Σπερααα..Σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους απο την επαρχια..![]()
Περιμενω λεπτομεριες απο σαββατο...
Εγινε ξεροχυσιμο στις ΚΟΥΚΛΕΣ????![]()
γεια σου χύστη!!!
εχθές εσένα σκεφτόμασταν και λέγαμε που είναι ο BmwPower να ξεροχύσουμε παρέα
Σπερααα..Σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους απο την επαρχια..![]()
Περιμενω λεπτομεριες απο σαββατο...
Εγινε ξεροχυσιμο στις ΚΟΥΚΛΕΣ????![]()
Τεράστια πορνοβραδιά και χθες,αφιερωμένη βασικά στην μεταλλαγμένη ηδονή![]()
.Για τις λεπτομέρειες αναμείνατε τον Μάκη(δεν θέλω να του πάρω το ποστ από το στόμα,έχει ετοιμάσει φοβερό πορνοάρθρο
![]()
).Για μένα σίγουρα χθες ήταν η πιο ρομαντική βραδιά στην Τρούμπα,μιας και οι πιρφόροι ήταν λιγότεροι από κάθε άλλοι φορά και η μουσική μ'έφτιαξε πολύ
![]()
.Τιμητικούς χαιρετισμούς στον μαγαζάτορα-κράχτη του BLUE NIGHT,για τα ευγενικά σχόλια και την προσφορά του
![]()
![]()
Προσκυνώ απεριόριστα και απόλυτα ! Μια απο τις πιο γεμάτες και αξέχαστες πορνοβραδιές!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα το ποντικι θα ειναι κολλημενο στο refresh και ζω για την ενημερωση απο μακη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[move]χύστη μου υπομονή σε 30 λεπτά θα έχεις την πορνο-ενημέρωση μου για τα χθεσινά μας αίσχη![]()
χυστη εγω δεν αντεχα χθες...μου χε βγει κουραση...Πάντως ΧΑΝΟΥΝ οσοι δεν ακολουθουν στα " ενδότερα" της καλτίλας... Η νύχτες είναι πολύ αβυσαλλέες και πορνώδεις! Η πιάτσα δεν έχει βάθος- ούτε όριο
Η ηδονή και η καλτίλα είναι απεριόριστες![]()
χυστη εγω δεν αντεχα χθες...μου χε βγει κουραση...ειδες πως ημουν στα φαλαφελ...
αντε μακη γραφε!εχουμε παθει παρακρουση!!
![]()
το χουμε αναγκη!
![]()
εχασεσ εχθεσ χιστι μ!πιγαμε κουκλεσ... οι μπαλεσ μασ ειχεν γεμισι με φλοκια απο αυτα που ειδαμε,μετα κολομπαρο εκι να δισ ποσ ειχαν πριστι...μετα μεταξουπολι μασ αποζιμιοσαν καπιεσ εξοτικεσ μεταλαγμενεσ κορασιδεσ!Mακη μου δεν αντεχω αλλο, βιασου ο λαος περιμενει να ενημερωθει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χυστη μου η Νάντια θα σε έφερνε στα ίσια σου![]()
Mακη μου δεν αντεχω αλλο, βιασου ο λαος περιμενει να ενημερωθει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μακη μου φαινεται σε καθε παραγραφο κανεις διαλλειμα για να πιρφορησεις![]()
![]()
![]()
αντε χυστη μου!
εχουμε παθει παρακρουση λεμε!
![]()
Πάντως ΧΑΝΟΥΝ οσοι δεν ακολουθουν στα " ενδότερα" της καλτίλας... Η νύχτες είναι πολύ αβυσαλλέες και πορνώδεις! Η πιάτσα δεν έχει βάθος- ούτε όριο
Η ηδονή και η καλτίλα είναι απεριόριστες![]()
εχασεσ εχθεσ χιστι μ!πιγαμε κουκλεσ... οι μπαλεσ μασ ειχεν γεμισι με φλοκια απο αυτα που ειδαμε,μετα κολομπαρο εκι να δισ ποσ ειχαν πριστι...μετα μεταξουπολι μασ αποζιμιοσαν καπιεσ εξοτικεσ μεταλαγμενεσ κορασιδεσ!
πςςςςςςςςςςςςς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελείωσα χύστη μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μακη μου φαινεται σε καθε παραγραφο κανεις διαλλειμα για να πιρφορησεις![]()
![]()
![]()
αντε χυστη μου!
εχουμε παθει παρακρουση λεμε!
![]()
πρεπει να παμε ενα απογευμα τοτε να την τιμησω το εχω αναγκη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χύστη με ξεζούμισε η Νάντια τι τσιμπούκι ήτανε αυτό![]()
![]()
![]()