Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.463
- Πόντοι
- 2.046
Γαλλική;Το βράδυ ετοιμάζω Γαλλική Φασολάδα.
Κλασσική αντίδραση φίμωσης όταν δεν μπορείς να εκτιμήσεις μια διαφορετική κουζίνα...
Όταν για πρωινό έτρωγες μπιφτέκοπιτες συνοδεία φρέντο εσπρέσσο ήσουν γευσιγνωστης..
Ο παγκόλινος και τα ακριδοκατσαριδακια σε πείραξαν!!
Άσε τα κρεμμύδια και τα αρχίδια τώρα... Μωρή κουφάλα, κατέβηκες Αθήνα και δεν είπες τίποτα; Είδα την κριτική... Αγόρι μου, πλάκα σου κάνω...Το φρέσκο κρεμμύδι πάει και στην ντοματοσαλατα.
Άσε τα κρεμμύδια και τα αρχίδια τώρα... Μωρή κουφάλα, κατέβηκες Αθήνα και δεν είπες τίποτα; Είδα την κριτική... Αγόρι μου, πλάκα σου κάνω...
Quelle decadence,oh mon Dieu...!υπαρχει μπιφτεκοπιτα ;;;![]()
Εδώ πάνω, άμα είναι για Σαλόνικα μεριά, εκεί κάτω άμα είναι για το νησί των κουμπουροφόρων, βρακοφοφόρων... Που να είμαστε καμιά Ιταλία ρε πούστη μου, με την Λέγκα του βορρά και τους "Άραβες" του νότου (βασικά τρία κράτη σε ένα είναι εκεί)...Το κολοκύθι στον μουσακά το βάζουν και εδώ κάτω, δεν είναι καμιά παρατυπία![]()
Το μέγα θέμα που έχει η χώρα μας βρίσκεται κάπου στη μέση της που είναι μαζωμένοι όλοι τους και δεν ξέρουν ούτε να φάνε......Εδώ πάνω, άμα είναι για Σαλόνικα μεριά, εκεί κάτω άμα είναι για το νησί των κουμπουροφόρων, βρακοφοφόρων... Που να είμαστε καμιά Ιταλία ρε πούστη μου, με την Λέγκα του βορρά και τους "Άραβες" του νότου (βασικά τρία κράτη σε ένα είναι εκεί)...
Κωλομπαράς μεγάλος ο Πανούλης μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
dimigoall![]()
Νερό ?κοκκινιστό κοτόπουλο
σαλάτα μαρούλι
τέλος........
παααααααααααρα πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νερό ?![]()
Κοτόπουλο έφαγες ή ρέγγα μαν ?παααααααααααρα πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πριν εφαγα παστουρμα.........αλλα θελω νερο σημερα...........παααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!Κοτόπουλο έφαγες ή ρέγγα μαν ?![]()
Εσύ μαν τι τσιμπησες?Κοτόπουλο έφαγες ή ρέγγα μαν ?![]()