Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
πιτσι και ιπποτη θα κατεβειτε σημερα πιατσα?
Άλλοι καταγράφουν σημαντικές απουσίες
πιτσι και ιπποτη θα κατεβειτε σημερα πιατσα?
πςςςςςςς
χυστη θες να παρω αμαξι να κατεβουμε μαζι?
χτυπα κι αλλο :'(Άλλοι καταγράφουν σημαντικές απουσίες
Σου άνοιξε η όρεξη βλέπω με τα μεταλλαγμένα...
ιμε ιδι καπου στο κεντρο.στισ 11 θα ειμαστε για φαλαφελια.ελα με τρενο κ γιρναμε μετα μαζι!πςςςςςςς
χυστη θες να παρω αμαξι να κατεβουμε μαζι?
ιμε ιδι καπου στο κεντρο.στισ 11 θα ειμαστε για φαλαφελια.ελα με τρενο κ γιρναμε μετα μαζι!
μην ξεχάσετε να χτυπήσετε ομελέτα σπέσιαλ απο την "Βελανιδιά" μάγκες!!!
δεν ειμαι ακομα ετοιμος να μυηθω στην μεταλλαγμενη ηδονη ρε χυστη
παντως στην επομενη παρτουζα θελω να ειμαι παρων να σας βλεπω να ξεροχυνετε με πιτσι και κωστακη
http://[URL unfurl="true"]www.velanidia.com.gr/admin/files/images/stores/big/katastima5_big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ετσι ειναι πιο σωστο μυστη μου! :headbang3:
[img]http://s19.postimage.org/gyde9ftn7/Velanidia.jpg
Ετσι ειναι πιο σωστο μυστη μου!
Η Νάντια σε θυμήθηκε χθες καθώς πηγαίναμε για να με ξελαφρώσει και άρχισε κάτι επίμονες ερωτήσεις για σένα .Μου φαίνεται ότι απ'όλη την παρέα(αυτούς που είδε δηλαδή) πιο πολύ γουστάρει εσένα ;) ;).Τώρα πλέον θα έχεις μεγάλο δίλημα,πιρφόρισμα ή Νάντια
αυτά δεν μας τα είπες Στρατηλάτη.....γενικά ρωτάει πολλά πράγματα αν θυμάσαι τι σου είπα κατά την επιστροφή μας ;)
πάντως εγώ ψηφίζω Νάντια με τα χίλια λέμε
Στο ενα γραφει Βελανιδια στο αλλο βαλανιδια.
Μάκη εγώ τώρα έβαλα στο μάτι την άλλη με το γκολφ αν δεν κάνω λάθος,ξέρεις αυτή που πήρε στα κάπακια ο πίτσι .Με καβλάντισε πολύ η άτιμη και τώρα πρέπει να τιμωρηθεί .
δυνατή αλλά η φάτσα με τρόμαξε λίγο....το ομολογώ
πάντως μετά τον πίτσι εσένα ξεχώρισε και ήθελε να σε γνωρίσει ;)
Μ'έφτιαξε πολύ η πρόστυχη ,αλλά είχε αρχίσει και να ξημερώνει .Αυτόματα έγινε στόχος στην επόμενη αναζήτηση της μεταλλαγμένης ηδονής
Κώστα στηρίζω μεταλλαγμένη ηδονή στα κατουρημένα δρομάκια της πορνοντυσνευλαντ αλλά θα τιμήσω Νάντια από κώλο
θα έχουμε μαζί μας και τον BmwPower να τον μυήσουμε στα κόλπα ;)