Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες,αλλα επι της ουσιας,ηταν μια δυνατη σχεση,οπως και του μαθιου,βγαιναμε,κοιμομασταν μαζι,περναγαμε ομορφα,βεβαια καθε βραδυ ημουν μαγαζι,μερικες φορες κερναγα και κανα ποτο αλλα συνηθως δεν ηθελε,εψαχνε απο πελατες,της αρεσε πολυ η φαση και πιστευα οτι θα ξεκολαγε καποια στιγμη,και ετσι θα καναμε οικογενοια γιατι θα τα παραταγε,οι φιλες της τωρα οι βιζιτουδες,βλεπαν την φαση που περναγαμε ωραια,και ερχοντουσαν και μου την πεφτανε.Αλλη μου εβαζε το χερι μες στο παντελονι και μου τον χαιδευε,αλλη μου εδινε το τηλ.και μου ελεγε να βρεθουμε εξω να πηδηχτουμε κρυφα γιατι με γουσταρε κλπ.κλπ.Απο αυτο συμπερενα οτι οι αλλες την ζηλευαν τρελλα και ηθελαν να της κανουν χαλαστρα,γιατι αυτη να ειναι τυχερη και μεις οχι,στην αρχη αυτο σκεφτηκα,και ελεγα πως αν πηδηξω καμια απο της αλλες θα με δωσουν στεγνα και δεν ηθελα τιποτα να μου το χαλαση!Ετσι συνεχισα χωρις να δινω σημασια στις αλλες,το ποτηρι ξεχειλησε οταν η καλυτερη της φιλη στο μαγαζι,οταν η δικια μου εφυγε απο διπλα μου,ηρθε καθισε διπλα μου κοιταξε γυρω γυρω και επιασε το χερι μου και το εβαλε στο νινι της!αν με εβλεπε δλδ.η δικια μου να ελεγε αυτη οτι της την επεσα να την πηδηξω.Βρηκα κατι δικαιολογιες οτι κουραζομε γιατι δουλευω το πρωι και δεν αντεχω να την πηγαινω και να την φερνω και κανα σαβατο να καθομαι να πινω κανα ποτο!Η ιστορια ειναι μεγαλη και θα την συνεχισω αργοτερα,θα ηθελα προς το παρων να ακουσω αποψης!
Δυσκολη περιπτωση τυπε,και πως κρατιοσουν με τοσες γυρω σου,αν αξιζαν φυσικα!Με την δικια σου μενατε μαζι?γιατι εντυπωση μου κανη πως οι φιλες της καναν και βυζιτα και αυτη οχι?Ποσο καιρο τα ειχατε?καθε μερα ησουν εκει?και το πρωι δουλεια,μεγαλο ζορι τυπε!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δυσκολη περιπτωση τυπε,και πως κρατιοσουν με τοσες γυρω σου,αν αξιζαν φυσικα!Με την δικια σου μενατε μαζι?γιατι εντυπωση μου κανη πως οι φιλες της καναν και βυζιτα και αυτη οχι?Ποσο καιρο τα ειχατε?καθε μερα ησουν εκει?και το πρωι δουλεια,μεγαλο ζορι τυπε!
Τα ειχαμε 3 χρονια τυπε,φυσικα καποιες ηταν ποιο ωραιες δεν εννοω απο αποψη ομορφιας αλλα απο πληθωρικοτητα,καθενας μας γουσταρη την γκομενα να εχη βυζαρες η κωλαρα κλπ.αν καψουρευτης φιλε δεν κοιτας αλλες,ειδικα οταν ξερης οτι θα την πατησης.Βιζιτες δεν καναν ολες,αλλα κανα δυο,παιζη να ηταν και πορνες πριν και να το παιξαν μετα στριπερ,ενταξη ειναι στην γυναικα να το κανη!συγκατοικουσαμε μαζι απο τις πρωτες μερες,κεραυνοβολος ερωτας που λεμε,μεναμε στο σπιτι της,αντεξα ενα χρονο σερι,γυριζαμε την επεφτε για υπνο,και οταν γυριζα εγω απο δουλεια ξυπνουσε1Φυσικα μεγαλο ζορι τυπε,και αυπνος πολλες φορες και ξεζουμισμενος δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου,εκεινη την χρονια ειχα χαση 15 κιλα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαιρετω και γω την παρεα

απλα εχω μια απορια , ρε φιλε πως αντεχες να βλεπεις live την καλη σου να τριβεται και να φραπεδιαζει  αλλους αντρες ?  :think:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω και γω την παρεα

απλα εχω μια απορια , ρε φιλε πως αντεχες να βλεπεις live την καλη σου να τριβεται και να φραπεδιαζει  αλλους αντρες ?  :think:
Δεν φραπεδιαζε κανεναν φιλε,μονο κανα ποτο ζηταγε να την κερασουν,εβγαζε καποια εξτρα χρηματα,εχω δη την μεγιστη αντρικη μαλακια την νυχτα,ποσο πολυ μπορη να ξεπεση ενας αντρας,οχι για να πηδηξη,αλλα να βγαλη σε μια αγνωστη τα εσωψυχα του και τα κομπλεξ,ρωτα οτι θελης,βαρυ το φορτιο της νυχτας του χρηματος και της βρωμιας!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βαρυ το φορτιο της νυχτας του χρηματος και της βρωμιας!

αυτο το φορτιο το ειχε επωμιστει η πρωην καλη σου?

Θα ειχε ενδιαφερον , να μας σκιαγραφησεις λιγο τον χαρακτηρα της...
θελω να πω γιατι μπηκε σ'αυτη τη δουλεια , γιατι την συνεχισε ενω ηταν μαζι σου
και γενικοτερα τις εντυπωσεις σου

υγ: sorry για το ολιγον "ανακριτικο" υφος μου , απλα θελω να καταλαβω αν εχουν οντως μεσα τους αυτες οι γυναικες κατι που ν'αξιζει εκτος απο ενα ωραιο περιτυλιγμα

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το φορτιο το ειχε επωμιστει η πρωην καλη σου?

Θα ειχε ενδιαφερον , να μας σκιαγραφησεις λιγο τον χαρακτηρα της...
θελω να πω γιατι μπηκε σ'αυτη τη δουλεια , γιατι την συνεχισε ενω ηταν μαζι σου
και γενικοτερα τις εντυπωσεις σου

υγ: sorry για το ολιγον "ανακριτικο" υφος μου , απλα θελω να καταλαβω αν εχουν οντως μεσα τους αυτες οι γυναικες κατι που ν'αξιζει εκτος απο ενα ωραιο περιτυλιγμα
Ενταξη ανταλαγη αποψεων και εμπειριων γινετε,οσο αφορα το φορτιο μιλησα γενικα για τις συνθηκες της νυχτας.Επρεπε να διαβασης το ποστ μου απο την αρχη για να δης για τι ποσα μιλαμε για μηνιατικο,οι συγκεκριμενες γυναικες,ξεκινησαν να ερθουν στην ελλαδα για να εργαστουν ως καμαριερες,οικιακοι βοηθοι και ενα σωρο καθως πρεπη εργασιες,αφου πληρωσαν ενα σεβαστο ποσο απο οποια μερια και αν ηρθαν,μιλαμε εκτος χωρων Ε.Ε,και τις ταξαν λαγους με πετραχηλια,καθε μια ειχε τον σκοπο της,αλλη σπουδαζε παιδι αλλη ηθελε σπιτι να αγοραση,τελος παντων καθε μια ειχε τον σκοπο της,δεν ξεραν που θα καταληγαν ομως.Οταν τις εφεραν εδω τις χωρισαν ανα 10-15 αναλογα εμφανισης και σωματικων προσοντων,και ετσι αλλες γιναν στριπερ,πουτανες,και οι χαμηλης εμφανισης σε αλλες δουλειες,τις κρατησαν τα χαρτια τις ειχαν κλεισμενες ολες μαζι σε ενα δωματιο,και τις φυλαγαν απεξω,μιλαω σε γενικες γραμμες,η δικια μου επρεπε να αποφερη κερδος στο μαγαζι μεσω ποτων και να παιρνη το μεροκαματοτης,αυτες που καναν βιζιτα,επερναν ενα μερος των χρηματων αν θυμαμαι καλα,και ηταν επιλογη της καθε μιας!Ναι στο τελικο συμπερασμα ηταν μια κανονικη γυναικα που ηθελε να αγαπηθη και να αγαπηση.Η δουλεια για αυτες δεν ειναι ντροπη ειδικα οταν απο πισω κρεμετε μια οικογενοια και υπαρχη στοχος.Δεν πρεπη να τις συνχεουμε με τις ιεροδουλες καμια σχεση(οχι ολες).Εγω ημουν ευχαριστημενως απο αυτη την σχεση,τωρα στην  δουλεια μπηκε ηθελε δεν ηθελε,τα χρηματα που επερνε ηταν διπλα απο μενα και παραπανω,απλα επρεπε να τελειωση των στοχο της και μετα να απελευθερωνοταν και να κανη την ζωη της,αρα το φορτιο που κουβαλαγε ηταν και προσωπικο,βεβαια η σχεση με μια τετοια γυναικα ειναι δυσκολη γιατι εχουν περαση πολλα και ειναι καχυποπτες,και απο την πλευρα μου χρειαζοταν μεγαλη υπομονη,αλλωστε μου ειχε εξηγηθη απο την αρχη,και η αποφαση ηταν δικια μου να ξεκινησω αυτην την σχεση,αρα η αποφαση του φορτιου ηταν δικια μου,τωρα για των χαρακτηρα ηταν μια κανονικη νοικοκυρα της διπλανης πορτας που δεν εδινε στοχο να πης οτι ειναι γυναικα που δουλευη την νυχτα βγαιναμε για τον καφε μας κλπ.Δυστηχως ομως δεν ειχα προσεξη των παραγοντα εθισμος,αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο προς συζητηση!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ενταξη ανταλαγη αποψεων και εμπειριων γινετε,οσο αφορα το φορτιο μιλησα γενικα για τις συνθηκες της νυχτας.Επρεπε να διαβασης το ποστ μου απο την ρχη για να δης για τι ποσα μιλαμε για μηνιατικο,οι συγκεκριμενες γυναικες,ξεκινησαν να ερθουν στην ελλαδα για να εργαστουν ως καμαριερες,οικιακοι βοηθοι και ενα σωρο καθως πρεπη εργασιες,αφου πληρωσαν ενα σεβαστο ποσο απο οποια μερια και αν ηρθαν,μιλαμε εκτος χωρων Ε.Ε,και τις ταξαν λαγους με πετραχηλια,καθε μια ειχε τον σκοπο της,αλλη σπουδαζε παιδι αλλη ηθελε σπιτι να αγοραση,τελος παντων καθε μια ειχε τον σκοπο της,δεν ξεραν που θα καταληγαν ομως.Ο ταν τις εφεραν εδω τις χωρισαν ανα 10-15 αναλογα εμφανισης και σωματικων προσοντων,και ετσι αλλες γιναν στριπερ,πουτανες,και οι χαμηλης εμφανισης σε αλλες δουλειες,τις κρατησαν τα χαρτια τις ειχαν κλεισμενες ολες μαζι σε εν δωματιο,και τις φυλαγαν απεξω,μιλαω σε γενικες γραμμες,η δικια μου επρεπε να αποφερη κερδος στο μαγαζι μεσω ποτων και να παιρνη το μεροκαματοτης,αυτες που καναν βιζιτα,επερναν ενα μερος των χρηματων αν θυμαμαι καλα,και ηταν επιλογη της καθε μιας!Ναι στο τελικο συμπερασμα ηταν μια κανονικη γυναικα που ηθελε να αγαπηθη και να αγαπηση.Η ουλεια για αυτες δεν ειναι ντροπη ειδικα οταν απο πισω κρεμετε μια οικογενοια και υπαρχη στοχος.Δεν πρεπη να τις συνχεουμε με τις ιεροδουλες καμια σχεση(οχι ολες).Εγω ημουν ευχαριστημενως απο αυτη την σχεση,τωρα στην  δουλεια μπηκε ηθελε δεν ηθελε,τα χρηματα που επερνε ηταν διπλα απο μενα και παραπανω,απλα επρεπε να τελειωση των στοχο της και μετα να απελευθερωνοταν και να κανη την ζωη της,αρα το φορτιο που κουβαλαγε ηταν και προσωπικο,βεβαια η σχεση με μια τετοια γυναικα ειναι δυσκολη γιατι εχουν περαση πολλα και ειναι καχυποπτες,και απο την πλευρα μου χρειαζοταν μεγαλη υπομονη,αλλωστε μου ειχε εξηγηθη απο την αρχη,και η αποφαση ηταν δικια μου να ξεκινησω αυτην την σχεση,αρα η αποφαση του φορτιου ηταν δικια μου,τωρα για των χαρακτηρα ηταν μια κανονικη νοικοκυρα της διπλανης πορτας που δεν εδινε στοχο να πης οτι ειναι γυναικα που δουλευη την νυχτα βγαιναμε για τον καφε μας κλπ.Δυστηχως ομως δεν ειχα προσεξη των παραγοντα εθισμος,αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο προς συζητηση!
μαλιστα ενδιαφεροντα τα οσα λες αν και σε γενικες γραμμες ειναι λιγο πολυ γνωστα...

Επισης ειναι ενδιαφερον το οτι σου εξηγηθηκε απο την αρχη , και οτι εσυ πηρες την αποφαση να κανετε σοβαρη σχεση

παρατηρησα οτι λες οτι διαφερουν απο τις ιεροδουλες , δλδ τι εννοεις?

και οταν λες εθισμο , εννοεις σε ουσιες ή στο χρημα?

(τα ερωτηματα ηταν εμμεση ενθαρυνση να συνεχισεις την ιστορια !)

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαλιστα ενδιαφεροντα τα οσα λες αν και σε γενικες γραμμες ειναι λιγο πολυ γνωστα...

Επισης ειναι ενδιαφερον το οτι σου εξηγηθηκε απο την αρχη , και οτι εσυ πηρες την αποφαση να κανετε σοβαρη σχεση

παρατηρησα οτι λες οτι διαφερουν απο τις ιεροδουλες , δλδ τι εννοεις?

και οταν λες εθισμο , εννοεις σε ουσιες ή στο χρημα?

(τα ερωτηματα ηταν εμμεση ενθαρυνση να συνεχισεις την ιστορια !)
Οι ιεροδουλες προσφερουν το σωμα τους επι αμοιβη,και εσυ πληρωνης και περνης,αυτες δεν το πουλανε, εχουν το δικαιωμα της επιλογης ομως αν πουλησουν το σωμα τους(δεν αναφερομαι σε ολες,αλλα σε ενα μικρο ποσοστο οσο αφορα την βιζιτα),το κοινο που εχουν και οι δυο ειναι η ψυχικη σου εκμεταλευση δλδ.την καυλα σου η των πονο σου!Τωρα οσο αφορα τον εθισμο ειναι σε χρημα,σε ουσιες οχι γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν,χρειαζονται διαυγεια,καθε μια πλαθη και μια ιστορια ανα μισαωρο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οι ιεροδουλες προσφερουν το σωμα τους επι αμοιβη,και εσυ πληρωνης και περνης,αυτες εχουν το δικαιωμα της επιλογης αν πουλησουν το σωμα τους,το κοινο που εχουν και οι δυο ειναι η ψυχικη σου εκμεταλευση δλδ.την καυλα σου η των πονο σου!Τωρα οσο αφορα τον εθισμο ειναι σε χρημα,σε ουσιες οχι γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν,χρειαζονται διαυγεια,καθε μια πλαθη και μια ιστορια ανα μισαωρο.
πολυ καλη συνοψη της καταστασης των κοριτσιων της νυχτας.

Πιστευω οτι ο εθισμος στο χρημα αυτων των κοριτσιων , αλλα και ο εθισμος του πελατη σε σαρκικο και πολλες φορες σε συναισθηματικο επιπεδο απ'αυτες (ολοι ξερουμε πως λεγεται αυτο!) , ειναι τα τρια στοιχεια που συντηρουν αυτο το "συστημα του αγοραιου ερωτα".

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τεράστιο αυτό που είπες φίλε Μάθιου! Τεράστιο! :rockon:

Γιατί παρακαλώ; Τυχαίο είναι το ότι ο όρος <<Πρωκτικός Έρωτας>> έχει ευρεία αποδοχή ακόμα και στην επιστημονική κοινότητα; :sunglasses:

Εμενα μια ρωσοποντια τσατσα που ειχε πει οτι η κοπελα κανει και " πρακτικο "
δηλαδι πας πηδας , σου στρωνει και κανα στραμπουληγμενο χερι  :cheesy:

τι ρομαντικο !  :smitten:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλη συνοψη της καταστασης των κοριτσιων της νυχτας.

