lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πςςςςςςςςςς!!!!τιμημενος ο μακης??χυνωωωωωωωωωω
πρόεδρε πάλι στην γύρα... εύγε..Καθοσον η ομας ηταν κουρασμενη απο χθες,αποφασισα να κινηθω επιλεκτικα σε μια δυσκολη αποστολη!
ορη την περνη αγκαλια παντα η τσα να βγη λιγο παραεξω νατην δη ο κοσμος και αυτη παη αμεσως μεσα!!Ξενερωμα και αποφασισαμε να αποχωρησουμε!!ΤΗΝ θεση μας θα επερναν ο πιτσιλιστης με τον ιπποτη της ηδονης!!
11Β Μελινα με εσσωρουχα,μετα απο χρονια την ειδα ετσι,φοραγε ολο κομπινεζον!!
Παντα,η ρομαντικη γραφη εχη πολλες πλευρες!!! .πρόεδρε πάλι στην γύρα... εύγε..
διέκρινα και νέο στυλ γραφής ;)
τοσο καλη ρε φιλε πια?μας βαζεις ιδεες...
Ξερη τι λεη λαστ .Ελπιζω να μην γινατε παπι με τον Ν.Σμυρνη στο μεταξι,εριξε και χαλαζακι .τοσο καλη ρε φιλε πια?μας βαζεις ιδεες...
αν είναι δυνατόν
άντε wellcome to the club makis.............
πςςςςςςςςςς!!!!τιμημενος ο μακης??χυνωωωωωωωωωω
Mακη μουυυυυ επιτελους εγινες Τιμημενος ρε αρχοντα
τοσο καλη ρε φιλε πια?μας βαζεις ιδεες...
βολτίτσα σήμερα το μεσημέρι στο μετάξι μαζί με τον lustforlife ,λογικά για την βόλτα αν έχει χρόνο θα ενημερώσει αυτός...
κατάθεση δικιά μου στο Ιάσωνος 31 , με την μαυρούλα Τζέσικα , η "σοκολάτα"χωρίς ζάχαρη...αποδείχτηκε bitter(πικρή).......στο δωμάτιο που γάμησα δεν είχε πόρτα...αλλά ένα σεντόνι...αυτό της φωτογραφίας:
Αλλος με την βαρκα μας .
για αραχνουφαντο μου κανει το σεντονακι.βεβαια μπορει να το αφησε προικα κανας τζιπσι που πηγε να
ευχαριστώ άρχοντα
το άξιζα μετά τις ανταποκρίσεις από το μέτωπο ;)
Γεια σου μεγαλε χυστη μακη.Και τιμημενος βλεπω
ακριβως.η λεπτομερεια κανει την διαφορααυτά είναι τα ρομαντικά στοιχεία που μπορείς να συναντήσεις στο Μετάξι ;)
χύστη που είσαι πότε ανεβαίνεις Αθήνα?????
σε ευχαριστώ διάβασε τα κειμενά μου στο θρέντ των κωλόμπαρων Πειραιά και θα καταλάβεις ;)