δεν τα βρισκω που ειναι
ξεκίνα από την σελίδα 3 ;)
δεν τα βρισκω που ειναι
δεν τα βρισκω που ειναι
στο Ιάσωνος 46β(αυτό που είναι αριστερά δηλαδή) είχε μια κοπελίτσα Ελένη(ο πίτσι μου είπε ότι την έχει πάρει ο bmw)μελαχρινή γεματούλα με ωραία κωλάρα και μικρά βυζιά ,λοιπόν η κοπέλα αυτή
λές και ήταν ρομποτάκι προγραμματισμένο επαναλάμβανε συνέχεια(ενω ταυτόχρονα καυλάντιζε με τον ιππότη)το ακόλουθο στοιχάκι "τη κλωστή το τραβώ το πελάτη στο δωμάτιο πέρνω"τραγουδιστά...
μας έδειξε κάποιες κινήσεις καράτε και όταν πήγαμε να φύγουμε έπιασε τον ιππότη και τον σήκωσε,μετά έκανε το ίδιο και με τον πίτσι , τότε της λέω ,αν σηκώσεις και εμένα...θα περάσω
εντάξει φυσικά δεν το επιχείρησε ,πέρασα με την Μαρία την κατσαρίδα και μετά στρείτ για Φωκαίας για να χύσω και την Αννα....
θα ακούσουμε θέλεις να πεις....
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ, και της είπα οτι στο σχολείο τους μαθαίναν ωραία τραγουδάκια χαααχαχαχαχα ρε τι άλλο θα δούμε!
μεταξι το πρωι...
λεωνιδου 6,η μαρια...μου λεει "περνα μια φορα"(επειδη με βλεπει συνεχεια και δε μπαινω)...της λεω "αλλη φορα"..."θα σε σκοτωσω γκρικ" μου λεει...και η τσα2 λεει "δεν ειναι ελληνας",οπως εφευγα...την κοιταξα σοβαρος και μου λεει (η τσα2) "ελληνας εισαι?","οχι" της λεω...και κανει στη μαρια οπως εφευγα "αλβανος ειναι μωρε δεν τον βλεπεις"
copy paste κανει ο βλακας..
θα του πεσει ο κωλος αν το γραψει λιγο διαφορετικα
σκασε........... ηλιθιαμπούλη πάλι εδώ κωλοτρίβεσαι???
γρήγορα για ύπνο
Λαστ που θα πορνιάσεις αύριο .Αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πορνοημέρα για σένα .Αφιερωσούλα,επηρεασμένη από ΤΡΟΥΜΠΑ
σκασε........... ηλιθια
μύστη μου ζημιά είσαι τι τραγούδι ήταν αυτό(με χτυπάς εκεί που πονάω )
Αυτό φίλε Μάκη τύχαινε και το άκουγα κάθε φορά που έμπαινα σ'ένα κωλόμπαρο έξω από τα Χανιά,το πιο καλτ που είχα ανακαλύψει στην Κρήτη .Πήγαινε στο θρεντ για τα κωλόμπαρα των Χανίων και διάβασε τις λεπτομέρειες ;) ;)
Αυτό φίλε Μάκη τύχαινε και το άκουγα κάθε φορά που έμπαινα σ'ένα κωλόμπαρο έξω από τα Χανιά,το πιο καλτ που είχα ανακαλύψει στην Κρήτη .Πήγαινε στο θρεντ για τα κωλόμπαρα των Χανίων και διάβασε τις λεπτομέρειες ;) ;)
θα πορνιασω χυστη μου...θα ερθεις?Λαστ που θα πορνιάσεις αύριο .Αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πορνοημέρα για σένα .Αφιερωσούλα,επηρεασμένη από ΤΡΟΥΜΠΑ
Απο κολόμπαρα Ρεθύμνου μια και το φερε η κουβέντα? "Αυγό του κόκκορα"? ;)
Ο κόκκορας ειναι πανω στην εθνική, διπλα απο εγκαταλελειμενο βενζιναδικο"Αυγό του κόκκορα" ξέρω ένα μεζεδοπωλείο στο Ρέθυμνο πιστέ ιππότη .Για κωλόμπαρο δεν κατέχω .Στο Ρέθυμνο,το ''διάσημο'' κωλόμπαρο ήταν το VENUS,αλλά κι αυτό από το '11 και μετά άρχισε να χαλάει .Κι εγώ δεν το πρόλαβα στα καλά του,απλά το έμαθα από φίλο Χανιώτη κωλομπαρά.Υπάρχει και θρεντ όπου έχω γράψει για περισσότερες λεπτομέρειες ;) ;)