Πιστευω οτι ο εθισμος στο χρημα αυτων των κοριτσιων , αλλα και ο εθισμος του πελατη σε σαρκικο και πολλες φορες σε συναισθηματικο επιπεδο απ'αυτες (ολοι ξερουμε πως λεγεται αυτο!) , ειναι τα τρια στοιχεια που συντηρουν αυτο το "συστημα του αγοραιου ερωτα".
Ακριβως αγαπητε αυτο ειναι το ρεζουμε,και αυτο ηθελα να πω στον φιλο μαθιου,γιατι δεν ηθελε να δη το τελος τις ιστοριας,εχη μεινη μια παραμετρο για το τελος τηςιστοριας!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ακριβως αγαπητε αυτο ειναι το ρεζουμε,και αυτο ηθελα να πω στον φιλο μαθιου,γιατι δεν ηθελε να δη το τελος τις ιστοριας,εχη μεινη μια παραμετρο για το τελος τηςιστοριας!
δεν ειναι μονο ο Μαθιου , ειναι αλλοι 300 που εχουν εγκλωβιστει στον συναισθηματικο εθισμο τους
(στην πραγματικοτητα δεν ειναι συν- αισθηματισμος , γιατι το "συν" υπονοει οτι και η αλλη πλευρα νιωθει το ιδιο)
ειπαμε ετσι συντηρειται το ολο συστημα.

Το θετικο ειναι οτι για ολα αυτα πρεπει πρωτα να τα βιωσεις να πονεσεις και να μαθεις οποτε ο Μαθιου εχει την ευκαιρια σαν καλος μαθητης... να μαθει !

Το εκνευριστικο ειναι τα πολλα κρουσματα φανατικων πουτανοκαψουρηδων ...οι οποιοι μενουν στασιμοι στην αγνοια τους , τι να πω μπορει να ναι χαρουμενοι ετσι , οποτε δεν υπαρχει προβλημα... η αγνοια ειναι καλο πραγμα φερνει χαρα 

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι μονο ο Μαθιου , ειναι αλλοι 300 που εχουν εγκλωβιστει στον συναισθηματικο εθισμο τους
(στην πραγματικοτητα δεν ειναι συν- αισθηματισμος , γιατι το "συν" υπονοει οτι και η αλλη πλευρα νιωθει το ιδιο)
ειπαμε ετσι συντηρειται το ολο συστημα.

Το θετικο ειναι οτι για ολα αυτα πρεπει πρωτα να τα βιωσεις να πονεσεις και να μαθεις οποτε ο Μαθιου εχει την ευκαιρια σαν καλος μαθητης... να μαθει !

Το εκνευριστικο ειναι τα πολλα κρουσματα φανατικων πουτανοκαψουρηδων ...οι οποιοι μενουν στασιμοι στην αγνοια τους , τι να πω μπορει να ναι χαρουμενοι ετσι , οποτε δεν υπαρχει προβλημα... η αγνοια ειναι καλο πραγμα φερνει χαρα  
Η αγνοια στην αρχη δινη χαρα και στασιμοτητα,στο τελος ομως φερνη δυστηχεια και λυπη,γιατι ποτε δεν μπορεις να μενης στασιμος,η εμπειρια ειναι το βιωμα της ζωης και πρεπη να προχωρας!Τωρα απομηνε το τελος της ιστοριας μου και η συζητηση περι εθισμου και των δυο φυλων!Θα καληνυχτησω την παρεα,αν και αναμενω την αποψη του μυστη σοτιροφ!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αγαπητοί μου συνάδελφοι

Μου κάνει εντύπωση πως συζητάμε έχοντας στο μυαλό μας κάποια πράγματα σαν δεδομένα. Μιλάμε με βαβαιότητα για μια συγκεκριμένη και μόνο πορεία: γνωριμία, σχέση, δεσμός κλπ

Προσωπικά ποτέ μου δεν μίλησα για κάτι τέτοιο. Το γιατί είναι μια άλλη τεράστια ιστορία.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως ο καθένας έχει τις δικές του επιδιώξεις, τους δικούς του στόχους, τα δικά του όνειρα σε μια τέτοια ιστορία.

Πολλές φορές, κάποια πράγματα στη ζωή απλά συμβαίνουν... Καλώς ή κακώς.

Δεν μπορεί να αγαπήσει, να ερωτευθεί ή να λατρέψει κάποιος χωρίς να προσδοκά συγκεκριμένα "πράγματα" ή "ανταλλάγματα";

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί μου συνάδελφοι

Μου κάνει εντύπωση πως συζητάμε έχοντας στο μυαλό μας κάποια πράγματα σαν δεδομένα. Μιλάμε με βαβαιότητα για μια συγκεκριμένη και μόνο πορεία: γνωριμία, σχέση, δεσμός κλπ

Προσωπικά ποτέ μου δεν μίλησα για κάτι τέτοιο. Το γιατί είναι μια άλλη τεράστια ιστορία.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως ο καθένας έχει τις δικές του επιδιώξεις, τους δικούς του στόχους, τα δικά του όνειρα σε μια τέτοια ιστορία.

Πολλές φορές, κάποια πράγματα στη ζωή απλά συμβαίνουν... Καλώς ή κακώς.

Δεν μπορεί να αγαπήσει, να ερωτευθεί ή να λατρέψει κάποιος χωρίς να προσδοκά συγκεκριμένα "πράγματα" ή "ανταλλάγματα";
Δεν αλλαζη κατι μαθιου μετα λεγομενα σου,και παλι παροτι λες οτι δεν ζητας ανταλλαγματα και πραγματα η απαντηση του φιλου rigormortis,σε καλυπτη 100%.Εισαι συναισθηματικα εγκλοβισμενος αρα στασιμος,αυτο ειναι γεγονος που δεν μπορης να το αποφυγης.Και βεβαια ο καθενας εχη της δικες του επιδιωξης,κανης δεν αντιλεγη,συνηθως τα πραγματα αυτα ειναι καλα για μας που μας συμβαινουν,για τους κοντοφθαλμους ειναι κακα,ετσι αποκταμε μια ακομα εμπειρια της ζωης,το χρυσαφι της γνωσης κανης δεν μπορη να στο προσφερη σε οποιαδηποτε μορφη,μονο εσυ στον εαυτο σου μαθιου.Και αυτη που αναφερα ειναι η πρωτη εμπειρια που δεν εχω τελειωση ακομα,να δης το αποτελεσμα αγαπητε μαθιου,φτανης στην πηγη και δεν πινης νερο,αλλα ποιο πριν απο αυτη την σχεση ειχα παλι 6μηνη συμβιωση με προσωπο του ιδιου επαγγελματος,βεβαια αλλη περιπτωση η μια αλλη η αλλη,θα ηθελα παντως να συμετεχης στην συζητηση,οσο αφορα τον εθισμο,θα εχη ενδιαφερον,βλεπης το δις εξαμαρτην ουκ ανδρος σοφου δεν με επεισε και ειπα να το δοκιμασο!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και τωρα το φιναλε της ιστοριας,αφου τελειωσε και ο δευτερος χρονος σχεσης συμφωνησαμε να διακοψη αυτη την δουλεια να σταματηση την νυχτα και να ειμαστεμαζι και να βρη μια κανονικη δουλεια,Βρηκαμε σε ενα καφε με μουσικουλα το βραδυ,δουλευε συνηθως απο το μεσημερι μεχρι 11-12 την νυχτα,ο μισθος με τα μπουρπουαρ εφτανε 1000-1100 τον μηνα!Μετα τον πρωτο μηνα αρχισαν οι πρωτοι κραδασμοι στην σχεση μας,τα λεφτα ηταν πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που επερνε στην αλλη δουλεια και φταναν δεν φταναν να τα στειλη στους δικους της,και ετσι ξεκινησε η γκρινια δεν μπορω να συνησφερω σπιτι και τι θα κανουμε κλπ΄πηρα το ρισκο και της ειπα οτι θα αναλαβω εγω τα παντα και οτι χρειαζετε και αυτη να στελνη τα χρηματα της στους δικους της.Ματαια προσπαθουσα,αρνητικος παραγων οι φιλες της,γιατι της εβλεπε περιποιημενες,με τα λουσα της και αυτη σκεφτοταν να μου ζητηση κατι γιατι ηξερε οτι θα με εφερνε σε δυσκολη θεση και θα δυσκολευομουν!Σε μια συζητηση τους ακουσα οτι το αφεντικο της εβαλε να μου την πεφτουν για να τα χαλασουμε στην δουλεια της εννοω,τα πηρα αγρια και ειχαν το θρασος να ερχονται σπιτι,αλλα της πιπιλιζαν το μυαλο να με αφηση και να γυριση,δεν λεω το προσπαθησε φιλοτημα εξι μηνες αλλα δεν,μου ειπε οτι δεν μπορει να αφηση τις υποχρεωσης της και ξαναγυριζη στην δουλεια,και αν ηθελα να συνεχιζαμε την σχεση μας με αυτη την προοπτικη.Εγω δεν το δεκτικα γιατι θα ξανατραβουσα τα ιδια και χωρισαμε,ισως να ημουν εγω λαθος,ισως να επρεπε να περιμενω,δεν ξερω,αλλα 4 χρονια ειχαν περαση απο την ζωη μου αναλωμενος μεσα στην νυχτα και της γυναικες της,οχι οτι περασα ασχημα,ακομα και τωρα μιλαμε,αλλα ο εθισμος και η αναγκη που οδηγη σε αυτον,δυσκολα κοβετε!Αυτο ηταν το φιναλε και τα συμπερασματα και οι αποψης δικες σας,δεν μπορω να πω,με πηρε αρκετες φορες τηλ.για να τα βρουμε μου ειπε να κανω υπομονη λιγο καιρο,αλλα εγω κουρασμενος ψυχολογικα παραιτηθηκα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η αγνοια στην αρχη δινη χαρα και στασιμοτητα,στο τελος ομως φερνη δυστηχεια και λυπη,γιατι ποτε δεν μπορεις να μενης στασιμος,η εμπειρια ειναι το βιωμα της ζωης και πρεπη να προχωρας!Τωρα απομηνε το τελος της ιστοριας μου και η συζητηση περι εθισμου και των δυο φυλων!Θα καληνυχτησω την παρεα,αν και αναμενω την αποψη του μυστη σοτιροφ!!!
Ναι αγαπητε φιλε,οι γυναικες αυτες δεν ανηκουν πουθενα και σε κανενα,ετσι απλα οταν ειναι τετοιας δουλειας απαγορευετε να εχουν σχεση,τωρα μερικες φορες εξαιπητιδες τις αφηνουν να κανουν σχεση με σκοπο να συνησφερουν στο καταστημα μεσω τον ποτων,αν αυτο δεν συμβαινη τοτε προχωραν στο επομενω βημα που ειναι η αντικατασταση σου.για αυτο σου καναν οι τυπισες αυτα που σου καναν.Τωρα υπαρχουν δυο περιπτωσης,στην μια να σε αγαπηση  πραγματικα,ισως και για αυτο να εμεινε μαζι σου,και η δευτερη να σου ετρωγε οσα μπορουσε και να εφευγε.Τωρα θεωρω λαθος οτι σου ζητησε χρονο να τακτοποιηση της υποχρεωσης της και να συναχισετε,μονο και μονο που εχασε ενα εξαμηνο απο την δουλεια της χανοντας χιλιαδες ευρω,επρεπε να σε κανη να αναρωτηθης,αλλα καμια φορα,μην πω παντα ειμαστε τυφλωμενοι απο το παθος μας και νομιζουμε οτι μας ανηκη ολοκληρωτικα,αυτο ειναι λαθος γιατι και η συντροφος μας χρειαζετε τον προσωπικο χωρο της και πρεπη να τον σεβομαστε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
(στην πραγματικοτητα δεν ειναι συν- αισθηματισμος , γιατι το "συν" υπονοει οτι και η αλλη πλευρα νιωθει.... η αγνοια ειναι καλο πραγμα φερνει χαρα 
Ακριβως φιλε μου,το λαθος μας ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε το αυτονοητο,οτι αν η τι νοιωθη η αλλη πλευρα,αλλα το παθος=λαθος,παντα οδηγη στον πονο,σπανια ειναι οι φερς που εγινε το αντιθετο!Ναι αλλα η αγνοια σκοτωνη,τι?την ψυχη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom