Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν ειμαι ακομα ετοιμος να μυηθω στην μεταλλαγμενη ηδονη ρε χυστη  :2funny:
παντως στην επομενη παρτουζα θελω να ειμαι παρων να σας βλεπω  να ξεροχυνετε με πιτσι και κωστακη  :tooth: :tooth:  :2on1: :2on1:  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χύστη δεν είναι τίποτα απλά αν είσαι αποφασισμένος να δώσεις πίπα την δίνεις :pipa2: :grin:

καλά εχθές η καλτίλα σε όλη της το μεγαλείο ο πιτσιλιστής καυλάντιζε με άλλο μεταλλαγμένο(παλιά γνωριμία του ;))την είχε βγάλει έξω και του την έπαιζε φάτσα φόρα εεεεε δεν κρατήθηκε ο πίτσι και τον φόρτωσε για ξελάφρωμα :pipa2: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά εχθές η καλτίλα σε όλη της το μεγαλείο ο πιτσιλιστής καυλάντιζε με άλλο μεταλλαγμένο(παλιά γνωριμία του ;))την είχε βγάλει έξω και του την έπαιζε φάτσα φόρα εεεεε δεν κρατήθηκε ο πίτσι και τον φόρτωσε για ξελάφρωμα :pipa2: :grin:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

και καλά μεταξύ σας, στα καμπανέλια σας, φίλοι είστε, αλλα δεν φοβάστε μήν σας δει κανένας;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:rockon: :rockon: :rockon:

αυτά έλεγε εχθές ο Στρατηλάτης βρήκες καιρό να φύγεις τώρα που η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο.....και περάσαμε από Συγγρού όπου καυλαντίσαμε τα τραβέλια αλλά ζητάγανε πολλά για να τις πάρουμε παρτούζα :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

και καλά μεταξύ σας, στα καμπανέλια σας, φίλοι είστε, αλλα δεν φοβάστε μήν σας δει κανένας;

χύστη υπήρχε παρέα ένας δροσερός 50αρης+ που καύλωσε με την όλη φάση ;)

επίσης σε νεκρό χρόνο πέρασε η άμεση δράση αλλά κανένας μας δεν πτοήθηκε πόσο μάλλον οι πρωταγωνιστές :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

επίσης σε νεκρό χρόνο πέρασε η άμεση δράση αλλά κανένας μας δεν πτοήθηκε πόσο μάλλον οι πρωταγωνιστές :grin:

είστε κολοσσοί.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ο δροσερός ώριμος κόμης τη στήνει εκεί μπας και ψαρέψει κανα καβλέουρα να τον διακορεύσει  :knockinb: να βρει και αυτός τη χαρά του  :2funny:

Και κάνει και κοινωνικές σχέσεις με τα διερχόμενα μεταλλαγμένα  :2funny: Τον καβλαντίσαμε λίγο, προτείνοντας του πως πρέπει και αυτός να μεταλλαχτεί, αλλιώς... τζίφος η δουλειά  :jerking:
  :2funny: :2funny:

Η άμεση δράση έπιασε κάτι αλγερινομαροκέν που έσπαγαν τζάμια. Τώρα χύστες μπορείτε να πιατσάρετε ελεύθερα  :rockon:

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
χύστη υπήρχε παρέα ένας δροσερός 50αρης+ που καύλωσε με την όλη φάση ;) :rockon: :rockon:Μάχιμος ο 50άρης μπράβο του άξιος :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ο δροσερός ώριμος κόμης τη στήνει εκεί μπας και ψαρέψει κανα καβλέουρα να τον διακορεύσει  :knockinb: να βρει και αυτός τη χαρά του  :2funny:

Και κάνει κ :grin:αι κοινωνικές σχέσεις με τα διερχόμενα μεταλλαγμένα  :2funny: Τον καβλαντίσαμε λίγο, προτείνοντας του πως πρέπει και αυτός να μεταλλαχτεί, αλλιώς... τζίφος η δουλειά  :jerking:
  :2funny: :2funny:

Η άμεση δράση έπιασε κάτι αλγερινομαροκέν που έσπαγαν τζάμια. Τώρα χύστες μπορείτε να πιατσάρετε ελεύθερα  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα έσπαγε ο δροσερός 50άρης ψαχνότανε άγρια μαζί με τον φίλο του που οδηγούσε golf :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τα έσπαγε ο δροσερός 50άρης ψαχνότανε άγρια μαζί με τον φίλο του που οδηγούσε golf :grin:

υμνούσε την "ανακόντα" του πιτσιλιστή σε άλλο μεταλλαγμένο! Που την είδε live  όταν το πρώτο μεταλλαγμένο του την περιεργαζόταν :2funny:. Και άνοιξε την όρεξη  :pipa1:του έτερου μεταλλαγμένου, ξυπνώντας ταυτόχρονα το ανταγωνιστικό ένστικτο  :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
υμνούσε την "ανακόντα" του πιτσιλιστή σε άλλο μεταλλαγμένο! Που την είδε live  όταν το πρώτο μεταλλαγμένο του την περιεργαζόταν :2funny:. Και άνοιξε την όρεξη  :pipa1:του έτερου μεταλλαγμένου, ξυπνώντας ταυτόχρονα το ανταγωνιστικό ένστικτο  :2funny: :2funny:

