Ενταξη ανταλαγη αποψεων και εμπειριων γινετε,οσο αφορα το φορτιο μιλησα γενικα για τις συνθηκες της νυχτας.Επρεπε να διαβασης το ποστ μου απο την ρχη για να δης για τι ποσα μιλαμε για μηνιατικο,οι συγκεκριμενες γυναικες,ξεκινησαν να ερθουν στην ελλαδα για να εργαστουν ως καμαριερες,οικιακοι βοηθοι και ενα σωρο καθως πρεπη εργασιες,αφου πληρωσαν ενα σεβαστο ποσο απο οποια μερια και αν ηρθαν,μιλαμε εκτος χωρων Ε.Ε,και τις ταξαν λαγους με πετραχηλια,καθε μια ειχε τον σκοπο της,αλλη σπουδαζε παιδι αλλη ηθελε σπιτι να αγοραση,τελος παντων καθε μια ειχε τον σκοπο της,δεν ξεραν που θα καταληγαν ομως.Ο ταν τις εφεραν εδω τις χωρισαν ανα 10-15 αναλογα εμφανισης και σωματικων προσοντων,και ετσι αλλες γιναν στριπερ,πουτανες,και οι χαμηλης εμφανισης σε αλλες δουλειες,τις κρατησαν τα χαρτια τις ειχαν κλεισμενες ολες μαζι σε εν δωματιο,και τις φυλαγαν απεξω,μιλαω σε γενικες γραμμες,η δικια μου επρεπε να αποφερη κερδος στο μαγαζι μεσω ποτων και να παιρνη το μεροκαματοτης,αυτες που καναν βιζιτα,επερναν ενα μερος των χρηματων αν θυμαμαι καλα,και ηταν επιλογη της καθε μιας!Ναι στο τελικο συμπερασμα ηταν μια κανονικη γυναικα που ηθελε να αγαπηθη και να αγαπηση.Η ουλεια για αυτες δεν ειναι ντροπη ειδικα οταν απο πισω κρεμετε μια οικογενοια και υπαρχη στοχος.Δεν πρεπη να τις συνχεουμε με τις ιεροδουλες καμια σχεση(οχι ολες).Εγω ημουν ευχαριστημενως απο αυτη την σχεση,τωρα στην δουλεια μπηκε ηθελε δεν ηθελε,τα χρηματα που επερνε ηταν διπλα απο μενα και παραπανω,απλα επρεπε να τελειωση των στοχο της και μετα να απελευθερωνοταν και να κανη την ζωη της,αρα το φορτιο που κουβαλαγε ηταν και προσωπικο,βεβαια η σχεση με μια τετοια γυναικα ειναι δυσκολη γιατι εχουν περαση πολλα και ειναι καχυποπτες,και απο την πλευρα μου χρειαζοταν μεγαλη υπομονη,αλλωστε μου ειχε εξηγηθη απο την αρχη,και η αποφαση ηταν δικια μου να ξεκινησω αυτην την σχεση,αρα η αποφαση του φορτιου ηταν δικια μου,τωρα για των χαρακτηρα ηταν μια κανονικη νοικοκυρα της διπλανης πορτας που δεν εδινε στοχο να πης οτι ειναι γυναικα που δουλευη την νυχτα βγαιναμε για τον καφε μας κλπ.Δυστηχως ομως δεν ειχα προσεξη των παραγοντα εθισμος,αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο προς συζητηση!