Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 190
- Like
- 42.958
- Πόντοι
- 32.548
καλή όρεξη φίλεΓαριδομακαροναδα
![]()
καλή όρεξη φίλεΓαριδομακαροναδα
![]()
Την καρτέλα ολόκληρη, πες καλύτερα...Ομελέτα φούρνου 10 αυγα πατατες τυρί ζαμπόν πιπερια μανιτάρια ντομάτα.ζιρο
Τσιμπησες αναφορα .. ξερεις γιατιΦιλέτο κοτόπουλο μπουτι, ΠΑΤΖΑΡΙΑ![]()
Την άλλη φορά θα ναι στήθος το φιλέτοΤσιμπησες αναφορα .. ξερεις γιατι![]()
Όχι μόνο σού έκανα αναφορά αλλά έκανα καταγγελία και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.Χτες ντράπηκα να γράψω γιατί έφαγα ΜΠΑΜΙΕΣ, ναι μπάμιες. Όχι με κοτόπουλο στο φούρνο που τις σώζει λιγο, με πατάτες. Στην κατσαρόλα. Ναι ντρέπομαι, το είπα. Στο τσακ ήμουν να τις ρίξω στα σκουπίδια αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ φαγητό.
Ελπίζοντας να γλιτωσω το ban και την αναφορά, σήμερα το μενού έχει σπαγγέτι νο 10 με κιμά. Με κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας. Χωρίς ψωμιά εννοείται.
Σχωρατε με αδέρφια!!
Χτες ντράπηκα να γράψω γιατί έφαγα ΜΠΑΜΙΕΣ, ναι μπάμιες. Όχι με κοτόπουλο στο φούρνο που τις σώζει λιγο, με πατάτες. Στην κατσαρόλα. Ναι ντρέπομαι, το είπα. Στο τσακ ήμουν να τις ρίξω στα σκουπίδια αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ φαγητό.
Ελπίζοντας να γλιτωσω το ban και την αναφορά, σήμερα το μενού έχει σπαγγέτι νο 10 με κιμά. Με κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας. Χωρίς ψωμιά εννοείται.
Σχωρατε με αδέρφια!!
Εδώ σταμάτησα να διαβάζω και αυτοματοποιημενα το χέρι πήγε για αναφορά, μπαν και μπλοκ...Χτες ντράπηκα να γράψω γιατί έφαγα ΜΠΑΜΙΕΣ
2 πιάτα.Πρωτεϊνη μόνο
Σε σκόνη; Όρου γάλακτος ή vegan;Πρωτεϊνη μόνο