να δεις ένα κουρτυνόξυλο που μας πέταξε να λέει ο δροσερός κύριος :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χύστη δεν είναι τίποτα απλά αν είσαι αποφασισμένος να δώσεις πίπα την δίνεις :pipa2: :grin:

ολα ξεκινισαν οταν ι μεταλαγμενι μονικα ιθελε να ''εξετασι'' το κρεατινο ραβδι μου...ετσι λιπον αρχισε να το χαιδευει και οταν μου ζιτισε να το δι το πεταξα οξο χορισ δευτερι σκεψι!
αρχισε να μου το παλινδρομι μεσ στι μεσι του δρομου και οι σιναγονιστεσ μακισ ιποτισ κοστακισ και ενασ δροσεροσ ξεκαρφοτοσ οριμοσ κεσαρασ επερναν ματακι!
ο οριμοσ κεσαρασ ειχε τρελαθι και μου το χουφτοσε λιγακι αλλα τον αποπιρα λεγοντασ του οτι μονο το χερακι τισ μονικα ερεθιζι το κουρτινοξιλο μου!!!!

δεν αντεξα απο τιν καυλα τισ παλινδρομικισ ιδονισ και με φορτοσε και πιγαμε σε ενα παρκιν εκι κοντα..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ολα ξεκινισαν οταν ι μεταλαγμενι μονιμα ιθελε να ''εξετασι'' το κρεατινο ραβδι μου...ετσι λιπον αρχισε να το χαιδευει και οταν μου ζιτισε να το δι το πεταξα οξο χορισ δευτερι σκεψι!
αρχισε να μου το παλινδρομι μεσ στι μεσι του δρομου και οι σιναγονιστεσ μακισ ιποτισ κοστακισ και ενασ δροσεροσ ξεκαρφοτοσ οριμοσ κεσαρασ επερναν ματακι!
ο οριμοσ κεσαρασ ειχε τρελαθι και μου το χουφτοσε λιγακι αλλα τον αποπιρα λεγοντασ του οτι μονο το χερακι τισ μονιμα ερεθιζι το κουρτινοξιλο μου!!!!

σε είχε καυλώσει άσχημα το μωρό ήθελε να τον πάρει κλαρίνο :pipa2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και οση ώρα τον είχε η μόνικα, μετά ο ώριμος δροσερός κόμης διαφήμιζε τα κάλλη του σε άλλη διερχόμενη μεταλλαγμένη κορασίδα! Και της ξυπνησε την περιέργεια!  :pipa1: :2funny: :pipa1: :pipa2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και οση ώρα τον είχε η μόνικα, μετά ο ώριμος δροσερός κόμης διαφήμιζε τα κάλλη του σε άλλη διερχόμενη μεταλλαγμένη κορασίδα! Και της ξυπνησε την περιέργεια!  :pipa1: :2funny: :pipa1: :pipa2:

ήτανε τόσο μεγάλη η περιέργεια για το κουρτυνόξυλο του πίτσι όπου χρειάστηκε εκ νέου δοκιμή :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

η δυναμική Ελληνική Αστυνομία πάντα στο πλευρό του Ελληνα πολίτη/μπουρδελιάρη.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ολα ξεκινισαν οταν ι μεταλαγμενι μονικα ιθελε να ''εξετασι'' το κρεατινο ραβδι μου...ετσι λιπον αρχισε να το χαιδευει και οταν μου ζιτισε να το δι το πεταξα οξο χορισ δευτερι σκεψι!
ο οριμοσ κεσαρασ ειχε τρελαθι και μου το χουφτοσε λιγακι αλλα τον αποπιρα λεγοντασ του οτι μονο το χερακι τισ μονικα ερεθιζι το κουρτινοξιλο μου!!!!

δεν αντεξα απο τιν καυλα τισ παλινδρομικισ ιδονισ και με φορτοσε και πιγαμε σε ενα παρκιν εκι κοντα..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

αρχηγέ δεν σκεφτικές να μαζέψεις την κρεμούλα σου να την δώσεις στον 50άρη πουρέϊτζερ, να μήν παει σπίτι άκαρπος;  :huh: Πρέπει να σκεπτόμαστε τους συνανθρώπους μας.... :-

Επισκέπτης
Και οση ώρα τον είχε η μόνικα, μετά ο ώριμος δροσερός κόμης διαφήμιζε τα κάλλη του σε άλλη διερχόμενη μεταλλαγμένη κορασίδα! Και της ξυπνησε την περιέργεια!  :pipa1: :2funny: :pipa1: :pipa2:
τισ τιν εσβισα τιν περιεργια οταν με φορτεσε κ εκινι και πιγαμε σε ενα πορνοστενο κοντα στισ γραμεσ του τρενου.... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πιτσι και ιπποτη θα κατεβειτε σημερα πιατσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom