You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 446K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι πορνοενημέρωση ήταν αυτή!
Mάκης- "Σαμαράς" > πρωθυπουργός Τρούμπας έπρεπε να πεις στον άλλο...
Μου θύμισες τις κάβλες στο noname τώρα... ααα με βλέπω για δυνατό Πιρφόρισμα
Αλλά διόρθωση μύστη, το μελαχρινό καβλάκι είναι η αδυναμία μου στο Europa όχι το ξανθό! Σε παρέσυρε η καβλα πρωθυπυυργέ μου!
ιππότη μου δεν φταίω εγώ η πειθώ που χρησιμοποίησα περιέπλεξε τα πράγματα....καλά τα τεμάχια στο No Name κόλαση αφού είχα τεράστια ανάγκη να χύσω μετά από αυτά που είδα
έχεις δίκιο εσύ θέλεις το αδύνατο μελαγχρινό Ρουμανάκι που είναι μικροκαμωμένο
Επισκέπτης
χυστες πορνοι το εχουμε αναγκη το μεταξουργιο και σημερα θα παιξει τιποτα?
μεχρι και ο ινας απο τα φαλαφελ το ειχε αναγκη χθες που κατα τις 2.30 τον πιασαμε στα πρασα να πορνοτσαρκαρει στη Κολωνού!
μεχρι και ο ινας απο τα φαλαφελ το ειχε αναγκη χθες που κατα τις 2.30 τον πιασαμε στα πρασα να πορνοτσαρκαρει στη Κολωνού!
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
χυστες πορνοι το εχουμε αναγκη το μεταξουργιο και σημερα θα παιξει τιποτα?
Ρεεεε τον αλήτηηη τον πόρνοοοοοοο :o
Ανέμενε σε λίγο θα μπει ο πρόεδρος να συντονίσει
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
σημερα δεν μπορω πορνε μου εχω opeth αλλα μια απο αυτες τις μερες θα παμε θα μπω και εγωπορνε το μωρακι ειναι σα τα κρυα τα νερα . το εχω αναγκη να το τιμωρήσω και σημερα
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
και μας λεει ο πορνος δεν ηρθα για να πορνιασω παω σε ενα ξαδερφο μου αλλα ρωταγε πληροφοριες πια ειναι καλη μεγας πορνος ο αιγυπτιοςχυστες πορνοι το εχουμε αναγκη το μεταξουργιο και σημερα θα παιξει τιποτα?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και μας λεει ο πορνος δεν ηρθα για να πορνιασω παω σε ενα ξαδερφο μου αλλα ρωταγε πληροφοριες πια ειναι καλη μεγας πορνος ο αιγυπτιος
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Την καταλληλη στιγμη παντα ,Ακουω προτασεις,φυλης,λιοσιων και περιξ η μεταξι?Ρεεεε τον αλήτηηη τον πόρνοοοοοοο :o
Ανέμενε σε λίγο θα μπει ο πρόεδρος να συντονίσει
πολύ καυλάντισμα είχε στο Κούκλες όπου σταμπάραμε μια παρέα από 3 κορίτσια(για το 1 από τα 3 διατηρώ τις επιφυλάξεις μου)όπου έκανα κίνηση και καυλαντίσαμε παρέα μα τον Στρατηλάτη!!!!!!
σε ανύποπτο χρόνο αποχώρησα και συνέχισε ο Στρατηλάτης το καυλάντισμα αλλά το μωρό είχε αδυναμία στις ''γυναίκες''
παρακολουθήσαμε το σόου των κοριτσιών αλλά αποχωρήσαμε για Τρούμπα
σε ανύποπτο χρόνο αποχώρησα και συνέχισε ο Στρατηλάτης το καυλάντισμα αλλά το μωρό είχε αδυναμία στις ''γυναίκες''
παρακολουθήσαμε το σόου των κοριτσιών αλλά αποχωρήσαμε για Τρούμπα
το πλέον ρομαντικό ξεφούσκωμα που έχω κάνει στην καριέρα μου έγινε εχθές παρέα με τους Πιτσιλιστή, Ιππότη και Στρατηλάτη όπου μεταβήκαμε Λεωνιδίου και περιμέναμε την Νάντια (cross-dresser)να το πιτσιλίσουμε παρέα με τον Στρατηλάτη κοινώς να το πάρουμε παρτούζα
περιμέναμε αρκετή ώρα με την συντροφιά ενός δροσερού αγοριού που ψαχνότανε άγρια.....μας ενημέρωσε ότι η Νάντια ψωνίστηκε και ότι θα έπρεπε να περιμένουμε
η ανάγκη για πιτσίλισμα είχε ενταθεί μετά το απίστευτο οφθαλμόλουτρο στο No Name
όταν έφθασε αρχίσαμε το καυλάντισμα με πρώτο τον πιτσιλιστή που τον γνώριζε από χρόνια....ενώ συνεχίσαμε εγώ και ο Κώστας αναπτύσσοντας την θέση μας ότι γουστάρουμε να την πάρουμε παρτούζα
Η Νάντια δεν ψηνότανε λόγο κρύου λεγοντάς μας που να με πάρετε κάνει κρύο έξω καλύτερα ένας ένας Δεχθήκαμε το αίτημα της όπου πήγε πρώτα ο Κώστας ενώ εγώ περίμενα την επιστροφή του.Έφθασε και τον ρώτησα αν είναι δύναμη όπου έλαβα θετική απάντηση
Με πήρε με το αμάξι και πήγαμε σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ όπου έγινε η φάση.... Το κόστος 10€ για πιπα και 20€ γαι γαμήσι!!!
Πήρα το απλό των 10€ όπου ξάπλωσα στο κάθισμα βγάζοντας την κόμπρα μου έξω....πέρασε καπότα και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα η οποία με έφερε σε πλήρη στύση σε σύντομο χρονικό διάστημα
Ελεύθερα πιασίματα,χουφτώματα εκατέρωθεν ενώ απολάμβανα την πίπα της .Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου όταν κατάλαβε ότι θέλω να τελειώσω σταμάτησε με ρώτησε και συνέχισε σε πιο έντονο ρυθμό το τρομπόνι
Την έπιασα από τα μαλλιά και της πίεζα το κεφάλι πάνω στον πούτσο μου με εκείνη να ανταποκρίνεται θετικά.....το τέλος ήτανε θέμα χρόνου
Μου έδωσε μωρομάντηλα για να βγάλω την καπότα και να καθαρίσω τα χέρια μου, ντυθήκαμε ενώ καυλαντίζαμε στο αμάξι κατά την επιστροφή μας στην βάση μας
περιμέναμε αρκετή ώρα με την συντροφιά ενός δροσερού αγοριού που ψαχνότανε άγρια.....μας ενημέρωσε ότι η Νάντια ψωνίστηκε και ότι θα έπρεπε να περιμένουμε
η ανάγκη για πιτσίλισμα είχε ενταθεί μετά το απίστευτο οφθαλμόλουτρο στο No Name
όταν έφθασε αρχίσαμε το καυλάντισμα με πρώτο τον πιτσιλιστή που τον γνώριζε από χρόνια....ενώ συνεχίσαμε εγώ και ο Κώστας αναπτύσσοντας την θέση μας ότι γουστάρουμε να την πάρουμε παρτούζα
Η Νάντια δεν ψηνότανε λόγο κρύου λεγοντάς μας που να με πάρετε κάνει κρύο έξω καλύτερα ένας ένας Δεχθήκαμε το αίτημα της όπου πήγε πρώτα ο Κώστας ενώ εγώ περίμενα την επιστροφή του.Έφθασε και τον ρώτησα αν είναι δύναμη όπου έλαβα θετική απάντηση
Με πήρε με το αμάξι και πήγαμε σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ όπου έγινε η φάση.... Το κόστος 10€ για πιπα και 20€ γαι γαμήσι!!!
Πήρα το απλό των 10€ όπου ξάπλωσα στο κάθισμα βγάζοντας την κόμπρα μου έξω....πέρασε καπότα και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα η οποία με έφερε σε πλήρη στύση σε σύντομο χρονικό διάστημα
Ελεύθερα πιασίματα,χουφτώματα εκατέρωθεν ενώ απολάμβανα την πίπα της .Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου όταν κατάλαβε ότι θέλω να τελειώσω σταμάτησε με ρώτησε και συνέχισε σε πιο έντονο ρυθμό το τρομπόνι
Την έπιασα από τα μαλλιά και της πίεζα το κεφάλι πάνω στον πούτσο μου με εκείνη να ανταποκρίνεται θετικά.....το τέλος ήτανε θέμα χρόνου
Μου έδωσε μωρομάντηλα για να βγάλω την καπότα και να καθαρίσω τα χέρια μου, ντυθήκαμε ενώ καυλαντίζαμε στο αμάξι κατά την επιστροφή μας στην βάση μας
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
.το πλέον ρομαντικό ξεφούσκωμα που έχω κάνει στην καριέρα μου έγινε εχθές παρέα με τους Πιτσιλιστή, Ιππότη και Στρατηλάτη όπου μεταβήκαμε Λεωνιδίου και περιμέναμε την Νάντια (cross-dresser)να το πιτσιλίσουμε παρέα με τον Στρατηλάτη κοινώς να το πάρουμε παρτούζα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Χανης τα καλυτερα!Δεν κανης ανταποκριση απο τα τοπικα μπουρδελα?Ετσι Μακη μου, τιμωρηστε το ατακτο cdακι
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ετσι Μακη μου, τιμωρηστε το ατακτο cdακι
join the club χύστη μου
Ετσι Μακη μου, τιμωρηστε το ατακτο cdακι
χύστη μου το είχα τεράστια ανάγκη να το πιτσιλίσω θα έχουμε και συνέχεια θα πάω να πηδήξω και κώλο
χύστη μου το είχα τεράστια ανάγκη να το πιτσιλίσω θα έχουμε και συνέχεια θα πάω να πηδήξω και κώλο
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Φορα καπελακιΠολυ καλη ιδεα Προεδρε... ;)
Αλλα φοβαμαι μη με παρει κανα αδιακτριτο ματι εδω.. :-
Μακη τεταρτη βραδι επιστρεφω λογικα....
πρωτα θα περασω απ τα ρομαντικα στενα της φτηνης ηδονης, και μετα θα παω σπιτι..
χύνω με τα γραφομενά σου μύστη
ξέρεις τι σε περιμένει μόλις γυρίσεις θα πάμε στην Νάντια να σου πάρει το άγχος των εξετάσεων ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις