά) και από πάνω λεμόνι, μόλις ψήθηκε... Ψωμί ολικής...
ΑναφοράΓια βραδινό και για όλη μέρα σήμερα: Σαλάτα πιπεριά κέρατο πράσινη, κρεμμύδι, αγγούρι, λαδόξυδο, αλάτι... Δύο βραστά αυγά σφιχτά, λαδόξυδο, αλατοπίπερο και σαγανάκι τυρί στο φούρνο (το είχα αλευρώσει κανονικά) και από πάνω λεμόνι, μόλις ψήθηκε... Ψωμί ολικής...
Αδελφέ να τσιμπήσω πείνασα?Αναφορά
Ωραίος μαν για πρωινό ειναι αυτό?Για βραδινό και για όλη μέρα σήμερα: Σαλάτα πιπεριά κέρατο πράσινη, κρεμμύδι, αγγούρι, λαδόξυδο, αλάτι... Δύο βραστά αυγά σφιχτά, λαδόξυδο, αλατοπίπερο και σαγανάκι τυρί στο φούρνο (το είχα αλευρώσει κανονικά) και από πάνω λεμόνι, μόλις ψήθηκε... Ψωμί ολικής...
μπουμπουνα καναδυοτριατεσσεραπεντε διπυτα αδερφεΑδελφέ να τσιμπήσω πείνασα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίος μαν για πρωινό ειναι αυτό?
η νουτέλα είναι πολύ ανώτερη από μερένταΓλίτωσες γιατί έβαλες νουτέλα.
Άμα μαγάριζες το θείο δώρο που λέγεται μερέντα σε καμιά ριζογκοφρέτα, θα τσίμπαγες αναφορά.
Ίσως και ραντεβού θανάτου.
τον κιμά τον πετάς στα σκουπίδια;Τσιγαριζεις κρεμμυδι/καροτο μετά πετας κιμά και ξανατσιγαριζεις,σβηνεις με λίγο κρασί, λίγο πελτε, χυμό ντομάτας, ένα κυβο,λίγο νερό, περνειμια βραση,πετας κριθαράκι για 15 λεπτά και τέλος