Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σπερααα..Σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους απο την επαρχια..   :rockon: :rockon:
Περιμενω λεπτομεριες απο σαββατο...
Εγινε ξεροχυσιμο στις ΚΟΥΚΛΕΣ????  :rockon:

γεια σου χύστη!!!

εχθές εσένα σκεφτόμασταν και λέγαμε που είναι ο BmwPower να ξεροχύσουμε παρέα :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τεράστια πορνοβραδιά και χθες,αφιερωμένη βασικά στην μεταλλαγμένη ηδονή :rockon: :rockon:.Για τις λεπτομέρειες αναμείνατε τον Μάκη(δεν θέλω να του πάρω το ποστ από το στόμα,έχει ετοιμάσει φοβερό πορνοάρθρο :grin: :grin:).Για μένα σίγουρα χθες ήταν η πιο ρομαντική βραδιά στην Τρούμπα,μιας και οι πιρφόροι ήταν λιγότεροι από κάθε άλλοι φορά και η μουσική μ'έφτιαξε πολύ :cum: :cum:.Τιμητικούς χαιρετισμούς στον μαγαζάτορα-κράχτη του BLUE NIGHT,για τα ευγενικά σχόλια και την προσφορά του :sunglasses: :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρισπεκτ στον Στρατηλάτη που για ακόμη μια φορά πιστός ιππότης στην καλτίλα που αποπνέει η Τρούμπα :grin:

η βραδυά όμως έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς με πιτσίλισμα από Στρατηλάτη και εμένα στην αγαπημένη Νάντια στο μετάξι :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα το ποντικι θα ειναι κολλημενο στο refresh και ζω για την ενημερωση απο μακη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :tooth:

χύστη μου υπομονή σε 30 λεπτά θα έχεις την πορνο-ενημέρωση μου για τα χθεσινά μας αίσχη :tooth:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πάντως ΧΑΝΟΥΝ οσοι δεν ακολουθουν στα " ενδότερα" της καλτίλας... Η νύχτες είναι πολύ αβυσαλλέες και πορνώδεις! Η πιάτσα δεν έχει βάθος- ούτε όριο :grin:

Η ηδονή και η καλτίλα είναι απεριόριστες :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πάντως ΧΑΝΟΥΝ οσοι δεν ακολουθουν στα " ενδότερα" της καλτίλας... Η νύχτες είναι πολύ αβυσαλλέες και πορνώδεις! Η πιάτσα δεν έχει βάθος- ούτε όριο :grin:

χυστη εγω δεν αντεχα χθες...μου χε βγει κουραση... :zombie:ειδες πως ημουν στα φαλαφελ...

αντε μακη γραφε! :cum:εχουμε παθει παρακρουση!! :cum: :2funny:το χουμε αναγκη! :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
χυστη εγω δεν αντεχα χθες...μου χε βγει κουραση... :zombie:ειδες πως ημουν στα φαλαφελ...

αντε μακη γραφε! :cum:εχουμε παθει παρακρουση!! :cum: :2funny:το χουμε αναγκη! :rockon:

Χυστη μου η Νάντια θα σε έφερνε στα ίσια σου :grin:

Επισκέπτης
Mακη μου δεν αντεχω αλλο, βιασου ο λαος περιμενει να ενημερωθει  :cum: :cum: :cum:  :rockon: :rockon:
εχασεσ εχθεσ χιστι μ!πιγαμε κουκλεσ... οι μπαλεσ μασ ειχεν γεμισι με φλοκια απο αυτα που ειδαμε,μετα κολομπαρο εκι να δισ ποσ ειχαν πριστι...μετα μεταξουπολι μασ αποζιμιοσαν καπιεσ εξοτικεσ μεταλαγμενεσ κορασιδεσ!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μακη μου φαινεται σε καθε παραγραφο κανεις διαλλειμα για να πιρφορησεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αντε χυστη μου! :rockon:εχουμε παθει παρακρουση λεμε! :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πιστέ ιππότη έπραξα το καθήκον μου τώρα η σειρά σου :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχασεσ εχθεσ χιστι μ!πιγαμε κουκλεσ... οι μπαλεσ μασ ειχεν γεμισι με φλοκια απο αυτα που ειδαμε,μετα κολομπαρο εκι να δισ ποσ ειχαν πριστι...μετα μεταξουπολι μασ αποζιμιοσαν καπιεσ εξοτικεσ μεταλαγμενεσ κορασιδεσ!

χύστη με ξεζούμισε η Νάντια τι τσιμπούκι ήτανε αυτό :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μακη μου φαινεται σε καθε παραγραφο κανεις διαλλειμα για να πιρφορησεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αντε χυστη μου! :rockon:εχουμε παθει παρακρουση λεμε! :rockon:

Γιατι εμείς τι κάνουμε? Το χουμε κάψει το εργαλείο λέμε  :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

χύστη με ξεζούμισε η Νάντια τι τσιμπούκι ήτανε αυτό :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Τι πορνοενημέρωση ήταν αυτή!  :rockon:
Mάκης- "Σαμαράς"  > πρωθυπουργός Τρούμπας έπρεπε να πεις στον άλλο...
Μου θύμισες τις κάβλες στο noname τώρα... ααα με βλέπω για δυνατό Πιρφόρισμα  :jerking:

Αλλά διόρθωση μύστη, το μελαχρινό καβλάκι είναι η αδυναμία μου στο Europa όχι το ξανθό! Σε παρέσυρε η καβλα πρωθυπυυργέ μου!  :rockon:

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom