Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Ν.σμυρνη μόλις διάβασα τις τελευταίες κριτικές σου κι έχω να πω ότι πρέπει να γίνεις πιο ρομαντικός και να κόψεις επιτέλους με τις μικρές και τα πιπίνια :headbang: :headbang:.Παρασύρεις και τον μπεμβε και όλο φόλες τρώει :2funny: :2funny:.
Όσο για την επιλογή της σοκολάτας με απογοήτευσες.Σου έκανα σχόλιο και στην κριτική σου :tickedoff: :tickedoff:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στο Ιάσωνος 46β(αυτό που είναι αριστερά δηλαδή) είχε μια κοπελίτσα Ελένη(ο πίτσι μου είπε ότι την έχει πάρει ο bmw)μελαχρινή γεματούλα με ωραία κωλάρα και μικρά βυζιά ,λοιπόν η κοπέλα αυτή
λές και ήταν ρομποτάκι προγραμματισμένο επαναλάμβανε συνέχεια(ενω ταυτόχρονα καυλάντιζε με τον ιππότη)το ακόλουθο στοιχάκι "τη κλωστή το τραβώ το πελάτη στο δωμάτιο πέρνω"τραγουδιστά...
μας έδειξε κάποιες  κινήσεις καράτε και όταν πήγαμε να φύγουμε έπιασε τον ιππότη και τον σήκωσε,μετά έκανε το ίδιο και με τον πίτσι , τότε της λέω ,αν σηκώσεις και εμένα...θα περάσω  :grin: :grin:
εντάξει φυσικά δεν το επιχείρησε ,πέρασα με την Μαρία την κατσαρίδα και μετά στρείτ για Φωκαίας για να χύσω και την Αννα....      
:2funny: :2funny:

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ, και της είπα οτι στο σχολείο τους μαθαίναν ωραία τραγουδάκια  :grin: χαααχαχαχαχα ρε τι άλλο θα δούμε!

:2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.729
Πόντοι
46.232

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μεταξι το πρωι...

ιασωνος
46 μεσαιο,στελλα
46 δεξι,αλεξανδρα η ομορφη χοντρη ξανθια
44 αριστερο,φραντζεσκα
44 δεξι,ντανιελα
(η σελενα που χαθηκε?)
43,λια η βουλγαρα απο κολοκυνθους,λεωνιδου 28 κτλ

37 δεξι,η μαυρομαλλα με το τελειο κωλαρακι
37 αριστερο,η ζαχαρενια κουκλιτσα με τα μικρα γυμνα βυζακια

33 ,η μαρια η αλβανιδα,μαυρομαλλα
31 δεξι,μια ξανθια 30αρα συμπαθητικη
31 αριστερο,τζεσικα μαυρη του ν.σμυρνη...η τσα2 εχει πλακα...την παρουσιαζει και λεει "ασπρο, μαυρο, μουνι ειναι,γαμας και φευγεις"...οταν πας να φυγεις λεει "εχει κι αλλη κοπελα" κι αν τη ρωτησεις "πουντη" σου λεει "εγω με 100 ευρω"...
μπηκαν κατι πακια και τους ελεγε "πακισταν μπαγκλαντες μικυ μαους"...τη ρωτησα τι ειναι το μικυ μαους επειδη το χω ξανακουσει να το λενε τανες στα πακια και μου πε οτι ειναι συνθηματικο για να καταλαβαινονται μεταξυ τους οτι μπηκαν πακια στο μαγαζι,χωρις να τις καταλαβαινουν τα πακια :jerking:

στο 19 το πανω ειναι ενα πολυ ωραιο μουνακι γυφτοειδες τον τελευταιο καιρο,λαουρα...εχει τσαχπινικη ομορφια και τσακιρικα ματια...δεν ειναι και πολυ μικρη,παντως ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση :kissass:

στο 1 το αριστερο (το μονο ανοιχτο) ηταν ενα καλο μουνακι,αλλα ξεχασα ονομα...
στην απογευματινη βαρδια στο 1 το μεσαιο ηταν η βικτωρια απο φωκαιας 27,15 ευρω,αλλα δεν ακουσα προγραμμα...

κεραμεικου 13α,αντριαννα και ιονελα
κολωνου 11 υπογειο,ντιανα απο 32 και η ξανθια ομορφη που ειναι εκει,η ντιανα στις ομορφιες της :kissass2:αλλα με νευρακια :birdman:

δεληγιωργη η αλινα μπιγκφουτ
στο αλλη δεληγιωργη το τραβεσταδικο,η χοντρη μεταλλαγμενη μιλφ μου λεγε οτι θα μου βαλει και δονητες στον κωλο για να με πεισει να περασω :rolleyes: 20 ευρω "πω πω μη με καυλωνεις" της λεω :2funny: ,"γιατι να μη σε καυλωνω" μου απαντα...κι ετριβε τα βυζια της :cheesy:
ακομινατου δεξι,η ξανθια πρωην βαγγελης στα 20 ευρω κι αυτη...αυτη εχει υδραυλικα? :think:...μολις μου παρουσιαστηκε μου λεει "αχ αυτη η λουμπα"(τι σημαινει αυτο?)

περδικα αριστερο,ενα καλο τουμπανοειδες μελαχρινακι
περδικκα δεξι,αννετα
μεγ.αλεξανδρου 28,θωρηκτο βερονικα :tits:τις μισες φορες που βγαινει να σαλοναρει σκουπιζει το στομα της...ολη μερα πρεπει να μασαμπουκωνει :pipa1:

κολονκυνθους δεν ηταν η ομορφη μαυρη που εχουν γραφτει τα καλα λογια,αλλα μια ασπρη :rolleyes:
το διπλανο κλειστο
και στο 63 το δεξι η κλασσικη γυφτοειδης που παιζει εκει

λεωνιδου 6,η μαρια...μου λεει "περνα μια φορα"(επειδη με βλεπει συνεχεια και δε μπαινω)...της λεω "αλλη φορα"..."θα σε σκοτωσω γκρικ" μου λεει...και η τσα2 λεει "δεν ειναι ελληνας",οπως εφευγα...την κοιταξα σοβαρος :sunglasses: και μου λεει (η τσα2) "ελληνας εισαι?","οχι" της λεω...και κανει στη μαρια οπως εφευγα "αλβανος ειναι μωρε δεν τον βλεπεις"

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
copy paste κανει ο βλακας..

θα του πεσει ο κωλος αν το γραψει λιγο διαφορετικα  :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αφιερωμενο στους χυστες που πορνιαζουν τωρα :sunglasses:(την καλυτερη ωρα)

και εδω με βιντεοκλιπ για τον προεδρο να γουσταρει :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μεταξι το πρωι...

λεωνιδου 6,η μαρια...μου λεει "περνα μια φορα"(επειδη με βλεπει συνεχεια και δε μπαινω)...της λεω "αλλη φορα"..."θα σε σκοτωσω γκρικ" μου λεει...και η τσα2 λεει "δεν ειναι ελληνας",οπως εφευγα...την κοιταξα σοβαρος :sunglasses: και μου λεει (η τσα2) "ελληνας εισαι?","οχι" της λεω...και κανει στη μαρια οπως εφευγα "αλβανος ειναι μωρε δεν τον βλεπεις"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χύστη σε μπέρδεψαν με αλβανό το έχω πάθει και εγώ σε στούντιο :tickedoff:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Λαστ που θα πορνιάσεις αύριο :uglystupid: :think:.Αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πορνοημέρα για σένα :rockon: :rockon:.Αφιερωσούλα,επηρεασμένη από ΤΡΟΥΜΠΑ

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Λαστ που θα πορνιάσεις αύριο :uglystupid: :think:.Αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πορνοημέρα για σένα :rockon: :rockon:.Αφιερωσούλα,επηρεασμένη από ΤΡΟΥΜΠΑ

μύστη μου ζημιά είσαι τι τραγούδι ήταν αυτό(με χτυπάς εκεί που πονάω :tooth:) :cum: :cum: :cum: :cum:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
μύστη μου ζημιά είσαι τι τραγούδι ήταν αυτό(με χτυπάς εκεί που πονάω :tooth:) :cum: :cum: :cum: :cum:

Αυτό φίλε Μάκη τύχαινε και το άκουγα κάθε φορά που έμπαινα σ'ένα κωλόμπαρο έξω από τα Χανιά,το πιο καλτ που είχα ανακαλύψει στην Κρήτη :rockon: :rockon:.Πήγαινε στο θρεντ για τα κωλόμπαρα των Χανίων και διάβασε τις λεπτομέρειες ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αυτό φίλε Μάκη τύχαινε και το άκουγα κάθε φορά που έμπαινα σ'ένα κωλόμπαρο έξω από τα Χανιά,το πιο καλτ που είχα ανακαλύψει στην Κρήτη :rockon: :rockon:.Πήγαινε στο θρεντ για τα κωλόμπαρα των Χανίων και διάβασε τις λεπτομέρειες ;) ;)

μύστη μου θα το τσεκάρω ;)

θέλω να βάλουμε στον ίσιο δρόμο τον BmwPower γιατί έχει αποκλίνει πολύ....τα κριτήρια της αξιολόγησης τα αφήνω πάνω σου ;) :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Απο κολόμπαρα Ρεθύμνου μια και το φερε η κουβέντα? "Αυγό του κόκκορα"? ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

θα πορνιασω χυστη μου...θα ερθεις?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Απο κολόμπαρα Ρεθύμνου μια και το φερε η κουβέντα? "Αυγό του κόκκορα"? ;)

"Αυγό του κόκκορα" ξέρω ένα μεζεδοπωλείο στο Ρέθυμνο πιστέ ιππότη :grin: :grin:.Για κωλόμπαρο δεν κατέχω :rolleyes: :rolleyes:.Στο Ρέθυμνο,το ''διάσημο'' κωλόμπαρο ήταν το VENUS,αλλά κι αυτό από το '11 και μετά άρχισε να χαλάει :headbang: :headbang:.Κι εγώ δεν το πρόλαβα στα καλά του,απλά το έμαθα από φίλο Χανιώτη κωλομπαρά.Υπάρχει και θρεντ όπου έχω γράψει για περισσότερες λεπτομέρειες ;) ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
"Αυγό του κόκκορα" ξέρω ένα μεζεδοπωλείο στο Ρέθυμνο πιστέ ιππότη :grin: :grin:.Για κωλόμπαρο δεν κατέχω :rolleyes: :rolleyes:.Στο Ρέθυμνο,το ''διάσημο'' κωλόμπαρο ήταν το VENUS,αλλά κι αυτό από το '11 και μετά άρχισε να χαλάει :headbang: :headbang:.Κι εγώ δεν το πρόλαβα στα καλά του,απλά το έμαθα από φίλο Χανιώτη κωλομπαρά.Υπάρχει και θρεντ όπου έχω γράψει για περισσότερες λεπτομέρειες ;) ;)
Ο κόκκορας ειναι πανω στην εθνική, διπλα απο εγκαταλελειμενο βενζιναδικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom