Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χύστες περιμένω σχόλια στο δίπλα θρεντ  :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τι πορνοενημέρωση ήταν αυτή!  :rockon:
Mάκης- "Σαμαράς"  > πρωθυπουργός Τρούμπας έπρεπε να πεις στον άλλο...
Μου θύμισες τις κάβλες στο noname τώρα... ααα με βλέπω για δυνατό Πιρφόρισμα  :jerking:

Αλλά διόρθωση μύστη, το μελαχρινό καβλάκι είναι η αδυναμία μου στο Europa όχι το ξανθό! Σε παρέσυρε η καβλα πρωθυπυυργέ μου!  :rockon:

:2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ιππότη μου δεν φταίω εγώ η πειθώ που χρησιμοποίησα περιέπλεξε τα πράγματα....καλά τα τεμάχια στο No Name κόλαση αφού είχα τεράστια ανάγκη να χύσω μετά από αυτά που είδα :cum: :cum: :cum:

έχεις δίκιο εσύ θέλεις το αδύνατο μελαγχρινό Ρουμανάκι που είναι μικροκαμωμένο :grin:

Επισκέπτης
χυστες πορνοι το εχουμε αναγκη το μεταξουργιο και σημερα θα παιξει τιποτα?

μεχρι και ο ινας απο τα φαλαφελ το ειχε αναγκη χθες που κατα τις 2.30 τον πιασαμε στα πρασα να πορνοτσαρκαρει στη Κολωνού!  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

μεχρι και ο ινας απο τα φαλαφελ το ειχε αναγκη χθες που κατα τις 2.30 τον πιασαμε στα πρασα να πορνοτσαρκαρει στη Κολωνού!  :2funny:

Ρεεεε τον αλήτηηη τον πόρνοοοοοοο  :o

Ανέμενε σε λίγο θα μπει ο πρόεδρος να συντονίσει  :grin:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
πορνε το μωρακι ειναι σα τα κρυα τα νερα . το εχω αναγκη να το τιμωρήσω και σημερα
σημερα δεν μπορω πορνε μου εχω opeth αλλα μια απο αυτες τις μερες θα παμε θα μπω και εγω

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1

και μας λεει ο πορνος δεν ηρθα για να πορνιασω παω σε ενα ξαδερφο μου αλλα ρωταγε πληροφοριες πια ειναι καλη  :grin: :grin: μεγας πορνος ο αιγυπτιος

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πολύ καυλάντισμα είχε στο Κούκλες όπου σταμπάραμε μια παρέα από 3 κορίτσια(για το 1 από τα 3 διατηρώ τις επιφυλάξεις μου)όπου έκανα κίνηση και καυλαντίσαμε παρέα μα τον Στρατηλάτη!!!!!! :grin:

σε ανύποπτο χρόνο αποχώρησα και συνέχισε ο Στρατηλάτης το καυλάντισμα αλλά το μωρό είχε αδυναμία στις ''γυναίκες'' :(

παρακολουθήσαμε το σόου των κοριτσιών αλλά αποχωρήσαμε για Τρούμπα :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
20,00-20,30 Θα ξεκινησουμε Λιοσιων και περιξ,και μετα μεταξι!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
το πλέον ρομαντικό ξεφούσκωμα που έχω κάνει στην καριέρα μου έγινε εχθές παρέα με τους Πιτσιλιστή, Ιππότη και Στρατηλάτη όπου μεταβήκαμε Λεωνιδίου και περιμέναμε την Νάντια (cross-dresser)να το πιτσιλίσουμε παρέα με τον Στρατηλάτη κοινώς να το πάρουμε παρτούζα :grin:

περιμέναμε αρκετή ώρα με την συντροφιά ενός δροσερού αγοριού που ψαχνότανε άγρια.....μας ενημέρωσε ότι η Νάντια ψωνίστηκε και ότι θα έπρεπε να περιμένουμε :headbang:

η ανάγκη για πιτσίλισμα είχε ενταθεί μετά το απίστευτο οφθαλμόλουτρο στο No Name :cum: :cum: :cum: :cum:

όταν έφθασε αρχίσαμε το καυλάντισμα με πρώτο τον πιτσιλιστή που τον γνώριζε από χρόνια....ενώ συνεχίσαμε εγώ και ο Κώστας αναπτύσσοντας την θέση μας ότι γουστάρουμε να την πάρουμε παρτούζα :zfuck: :grin:

Η Νάντια δεν ψηνότανε λόγο κρύου λεγοντάς μας που να με πάρετε κάνει κρύο έξω καλύτερα ένας ένας :grin: Δεχθήκαμε το αίτημα της όπου πήγε πρώτα ο Κώστας ενώ εγώ περίμενα την επιστροφή του.Έφθασε και τον ρώτησα αν είναι δύναμη όπου έλαβα θετική απάντηση :grin:

Με πήρε με το αμάξι και πήγαμε σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ όπου έγινε η φάση.... :pipa2: :pipa2: Το κόστος 10€ για πιπα και 20€ γαι γαμήσι!!!

Πήρα το απλό των 10€ όπου ξάπλωσα στο κάθισμα βγάζοντας την κόμπρα μου έξω....πέρασε καπότα και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα η οποία με έφερε σε πλήρη στύση σε σύντομο χρονικό διάστημα :grin:

Ελεύθερα πιασίματα,χουφτώματα εκατέρωθεν ενώ απολάμβανα την πίπα της :pipa2:.Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου όταν κατάλαβε ότι θέλω να τελειώσω σταμάτησε με ρώτησε και συνέχισε σε πιο έντονο ρυθμό το τρομπόνι :pipa3:

Την έπιασα από τα μαλλιά και της πίεζα το κεφάλι πάνω στον πούτσο μου με εκείνη να ανταποκρίνεται θετικά.....το τέλος ήτανε θέμα χρόνου :grin:

Μου έδωσε μωρομάντηλα για να βγάλω την καπότα και να καθαρίσω τα χέρια μου, ντυθήκαμε ενώ καυλαντίζαμε στο αμάξι κατά την επιστροφή μας στην βάση μας :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το πλέον ρομαντικό ξεφούσκωμα που έχω κάνει στην καριέρα μου έγινε εχθές παρέα με τους Πιτσιλιστή, Ιππότη και Στρατηλάτη όπου μεταβήκαμε Λεωνιδίου και περιμέναμε την Νάντια (cross-dresser)να το πιτσιλίσουμε παρέα με τον Στρατηλάτη κοινώς να το πάρουμε παρτούζα :grin:
:rockon: :rockon: :rockon:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
BmwPower πότε θα μας τιμήσεις με την παρουσία σου στα στενά και κατουρημένα στενά της πορνοντισνευλαντ?????

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη τεταρτη βραδι επιστρεφω λογικα....
πρωτα θα περασω απ τα ρομαντικα στενα της φτηνης ηδονης, και μετα θα παω σπιτι..  :2funny:  :rockon: :rockon:

χύνω με τα γραφομενά σου μύστη :grin:

ξέρεις τι σε περιμένει μόλις γυρίσεις θα πάμε στην Νάντια να σου πάρει το άγχος των εξετάσεων ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom