rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
αλλα η μαθηση γινεται παντα με πονο , ειναι αδυνατο να μαθεις πραγματικα κατι αν δεν πονεσεις γι'αυτο.Ακριβως φιλε μου,το λαθος μας ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε το αυτονοητο,οτι αν η τι νοιωθη η αλλη πλευρα,αλλα το παθος=λαθος,παντα οδηγη στον πονο,σπανια ειναι οι φερς που εγινε το αντιθετο!Ναι αλλα η αγνοια σκοτωνη,τι?την ψυχη!!
Η πορεια ειναι η εξης: παθος-λαθος-πονος-γνωση-μνημη
αν δεν χαραχτει ομως στη μνημη θα αναγκαστεις να το ξανακανεις απο την αρχη...
Και τωρα το φιναλε της ιστοριας,αφου τελειωσε και ο δευτερος χρονος σχεσης συμφωνησαμε να διακοψη αυτη την δουλεια να σταματηση την νυχτα και να ειμαστεμαζι και να βρη μια κανονικη δουλεια,Βρηκαμε σε ενα καφε με μουσικουλα το βραδυ,δουλευε συνηθως απο το μεσημερι μεχρι 11-12 την νυχτα,ο μισθος με τα μπουρπουαρ εφτανε 1000-1100 τον μηνα!Μετα τον πρωτο μηνα αρχισαν οι πρωτοι κραδασμοι στην σχεση μας,τα λεφτα ηταν πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που επερνε στην αλλη δουλεια και φταναν δεν φταναν να τα στειλη στους δικους της,και ετσι ξεκινησε η γκρινια δεν μπορω να συνησφερω σπιτι και τι θα κανουμε κλπ΄πηρα το ρισκο και της ειπα οτι θα αναλαβω εγω τα παντα και οτι χρειαζετε και αυτη να στελνη τα χρηματα της στους δικους της.Ματαια προσπαθουσα,αρνητικος παραγων οι φιλες της,γιατι της εβλεπε περιποιημενες,με τα λουσα της και αυτη σκεφτοταν να μου ζητηση κατι γιατι ηξερε οτι θα με εφερνε σε δυσκολη θεση και θα δυσκολευομουν!Σε μια συζητηση τους ακουσα οτι το αφεντικο της εβαλε να μου την πεφτουν για να τα χαλασουμε στην δουλεια της εννοω,τα πηρα αγρια και ειχαν το θρασος να ερχονται σπιτι,αλλα της πιπιλιζαν το μυαλο να με αφηση και να γυριση,δεν λεω το προσπαθησε φιλοτημα εξι μηνες αλλα δεν,μου ειπε οτι δεν μπορει να αφηση τις υποχρεωσης της και ξαναγυριζη στην δουλεια,και αν ηθελα να συνεχιζαμε την σχεση μας με αυτη την προοπτικη.Εγω δεν το δεκτικα γιατι θα ξανατραβουσα τα ιδια και χωρισαμε,ισως να ημουν εγω λαθος,ισως να επρεπε να περιμενω,δεν ξερω,αλλα 4 χρονια ειχαν περαση απο την ζωη μου αναλωμενος μεσα στην νυχτα και της γυναικες της,οχι οτι περασα ασχημα,ακομα και τωρα μιλαμε,αλλα ο εθισμος και η αναγκη που οδηγη σε αυτον,δυσκολα κοβετε!Αυτο ηταν το φιναλε και τα συμπερασματα και οι αποψης δικες σας,δεν μπορω να πω,με πηρε αρκετες φορες τηλ.για να τα βρουμε μου ειπε να κανω υπομονη λιγο καιρο,αλλα εγω κουρασμενος ψυχολογικα παραιτηθηκα!
πολυ εθιστικο ναρκωτικο το χρημα , ας το εχουμε σαν δεδομενο αυτο
πιστευω οτι αυτος ο εθισμος (οπως ειπαμε και πιο πανω) ειναι απολυτα συνυφασμενος με τον χαρακτηρα των κοριτσιων της νυχτας , αυτο τις κραταει δεσμιες ακομα και σε αθλιους βουρκους οπως στο μεταξι ή περιξ φτηνων ξενοδοχειων στην Ομονοια
ας το εχουν αυτο στο νου τους οι πουτανολατρεις , που λατρευουν την ελκυστικη επιφανεια τετοιων γυναικων ;)
Κατα τ'αλλα ηταν πολυ ωραια και διδακτικη αυτη η ιστορια.